contactModalFeedback

Agriturismo Il Laghetto

Via Aurelia sud km. 172, Rispescia 58010 Grosseto (Grosseto)

"Super"
Volgens 43 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,3/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,3/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige ervaring"

    10/09/2012

    hi allemaal baldini Riccardo uit Florence en ik hebben twee weken prachtig in deze fantastische boerderij gerund door Stefano en familie, ik heb nog nooit schriftelijke opmerkingen over de plaatsen waar ik was op vakantie, maar na het lezen van de schandelijke dingen die in een post ik voelde zijn geschreven gedwongen om ook schrijven want ik was presente.come van de regelgeving geeft geen commentaar het verhaal, maar 'ik kan u garanderen dat ik nooit heb gevonden een dergelijk hoog niveau van gastvrijheid, netheid, nauwkeurigheid en vriendelijkheid dit alles gecombineerd met een prachtig decor voor de prachtige ontbijt een heerlijk diner op maandag sera.detto dit deze gelegenheid aangrijpen om te begroeten en dank Stefano en zijn gehele personeel voor de geweldige vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Amazing holiday !!!"

    09/09/2012

    Zij wijst erop dat voor vele jaren we besteden onze vakantie nell`agriturismo van Stephen en Ombretta en wij garanderen dat we altijd meer dan goed. Zoals voor de slaapkamer, de badkamer en rond we vonden het altijd schoon en opgeruimd. De volgende ochtend bij het ontbijt, bij een ontmoeting met Stephen en Ombretta, personeel en gasten, we un`ottima en stevig ontbijt met alle van harte en met respect voor de meest elementaire regels van co-existentie tussen mensen. Ik kan u verzekeren dat er het maximale dell`impegno en tijd door Stefano in het houden netjes en schoon te beginnen vroeg in de ochtend (ik merkte) om anderen te helpen om het zwembad schoon en netjes, goed gemaaid gras en groen dankzij vinden aan mevrouw Franca (de moeder), die in de vroege ochtend geeft om het water te geven. Ombretta en zijn zeer betrokken medewerkers tijd en met grote zorg bij de voorbereiding van veel cakes en taarten voor het ontbijt en niet in het minst in het schoonhouden van de kamers, allemaal met vriendelijkheid en hun spontanio glimlach, iets wat niet onbelangrijk. Concluderend kunnen we zeggen besteden de vakantie all`agriturismo de Vijver en alsof je in het gezin, comfortabel en ontspannend. Wij danken al van Stefano, Ombretta, mevrouw Franca, de zuster Marusca en zijn hele team. "See you next year" !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijk"

    07/09/2012

    hallo iedereen, wilde ik de jongens te begroeten LAKE dat elk jaar is altijd erg vriendelijk, behulpzaam en geestige bedankt voor de geweldige ontvangst die we elk jaar gereserveerd! De vakantie van u en 'altijd een prachtige ervaring van onderdompeling in de natuur, de ontspanning, maar ook voor een gezonde en pure fun in een fantastische vakantie, goed onderhouden en schoon! Gefeliciteerd met het nieuws 'van de maandag diner' s nachts, waar u goed eten alle producten gekookt door de prachtige en getalenteerde koks. Spectaculaire ook de welkome buffet voor de gasten, waar de Stephen en Ombretta doen proeven van de heerlijke wijnen van hun productie (proeven om zo te zeggen, nadat we all 'mbriachi waren) Dank jullie een groot onthaal van Maury en Vale! Zie je volgend jaar !
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige ervaring"

    07/09/2012

    Het spijt me dat ik de negatieve opmerkingen te lezen. Ik weet Ombretta en Stefano voor vele jaren en ik kan het gewoon niet begrijpen waarom er zoveel haat ze en die van de structuur. Het is allemaal verzorgd met passie, vanuit de kamers aan de buitenruimten ... en ze zijn erg gul met hun ontbijt en diner, en altijd beschikbaar voor elke behoefte. Het is altijd beginnen met de gedachte terug te komen volgend jaar ... Jarenlang, ik aanbevelen aan vrienden om hun vakantie door te brengen bij de Vijver. :-)))
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2012
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "de zomer van 2012"

    07/09/2012

    Mooi, mooi, en nog mooier !!!!!! Ze zijn zeven jaar dat ik breng de feestdagen in uw land en zoals elk jaar krijg ik meer opgewonden en blij thuis voor de vijftien heerlijke dagen doorgebracht met jou. Jullie zijn geweldig, je altijd in slagen om aan te zetten het gemak van de mensen ... zodat ik voel me nu bijna een familie! Altijd perfect en functioneel geheel, het ontbijt zoals altijd uitstekend en drinken bereid met veel zorg door Stefano subliem. Nogmaals bedankt voor alles jongens !!!!!!!!! Tot snel weerziens.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Il Laghetto reageert
    Dank je wel deze beoordeling beloont voor iedereen !!!! en altijd proberen we om onszelf te verbeteren, in onze kamers en diensten, dank u zeer hartelijk. stefano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 2
    "Slecht"

    "Zeer slechte ervaring !!!"

    02/09/2012

    We voelen ons verplicht om onze slechte ervaring in deze boerderij te vertellen. Als je de kamer binnen no. 2, kregen we te horen door de eigenaar Stephen die slagen liet zien dat het hoofd van het bed was gebroken en moest worden gerepareerd. "Geduld," dachten we, maar we ook vroegen ons af: "Wat is er ooit zal gebeuren <letto matrimoniale in ferro battuto> die op de site wordt gesproken?". Na de begroeting Stefano en hebben onze bagage in de kamer uitgevoerd, merkten we dat er twee op het nachtkastje lampen gammele, vieze, waarvan er één ook gebroken. De kast was niet een aantal van de foto's op de site geplaatst, <televisore> Het was een 14 inch die alleen ontvangen RAI 1, RAI 2 en RAI 3. Andere verrassingen op ons te wachten in de badkamer: de enige haak was gebroken, de douche was klein, vies en met gebroken zegel en dat de sluiting maakte het moeilijk het openen van de deuren, werd een deurpost zelfs los van de muur! De verwaarlozing van deze kamer heeft ons echt teleurgesteld, omdat we nog steeds in gedachten had de foto's te zien op de website, echt te dissonante kijken dan de onze. Dezelfde verwaarlozing vonden we in de gemeenschappelijke keuken in de voorzijde van onze kamer, verwijzen we in het bijzonder voor oude koelkasten en onrein. Toen we gewezen op een aantal van deze dingen te Stephen, reageerde hij in een zeer onbeleefd en arrogant, die waarschijnlijk de vorige gast was geweest. Het was toen nog niet geschikt om een ??controle te doen voordat we aankwamen? Immers voor 80 € per dag was ons recht om een ??kamer in een goede conditie te hebben. Bovendien waren we niet in staat om verbinding te maken met het internet via Wi-fi en, op ons verzoek aan de router, Stephen opnieuw op te starten, zei dat deze dingen hij niets wist en daarom kon niets doen. We konden niet helpen, maar voor een andere plek waar het verschil tussen wat op de site en de realiteit wordt gepubliceerd waren niet zo scherp!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Il Laghetto reageert
    Deze beoordeling we verwacht hadden, hadden we de belofte !!!! Maar wat verbaast ons is dat u niet zetten de echte reden is omgevormd van een aardig en vriendelijk koppel in twee nors en zure mensen, en dat is de reden waarom we niet hebben toegestaan ??met de hond aan te gaan, een Duitse herder met lang haar, de kamer waar we serveren ontbijt, bezocht door vele kinderen in die dagen, maar we hadden er in de ruimte verbonden met de kamer door een groot raam voorbereid en uitgerust met tafels en parasols om rustig te genieten van maaltijden en waar ze aten zoveel andere mensen. Bij aankomst wordt u hebben positief op zowel de slaapkamer merkte het voorgerecht die wij aanbieden en ook de eerste dag van het ontbijt smaakte korting, ben je geworden in de ochtend misschien wel de warmte van de veranda, misschien omdat u waren omringd door te veel kinderen weet het niet, maar toen de man draaide zich naar me in een vijandige, mijn man voelde me gedwongen om weg te komen, zetten we al onze inspanningen en we de voorkeur aan de gasten, ze bijna altijd worden onze vrienden, gelukkig en tevreden, en zelfs de voorkeur aan de aanbetaling terug te keren maar niet mensen zoals u die van ons werk te offeren hebben gelukkig alle andere reviews maar we bevredigen en ons belonen voor wat we doen. Het hoofdeinde van het bed konden we niet geschikt, omdat Stefano heeft geen vuto tijd, inderdaad deed hij het met al zijn passie en misschien niet geschikt voor oktober 1, want nu we oogsten, zijn we in een land dat niet in een 5-sterren hotel, maar de kosten hebben we we, zwembad, schoonmaak, belastingen, grote ontbijt ecc..e de 80 euro, niet per persoon, nauwelijks genoeg ik u verzekeren. Maar uiteindelijk heb ik om meer te leren om me te respecteren van mensen omdat ik vertrokken met tranen in zijn ogen die ochtend, toen de man viel me aan, maar ik besef wat ik heb alle andere mensen in onze structuur te horen dat we zijn altijd hetzelfde, zijn de klanten veranderen en als we dezelfde trouwe klanten voor vele jaren is er een reden. Maar ik groet de zelfde die u goed voortzetting in het leven en het adviseren u te zijn als de mensen die ik heb gekend en niet zoals die waarin je bent veranderd. Duidelijk Ombretta Ps: U zei dat Stephen niet om dit werk wordt gebracht, heb je het mis ik verzeker u !!!!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      4/10
      "Misleidend"
    • Accommodatie
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie vakantie"

    02/09/2012

    We zijn een paar van Modena. We verbleven in de vijver in de laatste week van augustus. De faciliteit is schoon, zeer comfortabel, het zwembad is mooi als het park dat het en een heerlijk ontbijt omringt met vele soorten cake + een goede dell'altra.Stefano en Ombretta zijn fantastisch en altijd beschikbaar. We zullen zeker Luca en Michela terugkeren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie vakantie"

    02/09/2012

    We zijn een paar van Modena. We verbleven in de vijver in de laatste week van augustus. De faciliteit is schoon, zeer comfortabel, het zwembad is mooi als het park dat het en een heerlijk ontbijt omringt met vele soorten cake + een goede dell'altra.Stefano en Ombretta zijn fantastisch en altijd beschikbaar. We zullen zeker Luca en Michela terugkeren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige vakantie"

    29/08/2012

    Een paar jaar geleden mijn vrouw en ik de kleine Lorenzo breng een week van vakantie en Stefano Ombretta we hebben er altijd van gehouden, maar dit jaar heb ik moet zeggen dat het was echt bijzonder vooral te wijten aan de hoge kwaliteit van vriendschap en hartelijkheid rapporten zij werden gemaakt op basis van het begin van alle vakantiegangers en managers inbegrepen. Ik wil de vriend Simon bedanken met Gabriel en Grazziella, de legendarische pescatore Massimiliano met Monia Nicolò en Francis en collega-snack (Morellino en deuken) Helen en Paul (valdostani DOCG). Stephen en Ombretta prachtige organisatie voor de beschikbaarheid en juichen. Vergeef ons als voorraden morellino en Vermentino zichtbaar worden gedropt na de verschillende diners samen doorbrachten. Een dikke kus op de super moeder Franca.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "perfect verblijf"

    26/08/2012

    Mijn vrouw en ik soggionato de vijver voor een week en ik moet zeggen dat vanaf de eerste tot de laatste seconde van de vakantie die we hadden een geweldige tijd in alle opzichten. uitstekende welkom met een welkomstdrankje. Presentatie van de plaatsen en de kamers tijdig en volledig. Kamers perfect, schoon en zeer goed voorzien van airconditioning. Beschikbaarheid 'absolute eigenaars voor elke behoefte met een zeer goed ontbijt (zelfgemaakt gebak hele dag !!!!). Last but not least een zeer goede morellino geproduceerd door Stefano !!!! Naar mijn mening als je onbeslist, en dat de ideale oplossing voor alle !!! Ervaring zeker worden herhaald met Ombretta en Stefano. NB als je leest negatieve recensies over deze plek die u niet vertrouwt !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Veronica & Matthew (uit Florence)"

    23/04/2012

    Hoe zit het .... Ik ben zo vele jaren dat we naar de vijver die we de boerderij niet zomaar kunnen adverteren. Alles begon per ongeluk en geen toeval noemen we ons als hun kinderen .... dat het leven is grappig !! als je het aanbevelen? ABSOLUUT YES !!!!! Grote knuffels voor alle
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      4/10
      "Misleidend"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      4/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een oase van rust"

    07/11/2011

    We verbleven in deze boerderij in de laatste week van augustus en we hebben echt bene.Pulito heel, heel mooi, rustig, heerlijke taarten bij het ontbijt. Stephen en zijn moeder zijn beschikbaar, maar met discretie! Onze vijf jaar oude hadden plezier met kuikens, eenden, kippen en zwemmen in het mooie zwembad beschikbaar voor gasten. We raden het. Met dank aan Stephen en zijn moeder voor de leuke vakantie! Isabella, Paolo en Gabriel
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi!"

    08/08/2011

    Stephen Proficiat voor de geweldige gastvrijheid die u te leren kennen! De boerderij is erg mooi, schone kamers, een warm welkom, ontbijt super! Elke dag, zelfgemaakt gebak en elke dag is er iets nieuws, wakker worden dus het is een genot! De omgeving is zeer mooi en rustig, op het platteland, in de buurt en gunstig gelegen voor alles. En vergeet niet het zwembad die aangename momenten van ontspanning biedt. En het is mooi! Nogmaals bedankt voor de geweldige ervaring die echt te snel is gegaan !!! Mara en Robi
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspanning, rust en natuur"

    31/07/2011

    Ik was met mijn vriendin in deze prachtige plek in de laatste week van juli 2011. Stefano en zijn familie verwelkomde ons hartelijk, de omgeving is prachtig! De nabijheid van de weg in eerste instantie bezorgd ons, maar we realiseerden zich al snel dat het een groot voordeel, omdat de boerderij heeft een zeer gunstige locatie en makkelijk te bereiken. De kamers zijn vrij ver van de weg, dus onze eerste zorg was onmiddellijk verdwenen. Onze kamer (no. 8, met airconditioning, televisie, douche, alles mooi comfortabel en schoon) was op een steenworp afstand van het prachtige zwembad, gasten keuken, mooie tuin, moestuin, barbecue, speeltuin voor kinderen, en nog veel meer! We aten ontbijt in ongeveer 8-9 gebaseerd op heerlijke zelfgemaakte taarten, elke ochtend waren er ten minste 4-5 verschillende, je kon ruiken van ver weg! We namen de auto en ging naar Alberese (een nabijgelegen dorp), in 5 minuten waren we er al. We vertrokken de auto in een grote parkeerplaats (1 € / dag er gewoon, weet je, en te doen, andere vrije dagen) en de fiets naar het strand, 8 km fietspad ondergedompeld in de Maremma, prachtig !!!! De laatste dag gingen we naar het strand met de auto (beperkte parkeergelegenheid) en dankzij de coupons aan ons gegeven door Stefano betaalden wij slechts 6,60 € in plaats van 16,20 €! Rond 17 keerden we de boerderij en we ontspannen in het zwembad, op het dek of het spelen met de kittens in de tuin. We hebben veel minder dan een "klassieke" vakantie, maar zelfs dan we hadden echt een geweldige tijd en vroeg of laat zullen zeker terugkomen. Er is een boerderij ... De vijver is een kleine residentie tot 5 sterren! :) De foto's die u online vinden doen geen recht, leef de plaats is veel mooier!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Cecilia en john"

    04/07/2011

    Geachte Stafano brachten we thuis herinneringen aan een fantastisch verblijf in uw agriturismo.siamo waren GOED !!!! De plek is prachtig, het ontbijt kan niet worden beschreven: je moet er zijn !!! Je maakte ons thuis voelen je bent een persoon fantastisch naast uw famiglia.Grazie en we hopen zeer binnenkort.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten