contactModalFeedback

Agriturismo Torrazzetta

Loc. Torrazzetta, 1, 27040 Borgo Priolo (Pavia)

"Zeer goed"
Volgens 20 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,3/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,6/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    7,9/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    8,5/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 8
    "Zeer goed"

    "Uitstekend"

    18/11/2018

    We vonden in deze woning een warm welkom van de eigenaren die ons verwend hebben. We hebben goed gegeten, de kamer is tot in de puntjes verzorgd en de kamers zijn schoon en comfortabel. Laten we hopen dat we er weer op terugkomen. Bedankt Annalisa en familie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "lunch Torrazzetta"

    02/05/2015

    Vandaag is mijn man en ik aten in Torrazzetta en ik wil nu uitdrukken hoe goed we waren. alles perfect: locatie, kwaliteit 'wijn en eten service. als we niet al getrouwd waren zouden we zeker kiezen voor deze plek om onze bruiloft vieren. Er zal nog zeker terugkeren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Sinds zijn komst terug"

    14/02/2015

    We hadden een diner gisteravond en vond alles geweldig. De receptie, het. Vriendelijkheid en duidelijke beschrijving van de gerechten, de verscheidenheid van hetzelfde, de prachtige locatie. De gerechten, hoewel typisch voor de streek, hebben personen tot zij een goed gedefinieerde en gemarkeerde lijn volgen qua grondstoffen en ingrediënten combinaties. We besloten om de ontvangst van onze bruiloft hier, dat veel zegt te organiseren. Bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek en fantastisch eten"

    12/01/2015

    We verbleven in het hotel voor twee nachten op onze motorfiets tour van het gebied. We hebben echt genoten van het eten en het gebied. Ik vond het het beste eten dat we tijdens ons verblijf in Italië hadden. Zal zeker snel teruggaan daar
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2015
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Relaxe"

    04/03/2014

    Uitstekende boerderij, vanuit alle invalshoeken, duidelijk gemarkeerd met de komst van de afrit van de snelweg, tot de komst, goede schone kamers, grootte, een uitstekende keuken met de juiste hoeveelheid en kwaliteit, service uitstekende tafel ontbreekt nooit iets geserveerd met vaardigheid, het personeel altijd aanwezig en attent op verzoeken van klanten, de wijnen ook uitstekend als gevolg van de productie met klasse en traditie, wat heel belangrijk is deze tempi.Anche prijzen zijn in de juiste maat voor de waarde totaal van de constructie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Zakelijke verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Met de camper in januari"

    05/01/2013

    We maakten op 2013/04/01 met onze camper tussenstop. We aten geweldig, het eten is natuurlijk, vers en authentiek. De eigen wijn, een Pinot Noir uit het vat heeft smaakte geweldig. We mochten verblijven gratis op de parkeerplaats. We komen terug.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "lady"

    27/08/2012

    Het diner worden geserveerd in een zeer lange tijd, meer dan 2 uur en weinig voedsel en geen kwaliteit van de boerderij ... de netheid van de kamer laat veel evenals te wensen over reiniging van bedden en de tuin met zwembad.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Torrazzetta reageert
    Mevrouw, we zijn erg jammer niet goed te vinden in onze structuur, ondanks de inzet en passie die we in ons werk. Als voor het diner, het is een proeverij menu, zoals onze gewoonte op zaterdagavond en zoals u hebt geboekt, compleet met aperitief, voorgerechten, twee voorgerechten, een seconde of twee, bijgerecht en dessert, zou het eigenlijk een voorstel misdaad met de zeer korte tijd, waardoor diners om een ??marathon. De voorgestelde eten is allemaal huisgemaakt en een uitstekende kwaliteit, we vinden het jammer niet zo te denken, maar ik verzeker u dat zijn kritiek is echt een uitzondering dan de evaluaties ter plaatse door onze gasten. Als voor netheid, we zijn erg jammer dat we niet het probleem in de structuur hebben gemeld, omdat er een fout kan gebeuren, maar omdat er nooit commentaar op dat ontvangen en regelmatig controleren van de kamers, ik ben er zeker van dat het een wat opgelost in een paar minuten. Ik weet niet helemaal wat de opmerkingen verwijzen met betrekking tot de netheid van het zwembad ligstoelen. Dit zijn de gebruikelijke witte bedden van uitstekende kwaliteit net gekocht die nooit problemen hebben gepresenteerd. het buiten zijn geplaatst en onder de planten kan zijn dat er soms Trivino van droge bladeren, want het is ook normaal dat het in het platteland. We zullen zeker aanwezig zijn opmerkingen te proberen te verbeteren en hopelijk zal ons een tweede kans in de toekomst aan ons engagement te bewijzen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "Grote boerderij voor half augustus"

    16/08/2012

    Voordat u de dag van augustus door te brengen op deze boerderij was zeer sceptisch over de beoordelingen te hebben gezien "negatief" over het bedrag van de maaltijden; Ik begrijp werkelijk niet als mensen willen om uit te gaan met een gewicht op de maag of als u wilt om goed te eten en uit te gaan vol en tevreden. De prijs kan worden beschouwd als een beetje hoog, maar het is niet ver van de prijs van de andere bedrijven voor de gelegenheid (de max is 3 € meer). Allereerst wordt mousserende wijn geserveerd met de zelfgemaakte scones: Zeer goed als muffins zijn huisgemaakt. Nadat hij geserveerd het voorgerecht bestaande uit ham, uien, paprika en champignons in olie saus. De porties zijn opgenomen, maar gewoon om un'antipasto te maken. Nadat zij geserveerd met spinazie ravioli (handgemaakte) waarvan ik de bis- en andere soortgelijke pasta met gnocchi met tomatensaus, kikkererwten en linzen. Als het gedeelte lijkt klein, de kwaliteit van de cursussen zorgt ervoor te zorgen dat u satiated voelen. Na de eerste maaltijd werd geserveerd rosbief vergezeld dall'insalata de plantaardige en ricotta pasta en spinazie. Tot slot werd geserveerd als dessert de crème caramel met een goede koffie. Mijn rating op de kwaliteit van het eten en de stroom is goed als alles dat werd geserveerd werd thuis voorbereid: niets gebakken of zwaar dat maagklachten in het midden van augustus met een verstikkende hitte kon bevorderen. Ik denk dat ik zou hebben beoordeeld positief kamers en de locatie is echt charmant en vol dieren. De plaats is erg groot en wordt omringd door valleien: zeker een goede plek om te ontspannen en afkoelen bij het zwembad op warme dagen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    09/04/2012

    Er was de epifanie een paar jaar geleden en vonden alles echt heerlijk, milieu en eten, zou ik ortimo zeggen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2012
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "PARADISE de buurt van Milaan!"

    06/12/2011

    We hadden een geweldige tijd !! We verbleven in het land in juli, met onze 11mesi kind. De plaats is mooi en rustig curato.Nostro zoon werd behandeld als een prins, en het personeel hielp ons in alle opzichten. Wij raden het aan iedereen! Catherine, Gianfranco en Nicholas
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "VERWENDE"

    29/08/2011

    We wonen een aantal jaren de "Torrazzetta", maar het rapport schat dat ons bindt aan de familie die het beheert heeft geen invloed op de positieve opvatting dat we verslag versterkt na elk bezoek: rustiek en verfijnd op hetzelfde moment voor de zorg en goede smaak met de waarvan zij gewaardeerd meubels en typische dell'Oltrepo 'architectonische tradities. Kitchen bestuurd door een "Chef" bekwaam en enthousiast, die ook trekt uit de organische producten die zijn geproduceerd op de boerderij. Voorstellen culinaire lekker en zeer licht (zelfs de meest 'ontwikkelde). Kamers zijn comfortabel en uitgerust met airconditioning, zwembad bijna olympische afmetingen. Allemaal in een groene oase bewijs van kinderen en wordt gerund door een hechte familie structuur en de bevoegde klaar om de meest tegemoet 'uiteenlopende behoeften van elke bezoeker met een inzet en' altijd veel verder dan de voor de hand liggende professionele plicht gegaan. Zeker een aanrader. Vittorio
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "mevrouw"

    29/08/2011

    35 euro menu met producten van goede kwaliteit, maar een beetje te meten, moet een beetje meer "elastisch" dobrebbero de keuze van ten minste één fles witte wijn en een fles rode wijn te geven ... en nu al te bieden in een menu glaasje zoete wijn ... niet iedereen houdt goede rode tafelwijn met de zoete ... en het is niet leuk trovarselo de rekening te betalen als extra .... Hoe dan ook het is echt heerlijk ontspannen ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ik hou van deze plek!"

    11/08/2011

    De Torrazzetta is fantastisch! We kozen ervoor om onze bruiloft Napolitaanse-Ierse hier in 2006 met groot succes en hebben verschillende malen terug. De eigenaar is een prachtige persoon, een prachtige plek, de unieke eten en heerlijk. Om te bezoeken!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2010
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "huwelijksdiner"

    04/07/2011

    We hadden onze bruiloft diner hier in 2003 en we hebben je goed gevonden. De managers waren zeer vriendelijk en goed eten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2010
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "Ik dacht dat beter"

    15/06/2011

    Ik heb een weekend doorgebracht in deze boerderij met behulp van de Smartbox cheque. heeft besloten om deze controle te gebruiken in het weekend zaterdag / zondag, de boerderij moet reserveren van een lunch of een diner in een kostprijs van 35 euro per testa.Noi we geboekt hadden lunch en de porties waren zeer slecht, 3 plakjes salami en bacon 2 per stuk, 3 ravioli (ik bevestigen wat eerder is geschreven) en 3 eetlepels van het deeg, de tweede leek op een plaat van nouvelle couisine, goed, maar niet uitzonderlijk lief. Ontbijt echt slecht: alleen koffie brood boter en jam, niets anders. Kamer een beetje 'triest hoewel nieuw gebouwde microscoop met doos douche. Het enige wat echt mooi is het zwembad, zeer mooi en goed onderhouden. We zullen niet terugkeren, te duur voor wat het biedt zonde ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten