contactModalFeedback

Agriturismo Miralago

Località Vallone della Terratta, snc, Lago di Scanno 67038 Villalago (L'Aquila)

"Zeer goed"
Volgens 16 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    8,9/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mijn kinderen praten er nog steeds over. "

    27/01/2020

    We kennen Scanno en de omgeving goed, maar we waren nog nooit op deze boerderij geweest en het was een ontdekking ... we waren als thuis, maar met het voorrecht om te verblijven op een prachtige locatie met uitzicht op het Scanno-meer.
    We maakten een prachtige wandeling in de bergen met de kinderen en kwamen aan op een panoramisch punt waar je het meer met zijn "Hartvorm" kunt bewonderen.
    We komen snel terug, want mijn kinderen praten er de hele tijd over.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 1
    "Slecht"

    "Het restaurant is de prijs niet waard"

    22/08/2018

    Slechte service, ober die niet alles presenteerde, ook niet in de eerste of tweede keuze van de menu's die beschikbaar waren. Zeer hoge prijzen voor twee worsten: 11EUR en voorgerechten bij 10EUR / p ... Het uitzicht en de kwaliteit van de producten is niet genoeg voor deze prijzen, vooral dat je goed eet vanuit heel Abruzzo. Heel jammer
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      5/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een heerlijke vakantie en een zeer vertrouwd."

    29/08/2015

    We zijn een gezin met twee jongens van 9 en 6 jaar en we hadden een heerlijke vakantie in dit warme, rustieke woning. We werden begroet door een zeer vriendelijk en vrolijk. Een zeer mooi en schoon, met veel geurige bloemen en kleurrijke geraniums. Een zelfgemaakte en echte, heerlijke snoepjes en delicaat, een beetje wijn .... fris en geurige .... zelfs dieren zijn lief en gezellig. Dank je wel voor het feit dat gevonden zoveel mooie en zeldzame kwaliteiten ... We voelden ons thuis en thuis ... Nogmaals bedankt van ons allemaal.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "wow"

    28/07/2015

    Ik heb nog nooit gezien mijn dochter zo gelukkig! Hoe geweldig zou de woorden nn genoeg om de emoties en verbazing te beschrijven! Priceless thuis voelen en comfortabel met twee kleine kinderen, twee jaar en drie maanden voor de tweede. prachtige plek en een leuke familie om u te verwelkomen! Bedankt! Flavia Hello!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "unieke ervaring"

    13/07/2015

    Ik verbleef 3 heerlijke dagen met mijn ouders in een klein paradijs midden in de natuur. Ik dank alle eigenaren voor meer dan aangenaam verblijf en bieden beschikbaarheid. Als voor het eten en accommodatie alle voldeed aan de verwachtingen: uitstekende keuken en comfortabele kamer. De aanwezigheid van paarden, honden, kippen en koeien maakt het nog aantrekkelijker niet te vergeten de prachtige ervaring rijpaarden zo majestueus en goed opgeleid om voelt u zich zeer op hun gemak te noemen. Ervaring zeker worden herhaald en die ik sterk aanbevelen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Herbenoeming."

    11/09/2014

    We zullen weer terug in deze Farm x de tweede keer na twee jaar afwezigheid. Ik at nooit meer hetzelfde over de 5 dagen van ons verblijf. (De soepen vervolgens een apart hoofdstuk van authentieke smaken). De eigenaren vervolgens achter, ondanks een intensief werk zomer waren altijd behulpzaam en vriendelijk. Paarden, honden, kalkoenen die lijken te komen om u te leren kennen en te begroeten je elke keer dat je te benaderen. Kortom, een 9/9 Stay, stop de auto en niet bewegen voor de rest van de vakantie, de rest van ons denken de eigenaren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Authenticiteit bij de hand"

    31/08/2014

    We dineerden voor 3 nachten en we voelden ons thuis. erg jong en vriendelijk personeel. Panorama alleen als je lunch of diner op de veranda. Grote waarde voor je geld, hoewel een vast menu, maar we verzekeren u dat de gerechten zijn huisgemaakt, heerlijk, gezond en overvloedig! Bedenk dat het niet een Michelin-sterren restaurant, maar een land dat zo voor liefhebbers van natuur, paarden, kippen etc etc is de ideale plek! Ervaring zeker worden herhaald.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "zeer slecht"

    16/08/2014

    Ze hebben niet pos, vervallen tafels en stoelen die breken (2 heren, terwijl ik at) de kraan water is uit een rubberen slang net hygiënisch pas de tweede genomen werd waardig van een land niet terug voor zeker hebben :(
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Miralago reageert
    De heer Paul Ik ben blij voor zijn oordeel op onze tweede. Voor de andere weet ik niet hoe ze haar eten, maar bijna al onze gasten waarderen onze gerechten; wanneer deze betrekking heeft op de fontein buiten het kleine rubberstuk ongeveer 10 cm gele Norna EC die is gelegen aan de kraan zo te dienen als gasten of de bediening niet nat bij het vullen van de potten, het is niet iets rubberbuis hygiënisch. Als ze niet willen dat het genoeg om te zeggen aan de obers en werd door het verwijderen van de kleine buis van 10 cm anders is bepaald. Bedank de COMMENT
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Great hospitality"

    13/05/2014

    We verbleven een weekend in dit door een familie gerunde boerderij en we vonden benissimo.E 'een charmante plek die direct aan de oever van het meer Scanno.Ha een mooie buitenruimte voor de kinderen om te spelen is en ook heeft dieren: schapen , paarden, galline.L'agriturismo geeft de mogelijkheid paardrijden of gebruik maken van het strand onder pal aan lago.Abbiamo we aten zeer goed, vooral het kalfsvlees die zo zacht dat het smelt in bocca.Le was kamers zijn zeer schoon en netjes, warm, comfortabel en uitgerust met TV
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer leuke ervaring!"

    04/05/2014

    We brachten een aantal onvergetelijke dagen in deze boerderij met een zeer vriendelijke en behulpzame familie. Uitstekende keuken en warme en gezellige kamers. Niet te vergeten de prachtige paard vergeet rijden met mijn dochter Chiara en prachtige relatie met de natuur die erin slagen om over te brengen. Speciale dank voor de prachtige dagen doorgebracht met u!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "commentaar"

    16/03/2014

    Een mooie week end ... Sara 'dat ik doorgebracht met mijn man uit huis gaan onze stam' ... Maar alles perfect ... De eigenaren zeer behulpzaam ... Het warme kamer omdat we gingen in maart. .. een prachtige plek want uitzicht op het meer en heeft u de mogelijkheid 'van maken van wandelingen langs het meer ....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Natuur en ontspanning"

    11/09/2013

    We waren een paar dagen in deze prachtige boerderij en we zouden terugkeren al geleden. Het eten is echt goed, strikt handgemaakte pasta en kruiden uit de tuin, dus er is geen betere. Onze kamer had een uitzicht op het meer dus we konden genieten van de magische meer milieu. De eigenaren waren erg aardig, dank u oprecht Marianna en haar moeder voor alles. Raad alles in het paardrijden, is het niet moeilijk en er is een bospad die u toelaat om het meer te zien van bovenaf.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "wonen in de natuur"

    28/08/2013

    Ik was op vakantie in juli met familie, echt leuke boerderij en de eigenaren zeer behulpzaam herinner me de meest opwindende paard te rijden in het bos ... de tour in het meer met pedalò..e eindelijk diner met beer mooie goede ervaring !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zien is geloven"

    10/09/2012

    Als je echt wilt worden in contact met de natuur en neem eigendom van uw esestenza moet je een soortgelijke ervaring te leven. Vergeet technologie. Goede service, hoewel een familie beheerd gastvrijheid en hoffelijkheid ontbreken niet, maar je moet niet vergeten absurd vorderingen niet te hebben. In één oogopslag je kunt geven aan alles om je heen zal voldoen aan wat zou mancarti. Een tip: genieten van een echt ontspannen vakantie en let op de schoonheid van de plaatsen om je heen. Groeten aan iedereen en persoonlijk voor uw vakantie aangenaam verblijf.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2012
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een verrassing!"

    03/09/2012

    De site beschrijving doet geen recht. En het beste van hoe en beschreven. Gelegen in een berg breuk, dat uitkijkt over het meer in de meest afgelegen punt. Een echte boerderij en de eigen, waar wat je ziet het dan te eten in de avond als groenten en aardappelen. Paarden en honden dat u te begroeten met de totale beschikbaarheid van de eigenaars en de professionaliteit van de deskundige Dressage Chiara. aangepaste kamers en een scala aan sportieve activiteiten te doen of gewoon niets doen en nadenken over de natuur! Vergeet computer en telefoon. Hier en allemaal gemaakt in Scanno !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten