contactModalFeedback

Agriturismo Sant'Ilario sul Farfa

Via S. Ilario snc - Monte S. Maria, Monte Santa Maria 02030 Poggio Nativo (Rieti)

"Super"
Volgens 84 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "de ideale plek om in contact te blijven met de natuur, diep adem te halen, uit te rusten, goed te eten, weg te komen van het stadsleven."

    27/06/2020

    De eigenaren zijn zorgzaam en vriendelijk, de plaats ligt op een heuvel, maar van daaruit kun je een adembenemend landschap zien, waarbij je de hele vallei in de gaten houdt. Dieren (veel aanhankelijke honden, kat, ezel Ulysses, ganzen, kippen), bloemen, bijen, vlinders, leven in de boerderij omgeven door groen en rust. Vanuit ons appartement heeft u toegang tot het zwembad, dat goed verzorgd en verfrissend is. Appartement rustiek, comfortabel, schoon. Het overvloedige ontbijt, met eerste kwaliteitsproducten (mijn man hield van yoghurt en ik hield van honing). Goede aandacht voor anti-covid veiligheidsmaatregelen. En 's nachts een hemel vol sterren, zoals je er maar weinig kunt zien. We komen zeker terug!
    PS hebben we ook de door hen geproduceerde olie gekocht: heerlijk!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2020
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Structuur georganiseerd met betrekking tot de natuur comfortabele omgeving aanbevolen om te regenereren uit de stad routine "

    07/06/2020

    Met enorm veel plezier hebben we het respect voor de pandemie gezien, dus het verblijf werd enorm vergemakkelijkt door de zorg die de eigenaren hebben genomen in deze specifieke periode, we zullen zeker blij zijn om weer hun gasten te zijn.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2020
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Sant'Ilario sul Farfa reageert
    Bedankt en tot ziens!!!
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi "

    31/08/2019

    Het is een plek waar het de moeite waard is om minstens één nacht te blijven. In de buurt van Rome, kunt u het bereiken in een korte tijd. Prachtig uitzicht, echt eten, zwembad. Pure ontspanning.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig!"

    16/08/2019

    Ook dit jaar verbleven mijn familie en ik op de Agriturismo Sant Ilario sul Farfa.
    Om te zeggen dat we een geweldige tijd hebben gehad, middelen om te verminderen en niet te verbeteren wat we in deze structuur hebben ervaren. Mevrouw Susanna en haar man Franco zijn menselijke mensen en tegelijkertijd professionals die hun gasten het gevoel geven dat ze zich een integraal onderdeel van hun bedrijf voelen.
    Structuur omgeven door groen, in contact met de natuur en omgeven door plaatsen die zeker een bezoek waard zijn: de stad Rieti met zijn provincie, de Heilige Vallei, Rome zelf en andere plaatsen die mooier zijn dan de andere.
    Dit jaar heb ik een stukje van mijn hart achtergelaten, ik voelde me thuis omringd door dieren (vooral honden) in vrijheid, biologische producten van hun productie, de typische keuken van Rieti ........ kortom, een paradijs omgeven door groen.
    Het is zeker de moeite waard, ga naar Agriturismo Sant Ilario sul Farfa, en je zult zien dat je het met me eens zult zijn.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Sant'Ilario sul Farfa reageert
    Dank u, dit soort commentaar maakt ons gelukkig en laat zien dat de inzet en inspanning die we in ons werk hebben gestoken ruimschoots wordt beloond! Dank u! Dank u!
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Ontspan en welkom"

    24/09/2018

    Uitstekende ervaring. De boerderij ligt op een mooie plek. De structuur wordt verzorgd, zowel voor het groen als voor de diensten. Zwembad beschikbaar. De kamer was gezellig, schoon en functioneel. met een kleine buitenruimte met tafel en stoelen. We hadden een heerlijk diner met uitstekende gerechten, met smakelijke en authentieke producten. En vooral, een speciale dank aan Susanna, de eigenaar, die ons ook ondersteunde met waardevolle adviezen over plaatsen om te bezoeken en gaf ons alle liefde voor haar werk. Een hoek van rust om te ontsnappen naar iets meer dan 1 uur van Rome. Om zeker te herhalen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Sant'Ilario sul Farfa reageert
    Bedankt, we wachten op je !!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfect verblijf"

    02/09/2018

    Mijn man en ik hebben een geweldige week doorgebracht, echt perfect. Het hoffelijke personeel, het eten allemaal van eigen productie en van uitstekende kwaliteit, de beschikbaarheid in het voldoen aan ons met onze behoeften van ouderen, de charmante en goed onderhouden plaats. We hebben een mooie herinnering en de belofte dat we snel zullen terugkeren met de families van onze kinderen om de kleuren van de herfst te zien! Bedankt Infinite voor het warme welkom van mevrouw Susanna, haar man Franco en al het vriendelijke personeel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Betoverende ervaring"

    20/08/2018

    Aangenaam en goed verzorgd, schoon en groot zwembad, goed onderhouden voetbalveld, professionele en zeer hoffelijke eigenaars en personeel, voortreffelijk en overvloedig eten, uitstekende grondstoffen geproduceerd door hen ... ervaring die absoluut moet worden herhaald.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "betoverend"

    18/08/2018

    Ik bracht een week door in deze prachtige boerderij .. mooie plek, de eigenaar, mevrouw Susanna, super behulpzaam en attent persoon, echt eten en gekookt met zorg en liefde, onberispelijke service, mevrouw Daniela gaat uit haar weg voor alle . En dan de kers op de taart .. mijn hond, Guenda, heeft zijn beste vakantie ooit gehad ... hij kon ongestoord rondwandelen (alles is omheind) en iedereen verwennen! Ik zou het iedereen aanraden !!! Goed gedaan !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Sant'Ilario sul Farfa reageert
    Bedankt, bedankt en een kusje voor Guenda van Priscilla !!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "SPECTACULAIRE"

    19/07/2018

    Prachtige locatie ... Zeer goed onderhouden met een spectaculair uitzicht !!! Uitstekend en echt eten !!! Zeer aan te bevelen !!! #agriturismo
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "UITSTEKENDE PLAATS, HEEL HEIDEN EN ONBERISPELIJKE KEUKEN"

    16/07/2018

    Als je een paar dagen van de routine wilt verwijderen, kun je niet naar deze aangename boerderij. Hoog op een heuvel, met een adembenemend uitzicht! We werden begroet door Alessandro, de zoon van de eigenaren: een zeer vriendelijke, vriendelijke, behulpzame man die altijd alert voor al onze behoeften is. Echte Sabina-gerechten, onberispelijk gekookt: een speciale herinnering aan zelfgemaakte gnocchi met gecastreerde saus !!! Maar niet alleen, smakelijke groenten, zacht vlees en sublieme desserts! Goed onderhouden faciliteit, eenvoudige maar verzorgde en schone kamers. Het fantastische zwembad, ontspannend tussen de geluiden van krekels en de voortdurende passage van prachtige vlinders !!! Absoluut onverwacht !! Hoe zit het met !!! Jammer dat weinig duurde, maar het verdient echt om deze structuur te bezoeken! Speciale dank aan Monica en Simone !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    16/07/2018

    Ik verbleef een weekend met mijn familie. We vonden een mooie en schone omgeving. Adembenemend panorama. De appartementen zijn comfortabel en gastvrij. De structuur heeft ook een restaurant waar uitstekende gerechten voor het grootste deel worden bereid met de producten van de boerderij. Zelfs mijn vegetarische man was zeer tevreden. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van zowel eigenaars als personeel is uitzonderlijk. We zullen zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    20/04/2018

    Een zeer rustgevend verblijf. Uitstekend eten en attente gastheren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer leuk en gezellig. Het is zeker het proberen waard."

    02/01/2018

    We verbleven in dit Farm later dit jaar. meer dan positief oordeel. Position, decor en comfort: uitstekend. De locatie is prachtig en het uitzicht geweldig! Eten: zeer goed, met eenvoudige producten van de plaats, maar absoluut goed gecombineerd en geserveerd met een glimlach en beleefdheid. De beschikbaarheid van de eigenaren en het personeel: prachtige, maar toch onopvallend (zeer belangrijk ding voor ons in dit werk). Kortom, het geld meer dan waard. En hoe kunnen we de avond van "etentje" vergeten in een origineel scenario en zeer stijlvol (altijd in de eenvoud van de campagne) en met een eerste klas muzikaal entertainment bestaat uit twee "muzikanten" echt goed!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspan in de familie"

    25/08/2017

    Ons gezin met drie kinderen was te gast bij het hotel een week in augustus. We waren erg blij met de gastvrijheid en de beschikbaarheid van de eigenaars, de chef-kok en personeel. De structuur is netjes en schoon, gezellige kamers. Erg blij met de keuken: de gerechten worden opgevangen, authentiek eten behoudt de smaken en natuurlijke smaak, het menu is gevarieerd met aandacht voor de behoeften van kinderen. Ideaal voor een ontspannen vakantie in een bijna vertrouwde omgeving, contact met dieren en wordt omgeven door een rustgevend uitzicht. Groot zwembad voor kinderen en volwassenen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Sant'Ilario sul Farfa reageert
    Bedankt voor de mooie woorden, we zijn blij als onze gasten !!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wonderful Farm"

    04/06/2017

    Met dank aan Susan en Franco, de eigenaren van de boerderij voor hun vriendelijkheid en behulpzaamheid. Prachtige plek, gezellig, heerlijk eten, zal terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten