contactModalFeedback

Agriturismo Fattoria Pasqué

Via 1 maggio, 11, Bernate 21020 Casale Litta (Varese)

"Super"
Volgens 10 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,6/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,2/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoonweg uitmuntend!!"

    07/03/2019

    Het is nu een vaste jaarlijkse doorgang. Het uitstekende eten is van de hoogste kwaliteit. vergezeld van een aardige eigenaar.
    ANACI-groep Foggia en provincie
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Zakelijke verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vakantie op de boerderij"

    02/12/2018

    Ideale plek om te ontspannen waar kinderen zich kunnen vermaken dankzij de uitgeruste ruimtes en dieren. Uitstekend restaurant met goed eten en royale porties. Ruime en gezellige schone kamers. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig en overvloedig eten, ideale plek voor kinderen"

    08/10/2018

    Nee, ik vond het goed, schoon, goede service, zeer beleefde mensen en klaar om klanten tevreden te stellen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "in een notendop, dacht ik, goed, ik vond het uitstekend."

    15/08/2018

    met vrienden waren we te gast bij de lunch halverwege augustus, veel mensen, maar de hoffelijkheid, vriendelijkheid, snelheid van de serveerster (we waren in het restaurant) die ons bijna deed denken aan de enige klanten, gecombineerd met de netheid en uitstekende relatie kwaliteitsprijs, we kunnen alleen maar goed praten over deze boerderij en verder dan dat we zeker weten dat we zullen terugkeren, ik kan het ten zeerste aanbevelen aan onze vrienden
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "goed"

    15/08/2018

    Op 15 augustus besloten we met familie en vrienden om te lunchen op de boerderij. Goed eten overvloedig eenvoudig en kwaliteit. Vriendelijk personeel met speciale aandacht en dankzij de jonge Silvia die onze tafel geserveerd. Ik adviseer om te proberen, we zullen nog terugkomen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Plezier
  • 10
    "Uitstekend"

    "Eerste huwelijksnacht"

    22/04/2018

    Aan de stank waaraan we niet gewend zijn, alle prachtige en stille stilte
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Goed eten en uitstekende structuur een waar paradijs"

    15/04/2018

    boerderij mooi en vol met dieren van alle soorten en goed eten is goed voor eigen productie Ik zal zeker terugkomen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De kinderen vonden het geweldig!"

    18/08/2017

    Wauw!! Wat een fantastische ervaring. Een groot aantal verschillende variëteiten van dieren (lama's, herten, geiten, schapen, struisvogels, zwijnen, kippen, varkens, koeien, konijnen, pauwen, kalkoenen) voor de kinderen om te communiceren. Het eten was geweldig! Het personeel was gastvrij en echt geïnteresseerd in het leveren van een warme ervaring voor ons verblijf. De kinderen keken koeien worden gemolken en we hebben geleerd hoe kaas is gemaakt. De boerderij produceert zijn eigen ijsje en is handige rijafstand naar Milaan, de Italiaanse meren van Lombardije en Zwitserland. De kinderen hadden zo veel plezier, terwijl de volwassenen van harte genoten van geweldige locale (meestal uit deze boerderij) eten. Dit was echt een nul kilometer eten ervaring.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een verblijf op de boerderij."

    01/10/2015

    locatie en vriendelijke land tussen de dieren. zeer vriendelijk personeel aan de receptie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een echte boerderij!"

    08/09/2015

    Ik verbleef in dit agriturismo in begin september. Ik koos voor het hotel, want het is in een perfecte positie om Expo bezoeken. Ook een korte rit kunt u een bezoek Milaan, Comomeer, Zwitserland. Ik reis met kinderen een jaar op zoek naar een structuur die me zou toestaan ??om hen in contact te blijven met de natuur. Ik moet zeggen dat de keuze was perfect past. De boerderij is uitgerust met vele soorten dieren en maakt ook de boerderij service. Naast de dieren, is er een kaasfabriek die uitstekend kaas, yoghurt en ijs te produceren. Er is een leuke speeltuin in het groen naar de vreugde van de kinderen. keuken van het restaurant is heerlijk en gezonde gerechten. Ik vond dat zo veel hoffelijkheid en beschikbaarheid. Ik beveel het aan degenen die willen een unieke ervaring op een echte boerderij.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten