contactModalFeedback

Agriturismo Tenuta Regina - Glamping Luxury Lodges

Casali Tenuta Regina, 8 - Piancada S.P. 122Km 7,200, Palazzolo dello Stella 33056 Palazzolo dello Stella (Udine)

"Super"
Volgens 8 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,2/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,6/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,9/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 8
    "Zeer goed"

    "Afstandelijk en stil"

    05/01/2020

    Het feit dat we de eenzaamheid en de stilte rond oudejaarsavond zochten, bracht ons hier. Dit werd grotendeels vervuld, want we waren echt de enige gasten. Verre en wijde niets anders dan velden en brede vlaktes. Helaas was er in de verte nog steeds vuurwerk te horen, maar het bleef binnen de tolerante grenzen voor onze honden (slechts een uur aan beide zijden van middernacht op 31.12. werden meer gewelddadige pony's en vuurwerkraketten gehoord). Over het geheel genomen voldeed het kwartaal goed aan onze eisen. De toegekende punten zijn dus gebaseerd op onze eisen voor afgelegen rust en stilte!

    Vanuit het appartement kunt u binnen 30 minuten rijden leuke uitstapjes maken naar de steden in de omgeving. Supermarkt is 10 minuten rijden, een kleine minimarkt in slechts 3 minuten. Ook landelijke restaurants waren aanwezig, maar we konden daar geen tafel krijgen, dus we verzorgden onszelf of aten in Palazzolo.

    Het appartement had alles wat nodig was, een kleine fijne welkomstmand met koffie, toast en wijn, was zeer attent. Alleen het aangekondigde bezoek van de schoonmaaksters was teleurstellend, want alleen de handdoeken werden verwisseld, we verwachtten meer (o.a. het legen van de vuilnis, verse lakens, afvegen). Maar we vonden dit niet storend - zo is het met de zelfredzaamheid.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2020
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Tenuta Regina - Glamping Luxury Lodges reageert
    Beste Mr Greller,

    Dank u wel voor uw feedback,
    We zijn blij dat u heeft genoten van uw verblijf bij ons.
    Het zou een genoegen zijn om u en uw familie weer te ontvangen in Tenuta Regina.
    Ik wil u alleen informeren, we wisselen de handdoeken na 3/4 dagen en het beddengoed na een week.
    Met vriendelijke groet
    Jessica

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Echt leuk verblijf op het platteland"

    18/07/2018

    Leuk verblijf, echt rustig en schoon zwembad. Lekker ontbijt en goede restaurants in de omgeving. Jessica was een aardige gastheer en goed aan te bevelen plek om te gaan, zien en eten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Tenuta Regina - Glamping Luxury Lodges reageert
    Beste Fam. Sonne Schmidt, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, het was me een genoegen u te ontmoeten en ik hoop u nog een keer in Tenuta Regina te zien. Een knuffel voor het team van Carla en Sigurd Jessica Adriabella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "een betovering"

    02/10/2017

    Prachtig landgoed, gelegen in een rustige plek waar de enige geluiden worden gegeven door de natuurlijke omgeving, ideaal voor wie op zoek is naar rust en willen ontsnappen aan het stadsleven. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Comfortabele kamers, schoon, uitgerust met alles wat nodig is voor de dagelijkse behoeften. We gaven niet 10alle activiteiten, alleen maar omdat ons periode van verblijf was buiten het seizoen en dan nn we konden profiteren van een fiets, zwemmen, enz.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Tenuta Regina - Glamping Luxury Lodges reageert
    Gentile Barbara, hartelijk dank voor uw goede beoordeling van Tenuta Regina. Zoals hij zei is een rustige omgeving, omringd door natuur, waar de stilte en vrede. Het was een genoegen om haar en haar tante te hebben. Ik hoop echt te kunnen weer te zien, misschien in het voorjaar, omdat het landschap is echt mooi in dat seizoen. Met vriendelijke groet en een goede dag. Federica
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Geweldig zwembad. Prachtige locatie. Zeer ontspannend!"

    11/06/2017

    Zeer vriendelijke ontvangst en advies van Federica! Rustige ligging. Zeer goed onderhouden. Veel bloemen en bloeiende struiken. Prachtig zwembad; weinig chloor; zeer schoon. Bakkerij, restaurants en goed gesorteerde supermarkt in de buurt. Appelsap, wijn en honing van de boerderij. Mogelijke excursie per trein naar Venetië (van Latisana; aankomst in het midden op het Canal Grande, net iets meer dan 1 uur) of met de auto naar de stranden van Lignano (40 minuten) of Grado (60 minuten). Aquileia met de opgravingen of Marano en natuurgebied zijn ook vlakbij.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Tenuta Regina - Glamping Luxury Lodges reageert
    Beste Aei, veel dank voor uw vriendelijke en zeer goede beoordeling! Het was aangenaam om een ??gezin zo vriendelijk en aardig te hosten. Ik hoop u volgende keer te hosten, u heeft altijd een vertrouwde plek waar u heen gaat! Een grote knuffel voor Marlene en Carla. Mijn freundlichen Grüßen, Federica
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Zeer mooie locatie, goed uitgerust, maar helaas met een lastige plaag (en een beetje hulp)"

    05/10/2013

    We hadden om het plezier van half september, een week doorbrengen in de Tenuta Regina. Het weer was geweldig, gewoon geweldig, het zwembad en het appartement zeer goed uitgerust en schoon. De accommodatie is rustig ver van de lawaaierige stad (ongeveer 10 min. Te plaatsen) in het midden van het prachtige landschap. we waren in staat om op te halen bij de huishoudster de sleutel en waren zo in uw eigen tempo, goede service. Het zwembad is groot, nodigt u uit om 's ochtends zwemmen en is absoluut geweldig. Het appartement in het huis naast het zwembad is volledig uitgerust met magnetron, oven en gasfornuis, airconditioning en verwarming, satelliet-tv, etc .. De slaapbank is meer voor kinderen, volwassenen zijn erg ongemakkelijk. De ramen zijn beschermd met horren. Omdat de woning aan een lagune zeker begrensd een goede zaak, in de avond aan de deur een paar keer al gonsde, binnen waren er slechts sporadisch dit prikkelende beesten. Helaas, de sprinkhanenplaag om hun stempel te drukken onder de deur en wellicht ook door diverse andere kier continue toegang was nog erger. Elke dag hebben we verwijderd, 10-20 van de beestjes, maar niet later dan 's nachts waren ze weer terug. Dit heeft enorm geërgerd. Helaas, we waren dus ook volledig in de steek gelaten. Hoewel deze dingen niets doen, maar als ze ooit in bed, douche, toilet en in de kleding, etc onder de koffers liggen ... Hier zouden we graag een beetje meer hulp van de eigenaar van, maar niet geïnteresseerd. Jammer. Anders zou 5 sterren hebben. Echter, iedereen was vriendelijk en we konden altijd (na dagelijkse Entheuschreckung) genieten van onze vakantie en vooral het zwembad. By the way, zelfs als het huis is op de kaart bijna direct aan het water, is het niet mogelijk om een ??verbinding te vinden. Het grootste deel van het moerassige of particulier eigendom, dus je moet het water te gaan met de auto. Men moet het milieu meer als een bosgebied voorstellen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekende locatie, goede plek, geweldige service / Locatie uitstekend, zeer mooi huis, geweldige service"

    19/08/2013

    We zijn een gezin met 3 kinderen. De plaats is ideaal gelegen om te sporten, strand, en rondleidingen door steden (Venetië, Triëst, Udine ...) te combineren. De Agriturimo is erg mooi, met huurcontracten maar groot en zeer goed uitgerust en onderhouden. Het zwembad is een echte bonus: groot, schoon, met ligstoelen en parasols. De ontvangst is warm, eenvoudig en doeltreffend. De service is uitstekend, schoon als het ontbijt Het ontbijt is een zeer goede tijd, geserveerd op het terras, met een rijke en fantastische service buffet.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fijne week"

    23/09/2011

    Wij (2 volwassenen en 2 jongens van 13 en 11 jaar, 1 hond) waren in augustus 2011 een week in het Tenuta Regina (Appartement Airone) en hebben gevoeld zeer comfortabel. Het had tot 38 graden, maar de airconditioning was goed geholpen. Het personeel was erg vriendelijk en gastvrij, de sfeer insgesamzt zeer aangenaam. Zeer aan te bevelen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfecte vakantie op een perfecte locatie"

    17/07/2009

    We brachten een week in het appartement "jolly" met onze kinderen en honden.
    Hoewel we een echt grote familie zijn (5kids 2adults 2 honden), hebben we heel erg veel tijd gehad in het appartement, omdat er meer dan genoeg ruimte is, plus alle buitengebieden. De eigenaren zijn erg aardig, altijd in de zorg van hun gasten, dus alles is in perfecte staat.
    We zijn echt van plan om volgend jaar terug te komen om het omliggende gebied nog meer te verkennen.

    Gerhard & familie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2009
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten