contactModalFeedback

Agriturismo Marulla

C.da Marulla, Montefalcone Appennino 63028 Montefalcone Appennino (Fermo)

"Fantastisch"
Volgens 15 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie plaats"

    18/07/2017

    Marulla ligt in een rustige plek vol bomen en bloemen. Vanuit het huis is er een prachtig uitzicht op de klif van Montefalcone Appennino en naar de toppen van het Sibillini-gebergte. Ons appartement was vrij groot en redelijk goed uitgerust, met een mooi terras waar we ontbijt en avondeten gingen. Er is ook een heel mooi zwembad. De eigenaar, Stefano, was erg aardig en altijd klaar om te dragen wat we zouden moeten zien in deze regio.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Farm levende Marulla"

    01/09/2015

    We verbleven in deze boerderij de eerste week van augustus de plaats en 'nice - schoon het uitzicht rondom en' mooie, rustige zwembad altijd schoon en netjes .. en de eigenaar Stefano en vriendelijk persoon ooit .. Ik denk dat ik beveel het aan vrienden ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mijn vakantie"

    28/08/2015

    De aanvaarding en beschikbaarheid op een boerderij zijn absoluut te prijzen; prachtige locatie, weg van het lawaai in de rust van het platteland en rond het uitzicht op het Sibillini gebergte. We vonden onszelf een traktatie en we deden een pemsiero om de ervaring volgend jaar te herhalen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "jammer dat slechts één settimqna"

    24/08/2015

    Mooi netjes en Stefano verwelkomde ons goed illustrandoci de omgeving een prachtig uitzicht op de bergen Sibillini zwembad in een context waar u kunt ontspannen en goed ingerichte appartement schoon .... goed ... snel Federica Andrea Sabrina en Emma ....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Di Lorenzo familie"

    22/08/2015

    Week van 15/08/15 tot 08/22/15. Mooie Farm, groen, allemaal verzorgd, rust, stilte, warm en gastvrij huis ... Speciale dank aan Stefano hello
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
  • 10
    "Uitstekend"

    "Grenade Family"

    21/08/2015

    Wij danken Stephen voor zijn vriendelijkheid en beschikbaarheid. Farm erg mooi, goed onderhouden en schoon van de appartementen naar de omliggende gebieden. We zullen terugkeren en raad het iedereen aan. Julia, Isabella, Nadia en Maurizio.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtige week vanaf 15-22 augustus 2015"

    20/08/2015

    Dank van ons allemaal om Stephen voor de gastvrijheid en hoffelijkheid getoond. Farm mooi, zeer schoon, een zwembad en een groene omgeving zeer goed tenuti.Zona zeer rustig, ideaal voor vakantie rilassanti.Un'Arrivederci spoedig Marina, Dario, Nicole, Giorgia en Alessia ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Beoordeling 2 weken durende verblijf in juli"

    02/08/2015

    Wij danken al de eigenaar van de boerderij familie, voor de vriendelijkheid en uitstekende gastvrijheid. Wij raden een verblijf in deze plaats midden in de natuur, ideaal voor koppels van alle leeftijden, zelfs met kinderen op sleeptouw. Panoramisch uitzicht om gewaardeerd te worden op elk moment van de dag en de mooie grote zwembad, en de diensten die er omheen. We zullen zeker terugkomen. Met vriendelijke groet Fam. Pelos
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Lange verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vakantie"

    30/09/2013

    EERST EEN GROTE WELCOME TO STEFANO vriendelijkheid en welkom! Sofia SILVIA LUIGI Giovanna ... dan is mijn Raad emotieloze ............... VAKANTIE van Repeat !!!. ..POSTO MOOI! ONTSPANNEN !!! L ......... we volgend jaar COME !!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "dat vrede ..."

    07/09/2013

    De vakantie die ik wilde volledig tranquillita'sempre zwembad zonder zich zorgen te maken over de kinderen .... alle tranquillo.Il Het is een zeer mooie plaats, zodat 'als het gebied, niet te vergeten de altijd erg vriendelijk en fam.Marziali ospitali.Un vermelden 'ervaring zeker worden herhaald.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een show"

    28/08/2013

    E'già het derde jaar dat we gaan het vinden van fouten is onmogelijk, de familie Martial is de Marche gastvrijheid stem. Danilo
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Verblijf van 3 augustus - 24 augustus"

    24/08/2013

    3-weekse vakantie met kinderen op sleeptouw appartement heerlijk vriendelijke en behulpzame eigenaars allemaal schoon en goed verzorgd de rilassantissimo landschap en andere landen over vol evenementen en festivals, de zee is 40 km van de weg met geen verkeer, maar eerlijk gezegd niet de behoefte voelen , schoon en volledig uitgerust zwembad. aanbevolen,
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "alle positieve"

    23/07/2013

    We verbleven een week, allemaal erg leuk. Beste mensen, goed onderhouden hotel, schoon en gastvrij. Aanbevolen voor een periode van ontspanning. Antonio
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi!"

    09/07/2013

    we gingen terug vorig jaar en we weer terug te keren dit jaar. prachtige plek en voor diegenen die rust en ontspanning is de beste!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "BEAUTIFUL !!"

    26/08/2011

    Allemaal geweldig !! PLAATS WAAR TE VINDEN totale ontspanning !!! Ideaal voor gezinnen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2011
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten