contactModalFeedback

Agriturismo Il Filo di Paglia

Via S. Nicolò, 11, Pavareto - 19012 Carro (La Spezia)

"Super"
Volgens 48 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,2/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,1/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoonweg geweldig!!"

    30/07/2019

    Heerlijke gastvrijheid, gezelligheid van het hele gezin, het uitzicht om voor te sterven en heerlijk huisgemaakt eten met liefde en zorg en vol smaak - wat wil je nog meer! De accommodatie was zeer schilderachtig en comfortabel. Het eten is uitstekend, de wijnkaart en de aanbevelingen waren perfect, de massage van Simone was hemels. Zwemmen in de afgelegen rivier voelde zo bijzonder na de drukke stranden. Over het geheel genomen kan ik deze plek niet hoog genoeg aanbevelen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Filo di Paglia reageert
    Wat te zeggen....bedankt voor je fantastische woorden.
    Het was een enorm plezier om voor u te werken.

    Wij zijn erg blij dat u al onze diensten, de kamer en de omgeving waardeert.

    We kunnen niet meer vragen.
    Het beste voor je leven.

    Azaghi-familie
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "groot"

    20/10/2018

    De gastvrijheid en expertise van Marco en Francesca hebben samen met de schoonheid van de plek ons ??gewonnen. Laura en Susanna Sarzana
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtige, zeer liefdevolle plek met een leuke sfeer en vriendelijke mensen!"

    25/09/2018

    Waarschijnlijk de beste vakantie die ik tot nu toe heb gehad hoewel we er slechts voor twee nachten verbleven! De aard en de warmte van deze plek zijn overweldigend! Het appartement voor 5 personen is liefdevol ingericht en de ochtend en het diner op het heerlijk lichtovergoten en comfortabele terras waren altijd een culinaire ervaring. Dat dingen hier met liefde worden gemaakt, is duidelijk merkbaar. Bedankt, lieve familie, voor deze prachtige agritoerisme!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Lekker en heerlijk!"

    23/08/2018

    Als u op zoek bent naar ontspanning, lekker eten en vriendelijke gastheren, dan is dit de plek voor jou! Je zult heel hartelijk en onopvallend door de familie worden verzorgd. De behulpzame gastheren zullen u enkele waardevolle tips geven over wat te doen in de omgeving, u een noodadapter lenen en zelfs het ragoutrecept op vriendelijke aanvraag weggeven. We zijn verhuisd naar een liefdevol ingerichte kamer met badkamer en hal, die via twee aparte ingangen privétoegang via het terras mogelijk maakte. Het uitzicht vanuit de ramen over de bossen is zeer indrukwekkend! Als je de nadering over de smalle en bochtige weg hebt gemaakt, zul je beloond worden met vrede en afzondering. Het gebied biedt geweldige wandelingen, het familiegebied nodigt uit tot verpozen, en de zee is slechts ongeveer 40 minuten (Levanto). Ons hoogtepunt was het culinaire aanbod 's avonds. De wijnen hebben hun prijs (vanaf 20 euro / fles), maar zijn fantastisch! Het viergangenmenu was gevarieerd en bood keuzes. De gastheren laten graag de ingrediënten voor de volgende gang zien en uitleggen, meestal van hun eigen productie of omliggende boerderijen. Meestal hebben we een menu (ongeveer 40 euro) gedeeld en een andere eerste of tweede cursus gekozen - we konden alles proberen en waren altijd vol! We hielden ook van het zelfgemaakte zuurdesembrood bij het ontbijt. We willen de familie nogmaals bedanken voor het geweldige verblijf en we kunnen onze onvoorwaardelijke aanbeveling voor "Il Filo di Paglia" tot uitdrukking brengen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een geweldig gezin"

    18/07/2018

    We verbleven voor een tussenstop op deze boerderij. De ontvangst was van hoge kwaliteit en de hele familie verwelkomt je hartelijk. De maaltijd was origineel in de goede zin van het woord! Inderdaad, we kozen onze wijn na een veelheid aan informatie van de zoon die gepassioneerd is over oenologie en we hadden een diner in de Italiaanse (antipasto, pastaschotel en hoofdgerecht). We werden verleid door een proeverij van een dozijn kazen die ter plaatse werden geproduceerd als hoofdgerecht! een zeer interessante ontdekking. Accommodatie kant, alles was goed! van het beddengoed tot de ruime kamer en de rust die heerst. Bovendien moet worden opgemerkt dat dit gezin lange tijd keuzes heeft gemaakt voor het respect voor de natuur en de productie zonder pesticiden. Het is niet moeilijk om te realiseren wanneer we de veelheid aan vlinders in de lucht zien vliegen terwijl we ze in onze campagnes tellen ... Ik raad dit agritoerisme ten zeerste aan en ik bedank onze gasten nogmaals voor hun vriendelijkheid ! GRAZIE MILLE
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een plek om verliefd op te worden"

    23/06/2018

    Het warme welkom toen we aankwamen, de prachtige kamer, het heerlijke eten op onze schotels - deze plek is met liefde door prachtige mensen gerund. Ik was vooral onder de indruk van het maken en het ontwerp van de huizen die de familie zelf gebouwd heeft en de details ervan. Niet te missen met een diner gekookt door Marco en geserveerd met excellentie door zijn zoon Sergio. We konden kiezen uit een verscheidenheid aan natuurlijke wijnen die ons erg blij maakten :). Vanaf het begin werd het contact en de mailing zeer soepel uitgevoerd door Simone. De locatie is geweldig en perfect voor een klein toevluchtsoord om nieuwe energie op te doen en te genieten van de rust en het groen van de omliggende bossen. Laten we het gelach van Francesca niet vergeten dat het huis met vreugde vervulde. We hadden de meest geweldige tijd en zullen zeker terugkomen! Stefanie en Roger
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zeer mooie, rustige vakantiebestemming"

    17/06/2018

    Heerlijk idyllische en rustige locatie van de boerderij met een zeer warm gastgezin. Ons appartement was erg schoon en liefdevol ingericht, met uitzicht op de omliggende bergen. Bij apparatuur hebben we niets gemist. Het ontbijt was authentiek Italiaans, bijna alles zelfgemaakt en elke ochtend een heerlijk stuk taart voor elke gast. Aangezien het diner een beetje geprijsd is, waren we er slechts eenmaal eten. Het was een typisch Italiaans menu en was elke cent waard. Sergio presenteerde levendig de achtergrond van de gerechten en wist veel van de lokale wijn - natuurlijk was het eten weer zelfgemaakt en iets speciaals voor ons. Daarnaast is er een goede verbinding van de boerderij naar het natuurpark van de Cinque Terre, evenals wandelmogelijkheden door de bergen direct bij het hotel. Van ons een duidelijke aanbeveling over accommodatie en eten, evenals een welgemeende dankjewel!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "Korte pauze met vrienden."

    16/05/2018

    Helaas is de agrotoerism filosofie gedeeltelijk uitgedaagd door de zeer commerciële houding van de eigenaren zelf. Mijn advies aan toekomstige gasten: Absoluut ter plaatse vragen alle prijzen van tevoren, om niet als een kip geplukt te worden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      5/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Oprechte, eerlijke, prachtige keuken"

    12/05/2018

    Geleid door een warm gezin. Fantastische keuken. Accommodatie eenvoudig maar zeer schoon. Al met al een ideale plek voor excursies naar de Ligurische keuken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Een echte vakantie!"

    03/05/2018

    Met alle rust van de wereld, maar komen we ook? We hadden het geluk dat we eind augustus 2017 te gast waren bij dit geweldige gezin. We wilden al een tijdje de 5 Terre bezoeken en ik keek veel rond om te weten waar ik moest verblijven. Gezien het feit dat we twee kinderen hebben die naar de lagere school gaan, houden we niet van teveel om onszelf in de verwarring te bevinden. Niets pompeus of geforceerd dingen, we houden van echtheid, we houden van rustige vakanties, waar we lichaam en geest kunnen regenereren. Als u bij de Filo di Paglia komt, dompelt u zich onder in een enkele streek. Verwacht geen kleine plaatsen, winkels, het centrum waar naar de ramen te gaan? hier vind je alleen stilte, veel bomen en een oneindig aantal sterren? We hadden de eer om in een mooie kamer te slapen en een prachtig houten hok in te wijden (de kinderen wilden het ons niet geven?). We genoten van de stilte, de goede lucht, het heerlijke eten en de geweldige gastvrijheid van Fabio, Francesca en Sergio. We wandelden door het bos, zagen een pasgeboren kalf, keken door de sterren gewatteerde luchten, aten en dronken goed, praatten? dit is voor mij een echte vakantie! Sorry voor de vertraging in de beoordeling, en we hopen je snel weer te zien! Cristina, Federico, Filippo en Veronica
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Natuur, lekker eten, gezelligheid"

    15/04/2018

    In vier waren we gasten op die prachtige boerderij tijdens het paasweekend, deze plaats verdient de naam "agriturismo" omdat het gerechten biedt die afkomstig zijn van hun boerderijen en gewassen. Voor wat ze niet produceren, wenden ze zich tot geselecteerde producenten en kwaliteit . We vonden een atmosfeer van grote energie, veel glimlachen en heerlijk eten, om van te watertanden. Francesca, met zijn positiviteit, deed ons naar huis gaan met een glimlach. Ik beveel ten zeerste aan voor diegenen die op zoek zijn naar een hoek van ontspanning en ontwaken met het zingen van de vogels uit het raam, evenals voor een culinaire ervaring van 10 en lof!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig eten, prachtige mensen en mooie plek!"

    29/09/2017

    Francesca, Marco en Sergio hebben een mooie plek en zijn warm en uitnodigend! Het eten dat Marco elke avond bereidde was het beste dat ik had in alle plaatsen die ik in Italië had. Hij is een uitstekende chef-kok! Sergio spreekt uitstekend Engels en was een uitzonderlijke gastheer elke avond die elke cursus bij het diner beschrijft en de beste lokale natuurlijk verwerkt wijnen identificeert en beschrijft. De aandacht en de service zorgden voor een intieme familie diner-ervaring met andere gasten die op de boerderij verblijven. Alle waren vriendelijk en plezierig. Mooie ruimte om te dineren, te slapen en te ontspannen. Een fijne rit naar de heuvel voor rustige avonden en een prachtig uitzicht op natuurgebieden. Er is een trail systeem, gemakkelijk bereikbaar vanaf de boerderij voor wandelingen en lichaamsbeweging. Dit was de beste plek die ik in Italië heb bezocht! Dank u, Francesca, Marco en Sergio voor mijn reis naar Italië en mijn 50ste verjaardag zo speciaal en onvergetelijk!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bijzonder familie bedrijf, heerlijk eten, goede sfeer en bijzondere wijnen - Great family place, great food, warm atmosphere. and extraordinary wines"

    28/09/2017

    We hebben hier vier nachten gelogeerd en het is een plek waar je in groeit. Het is een echt familie bedrijf en het is bewonderenswaardig om te zien hoe ze alle producten die uiteindelijk op tafel komen zelf op traditionele en op een organische manier maken. Daarnaast was het eten heerlijk. Hun zoon is gepassioneerd in biodynamische wijn, de wijnen die hij serveerde waren zeer bijzonder. Degelijke, schone kamers met een goede sfeer. Rustige landelijke locatie met mooie wandelgebieden en relatief dicht bij de populaire kuststeden.
    -
    We stayed for four night and the place really grew on us. Nice family busines, we really admired how they managed to make everything on the farm in an organic and traditional fashion. Besides that the food tasted great. There son is passionate about biodynamic wines, the wines he serves are really special and worth that little extra. Decent, clean and adequate rooms with a good vibe. Quiet, rural location, with nice walking trails. Relatively close to the popular coast towns.

    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een plaats van harmonie en welzijn"

    05/09/2017

    Een heerlijke plek, met een familie gerunde boerderij in harmonie en evenwicht met de natuurlijke omgeving, .. verblijven in gebouwen die "ademen", gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, natuurlijke vezels, kalk en ruwe klei, met een inrichting met veel deel met antiek wijselijk hersteld door Francesca ... verfijnd en verfijnde gerechten op basis van lokale en echt biologische producten; ademen en te observeren de natuur in het midden van de bossen met mooie paden en rivier routes (de badkamer naar de rivier Vara met kleine kinderen was onvergetelijk, er zijn punten waar u kunt genieten van de natuurlijke whirlpool gecreëerd door de huidige) ... onze kinderen deden treden om hooi aan de zoete Cabannine koeien gefokt uit hen .... een plaats van vrede en de adem van waaruit we ons gemakkelijk verplaatst naar fantastische plekken in Ligurië, zoals de Cinque Terre te bereiken voeden geven .... aan te raden om mensen op zoek naar de schoonheid in dingen en mensen ....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Bedankt!"

    10/08/2017

    Heerlijk verblijf ondanks de hitte! Dankzij Francesca, Marco, Sergio en niet te vergeten Simone met zijn prachtige massages ... authentieke keuken, heerlijke wijnen, de warmte van een huis waar u zich een hechte familie en een zeer mooi en waar we onvermijdelijk, voel me geweldig! Beste wensen aan u!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten