contactModalFeedback

Agriturismo Mararanch

Via del Mare nr. 1 - località Castrocucco, Maratea 85046 Maratea (Potenza)

"Super"
Volgens 34 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    7,8/10
    "Goed"
  • Restaurant
    8,8/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "...zorgeloos..."

    17/06/2020

    We waren te gast op deze prachtige plek in een weekend in juni 2020, een paar dagen geleden. Na de lockdown was het nodig om te regenereren. Ik ben deze familie dankbaar voor het creëren van zo'n gezellige plek midden in de natuur; tussen bergen, zee en kleine riviertjes die onze ogen en ons hart de schoonheid van het landschap hebben gegeven. het paardrijden... spannend! Ook dank aan Arizona die me meenam voor een ritje op haar rug!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2020
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De ideale plaats om rigenerarsi te rigenerarsi"

    18/07/2019

    Een paradijs!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "unieke en fantastische ervaring"

    05/11/2018

    Ik had het genoegen om 2g g bij mijn familie te blijven en ik kan u verzekeren dat we ernaar uitkijken om daar terug te keren.....
    fantastische paardrijden kinderen hadden plezier in een wereld, een typische keuken en echt goede complimenten aan al het personeel, over het algemeen aten we goed geslapen en hadden we een geweldige ervaring in contact met de natuur en dieren, net wat er nodig is om weg te komen van de gebruikelijke dagelijkse routine een beetje.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Mooie ervaring"

    30/08/2018

    Ontspannen en aangename vakantie. Vriendelijk en correct personeel, fantastische keuken en prachtige paardrijden. Ervaring die zeker moet worden herhaald en aan iedereen wordt aanbevolen! Roberto - Bologna
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "welkome verrassing"

    16/08/2016

    Eerste effect professionaliteit en precisie voor offerte en het boeken. En als goede morgen begint in de ochtend ... we zijn! Felicitaties aan mevrouw Graziella. De komst verrassing was het vinden van zo dichtbij, aangename bries en aangename bergen en de zee gevoel in het midden van een bos. De schone en functioneel ingerichte bungalows. De prachtige strand en de prachtige zee. De uitstekend en overvloedig eten. Na de eerste twee dagen van totale ontspanning (en dit is een geweldige plek) we begonnen om rond te kijken: paardrijden bij zonsondergang, bergen tour, boot en diverse stranden. Verplaatsen van daar vandaag. In een korte tijd ga je overal. We konden niet beter vinden. Met dank aan de hele familie ... We zouden eindelijk de gewenste koers van paardrijden voor een lange tijd alleen maar om u. We hopen om terug te keren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een uitstekende keuze voor degenen die dat willen!"

    09/08/2016

    We waren vorige week gehost door nauwkeurige beleefde en hoffelijke mensen corrette.La structuur is zeker zeer geschikt voor een rustige vakantie met de zee in de buurt en de bergen als een frame
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "te herhalen"

    16/07/2016

    We brachten de eerste week van juli tot en met 'farm Mararanch: enthousiaste kinderen en vrij kan bewegen in contact met paarden en dieren veel, de zee van Castrocucco maratea 2 minuten lopen, lekker eten, een goede rust in de koele hout, milieu serene met Impieri-vrijwel complete familie - beschikbaar schrander en grappige ..... Saretta is een kracht !!!! zo dierbaar zal niet snel te ontdoen van ons ... een knuffel en een goede zomer van Samule Iacopo Manuela en Simone
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Mararanch reageert
    Manuela je was erg aardig, dank je wel !!! We kijken uit naar de volgende met veel plezier ..... een dikke knuffel voor iedereen, van Sara en alle Mararanch! Tot snel weerziens.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "Niet aanbevolen saai wandeling en insolitaria"

    27/08/2015

    We verbleven in de stallen vandaag voor een rit te paard voor twee persone.Luogo vriendelijk en goed gestructureerd met de aanwezigheid van veel echt schattige dieren. Maar de wandeling was verschrikkelijk, vanaf de ranch gingen we uit op de straat met de begeleiding van twee jongens echt onbeschoft en eenzaam. Een andere mijn verzoeken en vragen die ik ontving onbeleefd antwoorden en scortesi.45 minuten in het midden van de straat en vervolgens in een kleine weg die leidt naar de rivier tegen een kostprijs van 36 euro. Helaas, de aandacht en beleefdheid naar de klant maken geen deel uit van hun DNA. Naam van "instructeurs": Luca Luca
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Experience nieuw leven ingeblazen"

    19/08/2015

    Ik ben net terug van 10 dagen verblijf in deze ranch. Volledige ontspanning. De ligging is perfect. Zee en de bergen in de buurt van de zee ... en vele mooie dorpjes te ontdekken. De Ranch biedt een familiale sfeer met veel hoffelijkheid en beschikbaarheid voor elke behoefte. Het personeel is vriendelijk en het eten is echt speciaal en overvloedig. De ranch is het beste voor kinderen met paarden, de boerderij en de vijver met eenden en ganzen. De behandeling is groot en biedt de mogelijkheid voor iedereen om te leren hoe je een paard te rijden, of gewoon een mooie wandeling. De bungalows zijn eenvoudig ingericht met zeer de ruimte en ondanks de hoge temperaturen deze zomer, erg cool 's nachts en met comfortabele bedden. Kortom .... worden aanbevolen aan alle liefhebbers van de natuur en mooie plekjes.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een klein paradijs"

    25/07/2015

    De perfecte plaats voor diegenen die ontspanning en gemoedsrust. Een 200 m van het strand (met een mooie en schone zee), de Mararanch is een echte boerderij waar u de velden te werken, die de dieren, met behulp van hun producten aan de tafel. Maar bovenal is het een domein met vele paarden, de stallen, de stallen. Wie is er niet bang voor een spartaans accommodatie in bungalows (nog steeds erg schoon, met een goed bed), degenen die geen fout met het lied van de krekels of ezel schreeuw is zeker op de juiste plaats: veel groen, smakelijke gerechten, familie Impieri erg aardig en attent voor de gasten. Alles tegen zeer redelijke prijzen, geldt ook voor paarden lessen. Lessen dat een woord afzonderlijk waard zijn. Onze dochter om Mararanch geleerd om een ??paard te rijden, we elk jaar terug blij om de ervaring te herhalen. Het is echt goed te worden, zelfs als de rest van het jaar niet verder te paard. In Maratea maakt zijn lessen op de stallen van paarden perfect voorbereid, met instructeurs (Andrea en Luca Impieri) echt goed (en erg leuk), maar het is ook zo mooi als uitdagend excursies op de omliggende bergen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "de ideale vakantie"

    25/07/2015

    Acht jaar terug elke zomer met een groot genoegen om Mararanch.Un boerderij die alles wat een persoon in de stad nodig heeft Living biedt: er is op het platteland met zijn geuren, kleuren en geluiden: het lied van de krekels die merken dagen; is er de bevolkte boerderij kalkoenen, varkens, ganzen grazen gelukkig en goed behandeld; er zijn altijd puppies huisdier: honden, katten, pasgeboren veulens. De paarden, die velen zijn, zijn geliefd, verzorgd en verzorgd en in je hart. En Andrew, Luke en Sarah zijn zo aanhankelijk en attent als het rijden leraren dat zelfs een persoon die niet gewend is aan de sport net als ik, probeer de sensatie van galopperende onder bergpaden, op de stream of op het strand bij zonsondergang stenen. Het is genoeg om de straat over te steken om op zee op een drukke strand met uitzicht op het eiland Dino en de bergen. Zelfs het eten is fantastisch: zelfgemaakte pasta, Pitte zuurdesem, zelf geproduceerde kaas en vleeswaren, groenten en fruit. Alles Km 0. Onze enige klacht, niet te hebben voordat ontdekte de Mararanch.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
  • 10
    "Uitstekend"

    "CHARM"

    30/05/2015

    Mooie plek midden in de natuur, functionele structuur dat biedt ook een goede vertrouwelijkheid, een uitstekende keuken, de producten zijn vers en biologisch, personeel in staat om te zorgen dat u zich thuis voelt. De lucht die je inademt om Mararanch doet de ziel goed :) Persoonlijk vind ik terug gaan wanneer ik kan en ik beveel het vaak familieleden die zijn nog nooit teleurgesteld eamici.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Outstanding!"

    25/09/2014

    Ik mararanch sterk aan iedereen! Net Ik had een geweldige week met mijn familie, en 'een echte boerderij op het prachtige strand van Basilicata. Super plek is voor kinderen, voor mijn kleine twee en 'was het meest nauw aan bij paarden, varkens, kippen, geiten en eekhoorns te zien! De keuken en 'echt het enige nadeel ... top 2 kilo gevangen tussen huisgemaakte pasta en fijne kazen! Het is prima: enige plek, schoon en functioneel ingerichte bungalows, gastvrij en behulpzaam familie. Arianna
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "aan te bevelen"

    22/04/2014

    De adviseur voor iedereen, landelijke stijl, zeer tranquillo.Squisita de familie die het beheert en mevrouw Graziella erg lief en meegaand. Educatieve en stimulerende voor kinderen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Martin"

    26/10/2013

    Mararanch we eigenlijk ontdekt? p gebeuren? Ik zoek kamperen in Maratea, en we waren gecharmeerd door ACS? lou sfeer van echte genezing? e als n? Americe.Personál waar we een beetje p? p ekvapili? Anime de nacht doorbrengen in uw eigen tent, maar hij was niet bereid problém.Jsou lieve in? waaronder? Auxiliary personálu.Jídlo goed restaurant, vrij van? Omgeving p? Íjemné.Koupání de mo? Ip? Direct p? Ed bij de ingang wond? -CCa 5 minuten p? Šky.Spousta horse-optie loopt? Het op een redelijke prijs, en andere economische ? verplichtingen dieren? op de scan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten