contactModalFeedback

Agriturismo Acqua di Friso

Statale 106 km 206, Cropani Marina 88050 Cropani (Catanzaro)

"Super"
Volgens 40 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,4/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,4/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,6/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Bellisima!!!"

    08/09/2019

    Charmant, gastvrij, mooie gastheren, ontspannend, rustig, natuur en prachtige zee.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
  • 8
    "Zeer goed"

    "Gezellig, ontspannend en vertrouwd"

    07/10/2018

    We brachten 4 dagen door in de Acqua di Friso om een ??comfortabel startpunt te krijgen om de Calabrische Ionische kust te leren kennen. En de oplossing was uitstekend. We hebben ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om twee nachten in het hotel te dineren en te genieten van een goed diner buiten op een panoramische locatie. Uitstekend ontbijt met lokale producten en altijd met wat nieuws. De eigenaren zijn altijd erg vriendelijk en beschikbaar om goed advies te geven. Probeer het natuurlijke strand van hun eigendom.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Familie accommodatie met heerlijk eten"

    29/07/2018

    We waren geboekt voor 7 nachten in de Acqua di Friso met ontbijt en avond 4 -gangen menu. Het huis dat ons ter beschikking wordt gesteld is zeker een beetje oud en niet zo modern als de andere huizen, maar had alles wat je nodig hebt als je geen luxe verwacht. Je wordt gecompenseerd (als een paardenliefhebber) als je vroeg de 4 paarden, die zeer goed worden onderhouden, vlak naast het raam, kijk. Luigi (en zijn vrouw) is super vriendelijk en heeft bij aankomst informatie en een gedetailleerde map verstrekt. Het eten is geweldig en mag in geen geval worden weggelaten. Onze dochter bedankte nogmaals de kok en Julia, die ons geweldig bedienden. Hond Stella was vooral in het hart gesloten ... Het ontbijt is, zoals gebruikelijk in Italië, goed en moet niet worden vergeleken met het Duitse aanbod. Want dit wordt hier 's avonds in detail gevoed. Het zwembad is heel schoon gehouden en het, super schone, natuurlijke strand moet je zeker gebruiken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Regenereren verblijf"

    20/07/2018

    Ondergedompeld in de stilte en de rust van een gebied rijk aan geschiedenis en cultuur, ontdekten we een ongerept landschap, proefden we heerlijke gerechten en deelden we de hoffelijkheid en gastvrijheid van Luigi en Maria Giovanna.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Prachtige plek midden in de natuur met uitzicht op zee en mediterrane kleuren"

    30/07/2017

    Zeegezicht met kleuren die constant verandert gedurende de dag zeer mooi zwembad die heeft geholpen bij de goed onderhouden en schoon landschap waarin ik in de late namiddag ontspannende baden te verbeteren. Respect voor de natuur, liefde voor dieren ...... alle bekroond door een prachtig strand, niet ver van de boerderij. De eigenaren erg aardig en vriendelijk mensen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "fantastische plek"

    26/04/2017

    De dagelijkse stress bracht ons op zoek naar een rustige plek om je geest te ontspannen en verfrissen het lichaam, tijdens dit onderzoek hebben we in de boerderij Acqua di Friso kwam, echt onverwacht plek voor de locatie, zodra je binnenkomt de poort aanhoudende langs de weg die leidt naar de boerderij is er los van de werkelijkheid als meer en meer perfect in het dennenbos, de mooie eigenaren begroette ons hartelijk ons ??zetten op uw gemak onmiddellijk en biedt uitstekende thee. De plaats is echt prachtig, de kamers netjes en schoon, niets ontbreekt, we waardeerden de organisatie, de diensten en de vriendelijkheid van het personeel, het eten is van topkwaliteit, krijg je op van de tafel zeer tevreden. Experience binnenkort worden herhaald, zeer aan te bevelen aan al degenen die behoefte hebben aan ontspanning en rust. Franky en Marty
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een gevallen ster in Cropani"

    28/07/2016

    Het vinden van mezelf die passage goede dingen gehoord gestopt en dan is iedereen avevono ik niet sprak avevono vertelde de hele waarheid 'de plek is niet alleen mooi, gastvrij, het opnemen van de Luigi en Maria Giovanna eigenaren zijn vriendelijk en beleefd die gasten mee te brengen naar prorio Aggio de plaats gezien de berg aangebouwd en STUPENDO - PRACHTIGE, vervolgens diner in de avond bij kaarslicht aan de rand van het zwembad met lekkernijen van het gehemelte en een droom van duizend-en-één nacht
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Prachtige locatie voor een ontspannen en plezierige vakantie met uitstekende gastheren als plaatselijke gidsen"

    27/07/2016

    We verbleven in de tweede week van juli en hadden een geweldige tijd. Mijn vrouw was in staat om zijn rijden te hervatten, met een maximale beschikbaarheid van Louis en we genoten van het heerlijke lekkernijen bereid in de keuken en geserveerd in het zwembad bij de dochters van Louis, niet te vergeten het mooie zeevruchten diner bereid door een superfijne chef . Luigi's vrouw, Maria Giovanna bleek een uitstekende gids in het adviseren van leuke uitstapjes in de omgeving zijn. We ontdekten de Sila en hebben geprofiteerd van het mooie gedeelte van de kust in de buurt van de boerderij dennenbos. Helaas heb je een auto nodig, maar het was de moeite waard vanuit alle invalshoeken
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Zeer mooie week"

    13/06/2016

    De kamer was goed uitgerust en vooral het eten was uitstekend. Hebben genomen een monster rijles en Luigi was zeer attent en zeer goed uitgelegd. Het hotel heeft een mooi zwembad, maar men kan het alleen te gebruiken als je bereid bent op een badmuts te zetten zijn. Dus we konden niet vrienden te maken en we hebben rekening gehouden met de andere gasten deze "regel" onze twijfels genomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Acqua di Friso reageert
    Dank u voor de erkenning in de kamer en het restaurant eten zeer goed. Italië (weet niet de Duitse regeling), zal de headset in het zwembad vereist door richtlijnen van ASL, evenals het verzamelen van lang haar elastisch. Er zijn ook zeer lichte katoenen koptelefoon op het hoofd voelen zich niet. We hopen hier uw volgende vakantie. Dus nogmaals, het gaat mooi met paard in de natuur te zijn.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    22/08/2015

    Het landschap van Cropani Marina staat kan een beetje' te ontmoedigen, zoals zo vaak gebeurt met de op het eerste gezicht lijkt het uitzicht op de kale heuvels van de regio in kwestie. Het lijkt al te droog en onherbergzaam. Niet zelden echter Calabria geeft ons nog talloze andere verrassingen, zoals in dit geval. Het wordt geadviseerd om te gaan op deze weg onlangs geasfalteerd in het begin en houd de heuvel waarop opvallen, vind je het bereiken van de top, de 12.000 grenen boerderij Acqua di Friso. De plaats werd gevormd door de eigenaren met veel moeite en dit straalt op elke hoek. De ontvangst van de beste: de plaats is mooi, rustig, heerlijk geurende dennenbomen zijn nog jong en zeer groen, de eigenaren zijn niet alleen comfortabel, maar fans; hebben de cultuur van de plaats, zijn we betoverd om hen te horen vertellen, zorgen voor een map met cultureel materiaal voor alle vereisten voldoet (boottochten, bezoeken aan plaatsen in de buurt van de archeologie rijk, bezoeken aan de Sila National Park, advies over de beste stranden en duidelijke aanwijzingen van hoe je om hen te bezoeken en meer). Het restaurant is een slow food geserveerd en veel producten worden geteeld met behulp van biodynamische soort teelt, die onmiddellijk wordt waargenomen door de kwaliteit van eten, verder versterkt door de uitstekende keuken en prima service. Ze zijn allebei uitstekend ontbijten die diners (zelfs de goddelijke wijnen en bieren). Louis, een van de eigenaren, is een leraar federale rijden (en agronoom): Ik raad je sterk aan de lessen, zelfs als je nog nooit een paard hebben benaderd in je leven te nemen. Ik deed en het was geweldig: in aanvulling op vertrouwd zijn met deze majestueuze dieren te worden, zult u zien hoe Luigi gebruikt absoluut geen dwingende methoden benadrukken van het belang van het creëren van een begrip met het paard zelf en het creëren van een unieke ervaring. Mijn persoonlijke ervaring was nell'agricampeggio en ik zou absoluut aanraden als je wilt een beetje op de slaap op te slaan en te genieten van alle andere grillen dat de plaats biedt. Volgende keer zal ik proberen het leven in structuren die mooi lijken. We zullen zeker terugkomen, misschien niet alleen in de zomer, omdat de plaats is het hele jaar geopend.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een geweldige tijd"

    20/07/2015

    De Acqua di Friso ligt in een zeer rustige omgeving, het zwembad was geweldig, aangezien het erg warm was tijdens ons verblijf. Luigi en zijn team deden alles wat ze konden om ons verblijf te herinneren. Het eten elke avond was gewoon geweldig, lokale specialiteiten bereid tot in de perfectie - geweldig. Een goede selectie van wijn tegen zeer goede prijzen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "weekend in de zon november"

    05/11/2014

    Hier is een prachtige plek die ruikt naar ecologie, biologische en modern in een klassieke setting en antichissima.I eigenaren zijn twee lieve mensen die hun paradijs in Calabrië lopen met de gastvrijheid van de Griekse geest en innovatieve organisatie van professionals geïnteresseerd in het concept van welzijn in een globale betekenis Louis, door de manier waarop, is een zeer goede rij-instructrice, een voormalig atleet en liefhebber van paarden. Een speciale herinnering aan de keuken vol smaken en stijlvol, de onvergetelijke juncata en clementine marmelade, alle strikt zelfgemaakt. Als je in de zomer, het strand is breed en mooi en de zee is glashelder .... een kleine perla calabrese om ontdekt te worden
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2014
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Lange reis uitgereikt"

    14/09/2014

    Het was niet gemakkelijk om de Acqua di Friso van Praag (waar we wonen) te bereiken, maar het was het waard! We brachten (gezin van 4 met twee kinderen) 10 dagen om te onthouden bij de Acqua di Friso in augustus. We hebben niet de structuur (die we hebben gekozen na een vervallen op het internet) te leren kennen en we waren veroverd. De eigenaren zijn een geweldige gastvrijheid en het personeel streeft ernaar om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak. Spectaculaire locatie aan de kant van een heuvel die de hele Golf van Squillace domineert. Gemakkelijk te bereiken (met de auto) andere natuurlijke en artistieke schatten van het gebied (dat wordt geïllustreerd met een schat aan informatie van de eigenaren). Veel aandacht voor eten (erg lekker), bereid met speciale zorg ingrediënten (biologische). Om het strand te onderstrepen met een eigen toegang en vrijwel zelfs verlaten in augustus - ongelooflijk! (Zonder natuurlijk kiezen waarin kristallijn water). We verbleven in het herenhuis eco nell'agrumeto en ik moet zeggen het was een geweldige ervaring in contact met de natuur in comfort en ontspanning. Verder is de mogelijkheid om rijles sprong we voor de jongens die zorgvuldig en geduldig door Louis naast zijn gevolgd aan het zijn, met Mary Jane, de "eigenaar" te behandelen, hij is ook een gekwalificeerde instructeur (en getitreerd). Kortom, we waren zeer goed en we zullen proberen om terug te keren zo snel mogelijk. Om te bezoeken!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Reiniging, dienstverlening en kwaliteit"

    23/08/2014

    We Bologna, we brachten hier twee weken in augustus. Veteranen enkele slechte ervaringen in Calabrië, vonden we deze "Pearl", dankzij de rapportage van vrienden die in de familie kamer vorig jaar was gebleven en waarmee we zullen proberen om de volgende terug te komen. Het is een plek voor degenen die echt van de natuur, niet voor mensen op zoek naar een standaard hotel. Het is een prachtig land met een lange geschiedenis achter de rug en het toont in de inrichting van de accommodatie en de inzet van de eigenaren die een groene long in het land hebben gemaakt, het creëren van een woud van semi-droge heuvel. Cultuur en natuur ook combineren in de culinaire voorstellen. Toen we boekten was het bijna allemaal vol, dus tot twee weken te blijven, moeten we eerst verbleven in een kamer in het huis en vervolgens in een van de huizen. Het eerste wat me opviel bij het binnenkomen van de accommodatie was de meest zorgvuldige reiniging dat ik ook in het huis hebben opgemerkt en het restaurant leek te zijn in Duitsland en de andere gasten met wie we werden vrienden waren onder de indruk van dit aspect. Onze kamer in het hoofdgebouw, licht en nieuw had de Franse badkamer met twee wastafels, een bed van de vroege 900 waardevolle messing en reliëfs van engeltjes brons met neer lino bianco schoon, maar op hetzelfde moment, het comfort nu essentieel (kleine tv, koelkast, draadloos internet, airconditioning) en een buitenruimte in de zomer is alleen handig voor het roken of het lezen van een goed boek terwijl buiten. Het huis heeft een ruime veranda en een goed uitgeruste keuken als je wilt koken. Rijk en gevarieerd ontbijt geserveerd op het terras bij het zwembad met uitzicht op de zee. Het witte zandstrand, bereikt in ongeveer tien minuten, is omgeven door een mediterrane maquis met de krekels, waar we onze auto om af te koelen (alleen voor gasten, fantastische niet te geloven!). Eenmaal op het strand lijkt om terug te gaan in de tijd: kilometers brede strand en zeer weinig menselijke aanwezigheid, spectaculair uitzicht op zee. Super! De middag hebben we doorgebracht in het glinsterende schoon zwembad dat een gekke scene heeft. Een paar rijlessen in de ochtend en dan is het fantastisch diner. Dit is voor mij had de meest verwachte moment dat geworden omdat de keuken is een absoluut hoger niveau naar een boerderij.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mevrouw vivienne whitaker"

    29/07/2014

    Een prachtige en vriendelijke plek. Mooie slaapkamer en faciliteiten en een hoge kwaliteit omgeving. Wat ons echt verbaasd was de kwaliteit van het eten - het was alsof we elke avond in een 5 -sterren restaurant eten en al het eten was fris en met veel details gemaakt. Luigi was een uitstekende gastheer, zelfs voor ons te laat terwijl we onze weg laat in de luchthaven aankwamen om ons avondeten te geven. Een uitstekende plek om te verblijven en kon het helemaal niet fout vinden. Toegang tot het afgelegen strand was prachtig en een echte bonus
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten