contactModalFeedback

Agriturismo La Tana del Bianconiglio

Case Sparse Manzine, 89, Gallina 53023 Castiglione d'Orcia (Siena)

"Fantastisch"
Volgens 9 recensies
  • Ligging en omgeving
    10/10
    "Fantastisch"
  • Activiteiten/services
    9,1/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "# EEN PARADEADEADE #"

    04/11/2019

    De foto's geven slechts een vaag beeld van de ervaring die je kunt beleven tijdens je verblijf in het Lair of the White Rabbit.
    De oude boerderij, fijn gerestaureerd en ingericht met de grootste aandacht voor detail, is gelegen tussen de prachtige heuvels van de Val d'Orcia en omgeven door fruitbomen, cipressen, olijfbomen en rozen.
    Het zwembad en het gazon kijken uit over het omringende landschap vanwaar u de kleuren van de zomerse zonsondergang kunt zien, vanaf de veranda waar we ontspannen luisteren naar het ruisen van de bomen en de natuur.
    En het is fascinerend om te zien hoe Ludovica en Diego met dezelfde zorg en discretie de dieren verzorgen die ze iets verderop in hun toevluchtsoord hebben verwelkomd en ons respect leren opbrengen voor de aarde en al haar bewoners, planten, de tuin en haar vruchten, in het ritme van het leven en de seizoenen.
    We keerden terug naar huis, geregenereerd in gedachten en hart.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Lange verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "In Wonderland"

    18/09/2019

    Wij denken dat de titel voor zich spreekt!
    Blij te hebben gekozen voor deze fantastische plek!
    Een prachtige omgeving van waaruit u niet wilt afdwalen, een gezellig en intiem huis, de eigenaren professioneel en gezellig.
    Een ervaring die zeker herhaald moet worden!


    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Liefde"

    14/09/2019

    We zijn al meerdere malen op deze betoverende plek geweest, waar de tijd stilstaat en je naar je hart luistert in harmonie met de natuur en de dieren. Geen verschil tussen jou en hen, ze leren je dat het niet nodig is om ze te eten, maar alleen om in harmonie met hen te komen, op een natuurlijke manier en zonder te forceren. U kunt dit nieuwe gevoel meenemen op weg naar huis en deze nieuwe realiteit volgen. Het heeft allemaal een andere betekenis. Je hoeft niet ver te gaan.... De eigenaren geven u gastvrijheid en privacy.... Je wordt nooit moe van hen zoals je dat doet van hun toevluchtsoord.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      1,5/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "EEN SPROOKJE LEVEN"

    12/09/2019

    Omgeven door de zachte heuvels van de Val d'Orcia, de boerderij bestaat uit een stenen gebouw op 2 verdiepingen gelegen in de voorkant van het prachtige zwembad, waar er 2 appartementen zijn ingericht met smaak en met veel aandacht voor detail. Niet ver van het hoofdgebouw ligt het huisje "Uva" waar we een week lang verbleven, bestaande uit een woonkamer met kitchenette, 2 slaapkamers (een tweepersoonskamer) en badkamer. Het huis is smaakvol en functioneel ingericht en is schoon en gastvrij. Zeer mooi zwembad gemeenschappelijk voor het complex. De eigenaars, Ludovica en Diego, zijn bijzondere mensen, zeer gastvrij, joviaal, professioneel en prodigaal van aandacht, advies en informatie. Ze bieden de gasten eten, fruit en groenten aan, die in hun tuin worden geteeld en één keer per week koken ze smakelijke pizza's in de houtoven in de tuin, gevuld met groenten van het land dat ze met hun eigen handen verbouwen.
    Niet ver van de boerderij is het toevluchtsoord voor vrije dieren, waar meer dan 60 dieren hun heil hebben gevonden, ontsnapt aan de verschrikkelijke uitbuitingssituaties. Het is echt een emotie, onbeschrijfelijk in woorden, om ze te ontmoeten en te kennen, elk met zijn eigen karakter en kenmerken, om naar hun verhalen te luisteren en de kans te hebben om ze met elkaar, maar ook met gasten, zonder beperkingen, in wederzijds respect te zien omgaan en te zien hoeveel vertrouwen ze in ons stellen ondanks wat ze hebben geleden. Het is verbazingwekkend om te zien hoe dieren van verschillende soorten vreedzaam samenleven in liefde en harmonie. Sally het Vietnamese varken, Arthur het kind, Sirius het majestueuze paard, de imposante koe Clementine, de lammeren Toto en Minu en alle andere prachtige individuen die in het toevluchtsoord wonen, leren kennen is een onvergetelijke ervaring die van onze vakantie een prachtig sprookje heeft gemaakt en echt een toegevoegde waarde vertegenwoordigt die we nog nooit eerder hadden ervaren. Na de vakantie moesten we weer vertrekken maar we missen het konijn alweer en we hebben de eigenaren en de dieren van het opvanghuis beloofd dat we snel terug zullen komen!!!!!

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige locatie, warme en zeer geëngageerde verhuurders en een zeer geëngageerde verhuurder."

    07/09/2019

    Het huis is prachtig gelegen op een glooiende heuvel met een prachtig uitzicht en alle comfort. De situatie is perfect. U kunt snel andere plaatsen en bezienswaardigheden bereiken. Spontaan uit eten gaan is geen probleem en Ludovica zal u natuurlijk helpen met restaurant-tips. De verhuurders zijn zeer betrokken en betrokken. Over het algemeen sterk aanbevolen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Er is niets op de verkeerde plaats...."

    06/09/2019

    Het is een mooie plek!!!!!!!!
    Een prachtige boerderij - met zwembad - goed onderhouden en goed onderhouden. De appartementen zijn zeer mooi, ingericht met smaak die zelfs tot in de kleinste details in acht wordt genomen, schoon en geurig,....
    Rust en harmonie....... Hoe zit het met de verhuurders? Prachtig!!!!!! Een vriendelijk en vriendelijk jong echtpaar, dierenliefhebber (er is ook een kleine boerderij!!!!!) vangt hun gasten door hen welkome muffins, groenten op km 0 en lekkere pizza's aan te bieden. Groeten aan Hector, Arthur, Clementine, Bruin en de rest.
    van de kliek (het zijn allemaal dieren!)
    Tot snel.......
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Spannend"

    11/03/2019

    Prachtige boerderij gelegen in de groene heuvels van de Val d'Orcia, de appartementen zijn zeer schoon, ruim, ruim, smaakvol ingericht en voorzien van alle nodige gemakken. Fantastische Diego en Ludovica, de twee jonge eigenaren die met vastberadenheid en goede wil verder gaan met het bedrijf met enthousiasme en een liefde voor dieren die is geweldig. aanbevolen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een oase van rust en schoonheid"

    17/08/2017

    Prachtige plek in het midden van de Crete Senesi: mooi huis, ingericht met smaak en aandacht voor detail, met tuin en mooi zwembad, heuvels en korenvelden. De eigenaren Ludovica en Diego zijn twee fantastische mensen: vriendelijk, behulpzaam met advies en een routebeschrijving naar de echte Toscane te ontdekken, liefdevol met kinderen en dierenliefhebbers. Een plek om te ontspannen en breng een onvergetelijke vakantie! We waren in 9 met 5 kinderen en we lieten onze harten !!! Tot ziens
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Curato e riservato"

    08/10/2016

    Leuk verblijf, zeer mooi appartement en originele meubels. Ludovica is erg aardig en zeer behulpzaam haar geweldige desserts, de prachtige plek en het zwembad biedt een uniek uitzicht. Prive en zeer gastvrij. Ik raad ten zeerste aan
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten