contactModalFeedback

Agriturismo Casale di Tormaggiore Villa and Country Suites

Via di Torre Maggiore, 4, 00071 Pomezia (Rome)

"Super"
Volgens 14 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,4/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,3/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 7,5
    "Goed"

    "mooie appartement, gesloten tuinen"

    01/09/2018

    Net appartement, enig gedateerde keukengerei. Zeer mooie tuin rondom, prachtig onderhouden. 2 mooie zwembaden, alleen jammer dat het diepe zwembad overdag niet gebruikt kon worden vanwege aanwezigheid van de eigenaar die daar in zwom. Dit stond niet op de site vermeld. Dill, de manager, is erg behulpzaam. Heerlijk fruit en groente wat we uit de tuin mochten plukken. Ieder appartement heeft zijn eigen gesloten tuin. Dat is prettig bij privacy, echter wij vonden het jammer omdat je dan minder contact hebt met andere vakantiegangers.
    Prima vakantie gehad. Prima ligging voor uitstapjes naar Rome, met trein in 20 min, echter veel vuil langs de groten wegen buiten het agriturismo.

    • Verblijf: 8/2018
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
  • 9
    "Super"

    "Een zeer goede verrassing"

    13/08/2018

    We brachten de laatste week van juli met onze 3 kinderen. Gelegen in Pomezia ten zuiden van Rome en verloren in een gebied van activiteit, wisten we niet wat te verwachten. De verrassing was in totaal: een prachtig park, twee zwembaden zeer goed onderhouden en schoon, juiste appartementen (ik zet niet de maximale beoordeling omdat de apparatuur een beetje achterhaald is en het verdient om te worden veranderd, maar het kunnen appartementen zijn) , een zeer welkom door Dill die goed advies geeft en een à la carte ontbijt bereidt. De positie van Pomezia is een goede keuze als je Rome wilt bezoeken. 10 minuten met de auto en we komen aan op station Pomezia (betaald parkeren aanbevolen 3 EUR per dag). In 15 minuten met de trein, ontmoeten we elkaar op het centraal station van Rome. 20 minuten rijden, we zijn op het strand na heel weinig mensen (geluk kan zijn?) Dank aan Dill en zijn familie. Een adres om te onthouden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dill en familie zijn sterren!"

    08/08/2017

    Net terug van touring Lazio, Italië en moet zeggen dat ons verblijf hier was het hoogtepunt van onze reis. De junior suites zijn ideaal voor een familie van 5 met 3 badkamers en eigen tuinen. De zwembaden en tuinen in het complex zijn mooi en goed verzorgd. Gemakkelijk te bezoeken Rome - slechts 20 minuten van deur tot deur en er is een groot waterpark (dierentuin marine) binnen 25 minuten rijden. Dill en zijn familie hebben ons zo goed verzorgd. We zijn zeer dankbaar voor hun vriendelijkheid en goede adviezen om te bezoeken en te eten. We zullen terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Prachtig verblijf nabij Rome"

    24/08/2016

    Wij ( gezin van 4, 2 pubers) hebben in augustus 2016, 3 nachten de junior suite with balcony gehuurd. De ruimte was prettig, schoon en koel en boodt ons voldoende ruimte. De keuken was prima en wij hebben er 2 avonden een maaltijd bereidt. Het zwembad en de tuin zijn erg mooi en goed onderhouden. Wifi was er niet in het appartement maar wel bij de receptie. Je auto kun je goed parkeren op eigen terrein dat s avonds afgesloten wordt. Wij zijn met de trein Rome ingegaan. Je rijdt met je auto 5 minuten naar het treinstation. De treinrit duurt ongeveer 15 minuten. De beheerder was erg behulpzaam toen wij een schroef in de autoband bleken te hebben en is samen met mijn man naar de dichtsbijzijnde garage gereden. Wij zouden deze agriturismo zeker aanbevelen als je een auto ter beschikking hebt.

    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "Een rustige plek om de ziel te rusten"

    11/05/2016

    Bij onze aankomst, dille verwelkomde ons en deden de kamer zien. Zeer schoon en mooi, de badkamer was zelfs aangepast voor mensen met beperkte mobiliteit. Met de kamer was er ook een grote woonkamer / keuken en een privatieve tuin. De bedden waren super comfortabel! De grote tuin die gemeenschappelijk was om alle bewoners was mooi en zeer goed verzorgd, we deden een aantal lange wandelingen naar de tuin lay-out, met inbegrip van ortaio bewonderen. Een echte plek om je ziel te rusten, maar toch heel dicht bij Rome. Ontbijt was goed, in een gebouw naast het huis van onze kamer. De zwembaden waren nog niet open de tijd van het jaar gegeven. Thanks Dill!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 6
    "Redelijk"

    "rustig gelegen mooi landgoed"

    04/08/2015

    wij hebben met onze kinderen van 6 & 7 jaar een week verbleven in deze agriturismo. De eigenaar 'Dill' is heel vriendelijk!Ons huisje was proper, wel wat verouderd, de douchekop moest je manueel vasthouden. Op de foto zie je 2 zwembaden, je mag van 1 gebruik maken, de andere bij het grote landhuis is van de eigenaar! Een auto is een must, alles ligt redelijk ver van deze locatie.Houd er rekening mee dat de weg naar de agriturismo hobbelig is, een verlaagde auto is hier een probleem. we gingen iedere ochtend gaan ontbijten naar een typische bar en je bent toch gauw 15 min onderweg naar de eerste die je tegenkomt. Rome makkelijk en goedkoop 2€ bereikbaar met de trein. Het station van Pomezia ligt op een 20 tal minuten van de agriturismo, daar hoef je ook niet te betalen voor parking.zeer rustig gelegen!

    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een oase van rust"

    13/11/2014

    We reisden als een gezin van 4 verblijven in de zeer ruime suite accommodatie. We raden Tormaggiore aan voor onafhankelijke reizigers en gezinnen als een fantastische plek om uzelf te bouwen tijdens een bezoek aan Rome (zeer handig station in de buurt voor 2 halte rijden naar Termini) en de kust van Lazio en het platteland. Het is een genot om terug te stappen in deze onlangs gerenoveerde oase van rust en deze ervaring wordt al beter gemaakt voor het vriendelijke personeel en onberispelijke leefruimte. Zorg ervoor dat u een auto brengt aangezien er geen winkels is waar u naar kunt lopen en bij het huren van een auto is het de moeite waard om extra verzekering te overwegen om te voorkomen dat er sprake is van beschadiging van de verf van de grondspoor die tussen de hoofdweg en de toegangspoorten verbindt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer mooie agriturismo, kwaliteit van de dienstverlening"

    31/08/2014

    De plek om te zijn als je stil wilt zijn, denk aan niets dat alleen maar lekker is, niet zo ver weg van Rome.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    Agriturismo Casale di Tormaggiore Villa and Country Suites reageert
    Groeten van Casale di Tormaggiore! Wij bedanken u graag voor uw korte en nauwkeurige beoordeling Casale di tormaggiore. We kijken ernaar uit u snel weer te verwelkomen. Met vriendelijke groet, dille
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Leuke plek om mee te zijn! AAA +++"

    12/06/2014

    We waren er in juni 2014. Zeer mooie plek om daar te zijn en we raden aan iedereen die particuliere plek nodig heeft, goede service en frisse dingen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Casale di Tormaggiore Villa and Country Suites reageert
    Beste Andrei Pevgonen, bedankt voor uw fijne opmerking, Uw dank wordt zeer dankbaar geaccepteerd. U bent altijd welkom hier met vriendelijke groeten,
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 8
    "Zeer goed"

    "geweldig weekend"

    28/04/2014

    Zeer mooi hotel een beetje 'buiten de gebaande paden en de weg afgesloten, maar de zorg, schoonmaak en innerlijke schoonheid compenseren voor alles! Het appartement suites en junior suites zijn mooi en goed aangelegd, de beschikbaarheid en de vriendelijkheid van de managers vlekkeloze ... Bedankt Dill, is zeker een ervaring te herhalen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wunderbar - sehr zu empfehlen!"

    08/02/2014

    Tormaggiore is een prachtige plek om te zijn - we verbleven er voor 5 nachten! Het is een uitstekende plek om te ontspannen in de ochtend of de middag bij het zwembad of in uw eigen tuin en om de andere helft van de dag naar Rome te reizen. Dill serveert een heerlijk ontbijt met verse vruchten en sap, zelfgemaakte bakkerij, yoghurt en ontbijtgranen - en dit wanneer u wilt. U kunt onder uw olijfboom in uw tuin en Dill serveert ontbijt - een droom! Uitstekend voor gezinnen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
  • 10
    "Uitstekend"

    "Leuke plek / leuke mensen"

    06/12/2013

    We stopten bij Tormaggiore op weg naar Puglia in de zomer en het was echt ontspannend na het verkeer op de weg, de tuinen zijn echt mooi en onze hond voelde zich thuis, we hadden het zwembad voor onszelf en het appartement was gloednieuw en Gezellig, met een mooie mezzanine kamer en een kleine zitkamer met een open haard (we dachten dat we terug zouden komen in de winter om te genieten!). Het is dicht bij Castelgandolfo waar we een buitengewoon diner hadden. Ontbijt wordt bij het appartement afgeleverd (vraag hoe de koffiezetapparaat werkt ...!) Met een heerlijke zelfgemaakte sinaasappeljam. Hulp bij de receptie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "super"

    31/01/2013

    Zeer mooie receptie en de receptie, appartementen / huizen zeer mooi, gepfelgter kleine tuin voor elk HAus, App een beetje luidruchtig, maar dat stoorde ons nciht. Keuken minimaal ingericht, maar voldoende. De omgeving was erg schoon, maar nog steeds in aanbouw. Frühtsück Italiaanse schaars (crosissants in zakken UDN beschuit met jam), maar de kinderen vonden het geweldig. We hadden het zwembad voor onszelf in oktober, moet je een auto, omliggende wijk is niet zo mooi (industriële zone, net geïnstalleerd), maar dat men niet ziet als je op het terrein. Het is echt snel met de trein in Rome. Van Cultuur in Rome in combinatie met ontspanning ideaal!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Echt een geweldige plek"

    09/12/2012

    we in dit land zijn geweest voor november 2012, en ik moet zeggen het is echt een leuke plek, op een geweldige locatie, in de buurt van Rome. Toen we aankwamen was de receptie zeer georganiseerd en vriendelijk. Hotel was modern en schoon. Zeker zullen we terugkomen wanneer in het gebied weer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2012
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten