contactModalFeedback

Agriturismo Il Fienile di Orazio

Loc. Missiani -, Monte San Giovanni in Sabina 02040 Monte San Giovanni in Sabina (Rieti)

"Super"
Volgens 34 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,3/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Magisch"

    11/02/2018

    We passeren regelmatig het weekend om verschillende agriturismi te bekijken, en dit is zonder twijfel een van onze favorieten. Een magische omgeving omringd door de natuur, dieren en een gevoel van absolute rust. De eigenaren waren vriendelijk, behulpzaam en tegelijkertijd uiterst discreet. De honden hadden een geweldige tijd rondwandelen. Het eten was geweldig, de porties erg gul en de eetzaal is een zeer gezellige setting. Het is ook niet ver van Terminillo. Ik ben zeker van plan om hier weer op terug te komen! Genieten!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Horace en niet alleen ....."

    03/01/2017

    We waren te gast bij Mauro en Antonella voor New Year's Eve: we aten goed, we sliep zo goed, Mauro heeft ons toegelaten om hem aan "ride" volg de ochtend doet hij elke dag met "diervoeder" zijn dieren en voor we vertrokken we wat 'kosten 'echte' .... kortom, we hebben echt genoten. dank
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "E 'een oase die verdient te worden gekend en gewaardeerd."

    06/09/2016

    Ik wil onze dank aan de eigenaars, die met moed, doorzettingsvermogen, wijsheid en liefde voor de dingen goed gedaan, in leven houden en mooi deel van dit onze fantastische Italië te drukken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "perfect augustus"

    16/08/2016

    Echte boerderij met de juiste mensen en kan tevreden te stellen met de productie behoeften van de gasten. De vriendelijkheid van Mauro en het personeel is ongelooflijk. De uitstekende keuken is een typisch voorbeeld van een land dat respecteert. De echt comfortabele accommodatie. De uitstekend in beschikbare ruimtes. Een verblijf hier betekent echt trek de stekker.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige Agroturismo, vooral voor jonge kinderen"

    11/04/2016

    We verbleven met Mauro en Ornella voor vier dagen met onze 20 maanden oude zoon, en kon niet gelukkiger zijn. Het was zo'n verfrissende ervaring om met zo'n aardige mensen te zijn en zo op een mooie locatie te zijn. Onze zoon vond het geweldig om alle dieren met Mauro te bezoeken, waaronder varkens en geiten. Mauro was zelfs vriendelijk genoeg om hem op zijn trekker te rijden, wat nog 10 dagen later nog een nachtelijke bedtijdbespreking bij ons huis is! Ze maken bijna alles wat je op de site eet en drinkt, inclusief alle salumi, olijfolie, wijn, eieren, yoghurt, enz. Het is allemaal organisch en alles geweldig. We hebben een pasta gemaakt klas met Ornella, die sterk aanbevolen is. Onthoud dat dit een werkboerderij is en niet een toevlucht. Ik vind sommige reviewers misschien verward over waar ze verblijven. Verwacht het te kijken, ruiken en voelen als een echte boerderij. Voor ons is dit de reden waarom we kwamen. Mauro en Ornella en hun dochter zijn er altijd om te helpen met alles wat je moet vragen. Dus, mijn aanbeveling is gekomen, zitten terug en ontspannen. Geniet van de eenvoudige levensstijl, schone lucht, schoon eten en geweldige gastvrijheid. Als u tijd hebt, ga een wandeling in de heuvels achter de boerderij. We liepen bijna 5 uur met onze zoon. Een van de boerenhonden begeleid ons zelfs om ervoor te zorgen dat we niet kwijt raken. En alsjeblieft, breng je kinderen mee. Ze zullen ervan houden en Mauro en Ornella zullen ook.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Simplicity 'en hoffelijkheid"

    16/10/2015

    We gasten waren bij deze accommodatie met de hele familie te vieren 70 van onze mamma.Anche als we zijn aangekomen in de avond en de regen, we geregeld in alle kamers mooi ingericht en brandschoon !! Het diner was voortreffelijk vanaf ' voorgerecht tot dessert, zelfgemaakte occasione.Il speciaal voor het eten, ze hebben geproduceerd, had een zeer speciale smaak. De volgende ochtend hadden we ontbijt en we waren in staat om het standpunt dat er cisrcondava met zonlicht bewonderen. Zelfs onze dieren zijn goed ontvangen. Ik dank Mauro en Ornella voor al hun inspanningen en kijk ernaar uit om binnenkort terug te keren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "NEW YEAR 2014"

    03/01/2015

    We brachten de 2014 nieuwe jaar met onze vrienden in de schuur van Horace en ons oordeel volgt getrouw degene die door de andere gasten. Hoewel we bewogen verplaatst, dankzij de sneeuw en op ijs (Mauro en Ornella nog niet gemonteerd op de controle van de atmosferische verschijnselen, hadden ze een geweldige tijd. Mooie plek, lekker eten, rustig en vriendelijk welkom. Mauro en Ornella zijn de gastheren, gereserveerd en zeer aanwezig. Dank u voor de tijd doorgebracht. Enzo, Daniela, Carlo Rossella, Sandro, Romana, Claudio, Monica, Claudio en Marina.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2014
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uit het land komt het rond ... (Xenophon)."

    23/09/2014

    We moesten onze trouwdag te vieren en we konden niet kiezen voor een betere situatie. Ornella en Mauro maakte ons het geschenk van hun gracieuze gastvrijheid medeplichtige echt een landelijke omgeving. De flora en fauna van hun ware boerderij, de stilte voor ons burgers is een vreemde gewaarwording, de keuken lekkernij gemaakt van de echte smaken van de tuin en bij de wijsheid van degenen die ze combineert. Voor het verlaten van Mauro heeft gedeeld met ons een deel van zijn dagelijks werk ons ??te laten weten de geteeld en gekweekt dat levert hun pantry. Thanks Mauro en Ornella, kleine klacht, de juiste begroeting die we Ornella, terecht niet aanwezig op het moment van ons vertrek niet kon geven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Diner voor twee"

    19/09/2014

    Grote mooie plek, gezellige kamers, geweldig - omdat het eenvoudig - catering. Ik kan niet spreken van activiteiten en diensten die het verblijf was erg kort. Proficiat aan Mauro en Ornella.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi Homes"

    24/08/2014

    Ik en mijn partner zijn net terug gisteren van deze prachtige plek 2014/08/23 na een verblijf van 10 dagen ondergedompeld in de natuur en tranquillità.Ringraziamo Eigenaren Mauro en Ornella voor de gastvrijheid en behulpzaamheid waarmee we voelden ons alsof in huis nostra.Che zeggen over het heerlijke eten, overvloedig en elke avond verschillende gerechten met grondstoffen rechtstreeks afkomstig is van Mauro, uitgebreid ontbijt met alles wat je wilt, de kamers zijn ruim en pulite.Penso te hebben gezegd alles wat ik van harte bedanken en advies aan grote te gaan naar dit prachtige land. Claudio en Tiziana van Rho (Mi).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "dank u wel"

    09/05/2014

    Een lange, warme Italiaanse weekend met prachtige wandelingen het zou moeten zijn, helaas het weer niet meespelen. Het was meer een gevoel "wintervakantie." Toch waren er heerlijke dagen in Ornella en Mauro. De knetterend vuur in de open haard van de gerestaureerde schuur bij de avond Italiaans menu ... mmmmhh, het brood met onze eigen olijfolie (zo heerlijk !!), pecorino met zelfgemaakte vijgenmosterd of jam ... hemels. Leuke gesprekken met andere gasten die er een nacht doorgebracht, gezellig, smaakvol ingericht en zeer schone kamers hebben bijgedragen aan de feel-good sfeer. Mauro en Ornella stond met advies en praktische hulp als het ging om een ??wandeltocht, of een manier om de volgende plaats, ondanks de regen en kou om te krijgen. Het landschap straalt een enorme rust, beboste heuvels, kleine stroompjes, met sneeuw bedekte bergen, rozemarijn op alle hoeken en eindigt. Een plek om te ontspannen. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van de mensen in de omliggende steden heeft indruk op ons. Wij, dat is vijf (eigenlijk zes) vrouwen die elk jaar samen voor een lang weekend. Dank u Ornella en Mauro voor uw gastvrijheid! Met vriendelijke groet vrouwen uit Berlijn
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "alles perfect"

    03/05/2014

    We brachten een heerlijk weekend in deze boerderij in het groen en rust. Plaats zeer nauwkeurig in elk detail met speciale aandacht voor kinderen, een uitstekende keuken van Ornella wie weet heel goed combineren de uitstekende kwaliteit van hun producten met een vleugje creativiteit ontzettend plezierig en constructief follow Mauro in zijn dagelijkse bezigheden (dieren, planten, moestuin, etc.) altijd klaar om advies en uitleg geven ... dus het is inspirerend hoe gepassioneerd over hun bedrijf te zien. We hadden een geweldige tijd, onze dochter na twee dagen, tussen natuur en dieren, toen we hem vertelden dat het tijd was om naar huis vertelde ze ons gaan: "Dit is mijn huis". Thanks Valerio, Tatiana en Thais
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspan met een hoofdletter R!"

    22/04/2014

    op onze beurt hadden we niet gezien en geproefd welk jaar boden we de heren Mauro en Ornella, zeker terug in het doel zal zijn voor de volgende excursie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bedankt voor een perfect verblijf"

    08/03/2014

    We hebben hier een paar perfecte dagen doorgebracht in juli 2013 en we denken er nu en dan aan. Mauro en Ornella zijn geweldige gastheren, en ze waren zo lief voor onze kleine kinderen. Het eten hier is een droom die uitkomt. Voor iedereen die van rust en stil houdt, warme gastvrijheid en fantastisch eten, raden we deze plek warm aan. Dank u Mauro en Ornella, we hopen snel terug te komen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een bijzondere plek"

    21/10/2013

    ....... op het platteland, heerlijk om naar te kijken, vriendelijk, warm, echte, schoon, gerund door vriendelijke mensen en vooral alle beschikbare ...... Deze twee regels zijn waarschijnlijk niet genoeg om te beschrijven hoe mooi het was voor we besteden een weekend in Fienile! Allereerst willen we zeggen dat het net zoals je ziet op de website foto's .... zelfs mooier! Mevrouw Ornella en de heer Mauro zijn mensen minzame en klaar om de behoeften van hun klanten te voldoen. Het landschap en de textuur zijn prachtig. De schuur is rustiek en warm, schone en gezellige kamers, een heerlijke keuken, authentiek en lekker. Kortom, een bijzondere plek om te onthouden met plezier, aanbevelen aan vrienden en familieleden en veilig om terug te komen om te bezoeken. Dank u Mauro en Ornella dat je hebt het gehaald! Daniela Mam, pap Alexander, Alice en Philip
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2013
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten