contactModalFeedback

Agriturismo La Beccaccia di Sgubin Nadia

Via Peteano, 1, 34078 Sagrado (Gorizia)

"Super"
Volgens 21 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer gastvrije en rustige plaats"

    17/07/2019

    Ik ben erg blij en als ik terug kan komen.... Zeer aardige mensen, gezellige en rustige plek midden in de natuur.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plaats en mensen"

    18/01/2019

    Prachtige mensen en zeer comfortabele plek is de goed onderhouden kamer
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Beccaccia di Sgubin Nadia reageert
    Ik bevestig nogmaals dat ik altijd geweldige mensen of families heb ontvangen. Nogmaals bedankt voor het contact met mij.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Walter and Mary (Canada)"

    29/10/2018

    Dank u Renzo voor het prachtige verblijf in uw Agriturismo La Beccaccia di Sgubin Nadia. Het gebouw bevond zich in een prachtige, vredige omgeving. Het was schoon, comfortabel en midden in de natuur. Renzo was er altijd wanneer nodig om advies te geven over restaurants, winkels en de lokale cultuur. We waardeerden zijn warme, vriendelijke persoonlijkheid en genoten van het plezier van het delen van een glas wijn met hem in het restaurant van zijn zoon. We zullen zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gastvrije hosts"

    02/08/2017

    Drie kinderen kwamen uit Hongarije en brachten een week hier. Mooi gebied, nette, schone accommodatie. In een korte tijd kunt u vele mooie plaatsen te bereiken. Gastvrij, attent, vriendelijke gastheer! Dear Rendzo! Bedankt voor alles, echt genoten, we weg met een goede herinneringen kwamen. We zijn terug te gaan volgend jaar! smith familie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Beccaccia di Sgubin Nadia reageert
    Veel dank aan de prachtige Kovacs familie voor beoordeling.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Oase van rust"

    25/04/2017

    4 Dagen geweldig ... geweldige gastvrijheid ... perfect in tutto..pulizia .... comfortabel .... caffettino ok ... dan ... Als je wakker wordt met het zingen van prachtige vogels !! wonder !!!! nn ik zou nooit zijn gevallen in de stad. .nn missen nog een kans. . !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo La Beccaccia di Sgubin Nadia reageert
    Ik heb altijd het geluk om prachtige gasten te hebben en zeer hoffelijk geweest. Thanks for the review.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vakantie weekend"

    15/10/2014

    We brachten een zeer aangenaam weekend, de sig.Renzo is een persoon beschikbaar is en heerlijk. De foto's op de website doen geen recht aan deze mooie plek midden in de natuur, vanaf het balkon we hebben gezien een haas lopende en de volgende dag een hert .... fantastisch! De appartementen zijn nieuw, schoon en uitgerust met alles wat ... we hebben diner op een avond in het restaurant had 'van Checo' in de buurt, het eigendom van de heer zoon. Renzo en ik heb gegeten en dronken goddelijk voor een bescheiden prijs. In eerste instantie had ik twijfels over het boek te wijten aan een recenzione het beschrijven van de plaats middelmatig en ouderwets ... goed ik deed het goed om te boeken, we werden niet gehinderd door enige irritante lawaai, het bed was comfortabel en het ontbijt was er in overvloed ... jams , honing, koekjes en tal van koffie met wafels machine gezette koffie en thee .... ik denk dat mensen soms klagen superfluo.Ci zullen zeker terugkeren !! Rita en Sergio
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Beccaccia di Sgubin Nadia reageert
    Thanks Rita. Sergio en ik wens u het allerbeste. Hallo, Renzo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "Een rustig verblijf"

    28/08/2014

    We brachten een nacht in deze boerderij in een zeer rustige locatie. Structuur nieuwe zaden met een goede positie in Gorizia. Helaas is de notitie zeggen pijnlijk en was het lawaai van de koelkast in de kamer en matrassen van onze kamer als "oude stijl" van wol en downs, samen met het geluid van de koelkast en een externe booster tv geplaatste niet ver maakte ons niet slapen . Slecht ontbijt voorzien mode "DIY" in de kamer met koffie / thee wafels en jam koekjes met weinig anders. De prijs is in lijn met die beschreven voor een bedrag van EUR 50,00. Helaas, we zullen niet terug! Friendly but "formele" proletarische .... misschien was het een dag als deze.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Beccaccia di Sgubin Nadia reageert
    David heeft een tweepersoonskamer geboekt voor een nacht en het was met haar dochter. De koelkast heeft een schakelaar. De repeater maakt geluid als in de afwezigheid van elektriciteit, een deel van de generator. Thanks, echter, om het bezoek.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Erg leuk verblijf"

    25/08/2014

    We waren in augustus in een van de appartementen, onze twee jaar oude zoon die hij onmiddellijk voelde me comfortabel met de beschikbare ruimte. De plaats is rustig, omgeven door groen en zeer vriendelijke eigenaar. schoon appartement met alles wat je nodig hebt. Met een jonge zoon onze bewegingen waren beperkt, maar de locatie is ideaal voor het snel de mooiste gebieden van Friuli en Slovenië te bereiken. Ik beveel een verblijf hier. Nogmaals dank aan Enzo voor zijn hoffelijkheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Lange verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "puur natuur"

    05/08/2014

    We brachten drie nachten in juni 2014 hier en voelde me zeer comfortabel. La Beccaccia wordt omgeven door de natuur, met de charmante steden in de omgeving gemakkelijk met de auto worden bereikt. Een reis naar Slovenië is slechts een steenworp afstand. Het appartement is mooi en goed uitgerust. Renzo was zeer behulpzaam - maar nogmaals bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo La Beccaccia di Sgubin Nadia reageert
    Ze zijn een geweldige familie. Dank u voor uw bezoek. Renzo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Alessia N."

    10/06/2014

    Een leuke en gezellige plek waar ik en mijn familie zullen zeker terugkomen! rust en frisse gegarandeerd, een speciale groet aan Renzo voor de vriendelijkheid en beschikbaarheid, en het restaurant "van Checo" om zijn uitstekende eten !! Met de hoop om binnenkort weer te ontmoeten !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Beccaccia di Sgubin Nadia reageert
    Zoals ik al zei, het is gewoon over de gasten, die altijd geweldig en ook goed.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een zeer ontspannende plek"

    26/04/2014

    We brachten tien dagen op nieuwe jaar, de plaats is mooi, schoon en de eigenaar is een prachtige vriendelijkheid en beleefdheid. Ik raad het voor degenen die een centrale uitvalsbasis voor het verkennen van de regionale schoonheden, die ongeveer op gelijke afstand van Triëst, Udine en Aquileia-able ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2014
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Zakelijke verblijven
    Agriturismo La Beccaccia di Sgubin Nadia reageert
    Veel dank aan iedereen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Schoon en mooi !!!"

    19/09/2013

    Een erg gezellig en comfortabel, waar u begroet met warmte. De sfeer is schoon en rustig een paar stappen verwijderd van kunststeden, waar het een belangrijk deel van onze geschiedenis wordt geschreven, maar ook dicht bij de zee ... We houden van deze plek en de gastvrijheid van de manager ... drama verlof maar ... terug !!! Bedankt voor alles. Danilo en Francesca.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
  • 10
    "Uitstekend"

    "erg vriendelijk"

    21/08/2013

    We brachten 4 dagen gewoon agréables.Nous benadrukken de rust van de plaats, het warme welkom van Renzo en zijn vrouw, hun verlangen om bekend hun regio te maken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "kort maar mooi"

    27/06/2013

    allemaal perfect overeenkomen met het aanbod. vriendelijkheid en behulpzaamheid van de managers. schone accommodatie, ontbijt rond meer, grondige reiniging, linnen of handdoeken om de keuken en ongerepte natuur. perfect verblijf. als ik kan aanbevelen de heer .. Renzo internetgebruik in de structuur en de wasmachine voor de rest van de structuur is gewoon perfect. kom snel terug voor een langer verblijf. Sig.Valentini
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2013
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "regen"

    17/05/2013

    regens Woodcock, maar regen ook advies en aandacht van Renzo dat zoals ik al 'gedaan persoonlijk te danken hebben. uitstekende structuur, schoon, goed onderhouden, essentiële zelf de structuur zoals je kunt 'zien bij Google Map en' geïsoleerd. ps zeker een bezoek zelfs de "Checo" restaurant Renzo zoon, heerlijk eten en presentatie waard. Beppe en Simona Monza Brianza
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      4/10
      "Misleidend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten