contactModalFeedback

Agriturismo Niederhauserhof

Frazione Stetto, 12 -, Sarentino 39058 Sarentino (Bozen-Zuid-Tirol)

"Super"
Volgens 12 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,6/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,3/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Mooie plaats en receptie"

    24/12/2019

    Dit is de eerste keer dat we samen met mijn familie naar Sarentino komen en voor het eerst ook naar de Niederhauserhof boerderij.
    De ontvangst van mevrouw Margaret en haar familie was geweldig.
    Gezellige, schone en volledig ingerichte appartementen.
    Uitstekend en overvloedig ontbijt (melk, honing, jam, boter, vleeswaren, kaas, brood en desserts). Een ervaring die zeker herhaald moet worden.
    Bedankt Margaret uit Ligurië, Maurizio, Franca, Davide en Eleonora.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een droomboerderij"

    23/07/2018

    We brachten zeven prachtige dagen door in deze oude boerderij. Mevrouw Margareth heeft ons vermaakt met heerlijke taarten die elke dag door haar worden bereid, maar is bovenal een zeer vriendelijke en uiterst beschikbare persoon. De Maso, vol met bloemen, is karakteristiek en rustig en domineert de stad Sarentino. We zullen terugkeren wanneer alles zal worden gesneeuwd ..... het moet een sprookje zijn !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "GOOD FARM"

    07/03/2018

    We waren gasten van dit schilderachtige boerderij in het begin van maart. De besneeuwde landschap heeft geholpen om de vakantie nog mooier. Uitstekende ontvangst, allemaal heel aardig en vriendelijk. De accommodatie ( "view hoeve" appartement) is zeer ruim, ideaal voor mensen met kinderen en veel bagage op sleeptouw. Ontbijt overvloedig, maar meestal goed, beveel ik de verse melk ..... gezworen om terug te keren naar de ervaring zelfs in de zomer te proberen. Andrea
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi"

    29/01/2018

    Deze boerderij in rustieke stijl is erg mooi het hele deel op hout en ook het interieur in gezellige houten en zeer mooi managers. Ontbijt uitstekend en niets
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2018
    • Reiziger: Studenten
    • Vakantie: Op ski's
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7,5
    "Goed"

    "Klein, maar heerlijk"

    25/08/2017

    Ik, mijn vriend en mijn hond verbleven hier voor 3 nachten. De kamer was nogal klein en de eigen badkamer buiten (we hadden eerder op de hoogte van dit kleine ongemak). De boerderij is schattig, ingericht als een echte berghut. Margaret, de vriendelijke gastvrouw, is zeer behulpzaam. Het ontbijt voor degenen onder ons die BeB deed is echt fantastisch: koffie en melk, yoghurt, gebak en zelfgemaakte jam, brood, boter en kaas, ham .. er was voor elk wat wils. Het is een zeer aangenaam verblijf hier, midden in de natuur (ook geholpen door de stal met koeien, kippen en eenden).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldig voor ontspanning en de receptie leek te zijn thuis"

    22/04/2016

    net aangekomen van de boerderij en al mis ik de vriendelijke sfeer, heerlijk eten schone en ruime kamers van het prachtige panorama in feite een vakantie maar kort in de natuur. Margaret en haar zoon maakte ons echt thuis voelen werden we verwend, kortom, hebben we op de meeste ik mijn honden kon brengen gegeven die veel hebben genoten van een heerlijke ervaring die we ritornerò korte Maddalena
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gefeliciteerd"

    19/01/2015

    Silvia mooie Elena samen met onze hond MAGICIAN 'waren we te gast 06-10 januari 2015 het huisje is eenvoudig warm en vertrouwd. Margaret is een vrouw die somt de echte waarden van het gezin, het was leuk om het verhaal van Masio en zijn familie door te lezen van het boek, dat de kleinste details vertelt. Verse eieren, de snoep klaar voor de terugkeer van de wandeling, een goccietto wijn om te proosten op onze aankomst en het begin van het jaar, maken deze plek een bijzondere of zeldzame nu occassione van menselijke uitwisseling. Ik beveel het. Great value for money
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een aangename verrassing!"

    06/01/2014

    Ik ZIJN IN DEZE MASO / DE BOERDERIJ met mijn familie en we vonden een omgeving waar je kunt echt 'ontspannen van de dagelijkse VOLLEDIG. Rust en schoonheid van de site, hoffelijkheid en VRIJHEID' .... WAT TE 'ASK? LADY Margaret en ZIJN GEZIN ZELFS ALS IN DE beheer van hun vermogen erg druk 'RESERVE GASTEN een grote aandacht aan hun gasten MET ALS 'SWEET' verrassingen. WE ZEKER BE BACK zelfs in de zomer om de plaatsen in de sneeuw was MERAVILGIOSAMENTE VERBORGEN ONDER ZIJN witte jas zien .... DANK U!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Maso Niederhauserhof"

    10/03/2013

    Maso oude mooie en charmante niet luxueus, maar erg gezellig. De familie is zeer disponbile. Ontbijt abbondandi en kwaliteit producten, bijzonder verdienstelijke zelfgemaakt gebak. prijs / kwaliteit verhouding zeer goed.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een paar dagen, maar geweldig"

    18/12/2012

    We brachten mij en mijn familie van de mooie dagen zowel de mooie plekjes en is de vriendelijkheid van de eigenaar van Maso. Een warm welkom voor Margaret voor haar dolceza en bleef in het hart van de hele Fam. Sockets.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Niederhauserhof"

    27/08/2012

    Schoon, warm, om van te watertanden ontbijt, verhuurder beschikbaar, beleefd en glimlachend, contact met de natuur en de dieren ... toen we aankwamen de gastvrouw heeft ons gewaarschuwd: "Hier is er niet veel luxe!" Maar wat we nodig hadden was er al !!!! Ik zal zeker terugkeren !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "herinneringen aan een te korte zomerstop !!!"

    12/01/2011

    Ik heb met man en 1 paar vrienden 15 dagen in deze prachtige boerderij, waar alles is rustig en ontspannen: je woont in het midden van de velden, riassapori parfums, geuren van de kindertijd (! Althans voor mij), je verwennen door de huiseigenaren , je altijd voor weilanden en bergen, het kasteel achter, boerderijen en weilanden ... E 'de beste vakantie-ervaring in de bergen in de afgelopen jaren was .... ik hoop snel weer terug te keren naar alles vinden
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2010
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten