contactModalFeedback

Agriturismo Ca du Chittu

via Camporione, 25, Carro 19012 Carro (La Spezia)

"Super"
Volgens 34 recensies
  • Ligging en omgeving
    7,7/10
    "Goed"
  • Activiteiten/services
    8,3/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,2/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Uitstekende ervaring. Ik zal met het gezin terugkeren"

    10/09/2018

    Ik bleef daar een nacht tijdens een fietstocht. Bij aankomst kreeg ik een "Ligurian bianchetto" aangeboden als aperitief. Uitstekend diner voorgesteld door de manager, met dessert, wijn en likeuren. (alle biologische voeding op km 0). Eenvoudige maar gezellige kamer (geen tv, föhn of koelkast). Eenvoudig ontbijt met lokale jam en honing. Uitstekende uitvalsbasis voor uitgebreide bezoeken. Onbeschrijflijke rust en natuur. Ik raad het aan voor een vakantie buiten de gebruikelijke normen. Mattia, de zoon van de manager, is beschikbaar en professioneel. Familie van geweldige werkers (Chittu precies ...).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "geweldige ontvangst, goed eten en comfortabele accommodatie; geïsoleerd"

    06/01/2018

    Leuke ervaring; Ik had moeite om te gaan van Sestri Levante (out in plaats naar de uitgang Carrodano Levanto); geweldige gastvrijheid, zeer comfortabele accommodatie en eten eccellente..Luogo ook geïsoleerd voor onze behoeften.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Gastvrijheid en ontspannen"

    10/08/2017

    Boerderij in het midden van de natuur. Uitstekend eten en geweldige gastheer. We waren zeer goed.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Relax, natuur en lekker eten"

    08/08/2017

    We hadden een geweldige vakantie op een boerderij, verwelkomd met een glimlach en de grootste, een uitstekende keuken en groen !!! Ik beveel het sterk aan! En dan, op 20 minuten rijden zul je je naar 5 Terre, Deiva, Framura en hij duikt in een prachtige zee !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Natuur in al zijn emotie."

    11/04/2017

    Om te verwelkomen Mattia, met een minzame glimlach, simpatico. 2 kopjes vers en uitstekend witte wijn. de prachtige achtergrondmuziek. Context "clean and simple" (we het leuk) ...... dan is er de natuur die omringt .... je niets anders nodig. Heerlijk eten, echte, stevige, voorbereid en uitgegeven door deskundige handen. Hoe zit het met de chocoladetaart ...... Delicious. En tenslotte ..... Elixir Rose, Castagnino, de Oranjes, Zoethout enz. In deze prachtige plek hebben we verbleven slechts één nacht. Het is het geschenk van onze zoon Nicholas voor mijn 59 jaar. We zullen zeker terugkomen. Bedankt voor alles. Ritangela en Rosario
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend Diner, Geweldige Gastheer"

    10/09/2016

    We hadden 'alleen' avondeten in dit prachtige Agriturismo als we ergens anders verblijven. Het diner was echt uitstekend, authentiek, overvloedig, vers en goede prijs-kwaliteitverhouding! Alle geserveerd met een glimlach en geweldige warmte. Een heerlijke ervaring, zo blij dat het ons werd aanbevolen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Ik wil twee nachten door te brengen in het land, zoals de oude tijd toen ik klein was en op hun gemak met u en mijn vrienden vakantie"

    29/08/2016

    Het was een geweldige ervaring met mijn vrienden te genieten stil in de natuur. Vooral thuis voelen met deze mooie familie van Mattia dat ik het eerste contact en vader en de rest van de familie. Lof Donatella en bedrijf werken achter de schermen om gezond voedsel te bereiden met een uitstekende hapjes en een uitstekende eerste en tweede evenals ontbijt met zelfgemaakte jam. als ik sla de zelfgemaakte pasta met brandnetel saus en noten en nog veel meer. Very nice. keep it up. Roberto een knuffel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gewoon mooi"

    19/08/2016

    Uitstekend onthaal, als de authentieke keuken, een plaats van prachtige sprookje in zijn eenvoud van echte kampioenen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "rustige omgeving, heerlijk eten en overvloedig, de prijzen ok: een echte aanrader!"

    04/05/2015

    [...] Wat mij betreft, ik verbleven hier van 1/5 tot 3/5/15 met mijn gezin (vrouw en drie kleine kinderen) in deze structuur bereikte de verre kusten van het Meer van Orta zonder veel zorgen (sinds 'Carrodano / Levanto afslag volgt u de borden naar Pavareto). Mattia begroette ons met een vriendelijke familie look, waardoor ter beschikking van de Mimosa appartement, zeer ruim, comfortabel en goed verwarmd (het weer tijdens het weekend was nogal ongelukkig ...): de kinderen werden meteen op hun gemak en gevonden, als ik ben blij met hen, weten we dat we profiteren zelfs ons ouders, toch? Het menu diners zijn uitstekend en overvloedig, tellen dat is allemaal zelfgemaakt. Ontbijt is eenvoudig: melk, koffie, thee of kruidenthee, 100% natuurlijke jam en honing te verspreiden op brood (altijd zelfgemaakt) en eenvoudig gebak, maar gewoon wachten om te worden geweekt en gegeten, ze zijn zo zacht! Onder andere gasten het was onmiddellijk creëerde een goed klimaat, dankzij de prachtige draaitafel (ja, de een voor vinyls 33 en 45!) Die ons al die jaren van de jeugd heeft gebracht. De omgeving is echt "wilde" groen en de stilte van de nacht is goud en u rust het is een genot. De kinderen genoten van het kijken naar de schattige kleine varkens, gehouden (natuurlijk) op een bepaalde afstand van het hotel, net om de tuinen: kleine hebben ook een aantal mooie bloemen die in onze strijd om onderdelen te vinden verzameld. Zonder wonen over, zou ik zeggen dat als een "logistieke basis" voor een bezoek aan de 5 Terre (dat onze prins doel waren) is uitstekend: Levanto ligt op ongeveer 30 minuten met de auto en vanaf daar kunt u de auto laten staan ??voor de gewenste (hoewel druk) trainen, het vermijden van parkeerproblemen en verminderde veel reistijd. Ik denk echt dat we zullen terugkomen. Dankzij Donatella, Ennio en Mattia!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "afgelegen, duur en weinig boerderij"

    06/04/2015

    We hadden verwacht om natuurlijke dingen en een goede prijs te eten: 30 € per persoon exclusief wijn voor het diner is misschien te ver. Ontbijt zeer slecht, 1 cake met rozijnen en jam, koffie of thee. Geen koekjes, niet meer. Staten op de site om de paarden te hebben, en hij heeft niet. State educatieve pad dieren, terwijl slechts een paar konijnen en misschien een varken. Niet gezien. 40 minuten curves van Levanto
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Ca du Chittu reageert
    Zonder arrogantie of verwaandheid, willen we om te reageren op de kritiek: het is waar dat we liggen op slechts 25 km van Levanto, zoals ook vermeld op de website; de 25 euro diner kosten per hoofd, met uitzondering van wijn (4 euro per halve liter) en, waarschijnlijk, de gasten maakten gebruik van de halfpension, met diner, bed and breakfast (55 euro per persoon); diner bestaat uit drie voorgerechten, een eerste zelfgemaakte pasta, een tweede van ons vlees, groente pie en een bijgerecht, dessert, koffie en likeuren; breakfast biedt zijn gasten, maar niet beperkt tot: koffie, melk, thee, kruidenthee, drie soorten jam, onze honing, ons brood, gebak en koekjes gemaakt door ons; onze paarden zijn momenteel gehuisvest in de stallen van Varese Ligure, vanwege renovatiewerkzaamheden de boerderij, en zijn beschikbaar voor wandelingen en tochten op reservatie; de gastheer heeft niet gevraagd waar we dieren waren: ons landgoed is 7 hectare, en dieren kunnen niet te dicht bij de structuur van de behuizing worden gehouden, maar het hek in het bos, een bezoek aan langs de weg het pad af.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      4/10
      "Misleidend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Nieuwe Jaar 2015"

    03/01/2015

    We brachten 2 mooie dagen, aten zeer goed, misschien wel te veel. In de nabijheid van de 5 prachtige land te bezoeken. bedankt voor het hele gezin
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "opwindend"

    02/01/2015

    Splendido laatste van het jaar! Super gezellig minzaamheid 'uitstekende keuken en vriendelijkheid. Echt speciaal, terugkeer
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige liguria"

    02/09/2014

    We brachten vier heerlijke dagen op de boerderij. Alle uitstekend: gastvrijheid, kwaliteit en kwantiteit voedsel, huisvesting. Ik heb niet verteld Matt dat elke keer dat we door de poort van onze accommodatie kwamen konden we denken aan de krot Degà in de film Papillon, mooi. Naar de zee de weg is een beetje 'bochtig, aan de andere kant echter, geen verkeer, echter, waren op zoek naar een rustige plek en we hadden te bereiken. We komen snel weer terug, misschien een nieuw jaar en dit keer met een paar flessen Amarone en Recioto della Valpolicella en onze vinyl uitwisseling
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bezoek de 5 landen"

    03/06/2014

    We waren twee dagen, een groep van 17 met inbegrip van kinderen en volwassenen, zoals reeds via de telefoon direct op hun gemak, uitstekende producten gemaakt van hen aangetoond: jam, gebak, pasta, brood etc. Stevig eten, vrolijk en zeer vriendelijk, zeer goed geïnformeerd over hoe om te verhuizen naar de verschillende bestemmingen, schoon, hopen terug te keren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Wanda & c."

    07/05/2014

    drie dagen ... we werden begroet met een grote sympathie .... een goed ontbijt geserveerd zelfgemaakte jam, zoals brood en cake die nooit faalt om te eten ..... we waren op leuke vrienden en we hardop gelachen ..... diner dan een prachtige goodies onmogelijk dieet ......... niets te benijden om de meest gerenommeerde restaurants ..... gekruid door ironie Matthias en zijn familie .... en de oude platenspeler muziek ...... ik hoop dat ik snel weer terug, zelfs naar de zee !!!! en proeven van de producten ..... zo snel .... !!! wanda dani - torenspits en Roby .....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten