contactModalFeedback

Agriturismo Barnia

Località Pian del Pero, Marina 84046 Ascea (Salerno)

"Super"
Volgens 17 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,2/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geschmackvolle, große Wohnung in herrlicher en ruhiger Lage zum Baden, Segeln, Chillen uvm"

    12/10/2019

    Wir waren auf unserererer 3-wöchigen Italien-Rundreise drei Nächte bei Barnia. Es war ein wunderschöner Aufenthalt mit Segelausflug, Bade- und Strandtag und Bergdörfer-Rundfahrt. Hier fehlt es an nichts, sogar Hunde und Katze leisten Gesellschaft.
    Eine große Terrasse und ein gepflegter Garten laden zum Verweilen ein. De lange Sandstrand is in 5 min. na 5 min. zu erreichen.
    De Segelausflug mit Federico war trotz (of gerade wegen?) Motorschadens unvergesslich und abends gab es noch die gemeinsam geangelten Fische als leckeres Essen zubereitet. Wir fühlten uns schon nach dieem kurzen Aufenthalt fast wie Freunde und nicht als Gäste...
    Außerdem befindet sich hier die beste Dusche Italiens!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Barnia reageert
    Hallo vriend Wolfang,
    deze baan is leuk omdat je aardige mensen kent. Mijn mankerende Engels liet ons toch al toe om te communiceren.
    Zoveel input, zo veel dingen die we nog steeds aan elkaar doorgeven.
    Kinderen, vissen, de zee, de zee, het land, mijn land.
    Het lelijke van deze baan is dat je het risico loopt dat je elkaar niet meer ontmoet.
    Ik hoop nog een mooie vangst te hebben, een glas wijn en je glimlach weer te zien.
    Hallo Wolfang, tot ziens.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onvergetelijk"

    29/08/2019

    Hallo,
    Wij zijn Fransen en zijn blij te kunnen zeggen dat de plaats gewoonweg prachtig is: een paar huizen met uitzicht op de zee in het midden van een prachtige olijfgaard. De geur van aromatische planten bij aankomst in de buurt van Barnia, het gezang van de krekels, de douche onder de sterrenhemel, de honden "Pépino en Toto", de kat "Lila" (die de baas is van de bende) om de kinderen gezelschap te houden en de must of the must: de vriendelijkheid van de eigenaar van de plaats, namelijk Fédérico. Een echte Italiaanse Pagnol-roman. Wij raden u ten zeerste aan om de prachtige cruise langs de kust van Cilento en zijn schatten op de Dido te maken, die voor ons een onvergetelijke ervaring zal blijven. Federico kent alle goede adressen en zal u begeleiden bij het vinden van de beste pizzeria's en groente- en fruitwinkels in dit 100% authentieke Italiaanse Campanië. Ascea strand is fantastisch en wij raden u aan om u te vestigen in het midden van dit 4 km lange traject (parkeren 3 euro voor een halve dag), zo niet pas op voor de wereld (hoewel Italianen zijn zeer familie en dus zeer voorzichtig met kinderen, zodat geen zorgen over samenwonen dus geen zorgen over samenwonen) en de Italiaanse variëteit gedistilleerd via volledige luidsprekers (maar dit alles is een deel van de charme van Zuid-Italië).
    Kortom, we vonden het geweldig.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Mare e monti"

    23/10/2018

    Rustig appartement in de buurt van de zee. Goed uitgeruste keuken. Gezellige tuin met uitzicht op de olijfgaard en de zee. Enige nadeel: de privacy van het aangrenzende appartement in de tuin zou beter kunnen. Zeer vriendelijke huisbaas. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Leuke honden en katten op het terrein. aanbevelenswaardig
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Ons derde verblijf was zeer goed."

    21/07/2018

    Goede accommodatie met een groot terras en niet ver van de zee. Zeer mooie omgeving met veel geweldige bestemmingen in de omgeving. De verhuurder heeft goede zorg besteed.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Barnia reageert
    We proberen de rust van ons land, de zee, het platteland te bieden. We zijn blij om nieuwe vrienden te ontmoeten, zoals Michael en zijn lieve familie. bedankt (de vertaling is van google)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Uitzonderlijke ervaring!"

    19/09/2017

    Locatie mooi, comfortabel appartement, functioneel en gezellig, goed uitgerust. Ruime douches, terras met absoluut fantastische tuin. Outstanding Hospitality.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "goede keuze"

    21/07/2017

    Ik was in deze boerderij vorige week met mijn familie; Ik denk dat het een goede keuze, want het zorgt ervoor dat u de rust en de ruimte van een huis op het platteland, op slechts enkele minuten van de zee; Federico, de eigenaar, heeft bewezen zeer behulpzaam en attent, het huis (Ginestra in mijn geval) getrouw overeen met de beschrijving, dus geen verrassing. Ik beveel het!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Barnia reageert
    Thanks Rosario, dankzij de Barnìa voor de gasten is een plek om te ontspannen. Ik ben enorm blij met deze kleine wereld te delen. Bedankt voor het waarderen
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zal terugkomen in de zomer ... heel mooi"

    10/05/2017

    allemaal erg schoon voorzieningen, mooi en uitgerust met alle voorzieningen die u .... gemakken die zelden worden aangeboden in een boerderij. Huizen met een kleine tuin is ook erg mooi en goed uitgerust (Groot terras met tafel banken met kussens, ligstoelen, grill, douche etc ...) Zeer gunstige locatie en niet ver van de zee (5 minuten met de auto of 15 minuten lopen ) eigenaar Federico is erg aardig, vriendelijk en gezellig. We hebben al geboekt voor de zomervakantie voor twee weken. We hadden een mooie rustige laat en totaal ontspannen week ... het was een erg leuk zelfs onze pup Arthur, zelfs als hij vond een buurman (de prachtige EGO) niet erg stil. Het enige nadeel ... een beetje duurder dan gemiddeld ,,,, maar het is de moeite waard om een ??beetje extra!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Barnia reageert
    Wij richten ons op het plezier van onze gasten. We gefaciliteerd door de natuur, de bescherming van het archeologisch park van de Cilento nationaal park. Voor een paar euro's meer!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Idyllisch, rustig, prachtige gebied"

    20/08/2016

    Betoverende omgeving, idyllisch en rustig. Een zeer mooie verhuurders, een schone en goed ingerichte accommodatie. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen in Ascea. We zijn erin geslaagd niet alles in de twee weken en zal zeker volgend jaar terug te keren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Tranquility 'absolute!"

    13/08/2016

    Een week van ontspanning tussen de olijfbomen van deze heuvel! De super schoon en functioneel huis ... niet om de ruimte op te noemen! Een leuke ervaring voor ons en onze cocker Zoe!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "mooie vakantie"

    12/08/2016

    Een week van ontspanning .... tussen de olijfbomen op deze heuvel op 10 minuten van de zee. Dit e'l'ultima avond is er 'een prachtige sterrenhemel. Rust, netheid, vriendelijkheid. .... zeker zullen we ons en Zoe onze cocker terug te keren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
  • 9
    "Super"

    "Onder de olijfbomen luisteren naar de nachtegalen"

    06/05/2016

    We hebben eind april 2016 een prachtige week in Barnia gehad. Het huis was erg schoon en zeer goed uitgerust en ruim. Frederico dit is het allerbeste om ons thuis en comfortabel te voelen. Al wat we moesten doen was om in de zon te zitten of de oudheden te bezoeken. Ascea Marina is een aangename stad met een mooi strand en alle winkels waar u naar zou kunnen wensen. Slechts 5 minuten met de auto van het rustige van Barnia naar het levendige stadscentrum.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Barnia reageert
    De vreugde van de gasten draagt ??bij aan de sereniteit van Barnìa
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vakantie"

    04/08/2015

    Absoluut blij met deze twee weken vakantie. Accommodatie doelmatig en comfortabel Mimosa. Ik hoop om terug te keren en dank aan Frederik de eigenaar van dit mooie etablissement.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Barnia reageert
    Het is leuk om rustige momenten te helpen. Observeer discreet mooie families in hun vreugde. een groet aan de vriendelijke kleine hond Bianca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Beautiful Relax"

    22/12/2014

    Ik ging zonder zelfs voorstellen wat ik een echte ontspanning kunt u de zee vanuit huis te zien zou hebben gewild, het huis was brandschoon en voorzien van alle comfort, ik brachten een heerlijke week de verhuurder is vriendelijk en lieten ons thuis voelen. Ik kan het iedereen aanraden !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Al je wilt om terug te komen ..."

    02/09/2014

    Het zal de tijd die we vonden op onze terugkeer, maar we al willen terugkeren. We verbleven in Ginestra, ruim, schoon en uitgerust met alles wat je nodig hebt (met inbegrip van cat !!!). En als er iets ontbrak was te vragen. Het enige nadeel wat moeite met de wi-fi. Afgezien van de muggen, het was een geweldige vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Juni in Cilento"

    27/08/2014

    We brachten de laatste 15 dagen van juni gasten in de bezem. Goed onderhouden, schoon, keuken voorzien van alle uiteenlopende instrumenten. Is gevestigd in een olijfgaard, vanaf het terras, tussen de olijfbomen is er een prachtig uitzicht op zee. 1500 meter van het strand te bereiken door te lopen gedurende 20 minuten. Federico, de eigenaar, geweldige gastheer, altijd beschikbaar op elk verzoek te voldoen. De uitstekende olie DOP. Vakantie met zeker herhalen. Sabrina, Gianni en Serena.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten