contactModalFeedback

Agriturismo S Anea

Strada Provinciale 10 km 9+300, Riola Sardo 09070 Riola Sardo (Oristano)

"Super"
Volgens 76 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,2/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "op een rustige plek met vriendelijke eigenaren en uitstekend eten."

    28/07/2019

    alles perfect, uitstekend eten, een echte boerderij...
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Uitstekende structuur en welkom voor een authentieke ervaring van Sardijnse gastvrijheid."

    21/06/2019

    We bleven twee nachten in juni. De ligging van de boerderij is zeker voordelig, dicht bij alle belangrijke attracties, de vijver van Cabras en de mooiste stranden. De kamers waren ruim, schoon en functioneel en de context rustig en omgeven door groen. Een speciale vermelding van de uitstekende keuken, gebaseerd op heerlijke lokale gerechten en kwaliteitsproducten, om op de snor te worden gelikt! Hartelijk dank aan Umberto en zijn familie voor hun uitstekende werk en beschikbaarheid, voor de mirte, de limoncello en de debatten over de versterking van het Sardijnse toeristische aanbod! We stellen 9,5 simpelweg om de wil om te verbeteren niet te verliezen.
    Een echte aanrader, Marzia, Daniel en Elisa.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo S Anea reageert
    Bedankt dat u voor ons heeft gekozen en onze chats heeft verrijkt met uw mening die wij koesteren!
    Tot gauw!
    Franco en Umberto
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Gastvrijheid en goed eten"

    23/09/2018

    Vriendelijkheid en beleefdheid maken het ideale verblijf ... het is alsof je thuis bent, met een uitstekende keuken
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Feestdagen 2018."

    08/08/2018

    Fantastische zee, uitstekende keuken. Echt een mooie vakantie. We zullen terugkeren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische vakantie"

    21/07/2018

    Voor ons is dit het tweede jaar dat we bij S'Anea verblijven. De schoonheid van de omliggende plaatsen, het gemak van het bereiken van historische, culturele, landschappelijke en artistieke bestemmingen maken het tot een fundamenteel punt. De keuken, de vriendelijkheid en gastvrijheid van Franco en Umberto, samen met de medewerkers, maken het verblijf aangenaam. Zeker een aanrader. Cristina en Vanni
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Een paar minuten rijden en vind de prachtige stranden ..."

    21/08/2017

    Geweldig welkom .... leek te zijn als een grote familie .... bedankt
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Redenen om te gaan"

    04/08/2017

    De eerste keer gebeurde er een beetje 'bij toeval: goede recensies, gemakkelijk te bereiken ... maar de tweede keer dat ik er ging, want het is een geweldige tijd !! S'Anea heeft een prachtige tuin, ruim, eenvoudig en comfortabel, met een koelkast, een televisie en een comfortabele buitenruimte. Het ontbijt en diner met lokale producten, super overvloedig en lekker. En dan is het klimaat gecreëerd door Umberto, de heer Franco, Anna, Maria, aanwezig met alle gasten met warmte en discretie aan te bevelen bestemmingen en routes, vertellen tradities of gewoon weten hoe het gaat. Tenslotte wordt de positie, op het platteland van Sinis, met prachtige stranden, wetlands, archeologische vindplaatsen die zowel binnen 10-20 minuten rijden zijn. ... een aantal goede redenen om een ??paar dagen door te brengen in S'Anea!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Singles
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een paradijs"

    12/07/2017

    We kennen de Marcoli familie voor enige tijd, maar elke keer dat ik terug naar deze prachtige plek om te begroeten blijven verrukt door hun aanvaarding en hun onuitputtelijke generositeit. De locatie, eten, kamers, zeer ruim, vlekkeloos schoon en voorzien van alle gemakken, zijn een echte wonder dat ons boeit en altijd verrast ons. Een plek om te bezoeken, live, ademen. Veel dank aan deze prachtige familie!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastisch"

    11/07/2017

    fantastisch
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Studenten
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Een structuur om te bezoeken!"

    18/10/2016

    Tja, wat wil zeggen dat er echt van genoten. Ons verblijf was er voor 15 dagen! We hadden een geweldige tijd. Bij onze aankomst werden we begroet door een zeer efficiënte Annalisa (dank u !!), goed geventileerde schone kamers - mooie veranda, omgeven door palmbomen meravigliose.Servizio goede eetgelegenheden, overvloedig voedsel, efficiënt personeel, dankzij Marcoli familie ... Umberto, vader en zus ... dank aan alle medewerkers. Ik kan het iedereen aanraden ... elke leeftijd!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 3
    "Slecht"

    "Unkempt systeem zonder personeel en zonder gasten"

    26/09/2016

    Toen we aankwamen in het begin van de middag, net geopend een landarbeider in met ketting worden gesloten hek. Hij liet ons in te voeren, opende een kamer verdween en liet ons zonder commentaar alleen. We bezochten de plant. Wachten Na ongeveer een uur en niemand kwam, hebben we foto's gemaakt van de omvangrijke puin en de onverzorgde staat van "Agr. S Anea" en het gebied weer verlaten zonder gezien te hebben andere gasten of personeel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo S Anea reageert
    Goedemorgen, meneer Ottman, we betreuren ons dat uw aankomst naar onze faciliteit niet warm was zoals u verwachtte, maar we hebben uw aankomsttijdgegevens niet ontvangen, wij vroegen ons. Gelieve te overwegen dat als boerderijtje geen receptie heeft en de persoon die u in het kader van ons personeel heeft verhuurd, volledig gerechtigd is onze gasten te verwelkomen en hij bereide al de spullen voor de druivenoogst. Bij aankomst willen we onze gasten wat tijd geven om uit te rusten, te ontspannen. We verontschuldigen ons als u verlaten voelde en onmiddellijk de boerderij vertrok met een slecht gevoel. We zullen zeker een voorbeeld nemen van uw ervaring om zo gebruikelijker te zijn. Agriturismo S'Anea
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      3/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "goede keuze"

    01/09/2016

    Uitstekende beheer van het hotel, voel je je echt welkom en op hun gemak meteen. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en het hotel is echt mooi. Proficiat aan de kok voor typische gerechten, uitstekende voorgerechten, hoofdgerechten zeer goed en heerlijke desserts!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een verborgen juweeltje"

    19/05/2016

    We verbleven drie nachten in deze bijzondere boerderij. Zeer vriendelijke gastheren, zorgvuldig schone kamers en heerlijke 4 gangen maaltijden maakte het een perfect verblijf. Het gebied biedt prachtige stranden, interessante oude plaatsen en prachtige wandelingen. Dank u Umberto voor uw suggestie om het museum in Cabras te bezoeken. Lucia kookte fantastische maaltijden met typische ingrediënten. Een echt geweldig verblijf. Dit was de Sardinië waar we naar op zoek waren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "grote ontsnapping"

    19/08/2015

    De boerderij is gelegen in een geweldige locatie. De kamers zijn ruim, schoon en rustig. De keuken, die de lokale voedselproductie tradities bevordert, is uitstekend en overvloedig. De eigenaars en medewerkers zijn erg aardig en vriendelijk. Geweldige vakantie, zeker voor herhaling vatbaar boerderij S'Anea.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "leuke ervaring"

    10/08/2015

    Structuur goed gepositioneerd ten opzichte van de prachtige stranden in een vertrouwde omgeving -Accoglienza - grote en schone kamer - heerlijk ontbijt - echt uitstekend en een overvloed aan diners - ik de heer Franco bedanken voor zijn schitterende citroen - de Raad te bewegen air-conditioning motors
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten