contactModalFeedback

Agriturismo Cą de Runde

Via Porrine, 70 -, Ospedaletti 18014 Ospedaletti (Imperia)

"Super"
Volgens 89 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een vriend, geen manager."

    21/08/2018

    Zoals elk jaar is de terugkeer moeilijk. Tijdens de terugreis hebben we het altijd over het jaar dat zal hopen dat 12 maanden snel voorbij gaan. Wanneer we in "ons" Panorama-appartement zijn, trekt de tijd samen, glipt tussen onze vingers en het is nog steeds tijd om te vertrekken. Het is niet alleen voor de betovering van het terras met uitzicht op de zee, van waaruit je de maan kunt bewonderen die reflecteert over de stilte van de wateren voor Ospitaletti, maar het is de magie die alleen Piero en Cristina kunnen creëren, een vreemde alchemie van verhalen uit het verleden en kalmte van de heden, ritmes die zo anders zijn dan de onze. We voelen ons thuis, zonder de plichten van thuis. Het uiten van een stemming is ingewikkeld, maar wat het dichtst in de buurt komt, is een gevoel van innerlijke rust, het welkomstdiner van zaterdag en pizza op donderdag aangeboden door Piero zijn een gelegenheid om hun buren te leren kennen en nog meer te leven een intense ervaring om iedereen te wensen. Bedankt Piero. Zoals elk jaar zullen we bij je terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Cą de Runde reageert
    Tancredi, ik ben ontroerd door jouw poëtische woorden. Of ben ik misschien van Luisa? Hoe dan ook, bedankt. Het is altijd een plezier om je hier te hebben. Zie je volgend jaar!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische accommodatie in een familiale sfeer"

    03/08/2018

    Drie van ons hebben een heerlijke week doorgebracht in het duplex appartement "Il Cubo". Het was geweldig ... te beginnen met de liefdevol gevulde koelkast, met alles wat het hart verlangt aan het begin van een verblijf; een warme uitnodiging om samen te eten op de eerste avond om elkaar te leren kennen; de dromerige en zeer smaakvol, met liefde voor de details gerestaureerde plant met tuin en banken om te ontspannen; de grote tuin, waar u naar hartenlust kunt dienen van rijp fruit; onbeperkte mogelijkheid om uw linnen te wassen (gratis !!); een andere uitnodiging om samen pizza te eten, gebakken door Piero zelf in de prachtige houtkachel ... enz. Het enige dat ons geluk nog perfecter zou hebben gemaakt, zou een groter, goed ontwikkeld zwembad zijn geweest. Maar dat wisten we al eerder, en voor verkoeling of voor kinderen, het grote "kinderbadje" was genoeg! De locatie is ideaal voor verkenning en excursies in het achterland en het achterland van de Riviera geschikt. De hartelijke maar onopvallende manier waarop Piero zijn gasten ontmoet en er altijd naar streeft om alle wensen uit de ogen te lezen, kan niet worden overtroffen! De prijs-prestatie verhouding is uitstekend! Beste Piero, heel erg bedankt voor je gastvrijheid!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cą de Runde reageert
    Hallo Nicola, nogmaals bedankt voor je verblijf. Het was een leuke week en je glimlach was het licht van die week. Een dikke knuffel voor Peter en Lennart. Hoop je weer te zien.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "De perfecte gastheer voor een ontspannen vakantie"

    15/07/2018

    Begin juli hadden we het Panorama-appartement gehuurd met het grote terras, de gevulde koelkast, de eerste avond waar we heel goed waren, heel goed gekookt en de leuke gesprekken. Het was echt perfect. We konden heerlijk ontspannen! De kleine rook is voor de lawaaierige snelweg, die je op het terras hoort, maar 's avonds en in de tuin kun je heel goed ontspannen en de sterren in vrede tellen. Het was prachtig!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cą de Runde reageert
    Beste Katrin en Silvio, bedankt voor je leuke reactie. Ik hoop dat je een leuke reis naar huis hebt gemaakt zonder andere problemen. Nogmaals bedankt voor je verblijf. Een kus voor Helena en Greta. piero
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "We voelden ons meteen thuis!"

    22/06/2018

    We brachten in mei 2018 een week door in het appartement Il Cubo, het is er allemaal, wat je nodig hebt en als er iets ontbreekt, vraag Piero dan. Piero is een zeer gastvrije gastheer, die ons heeft vermaakt met prachtige humor en humor en veel informatie over het gebied tijdens geweldige gezamenlijke maaltijdavonden. We mochten zijn nieuwe creatie de Limolivo proeven .... Hmmmm lekker! Het uitzicht vanuit de grote tuin naar de zee en de plaats is onvergetelijk. Helaas was het weer in onze vakantieweek ongewoon koud en regenachtig, anders hadden we veel meer van de prachtige tuin genoten. Zeer spectaculair is ook de aanpak van de agriturismo, de weg is vrij smal en erg steil, maar de tweede keer begin je al een beetje gewend te zijn. Vandaag, 5 weken later, praten we nog steeds veel over onze geweldige ervaringen met Piero. Bedankt voor de leuke week Simone en Jens
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cą de Runde reageert
    Hallo Simone en Jens, ik heb ook genoten van de dagen met jou en de leuke gesprekken. Dank je. piero
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek"

    05/04/2018

    We hebben een heerlijke week gehad op deze prachtige agriturismo met Piero. We verbleven in het Panorama-appartement. Het welkom was erg warm en genereus, het appartement en de gebouwen mooi en origineel - de koelkast bevatte veel lekkere dingen. Twee bijzonder mooie kenmerken van het appartement voor deze tijd van het jaar waren de zonovergoten ontbijtzaal en het grote balkon / terras met uitzicht op de zee. Alles was comfortabel en Piero was erg aardig en nodigde ons uit voor een heerlijk diner bij hem thuis samen met de andere gasten. Van Ospedaletti kun je veel dingen doen, we hebben vooral genoten van het rijden naar de dorpen in de verschillende valleien tussen de Franse grens en Sanremo en gaan wandelen langs wonderbaarlijke romantische paden, door wijngaarden, langs wilde rivieren enz. Eten was uitstekend waar we ook gingen. Geweldige sfeer in de regio, hoewel het pre-seizoen en rustig was. Een echte traktatie na de lange winter die we hadden. We komen zeker terug.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Cą de Runde reageert
    Hallo Fran, bedankt voor je reactie en de leuke foto die ik op Facebook heb gebruikt. Ik hoop echt je hier weer te zien. Arrivederci.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Zeer mooie plek, mooi uitzicht"

    27/03/2018

    We brachten er een week door in maart, met onze dochter; we waren blij met ons verblijf; het appartement Romeo en Julia was groot en comfortabel, perfect voor 3 personen; goed beddengoed, gerenoveerde badkamer met douche, goed uitgeruste keuken; het pand is groot, er zijn verschillende terrassen en het uitzicht op de zee is prachtig; Piero, de eigenaar is bijzonder sympathiek, we deelden een diner met zijn vrouw en hem; toen we aankwamen, waren verschillende producten beschikbaar (brood, wijn, melk, jam, ontbijtgranen, enz.), en we kunnen de vruchten plukken uit onze bomen. Het huis ligt op een heuvel met een smalle en bochtige weg om er te komen; beter om een ??kleine auto te hebben! Bedankt Piero voor je warme welkom.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Cą de Runde reageert
    Bedankt Sylvain voor je reactie. Het was leuk om je hier te hebben: het eerste gezin uit Canada. Vergeet niet wat je beloofde! Een dikke knuffel voor Celine en Stephanie.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Leuke gezellig"

    12/01/2018

    We verbleven in de eerste week van het jaar, en kom terug voor de beschikbaarheid van de eigenaar en voor de mooie plek.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Cą de Runde reageert
    Thanks Fabrizio en Tatiana voor uw verblijf. Ik hoop te zien.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige tijd"

    29/11/2017

    Piero verwelkomde ons heel hartelijk op zijn Romeo en Julia appartement. Het is in een heel mooi oud stenen huis gebouwd door de architect die ook de kerk bouwde die je vanaf het terrein kunt zien. We verbleven daar gedurende een week in november. Terwijl we overdag aan het studeren waren bleven we meestal thuis en genoten we van het uitzicht vanaf het terras en de rustige sfeer in de tuin. Het appartement is erg gezellig en goed voorbereid. 'S Ochtends konden we fruit als maracuja's, kiwi's en druiven als ontbijt hebben van de bomen die het terras omringen. Piero is een zeer zorgzame en betrouwbare gastheer, die altijd in de weer was om een ??praatje te maken en ons veel plaatsen in de regio kon aanbevelen. Het duurt slechts 10 minuten. We kijken er erg naar uit om Ca de Ronde volgend jaar weer te bezoeken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2017
    • Reiziger: Studenten
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Cą de Runde reageert
    Hallo Leon, bedankt voor de leuke reactie. Ik kijk er naar uit om volgend jaar weer jou en je vrienden te ontmoeten.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mille grazie a Christine e Piero"

    01/07/2017

    We hebben begin juni 2017eine fantastische week in het appartement panorama. Vanaf het begin, we voelden ons thuis. We verwachtten een netjes, schoon appartement aan een reeds gevulde koelkast! niet te hebben uit de doos weer naar de basis-apparatuur te kopen, is een zeer speciale luxe! Deze Pierro verwende ons op de eerste avond met een diner. Een perfecte start! Eigenlijk wilden we de omliggende restaurants ... testen in onze "nest Eagle's", maar we voelden ons zo comfortabel dat we zelf liever gekookt hebben. Als een "hoogtepunt" de twee ontslagen voor ons om de pizza oven hebben. Perfecto! We zijn blij om ons te herinneren aan zwoele nachten met volle maan, liepen we ontspannen met een fles wijn in de keuken tuin met uitzicht op Ospedaletti. We zullen terugkomen, dan Pierro en Christina absoluut proberen Guidos Herb kip uit de oven ... (.-)) Ciao, Guido en Renate
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cą de Runde reageert
    Ciao Renate en Guido !! Ik zal nooit vergeten wanneer ik je zat tussen de tomaten en peperoni, met een glas wijn, naar de zee met volle maan kijken. Fantastisch. Arrivederci!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onbeperkt aanbeveling met de hoogste score!"

    30/06/2017

    We brachten 17-24 juni een heerlijke vakantie week in deze agriturismo. De locatie en het uitzicht is gewoon spectaculair, het huis ( "Il Cubo") volledig overeen met onze behoeften. En Piero deed als gastheer van zijn eigen, wat betekent dat het een all-around perfect verblijf. We kunnen dit aanbod zonder enige beperking en zou niet aarzelen om terug te keren naar het op een later herzien Ligurië.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cą de Runde reageert
    Thanks Ute en Thomas, je sympathie en je lach was aanstekelijk. Wij hopen u weer te zien.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige tijd"

    19/06/2017

    Na het lezen van alle van de vele positieve recensies, het is moeilijk om iets dat al hebben opgemerkt lof anderen niet schrijven. Behalve misschien de "vloeibare Passiflora" dat op de tafel kwam te ronden de welkome eten en pizza partijen (heerlijk). Piero en Cristina zijn werkelijk fantastische gastheren. De torta verde we zullen proberen vandaag nachzukochen (de rijst echt ruwe? We zijn benieuwd)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cą de Runde reageert
    Ciao Christina en Norbert, hopen dat de planten van Passiflora ook fruit in uw tuin zullen maken. U vertelt ons de volgende keer dat u komt. Nogmaals bedankt voor uw bezoek.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De beste HOST ooit"

    07/05/2017

    Er is niets dat nog niet gezegd is, dus we moeten er over eens zijn op alle reviews. We hebben de week 29 april naar 6 mei doorgebracht in deze prachtige agriturismo in het appartement La Galera dat alles had wat we nodig hadden, zelfs een heel goed bed om in te slapen. Piero was de perfecte gastheer, hij nam ons zelfs samen met zijn Vrienden naar de Passeggiando Assaporando, dat was een route door het dorp met eten en drinken op 8 haltes en veel gelukkige mensen. Dit was een leuke manier om het dorp te leren kennen, en Piero gaf ons ook een deel van het verhaal van het dorp. Dit was heel aardig van hem en was helemaal niet verwacht. We hadden ook een aantal groenten en fruit die van het seizoen achtergelaten waren, en Piero plantte nieuwe groenten die op ons zullen wachten wanneer we terugkomen in juli. Bedankt voor een heel leuk verblijf.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cą de Runde reageert
    Hallo Maren en Knut, bedankt voor uw bezoek. We kijken ernaar uit om u weer in juli te ontmoeten. piero
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een mooi verblijf met een zeer vriendelijke gastheer!"

    03/05/2017

    Mijn vrouw en ik brachten de laatste week van maart 2017 in Cà de Runde. De woning is zeer goed gerenoveerd en verzorgd, het appartement dat we hadden, "Galera", is zeer goed uitgerust, zelfs de koelkast was op onze aankomst gevuld! Het mooie landelijke gebouw is verzorgd door fruit- en groentetuinen, en Piero, de verhuurder, heeft ons altijd uitgenodigd om van bomen en gewassen te nemen wat we ooit wilden! Citrusvruchten, salade, artisjokken, en meer ... De kust is niet het grootste schot, maar het achterland met de prachtige oude Ligurische dorpen en zeer goede wandelroutes. Het klimaat was uitstekend, we genoten van openlucht diners eind maart! We zullen terug komen, dit is zeker! Bernd & Gesa Michna waar onze grootste ontdekking is. En de steden San Remo en Bodighera.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cą de Runde reageert
    Hallo Gesa en Bernardo, bedankt voor je mooie reactie. Ik hoop je hier weer te zien om weer leuke afspraken te maken. Arrivederci!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekende accommodatie, geweldig uitzicht !!"

    02/01/2017

    We verbleven in Ca De Runde eind oktober 2016. Gelegen aan de top van de berg in Ospedellati- De woning is erg mooi met veel groenten, druivenrassen en een barbecue! U heeft een prachtig uitzicht op de oceaan van het appartement, dat is vrij ruim en zelf voldoende. Giam Pierro is erg vriendelijk en behulpzaam met alles wat je nodig hebt. In het algemeen is dit een prachtig deel van Italië dat we nog nooit eerder hadden bezocht en ondanks eind oktober was het weer perfect! Zou graag weer hier verblijven!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cą de Runde reageert
    Beste Pratima, bedankt voor uw mooie reactie. Beste wensen voor een gelukkig nieuwjaar voor uw hele gezin. Hoop je weer te zien. piero
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een klein paradijs ... met Piero als geweldige gastheer"

    23/12/2016

    Kerstmis en de laatste week voor het nieuwe jaar is een tijd van reflectie. Men herinnert zich terug en het is ons een genoegen om nu vijf maanden de tijd om deze regels te schrijven. Wij zijn een klein multi-culturele familie met het Caribisch gebied en de Britse en Zwitserse roots. Zoals altijd hebben we ons georganiseerd korte eind juli en worden aangetroffen door kans op dit kleine paradijs. De paar dagen die ons verwend Piero, zullen we nooit vergeten ... de ligging van de boerderij architectuur, de ronde, laat de mooie verzorgde tuin, de verse groenten en fruit, de kamers en de keuken in het oude, historische maar schoon muren en last but not least, de vrijgevigheid van Piero is uniek in deze wereld. Lees de recensies van de andere gasten, ze zijn allemaal goed ... en zou iemand een slechte beoordeling, ik de wereld te begrijpen meer :-)) Piero, molto grazie per una vacazione incredibile ... we genoten van elk moment. Dion & Giancarlo je hield gewoon ... sorry, deden Het kostte ons zo lang, tot onze exeperience delen ... beter laat dan nooit :-))) ... we zullen een keer terug, zeker. Tanti salutti di Svizzera, Karen, Markus met Dion & Giancarlo!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cą de Runde reageert
    Ciao Karen en Markus, wat een verrassing om je mooie reactie te lezen! Dank je. Hoop je weer te zien. Een grote knuffel voor Dion en Giancarlo. Vrolijk kerstfeest. piero
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten