Agriturismo La Capezzagna

VIA MADONNA DEL ROSARIO, 15, Santo Stefano 66010 Ripa Teatina (Chieti)

"Super"
Volgens 20 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "goede locatie voor de richting van de zee of op de heuvels. ..gestito door aangename mensen. .."

    07/10/2017

    We verbleven in deze boerderij. .peccato in een pioggia..ma dag ondanks tutto..siamo waren zeer goed ..... heerlijk geslapen en een goed diner
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Familiale sfeer, grote receptie en keuken ..."

    27/09/2017

    .Ik bracht de weken en slaagde vele verplichtingen ... maar nu willen we een minimum van tijd te herzien onze boerderij activiteit "jong" en zeker de moeite waard. We werden begroet, wij en onze vrienden, met grote zorg, beschikbaarheid en vertrouwdheid in een prachtige omgeving, zowel de faciliteiten, maar nog meer mensen, wat ons toeliet om te genieten, al was het maar voor acht dagen, een echte vakantie! Wat kan ik zeggen, Sandra en Mauro, zo niet oprechte dank! We hebben ook voeg uw Francesca verwelkomde ons, de patiënt, in de ochtend, voor het ontbijt, het voldoen aan de verschillende behoeften. Denk aan de memorabele diners met veel verschillende smaken en volledige waardering van uw producties en nog steeds lokale; We hielden van de verscheidenheid en de fijnheid van uw voorbereidingen we hebben gekend recepten en culinaire hoogstandjes Abruzzo gemaakt met uitstekende bijpassende wijnen (onsuccesvol ik venturing te imiteren). Een warm onthaal en de wens om verder te gaan met een steeds groeiende, welverdiende succes in uw mooie werkelijkheid, open voor de meest authentieke en nauwkeurige gevoel van gastvrijheid Raffaella en Renzo Francesco
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Personen met een handicap
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo La Capezzagna reageert
    Geachte Raffaella, dank u, dank u, dank u voor uw prachtige opmerkingen. We zijn verheugd om u de beste aandacht die ze met liefde uit te oefenen met al, maar soms zijn we meer spontaan vastgelegd betaald ... en is zo ongeveer de ontvanger. Een knuffel voor iedereen vooral voor Francis. Hallo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    12/09/2017

    De eigenaar en zijn vrouw prachtige gastvrije en behulpzame mensen die we hebben ervan genoten grondig
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Plek en geweldige mensen!"

    17/07/2017

    We waren gegaan voor drie dagen, maar in de ban van de plaats en de gastvrijheid van Sandra en Mauro vooral na hun uitstekende keuken te hebben geproefd geven wij onszelf niet meer verplaatst en daar brachten we 2 weken van verwennerij en parfums!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo La Capezzagna reageert
    Zoals met de meeste van onze gasten, het creëren van die vriendschap en de medeplichtigheid dat zelfs de warmte maakt vergeten. Welkom terug en de beste wensen
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ja, geweldig!"

    19/06/2017

    Mijn vrouw Carmela en mij, Giancarlo wilde iets nieuws te schrijven, maar alles was al 'geschreven in eerdere beoordelingen en het is allemaal waar: grote ruimtes, slaapkamers en badkamers netjes en schoon, Mauro en Sandra inderdaad Sandra en Mauro zijn altijd beschikbaar en vol van de aandacht, misten we gerechten uit de Abruzzen, nieuw voor ons, maar vol van smaak. we zijn ervan overtuigd dat na uw verblijf, zult u met een aanbod van lokale producten te delen, maar vooral met die ter plekke bereid door Sandra. Het is ook een uitstekend uitgangspunt voor excursies naar het nabijgelegen resort (Maielletta, sant'angelo stad, Chieti en het archeologisch museum, lancering, Manoppello en zijn "heilige face", enz.). Zou een verblijf in Capezzagna, heb je spijt. thanks Mauro & Sandra
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Capezzagna reageert
    Thanks Giancarlo en Carmela. Sorry alleen maar om in staat zijn geweest om aandacht te besteden aan de normale verlagen onze gastvrijheid als gevolg van werk verplichtingen. Maar zoals ik al zei, is dit voor de boerderij is de meest uitdagende periode. Het was me een genoegen je te ontmoeten en te luisteren naar uw tijdig reisverhalen. Die een kleine plaats te behouden in het hart voor onze Abruzzo, stuur ik u een dikke knuffel. Mauro en Sandra, ... inderdaad Sandra en Mauro
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Poëzie van smaken, de geur van de zee en het platteland"

    07/09/2016

    Het was een aangename verrassing, onze vakantie. De ogen zijn in staat om te genieten in het kijken naar de olijfbomen, de wijngaarden met rijpe druiven en de nabijgelegen zee geweest. Onze smaakpapillen heeft de smaken van Abruzzo, gekookt met echte vaardigheid en passie door Sandra geproefd. Onze oren hebben de stilte van de plaats gehoord. We lachen met de andere gasten en met Mauro, nostalgische leider.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    Agriturismo La Capezzagna reageert
    Blij om u te hebben gehost. Bedankt en een knuffel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "ditomo"

    26/08/2016

    De kamers zijn groot, modern en schoon. De service is fantastisch. En je moet er minstens één keer dineren eten. Het eten is fris en het beste dat ik in Italië heb gegeten. Ook op aanvraag, wordt veel wijn geserveerd, evenals asperitiefjes. Oh, en een lichte breakfeast wordt geserveerd. Locatie is dicht bij kleine rustige schilderachtige steden en strand resort franca ville. Ook vele restaurants en wijnhuizen in de buurt. Vraag maar de eigenaar. Hij is uiterst vriendelijk en informatief.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Een oase van groen en rust"

    24/07/2016

    Ik woonde een meeting 'literair' en muziek, cultuur in de breedste zin, georganiseerd door Marco Solfanelli, redacteur in Chieti, de Capezzagna. Al die aankomen in de kleine parkeerplaats aan de voorkant gaf me een gevoel van rust, het idee van de verwijde tijd, zo anders dan die waarin we gewend zijn aan het leven zijn geworden. Mauro en Sandra, de managers, waren echter al bezig om het evenement van de nacht te ontwikkelen, toch, ze ons verwelkomd met grote sympathie. Sandra is altijd druk, koortsachtig Ik durf te zeggen, vooral in de keuken; Mauro heeft een geweldige visie. Hun jongens - 19 en 16 - die deelnemen aan de dagelijkse werkzaamheden in de vereiste taken: een onverslaanbaar team. Mis nooit meer de moppen (Mauro in het bijzonder), de glimlach, de kleine tips. Het gebouw is rondom een ??prachtig, groot gazon en wordt omringd door wijngaarden die Mauro trots vertelde dat hij had gebaard door stekken Rauscedo (we Udinese). De kamers zijn ingericht met smaak en eenvoud en zijn zeer schoon. Opstaan ??in de ochtend en de mogelijkheid om de ruimte met uitzicht op het landschap is prachtig. Er zijn maar weinig geluiden, vooral met betrekking tot een wereld die wordt wakker met menselijke ritmes ... Mijn man en ik hebben genoten van drie dagen zeer Beli, tot vreugde van de ogen, mond - Abruzzo keuken en uitstekende niveau- en zelfs het hart dat zo gewillig openen we als we 'op vakantie'. We voorgesteld om Mauro doet zijn best voor een zwembad in de wei; zou zeker tops!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo La Capezzagna reageert
    Thanks Silvia, was een genot om te hosten, maar zoals gezegd aan uw collega's, hebben het genoegen om een ??wereld die lijkt te zijn de meest magische en gemakkelijk te leren kennen. Integendeel, het is vol van passie, maar hoeveel offers. Bedankt voor de leuke beoordeling ... maar over het zwembad ... Ik weerstaan.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Capezzagna the Holidays"

    30/08/2015

    We verbleven voor twee weken in deze boerderij, waar de professionaliteit en vriendelijkheid van Mauro en Sandra ons verwend en maakte ons thuis voelen. Ruime kamers, erg netjes en schoon, heerlijk ontbijt, diner proeven van de typische regionale gerechten en wijnen geproduceerd door de eigenaar van een hoge standaard. Aangenaam diner in de tafel met alle gasten, met de aanwezigheid van Mauro die de serata.Una van grote verdienste vermelding gaat naar Sandra juichten, als zijnde intolerant te veel voedsel te worden, was hij altijd bereid een aantal heerlijke gerechten en respect voor mijn dieet. Dank u voor het laten ons een zeer leuke vakantie door te brengen. Silvia en Daniele di Torino.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Capezzagna reageert
    Bedankt Silvia en Daniel. De gastvrijheid spontaniteit is niet alleen een functie van de "factor", maar ook toeristen. Je zijn geweldig omdat in 15 dagen zult hebben aangepast aan de rotatie van de gasten om "u" managers en ciceroni van een familie vakantie. Goed gedaan.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige vakantie"

    23/08/2015

    Geweldige Locatie. ruime en schone kamers, heerlijk ontbijt, uitstekend diner. Mauro en Sandra Abruzzo bereiden traditionele gerechten, begeleid door wijnen geproduceerd in bedrijf. In de avond de gasten eten samen aan dezelfde tafel, Mauro verklaart de gerechten en houdt speels banket. Dit vertrouwde sfeer is een plus'. Geen probleem als je kinderen hebt of diervoeder speciale behoeften. Nogmaals dank aan Mauro en Sandra.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Capezzagna reageert
    Thanks Stefano. De gastvrijheid was erg goed integratie, als de communicatie tussen personen die hun vakantie te delen zonder conoscienti
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vakantie plezier"

    16/08/2015

    Geef je mening over mijn plicht! Allereerst hartelijk Mauro vanwege de vriendelijkheid had vanaf het begin, toen ik belde voor een reservering en vervolgens in de rest van de vakantie. Climate familieboerderij "Pietrantica", waarbij, in de voorkant van uitstekende typische regionale gerechten bereid door zijn vrouw Sandra, we alle vrienden voelden, vaak lachen om de grappen die heel spontaan geboren waren. Een speciaal woord van dank voor het feit dat mij altijd aangeboden smakelijke gerechten en voor het feit dat "verwend" ook al was ik veganist. Structuur erg gezellig, netjes en opgeruimd. Vakantie om te onthouden en aan te bevelen. Een warme dank aan Mauro en zijn hele familie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo La Capezzagna reageert
    En 'de neiging van de gasten om eruit te komen uit het dagelijks leven om nieuwe mensen te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en teken tevredenheid met het leven. Vanaf Tiziana we hebben veel geleerd en zal zeker een voordeel zijn voor de volgende toeristen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een mooie vakantie"

    31/07/2015

    We hadden het geluk om te verblijven in Capezzagna begin juli. We dachten dat het zou alleen maar een rustige en ontspannen vakantie. Maar het was veel beter. Franco en Sandra en hun kinderen gaven ons het gevoel deel van iets. Aan het eind van het strand liepen we weer terug in de "dag thuis", want dat is hoe we voelden en hadden een diner met vrienden. Het diner was niet alleen het eten, het was een avond met vrienden, met grappen en gelach. We zullen terugkeren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Capezzagna reageert
    Het was een genoegen om te hosten is het een genot om te weten dat je nieuwe vrienden.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastisch"

    09/07/2015

    in het leven zijn we gewend te lopen, niet te luisteren, doen alles en het tegenovergestelde van alles zonder te begrijpen waarom. Onze vakantie voor de eerste keer in het land van Abruzzo, was fantastisch en ontspannen, plezierig, we aangename mensen ontmoet met wie het was goed om onze gedachten en emoties te delen. Dit alles is mogelijk dankzij Mauro en zijn prachtige familie geweest, we die moeten hen bedanken voor hun authenticiteit in alles van toen we in de ochtend toen we gingen om te slapen. We werden verwend en verwend, een ervaring die zeker zal herhalen in de hoop van de mogelijkheid om de andere gasten te ontmoeten. Wij adviseren al diegenen die houden van rust, lekker eten, goede wijn om te gaan vinden Mauro en zijn familie. Nogmaals bedankt voor alles
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo La Capezzagna reageert
    Dear Franco. De meeste van de tijd zijn de gasten om hun vakantie om goed te doen, om het speciaal met hun aanpassingsvermogen in het zijn in het gezelschap van mensen die tot voor kort onbekend waren te maken. Ons werk is voldoening als we het doel van het maken van een leuke vakantie met eenvoud en vriendschap te bereiken. Dank Hart. Mauro en Sandra
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Magische vakantie ..."

    05/08/2013

    Hoe zit het met ... we waren voor de eerste keer in de Abruzzen, bezochten we echt mooie plaatsen en zwom in een transparante en ontspannen strandvakantie. We zijn nu in staat geweest om de belangrijke waarden zoals hoffelijkheid, beschikbaarheid en respect voor de mensen waarderen. Bij Capezzagna vonden we dezelfde waarden met de toevoeging van goed eten en een goede wijn en altijd klaar met grappen die je doet gelachen! We waren goddelijk goed en we lieten ons aan te pakken hun toekomst is. Julius, met het doen van een eerste klas ober, verwende hij ons met een grote cappuccino! Thanks in grote achting voor Mauro, Sandra, de mooie Francesca en natuurlijk de "magic touch" grootmoeder Linda's! Stephen en Adelaide
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Capezzagna reageert
    Thanks Adelaide ... onthouden "pic Indolor"
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gefeliciteerd"

    15/07/2013

    Ik wilde een oprechte dank aan de heer te maken Mauro, mevrouw Sandra en al het personeel van Capezzagna. Ik was prima. complimenten. ps: niet de sagne met kikkererwten dame Sandra en wijnen van de heer niet missen Mauro.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Capezzagna reageert
    Dank je schat. E 'was en zal een genot om te hosten. De gelukkige zomer
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten