contactModalFeedback

Agriturismo La Volpe

Contrada Bonapitta, 1, 87070 Roseto Capo Spulico (Cosenza)

"Super"
Volgens 131 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Aangenaam verblijf"

    31/08/2019

    Rustige en ontspannende week, de plaats verdient het en onze kamer was geweldig en met een mooi uitzicht. De heer Rocco was erg behulpzaam en vriendelijk, net als mevrouw Caterina die ons kwam ontmoeten met eten voor de kinderen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo La Volpe reageert
    Een hartelijke groet aan de familie van mevrouw Silvia, die we met veel sympathie zullen onthouden. Dank u voor uw waardering. Groeten van de familie La Volpe
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Altijd bijzonder"

    25/08/2019

    Terugkeer naar de boerderij de vos is altijd een genot voor het bedrijf en altijd een uitstekend welkom van rocco en voor de absoluut speciale en spectaculaire keuken van de caterina. Een familie die je altijd het gevoel geeft dat je je binnenkort als een familieknuffel voelt ??
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    Agriturismo La Volpe reageert
    Hallo Vito, Patrizia en Francesco, het is altijd leuk om je weer te zien, en het geeft ons voldoening dat je je hier als familie bij ons voelt. De genegenheid die u hebt geuit is wederzijds en wij danken u hartelijk voor deze vriendelijke opmerking. Rocco en Caterina
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Paradijs op aarde"

    24/08/2019

    Een unieke plek voor locatie, rust en keuken. Ik at gerechten die je niet meer in de stad kunt vinden.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo La Volpe reageert
    Bedankt Giuseppe voor het commentaar en voor het genieten van onze keuken. Groeten van de boerderij La Volpe.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Vakantie"

    12/08/2019

    Rustige plek .... zeer gezellig .... uitstekende keuken en alle 0 km ....goed alles
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Volpe reageert
    Bedankt Mario voor het waarderen van onze gastvrijheid en onze keuken. Groeten aan de hele groep vanaf de boerderij La Volpe.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "Oase van rust"

    17/07/2019

    We kozen voor deze boerderij om de reis te onderbreken, de eindbestemming was Sicilië.
    Rocco en Caterina heetten ons welkom in de prachtige tuin met een kopje koffie.
    De ruime kamer, er ontbreekt niets.
    s Avonds besluiten we om in het gebouw te gaan eten.
    Alles bereid door Caterina en alles wat heerlijk is.
    Net als het ontbijt dat we vonden toen we wakker werden.
    We hadden zo'n goede tijd dat we op de terugweg stopten.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo La Volpe reageert
    Hallo Silvia, het was een waar genoegen om u als gasten en als vrienden in onze structuur te hebben. Bedankt voor uw opmerking en voor het genieten van onze gastvrijheid en onze keuken. Groeten aan Paolo en je jongens. Tot ziens
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dove il relax e lo stare bene è tutt' uno."

    27/06/2019

    Abbiamo trascorso un fine settimana presso l'Agriturismo La Volpe . Ci ha ricevuto il titolare-gestore Sig. Rocco persona gentile ed affabile con il quale si è subito instaurata un'intesa perfetta. La stanza pulita, luminosa, dotata di tutti i confort, è risultata essere così come avevamo visto sul sito .Abbiamo avuto il piacere di conoscere i figli del sig. Rocco : Alfredo e Fabrizio che hanno reso il nostro soggiorno ancora più piacevole : essendo due campioni di Tiro con l'Arco, ci hanno permesso di seguirli per l'Agriturimo durante i loro allenamenti ed abbiamo così goduto di una piacevole passeggiata nel verde. Collabora con sig. Rocco sua moglie Caterina una donna dal dolce sorriso ma con le mani d'oro : ci ha deliziati a colazione con crostate, marmellate ed altre prelibatezze preparate da lei. La cena è stato un crescente di portate dall'antipasto molto vario ed abbondante a seguire pasta fatta in casa , secondo contorno e frutta ( tutti prodotti locali e di loro coltivazione). Il nostro dopocena è stata una bella chiacchierata con il sig. Rocco seduti sotto un albero di olivo secolare. Ma cosa si vuole di più da un Agriturismo? Tutto bello , perfetto e funzionamente e, dal nostro punto di vista, l' aver conosciuto persone così cordiali ed ospitali è stato veramente il coronario di un bel fine settimana. Arrivederci arrivederci ad agosto.

    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Volpe reageert
    Ferdinando en Laura, u bent als speciale gast attent en zorgzaam geweest met betrekking tot de feesten, wij danken u voor deze zeer vleiende opmerking en voor het uitspreken van uw volledige tevredenheid over de ontvangst die wij u hebben gegeven. Het belangrijkste was de vriendschapsrelatie die in zo'n korte tijd tussen ons was ontstaan. Het was een waar genoegen om u in de week van augustus weer bij ons te hebben. Een warme groet van de familie La Volpe.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitzonderlijk "

    18/06/2019

    Mooie plek, in de buurt van de zee, uitstekende gastvrijheid, comfortabele en schone kamers, je eet goed, de gerechten zijn met zorg en spaarzaam bereid, variëren afhankelijk van het 'initiatief van de kok, maar ook zeer goed. Het personeel is vriendelijk en zeer beleefd. Om terug te keren, een van de weinige boerderijen die echt om de klant geeft, zodat hij zich op zijn gemak voelt als hij niet thuis is.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo La Volpe reageert
    Bedankt Antonella voor de vriendelijke opmerking. Wij zijn blij dat u ons werk, dat voortdurend gericht is op het voldoen aan de behoeften van onze gasten en uw verblijf op onze boerderij aangenaam te maken, heeft gewaardeerd. Groeten van de jongens, Caterina en Rocco
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Paradijs te midden van de olijfbomen"

    01/05/2019

    Mr. en Mrs. Rocco vriendelijk en vriendelijk op dezelfde manier mevrouw Catherine in meer uitstekende kok, de kamers erg gezellig en gezellig.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "UITMUNTEND."

    24/11/2018

    EN HET WAS EEN ZEER AANGENAME VERRASSING!!!!!!!!!!!
    PRETTIGE STRUCTUUR ZEER SCHOON ½ MET RUIME EN GEZELLIGE KAMERS
    De heer ROCCO zeer serieus persoon en zeer behulpzaam, zijn vrouw in de keuken echt heel goed.
    Ik ben er zeker van dat we volgend jaar terugkomen en ze zullen zien.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo La Volpe reageert
    Bedankt Paolo voor het waarderen van onze gastvrijheid. Het zal een waar genoegen zijn om u als onze gasten en vrienden weer te hebben. Groeten aan de hele groep van de familie La Volpe.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige ervaring. Fantastisch thuis gekookt eten."

    22/09/2018

    Heerlijke plek om te verblijven. Aardige gastheren. Heerlijk zelfgekookt eten door Katarina. Het diner was uitzonderlijk met een groot scala aan lokale producten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "goed"

    21/09/2018

    fantastische plek, omgeven door groen en absolute rust. Ideaal om uit te rusten en aangename dagen door te brengen. Om terug te komen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo La Volpe reageert
    Dank aan mevrouw Anna voor het belonen van ons met haar opmerking.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fabelachtig"

    13/09/2018

    Geweldige locatie, gelegen op een fantastische plek. Vlekkeloos schoon, uitstekend personeel, uitstekende maaltijden en geweldige personeel. Ik zal zeker terugkomen. Dank aan de heer Rocco, de vos, een heerlijke persoon als zijn vrouw Caterina.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Volpe reageert
    Maude, een speciale dank aan jou en Matteo van Rocco en Caterina en van alle medewerkers van de boerderij.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Zeer rustige en schone omgeving, zeer vriendelijke eigenaren."

    08/09/2018

    Ik bleef voor 4 nachten in augustus met familie. Grote, schone kamers, ontbijt en een zeer goede keuken. Ik zou hier weer verblijven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo La Volpe reageert
    Bedankt voor het waarderen van de eenvoud en echtheid van onze structuur. Groeten van de boerderij La Volpe
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Uitzonderlijke ervaring vanuit alle invalshoeken: accommodatie, kwaliteit van de service en eten, beschikbaarheid en vriendelijkheid van de eigenaren."

    03/09/2018

    We brachten 2 weken van absolute rust en ontspanning, met een onberispelijke en foutloze service. Het restaurant was uitstekend en kwaliteit voor zowel het diner als het ontbijt. De grote vriendelijkheid van de eigenaars en het personeel bij de receptie en gedurende de hele periode was perfect en toonde de passie en expertise die ze in het beheer van de boerderij hebben gelegd. Misschien, maar ik denk niet dat het een probleem van de structuur is, het zou nodig zijn om de toegangswegen te verbeteren of op zijn minst de asfaltonderdelen te onderhouden. Absoluut positieve ervaring en aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo La Volpe reageert
    Wij danken u voor de vleiende opmerking en voor de schatting die aan ons is gegeven. Het was een genoegen voor ons om de juiste hoeveelheid tijd te besteden en u een welverdiende rust te bezorgen. Wat betreft de weg, helaas, het is de verantwoordelijkheid van de gemeente, die hebben gezorgd voor het reinigen van goten en taluds, maar hebben de kuilen niet gebufferd. In ieder geval zullen we werken aan verdere verbeteringen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fabulous!"

    28/08/2018

    Leuke plek tussen oude olijfbomen en een adembenemend uitzicht. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Uitstekende keuken, uitstekende netheid en gezellige kamers. Ps om absoluut het ontbijt van mevrouw Catherine te proberen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Volpe reageert
    Mijnheer Giannone, bedankt voor de opmerking, voor de complimenten die hij ons heeft gegeven en voor het waarderen van onze gastvrijheid.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten