contactModalFeedback

Agriturismo Masseria Pilano

Strada Provinciale 49, Crispiano 74012 Crispiano (Taranto)

"Super"
Volgens 22 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,1/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vrede"

    06/10/2019

    Plaats echt mooi en allemaal erg schoon, maar vooral de ontvangst van de jonge dame en was fantastisch.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "Un très bon séjour"

    19/05/2019

    Très bel endroit authentique, l'accueil de Pierpaolo a été parfait. Dormir dans un trulli très bien rénové et avec tout le confort est une expérience inoubliable. A recommander sans réserve.

    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie accommodatie "

    07/11/2018

    Een prachtige accommodatie in het oude Trulli met alle comfort! We waren begin november en dankzij de vloerverwarming was het gezellig en warm! De omgeving is erg mooi, de kleinere steden in de omgeving zijn de moeite waard om te bezoeken. Pierpaolo is een zeer attente gastheer, altijd bereid om te helpen en te adviseren. We waren er met een peuter en voelden ons overal goed. Zeer aan te bevelen. We komen terug.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Een fantastisch verblijf in een magische plek"

    01/09/2017

    Masseria Pilano is een van de mooiste plaatsen waar we ooit in hebben verbleven. De omgeving is fantastisch, met mooie steden om te bezoeken in de buurt (Martina Franca, Locorotondo, Cisternino, enz.) En adembenemend uitzicht tijdens het Pugliaanse landschap. De masseria is een foto op zichzelf, een verblijf in de trulli is een unieke ervaring. Pierpaolo en Massimo zijn geweldige gastheren, die ons informatie geven over welk strand of stad te bezoeken is, of gewoon voor een praatje laten vallen. Ze hebben de keuken gevuld met koffie, melk, sap en verse eieren voor een heerlijk ontbijt op de binnenplaats. We hebben een aantal van de heerlijke olijfolie die op de boerderij wordt geproduceerd, naar huis gebracht. Een plek waar we zeker weer bezoeken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Voor ons is de mooiste koloniale South / Puglia"

    27/08/2016

    We brachten drie dagen in Pilano Masseria en we zijn meer dan tevreden! Pilano La Masseria is een unieke en prachtige plek. Een ideale plek voor diegenen die willen ontspannen en in contact met de natuur, een duik tussen droom en tradities. Pierpaolo en Manuela zijn twee zeer vriendelijke en gastvrije mensen. Bovendien zijn ze erg aardig voor geweldige restaurants en toeristische bestemmingen aan te geven. Alle viervoetige vrienden wonen in de Masseria zijn heel lief en maken het verblijf nog specialer. Slapen en wonen in de trulli is een unieke ervaring en Pilano Masseria heeft gerestaureerd met liefde te denken van elk detail. We zullen zeker terugkomen volgend jaar! Nogmaals bedankt voor alles. Beste Groeten uit Duitsland, Alexander
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Een paradijs"

    26/08/2016

    Het terugsturen van een paar dagen, na een verblijf van 7 nachten, Masseria Pilano gaf ons een volledig ontspannen verblijf in een droom. De plaats biedt ontspanning en rust, omgeven door de natuur en omringd door twee sympathieke mascotte, de Acht en Pelu 'honden die de harten van onze kinderen niet te vergeten de Maremma herders noemen met hun pups hebben gewonnen. Vanuit de boerderij gemakkelijk genoeg kan worden bereikt, de belangrijkste toeristische gebieden (1 uur voor Matera, 30 m voor Alberobello). We zullen zeker vinden Paolo en Massimo die gaf ons waardevolle tips voor onze vakantie. Het enige advies is om verse producten te vinden (in aanvulling op de melk is er al) voor het ontbijt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een van de beste plaatsen waar we ooit zijn geweest"

    09/07/2016

    Als het mogelijk was om 20 uit 10 te scoren, dan geven we de Masseria Pilano. Dit agriturismo is een perfecte retraite gelegen in het rustige Pugliaanse platteland, en we zijn verheugd om het te hebben gevonden. We verbleven in de "Scuderia" suite, die zeer karaktervol was, uitzonderlijk schoon, zeer ruim en ingericht tot een hoge standaard. De koelkast was goed gevuld met verse melk en eieren. Pierpaolo en zijn vrouw zijn uiterst vriendelijk. Ze gaven ons een zeer warm welkom (en twee grote courgette!). Ze spreken uitstekend Engels (als je ze nodig hebt), en ze zijn ongelooflijk gepassioneerd over hun boerderij. Zij gaven ons een uitgebreide tour; De boerderij heeft vee, een olijfgaard en diverse interessante bijgebouwen. Voordat ik vertrok, kocht ik een enorme blik van hun eigen olijfolie en een grote pot met hun uitstekende honing. Pierpaolo vertelde me dat ze ook van plan zijn een wijngaard te produceren die Primitivo en Fiano produceert, en we gaan er zeker weer naar toe om het te zien! Verblijf in de Masseria Pilano was een geweldige ervaring, die we sterk aanbevelen aan iedereen die op zoek bent naar een rustig en interessant verblijf in Puglia.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Romantisch, geweldig!"

    21/07/2015

    Ongelooflijke ervaring van het slapen in een trullo, met al die moderne meubels, koel en comfortabel! We bezochten de omgeving (Matera, Alberobello, Gravina, Ostuni), Fate wandelingen in het bos, en we ontspannen in een van de mooiste boerderijen we zagen! Een mooie en rustige plek! Met dank aan Pierpaolo voor de vriendelijkheid (en verse melk :))!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Ontspannende familievakanties"

    04/05/2015

    We verbleven in de masseria voor een week en genoten van de locatie, de sourroundings en de goede gesprekken met de zeer behulpzame eigenaar. Appartmentsa is prima en goede standaard. Onze kinderen werden snel vrienden met de honden en vertrekken dus was echt een hartbrekend ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Vakantie in Masseria met Trulli!"

    23/04/2014

    We leefden in Pilano boerderij met onze 3 kinderen voor vier dagen. Kinderen vonden het fantastisch en charmante boerderij te slapen in een trullo uitgerust met alle moderne faciliteiten. De appartementen zijn zeer goed afgewerkt en smaakvol ingericht. Ingrid en Pierpaolo zijn hoffelijk en vriendelijk gastheren die ons helemaal thuis voelen. Heel schattig zelfs ruimte voor het parkeren van fietsen: de trulli-garage. Het omliggende bos is echt ideaal voor leuke uitstapjes. Bedankt voor een heerlijke vakantie!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "totale ontspanning"

    24/10/2013

    Totale ontspanning in deze prachtige boerderij, tussen de olijfbomen en dieren. Fijn en koelen van de kamers in de trulli. Gemntilezza en reiniging. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. En vergeet niet om de mooie plekjes in de omgeving als Alberobello en op slechts 45 minuten Matera bezoeken
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een oase van rust en welzijn"

    26/08/2013

    Een van de beste plekken om te verblijven, een van de beste manieren om te genieten van Taranto en de zee. Wonen in een Trullo, zelfs voor een paar dagen, het is een fantastisch gevoel. Fresh in de ochtend, te koelen in de avond; oase van rust en welzijn.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Studenten
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Een trullo "divine""

    09/05/2013

    Stop voor een enkele dag in dit prachtige pand, maar echt tevreden. De eigenaren zijn erg vriendelijk en bereid om aan onze wensen tegemoet. Het enige nadeel, een paar bugs ook, maar anders had ik kan het iedereen aanraden is een klein paradijs!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Oosterse vakantie in een Masseria"

    09/04/2013

    Twee gezinnen met 3 volwassen kinderen brachten een week door in deze prachtige Masseria. De gastvrije Ingrid, Pierpaulo en veel honden en pup hebben ons echt thuis voelen. Wonderlijke omgeving, een geweldige boerderij en echt comfortabele trulli, smaakvol ingericht en mooi gelegen .. een perfecte centrale plek om bijna elke interessante plaats in Puglia te bezoeken. De kitchenette zou kunnen verbeteren met een broodrooster en een grotere koffiezetapparaat en ... we moesten douchen ... de ketel leek onvoldoende voor 4 personen te zijn (zelfs 2). Deze details hebben echter niet onze enthousiasme voor deze echt geweldige locatie verwend.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi"

    04/04/2013

    Ik heb drie dagen geweldig !!! ? En de terugkeer van de prox weekend ??
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2013
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten