contactModalFeedback

Agriturismo Materiis

SP per Martina Franca, zona G 84, 70015 Noci (Bari)

"Super"
Volgens 10 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,8/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "PRACHTIGE"

    23/10/2018

    We verbleven in de Materiis voor drie nachten met halfpension, mijn man en ons kleine meisje. We merkten meteen dat we erg comfortabel en op ons gemak waren, de trulli waarin we bleven zijn mooie details en vol van alle comfort met het kleine meisje voor ons was een geweldige oplossing omdat er binnenin een kleine kitchenette was geweldig voor elke voor het geval dat. Als voor ontbijt en diner, niets te zeggen allemaal erg goed en echt 0 km. Elena de hospita verwende ons. Zeer aan te bevelen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische Materiis!"

    19/10/2018

    Begin september brachten we vier nachten door in Materiis. Enkele weken later zeggen we nog steeds elke dag dat we graag teruggaan! Elena en haar moeder hebben ons op elk moment thuis laten voelen. Het geproduceerde voedsel op het terrein is uitstekend, gevarieerd en overvloedig. De instelling is ideaal voor informele gesprekken met de eigenaren en de andere gasten. De trulli zijn charmant, goed uitgerust, smaakvol ingericht en zeer comfortabel. De boerderij zelf is ideaal om te ontspannen, vlinders en vogels te observeren, allerlei soorten planten te ontdekken, door het kleine bos te dwalen, de moestuin voor groenten en fruit te bewonderen, of voor excursies in de buurt en veraf. Elena was zeer behulpzaam met aanbevelingen voor excursies en activiteiten, ook als door een onweersbui de keuken tijdelijk buiten gebruik was: ze stelde voor en organiseerde uitstekende alternatieven voor onze diners in de buurt en in Noci. Al met al: we hadden een geweldige tijd en zouden we terug moeten keren naar de Valle d'Itria, dan is het Materiis!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Great!"

    20/07/2018

    We hadden een geweldige tijd. Elena is erg gastvrij en behulpzaam. We voelden ons als thuis. Zijn boerderij is fantastisch is een plaats van vrede. De accommodatie in een trullo was echt comfortabel en ingericht met veel smaak en delicatesse We hadden elke avond diner met alle producten van het huis, de tuin en gekookt op een echte en uitstekende manier! Een woord om samen te vatten: fantastisch !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie ervaring"

    05/06/2018

    Een zeer goede ontvangst door Elena, die onder onze hoede is. Advies en uitleg over zijn regio ... een echte en authentieke agriturismo !!! Zelfgemaakt ontbijt, gebak, fruit, ... omelet met tuingroenten, uitstekende regionale specialiteiten. Elena kookt heel goed en haar diners zijn goede lokale gerechten met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De schone Trulo, onberispelijk beddengoed, smaakvol ingericht .... en kalm. We hadden kersen uit de tuin op ons te wachten van onze Trulo ... Parkeren en veel ruimte voor alles ... goed aangelegd. Goed gelegen is het het startpunt voor prachtige tochten door Puglia. Grazie per tuto ?? Nathalie en Philippe
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een geweldige plek om te ontspannen"

    27/04/2018

    De trulli zijn zeer schoon en voorzien van alle moderne gemakken. Elena creëert een zeer aangename familiesfeer, waarin je je gewoon goed kunt voelen. Het eten in de kleine cirkel maakt indruk met de talrijke en heerlijke antipasti. We hebben echt genoten van onze tijd daar.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig Agriturismo !!!"

    01/08/2017

    We zijn in Materiis geweest in juli en t was geweldig. Elena en haar familie hebben een geweldige baan gedaan in het herstel van deze oude plaats met een spectaculaire smaak. Het is een zeer mooie en rustige plek en ze ontvangen de gast met een grote glimlach. Haar moeder is erg blij :). Het ontbijt is geweldig en als wij portugueses zijn, heeft Elena voor ons speciale gerechten geserveerd :). We hadden twee diners daar en wat ze serveren was geweldig. Elena gaf ons ook de beste tips om te bezoeken en ze hielp veel. Wat de schoonheid betreft was het een nummer 10 !!!! vlekkeloos!!! Alvast bedankt Elena en familie hoe u ons in uw Agriturismo ontvangt. Wij wensen u het beste en als u ooit naar Portugal kwam, neem dan contact met ons op om de beste Portugese geheimen te geven. Sandra, Alberto, Margarida en Mariana. Vanuit Lissabon, Portugal
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dat er echt iets .......... moeilijk te beschrijven ...... Wonderful, onvergetelijke ..."

    18/06/2017

    Dus als 10 punten is de "beste" in het klassement, we bekroond met 11, want wat heeft onze gastvrouw Elena aangeboden hier is gewoon "klasse" en de avond met de gasten en Elena's vriend was de kroon op het werk .... iets je moet ervaren, vriendelijke en liefdevolle kenmerken van de Trullo, gastvrijheid, diversiteit en kwaliteit van lokale gerechten, alle van Elena zelfgemaakte en natuurlijk uit eigen productie of van vrienden in de buurt ........... vele, Veel dank en zeer duidelijke aanbeveling. TOP !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "PERFECT!"

    09/06/2017

    Fantastische ervaring in dit charmante inn .. Ik en mijn vriend verbleven, helaas voor slechts één nacht, in aqua trulli, voorzien van bad .. We werden begroet door de eigenaar die, begeleidend ons in de suite we geboekt hadden, heeft zich bewezen als uiterst zijn vriendelijk en zeer behulpzaam om eventuele aanvraag .. We onmiddellijk merkte de perfecte reiniging van de kamers en de nauwgezette aandacht voor chocolade dettagli..dai in de kamer, de sfeer gecreëerd door een eenvoudige kaars ... nou ja, mevrouw Elena weet hoe zijn gasten te verwennen ... heerlijk ook het ontbijt met zelfgemaakte taarten en heerlijke gebakken croissants op het moment! Omlijst door dit alles, de surrealistische rust van het platteland rond ... een plaats van waaruit het is moeilijk om te vertrekken ... Proficiat aan degenen die met zoveel passie, biedt dit stukje paradijs!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een van de meest mooie paar ervaringen"

    09/06/2017

    Een van de ervaringen van de mooiste paar ik ooit heb gedaan. Ik ben fit voor mij en mijn vriendin één nacht in dit fantastische trulli voor Valentijnsdag geven gezien ... Wat kan ik zeggen? Iets fenomenaal! Eerste van gastvrijheid aan de bovenzijde door Elena, de uitbaatster. We kwamen aan en onmiddellijk kregen we onze Trulli met een prosecco welkom, hart gevormde chocolade voor de gelegenheid en vers fruit al gesneden en klaar om te worden geconsumeerd. Hot tub klaar voor gebruik met voorverwarmd water en zacht spel van licht, de slaapkamer ligt op de bovenverdieping en een prachtige wenteltrap in de aanloop naar het ware rozenblaadjes. zeer stevig ontbijt natuurlijk ook in de kamer. Alle aandacht voor detail, mooi, rustiek en typisch voor een Trullo, 100% schoon en gastvrij en het ontbijt erg goed en ruim. Het is echt een prachtige plek en ik kan garanderen dat ik zal zeker terugkeren! Elena Bedankt voor alles en tot ziens !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2017
  • 9
    "Super"

    "gewoon fantastisch"

    09/06/2017

    charmante en schilderachtige plek .... in een zeer mooie Trullo, een onvergetelijke ervaring en heerlijke en vriendelijke eigenaar, ontbijt van haar met lokale producten en zelfgemaakte goed verzorgd kamer! moeten proberen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2017
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten