contactModalFeedback

Agriturismo Zugarelli

via Comunale di San Francesco 2590, 00061 Anguillara Sabazia (Rome)

"Super"
Volgens 12 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,6/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 7
    "Goed"

    "Eenvoud is thuis"

    14/10/2018

    We lunchten op een eenvoudige zondag voor een wandeling naar de open ruimte, gastvrij en behulpzaam personeel, de beste kwaliteit eten bij km 0, hoewel weinig variatie in de keuze van gerechten een vast menu is, gemiddelde prijzen, rustig en goed verzorgd .
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Zugarelli reageert
    Hartelijk dank voor uw beoordeling, we hopen u snel te zien.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Boerderij voor uitmuntendheid"

    03/06/2018

    We keerden na twee jaar op deze boerderij terug om de verjaardag van twee vrienden te vieren en vandaag, zoals toen (nieuwjaar 2015/16), waren we erg blij met de keuze. Zeer goed onderhouden, altijd erg vriendelijk en behulpzaam ... heerlijk eten. Aanbevolen voor gezinnen met kinderen, na de lunch brachten we de hele middag door in de tuin en het was alsof je thuis was. We zullen zeker terugkomen. Dank je wel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Zugarelli reageert
    Gent.ma Maura, het vult ons hart om deze opmerking te lezen. Wetende dat onze manier van zijn de gast bereikt en hem een ??goed gevoel geeft, is wat meer verdient dan wat dan ook! We wachten op je zoals altijd op een nieuwe dag van rust ... heel erg bedankt.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7,5
    "Goed"

    "Een mooie rustige plek"

    01/08/2017

    Terwijl we pas kort bleven was dit een leuke plek. Het personeel was erg aardig en de kamer was zoals geadverteerd. Het eten was heerlijk en ze waren behulpzaam toen we vroeg een ochtend vroeg moesten vertrekken. Waarschijnlijk was het enige wat een teleurstelling was, dat ze geen zwembad hebben of zelfs in de foto's. Ze kunnen op een bepaald moment maar er was een kleine (niet de grote in de foto's) maar het was niet operationeel toen we daar waren in juli 2017 en de grote in de foto's is niet meer op het terrein meer. Wees ervan bewust dat deze boerderij goed afgelegen is, maar niet ver van een treinstation ligt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Zugarelli reageert
    Hartelijk dank voor uw commentaar steiger nuttig en constructief voor ons. Ik hoop u snel weer te zien!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "De ideale plek om te ontspannen"

    17/08/2016

    We brachten een heerlijke half augustus. de typisch Romeinse gerechten goede lunch. Een plek waar heerst hoffelijkheid, reinheid, rust en een uitstekende keuken. We will be back!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Zugarelli reageert
    Hartelijk dank voor uw mening erg belangrijk voor ons. We zijn erg blij dat je goed waren en we hopen u binnenkort te zien !!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ideaal voor verjaardag vakantie"

    01/05/2016

    We vertrokken Milaan naar onze vijfde huwelijksverjaardag te vieren en deel te nemen aan het jubileum in Rome. Het is de eerste keer dat ervaren we een boerderij voor onze vakantie 'hit and run'! Voordat we vertrokken we een positieve beoordeling van de aanwezigheid van een treinstation uitstekend verbonden met Rome, en we vonden deze locatie. We werden verwend en behandeld als familie! De eigenaren bieden ook directe shuttle service van de luchthaven Fiumicino en van de boerderij naar het FS station van Anguillara, zeer goed verbonden met zowel Viterbo en Rome. Het zal zeker een plek waar we terug te keren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Bedevaarten
    Agriturismo Zugarelli reageert
    Dank beweging van uw opmerkingen, het was een genoegen voor ons !!! Bij de volgende gelegenheid, we wachten ...
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Roman Holiday"

    09/09/2015

    We waren in Rome in eind augustus en we verbleven half pension op de boerderij Zugarelli. De nostra.esperienza 'was positief. Het is '' een geweldige plek om te ontspannen na een hele dag dwalen in de hoofdstad. Het is gelegen op een heuvel, niet ver van Anguillara (het meer van Bracciano). Vanaf het station, een regionale trein, in 40 minuten bent u in Rome en met de meter brandt overal in het centrum van de stad in een moment. De receptie en 'was uitstekend: eenvoudige' schone, uitstekende keuken. Wij danken de familie en Zugarelli raad iedereen een vakantie die de 'vrede van de Romeinse heuvels naar de levendigheid' van het centrum van Rome combineert.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Zugarelli reageert
    Hartelijk dank zowel de opmerkingen en het feit dat je de gasten van ons waren ... We zijn erg blij dat je goed waren en we hopen dat je hier terug te gaan, en bezoek ons ??!!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "7 mooie dagen"

    19/07/2015

    We brachten een heerlijke week op de boerderij Zugarelli in juli 2015 en waren in staat om een ??groot deel van Rome te verkennen, of ontspannen bij het meer of het binnenplein. Onze vrijstaande woning met gezellige tuin was schoon, ruim en voorzien van airconditioning. De gebouwen van de boerderij zijn op een groot, mooi terrein met veel bomen en planten. Voor kinderen is er een klein zwembad, speeltuin en veel dieren zoals konijnen, kippen en een ezel te bewonderen. Totdat het meer is ongeveer 3 km en Anguillara Sabazia heeft een interessante middeleeuwse oude stad. Er is ook een zandstrand. Het treinstation ligt op ongeveer 1,5 km afstand. Vanaf hier kunt u gemakkelijk rijden naar Rome (Vatican afhankelijk van de trein gedurende ongeveer 30 minuten, het Colosseum ongeveer 1,1 / 4 uur., Bij wissel), en slaat de stress met de auto. Het ontbijt is typisch continentaal met voornamelijk cakes en gebak. We raden vooral het diner: Er is een 4-gangen maaltijd van uitstekende Italiaanse keuken. Al het eten is altijd vers, erg lekker, bereid met voornamelijk eigen producten. Ook goed, eigen wijnen. We hebben altijd erg blij als het einde van de dag, een heerlijk diner. De familie Zugarelli en het personeel was altijd vriendelijk en behulpzaam. Met Engels, sommige Italiaanse en met handen en voeten kon je goed communiceren. We kunnen boerderij Zugaralli aanraden onvoorwaardelijk en zou zeker terugkomen! Groeten Martin, Birgit en Sarah
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "prettig verblijf"

    07/04/2015

    We waren op Pasen brug en ondanks het slechte weer, we hebben ervan genoten. De eigenaren zijn allemaal erg vriendelijk en zeer behulpzaam. De kamer was ruim en licht en vooral zeer schoon. Lekker eten en super overvloedig, zelfs voor ons vegetariërs. De boerderij is echt een 5-minuten rijden van het meer van Bracciano. Wij raden het.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Zugarelli reageert
    Wij danken u hartelijk voor uw mening, hopen wij u als gast in de toekomst weer!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "We zullen terugkeren"

    05/08/2014

    We waren aangenaam verrast door de gastvrijheid en vrijgevigheid van Zugarelli familie. De keuken is van uitstekende kwaliteit (vingers bij af te likken !!!) gl'appartamenti kamers en schoon, ruim en comfortabel. Het agrotoerisme wordt gehouden met zorg en attenzinoe voor detail. Onze familie heeft thuis gevoeld. Farm Zugarelli Bedankt voor een onvergetelijke ervaring en we hopen volgend jaar.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "We waren er ... Familie Karassek & Vrienden"

    05/08/2013

    24.06. - 30.07.2013 We waren op de Zugarelli-Boerderij
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2013
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Zugarelli reageert
    We een tevredenheidsonderzoek gastvrijheid zijn geweest, we hopen u snel te zien!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Farm Zugarelli"

    08/07/2013

    Alles mooi en zeer functioneel ottimo.Camere curato.Il voedsel en toilet pulitissimi.Ciao Zugarelli, we zullen je snel te zien !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "weekend"

    12/02/2013

    goed georganiseerde structuur, ruim en comfortabel. Heerlijk eten en geschikt voor degenen die willen de natuurlijke producten van de aarde te genieten. Familiale sfeer en geweldige gastheer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten