contactModalFeedback

Agriturismo La Giara

Via M. Federici, 15, 19020 Beverino (La Spezia)

"Super"
Volgens 67 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastisch"

    18/10/2020

    Vanaf het begin voelden we ons zeer welkom. Alle vragen en wensen werden beantwoord en de kamers zijn ruim en smaakvol ingericht.
    Dat maakte grote indruk op ons: De huisbazin en haar dochter hebben elke avond een driegangendiner getoverd. Het werd goed gekookt !!!! Gedurende de 10 dagen die we daar hebben doorgebracht, was alles erg lekker en goed voorbereid. Vermeldenswaardig is natuurlijk Lucio, die ons ook heel aardig heeft vermaakt. Voor het Italiaanse ontbijt was er dagelijks zelfgemaakte taart van de oma. Heerlijk!!!!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2020
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Alles wat je je maar kunt wensen op vakantie. Sympathie, welkom, vriendelijkheid. Allemaal doorgewinterd, met eenvoud. "

    12/09/2020

    Meer dan positieve ervaring. Ik ben Sardijns, gewend aan mooie stranden. Rita en Lucio, ze zijn er in geslaagd om mij niet de nostalgie van ons geliefde land te laten voelen.
    Naast het prachtige onthaal, stonden ze meteen klaar om ons te helpen in een moment van moeilijkheden, veroorzaakt door de breuk van onze auto. Lucio kwam ons onmiddellijk te hulp, begeleidde ons, om de auto op te halen en zich beschikbaar te stellen voor elke eventualiteit.
    We brachten een prachtige vakantie door, in de fantastische zee van de 5 terre. Echt eten, gekookt door Rita en haar dochter.
    Wij raden iedereen aan, om een paar dagen in volledige ontspanning door te brengen, omgeven door sympathie en natuur.
    Bedankt Rita en Lucio, tot ziens.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2020
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wat een geweldige ervaring met Rita en Lucio..."

    16/08/2020

    alles was perfect op la Giara : we hadden 2 gescheiden kamers (1 voor de volwassenen en 1 voor de kinderen) , op slechts 15 min. van La Spezia en 30mins van Porte Venere. de agriturismo was zeer rustig in het midden van het platteland met veel tuinen met verse producten. Het zwembad was perfect om te ontspannen na een wandeling in Cinque Terre.
    Met Rita en Lucio was de ervaring geweldig: zij zorgen voor alles voor ons geluk: het eten van Rita was elke avond heerlijk en Lucio beheerde al het andere: wijn voor het diner, ontbijt in de ochtend: het was een van onze beste ervaringen in Italië.
    Ga erheen, je zult goed ontvangen worden en niet teleurgesteld worden.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2020
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig! Prachtig! Prachtig! "

    15/12/2019

    Alles is perfect, het warme welkom van Rita en Lucio, de mooie en zeer schone kamers, het uitstekende eten van Rita............... kortom een stukje paradijs!
    Dit is de tweede keer dat we zijn gekomen en we komen graag terug!

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een ontroerende terugkeer naar mijn wortels."

    25/08/2019

    We verbleven begin mei bij Rita en Lucio, ons verblijf was perfect, erg mooi huis, onze kamer was erg aangenaam en erg schoon. Het welkom van Rita en Lucio zorgde ervoor dat we ons meteen thuis voelden.

    De uitstekende familiale keuken van Rita heeft me in mijn jeugd met veel emotie ondergedompeld in de keuken van mijn Italiaanse moeder, die ook wel Rita wordt genoemd.
    Oh ! Duizend maal dank aan Rita voor dit geluk dat elke avond tijdens uw maaltijden wordt gevonden, dank aan Lucio voor zijn nummers "Uno, due and be"!! en aan de grootmoeder voor de zeer goede ontbijtkoek.

    We komen zeker terug om je te zien!
    Michèle en Philippe
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een heerlijke vakantie*"

    05/08/2019

    Wij, twee volwassenen en twee jongens (1,5 & 4 jaar) hebben een heerlijke, comfortabele en zeer ontspannen week doorgebracht met Rita en Lucio. Vanaf het eerste moment voel je je welkom. Het is heel dicht bij hun hart dat ze kunnen genieten van hun verblijf, ze hebben er veel energie in gestoken. We hadden een kamer met een extra bed en een "babybedje" inclusief eigen badkamer. De kamer was net goed genoeg voor ons vieren, het was erg schoon en zeer warm ingericht. De Bellini en de algemene service zijn fantastisch en uiterst vriendelijk / hoffelijk, het zwembad wordt altijd vers schoongemaakt. Rita kookt fantastische gerechten samen met haar moeder en dochter, geen wensen blijven onvervuld. Alles was altijd vers bereid en smaakte uitstekend. We hebben halfpension geboekt en deels ook op de boerderij geluncht.
    Dit was zeker niet ons laatste bezoek met de twee - we kijken uit naar de volgende keer! Bedankt voor alles en "Piano, piano, piano, piano" nemen we ter harte!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer goed verblijf"

    13/07/2019

    We hadden een zeer goed verblijf in de Giara. Rita bereidt uitstekende regionale gerechten en het is zeer aangenaam om de echte Italiaanse keuken te ontdekken. Wat Lucho betreft, is hij altijd zeer aangenaam en attent. Wij bevelen de Giara aan voor zijn comfort en gastvrijheid. Dank u. Dank u. Dank u.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Alles fantastisch "

    12/06/2019

    Rita en haar familie zijn speciale mensen die ervoor zorgen dat u zich thuis voelt. Allemaal uitstekend, de kamer, de locatie, het restaurant.... Allemaal echt uitstekend, zou ik zeggen super uitstekend. Ik beveel het absoluut aan en persoonlijk zal ik, zodra ik terugkom in het gebied, geen enkele twijfel meer hebben over welke structuur ik moet kiezen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Geweldig 4-daags verblijf"

    08/06/2019

    Met dank aan Rita en Lucio voor hun gastvrijheid, hun goede raad om de regio te bezoeken, de goede maaltijden en de digestieven "Home".
    Zeer ruime en rustige kamer, mooi zwembad midden in de natuur, zeer mooie eetkamer.
    Wij bevelen deze Agriturismo aan waar we met plezier Frans spreken.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 5
    "Misleidend"

    "zeer goed maar te luidruchtig"

    05/05/2019

    perfect welkom .rita en luco zijn schattig .rita en luco zijn schattig .maar ze realiseren zich niet dat hun grote honden blaffen van 7u tot middernacht elke rust verhinderen.bovendien geen geluidsisolatie tussen de kamers.we begrijpen het gesprek van de buren.jammer want het is hier prachtig.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo La Giara reageert
    Liefste Traineau familie,
    Dank je wel en...ik maak van de gelegenheid gebruik om alle mensen die naar ons huis zijn gekomen te groeten en te bedanken.
    Het spijt me voor uw ongemak, maar ik wil erop wijzen dat het niet onze honden waren die zo lang hebben geblaft, maar een kleine knijper van de familie hiernaast die in de kamer was gebleven om te eten. Ik verontschuldig me voor het niet horen en niet eerder ingrijpen.................................................................................................................................................................................................................................
    Ik ben blij te hebben gezien dat uw vakantie intens is geweest.............. u heeft zoveel mooie dorpjes bezocht en prachtige excursies gemaakt in onze karakteristieke en suggestieve plaatsen.
    De vakantie op de boerderij is anders en bijzonder .... u komt ons huis, ons gezin, ons kleine hoekje van de wereld binnen waar we niet zo van technologie houden .... waar we besloten om de tijd te vertragen en terug te keren naar een eenvoudiger leven .... waar we besloten hebben om de tijd te vertragen en, waar mensen, dieren, planten, bloemen, gras belangrijk en essentieel zijn ..............
    Nogmaals bedankt en veel hartelijke groeten.
    Rita
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "We komen terug."

    10/04/2019

    Alles was perfect, de ontvangst (met dank aan Rita en Lucio), de woonkamer, het eten, de kamer, de plaats. Er valt niets te zeggen. We zullen het opnieuw proberen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Absoluut geweldig!"

    04/03/2019

    We hebben hier de meest geweldige tijd gehad! Eerst en vooral is het eten hier geweldig omdat ze alles van hun boerderij maken. De olie, de groenten, de likeur na het diner, en zelfs het meel dat ze gebruiken is afkomstig van hun boerderij. We waren zo onder de indruk! Toen we vroegen waar we naartoe konden gaan in de omgeving, gaven ze ons een aantal van de mooiste plekken om te zien die we waarschijnlijk niet alleen zouden hebben gevonden. Je krijgt het gevoel dat alles bij La Giara zeer geliefd is en deze agriturismo is de realisatie van een mooie droom. We kunnen het niet genoeg aanbevelen! Dank aan Rita, Lucio en iedereen!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Paradijs om te ontspannen!"

    14/09/2018

    Het is een mooi huis met een zeer verzorgde sfeer. De kamers zijn zeer schoon, ingericht met liefde en bieden alle comfort. Het eten is als de Italiaanse omel, erg lekker, down to earth en gekookt met veel liefde, een absoluut hoogtepunt. Het dorp Beverino ligt op ongeveer 20 minuten van La Spezia in het achterland en is daarom ideaal om uit te rusten en om nieuwe energie op te doen. Zwembad / tuin / restaurant zijn zeer goed onderhouden en ingericht met kleine details en zijn dus prachtig geïntegreerd in de natuur. De tuinman Moet hier tijden geweldig werk worden geprezen! Om te benadrukken, is de hartelijkheid die men ontmoet - van het welkom tot het vertrek voelde je je een deel van het gezin. Het huis wordt vanuit het hart gerund en iedereen kan er deel van uitmaken. We zouden op elk moment terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi"

    20/08/2018

    Er zijn plaatsen waar je binnenkomt en je zou niet meer willen vertrekken. De Giara is er een van. Verwelkomd door Rita en Lucio met eenvoud en vriendelijkheid, we echt los van de razernij van het dagelijks leven onder te dompelen in een bijna onwerkelijk ontspannen. Prachtig zwembad, uitstekende keuken, rustige sfeer, het aangename gezelschap van de eigenaren die ervoor zorgen dat u zich thuis voelt. Plaats ook geschikt voor kleine kinderen zoals de onze, die in alle veiligheid kunnen rennen en spelen. We zullen zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig verblijf dankzij Rita en Lucio"

    12/08/2018

    Prachtige plek op het platteland, zeer goed eten, zeer vriendelijke gastheren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten