contactModalFeedback

Agriturismo I Conti

Strada Pieve del Colle, 11/b, Loc. Pieve del Colle 61041 Acqualagna (Pesaro e Urbino)

"Super"
Volgens 40 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,2/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "de Witte Truffel KING "

    03/11/2019

    we verbleven 2 dagen ter gelegenheid van het Festival van de Witte Truffel van Acqualagna. Pierpaolo heeft de zoektocht naar truffels georganiseerd met een steengroeve en terug te keren naar de structuur, Antonella heeft ons een proeverij van truffels, snijplank van koudgesneden stukken van hun producten en de heerlijke cakes in combinatie met likeuren die produceren.
    Super tevreden om opnieuw te doen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo I Conti reageert
    Dank u, we zijn vereerd dat we u hebben.
    Ik begrijp de woorden niet om ons plezier in het hebben van zo'n exquise klant uit te drukken.
    We hopen het in de toekomst te kunnen hosten.
    Groeten Pierpaolo en Antonella

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Goede structuur, maar...."

    20/08/2019

    De boerderij is zeker een uitstekende structuur, omgeven door een prachtig heuvelachtig landschap zeer groen, is goed onderhouden en wordt zowel buiten als in de accommodatie verzorgd. Stilte en Ontspanning, uitstekend zwembad en zeker merkbaar de vriendelijkheid en weinig opdringerigheid van de eigenaren. De enige echte tekortkoming van onze accommodatie was het gebrek aan muskietennetten in de ramen, waardoor we in augustus de ramen 's nachts gesloten moesten houden uit angst dat er insecten en andere dorpelingen binnen zouden komen, en zonder airconditioning was het echt te warm. Ik had ook liever een ontbijtservice in het hoofdgebied gezien en niet de optie met levering aan huis, want dan is het beter om alleen te winkelen. Het zou weinig nodig hebben om de maximale score te halen die de potentie heeft.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo I Conti reageert
    Goedemorgen, Mrs Eli,
    Wat betreft de muskietennetten is zijn suggestie geaccepteerd en zal voor het volgende zomerseizoen worden geïnstalleerd.
    Wat de ontbijtservice betreft, aangezien we over accommodaties met een complete keuken beschikken, wordt er tijdig uitgelegd hoe het ontbijt wordt geserveerd. Dan is het aan de gastheer om te overwegen of hij het al dan niet wil boeken, rekening houdend met alle voorzieningen die er in de accommodatie aanwezig zijn om het zelf voor te bereiden.
    Dank u voor uw oordeel. Groeten van Pierpaolo en Antonella
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 5
    "Misleidend"

    "Zwembad ook geanimeerd door luidruchtige kinderen....................................................................................................................................................................................................................................."

    15/08/2019

    Zwembad ook geanimeerd door lawaaierige kinderen .......... Ik verwachtte een rustiger plek .... eetkamer te vocaal en je kon niet praten ... anders aanvaardbare lunch.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    Agriturismo I Conti reageert
    Goedemorgen mevrouw Gloria, op de dag van 15 augustus gaan mensen uit om te feesten en wij managers, binnen de grenzen van de mogelijkheden, kunnen we niet naar mensen gaan die het leuk vinden om de stilte op te leggen. Zoals ze al zei, waren het geen vervelende geluiden van ongepaste volwassenen, maar stemmen van kinderen die in het zwembad spelen en de klassieke stemmen van een kamer waar mensen samenkomen om een dag in gezelschap door te brengen.
    Wij betreuren het dat u niet hebt gevonden wat u had gehoopt en dat u ons niet heeft laten zien dat u zich zorgen maakt, maar wij zijn van mening dat dit allemaal standpunten zijn die niet aan ons management kunnen worden toegeschreven. Het beoordelen van een structuur met het gedrag van andere gasten is niet te wijten aan het gebrek aan de manager, maar aan een subjectieve situatie waarin de gasten zich op een plaats bevinden waar mensen elkaar ontmoeten. Groeten van Pierpaolo en Antonella
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
  • 9,5
    "Super"

    "Uitstekend Minikampeerveld "

    02/08/2019

    Echt heerlijk is het kleine kampeerterrein bij deze prachtige boerderij.
    Met de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van alle aanwezige diensten.
    goede en goedkope diners die u van de eigenaren organiseert.
    Het is een absolute must om terug te gaan.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo I Conti reageert
    Dank u, het was een genoegen u te mogen verwelkomen.
    Het is altijd een genoegen wanneer gasten het contact met de eigenaren zoeken om met elkaar te communiceren en om te proberen het beste van ons grondgebied te leren kennen.
    Ik hoop je weer te zien.
    Groeten van Pierpaolo en Antonella
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De regio Marche om te ontdekken "

    25/07/2019

    Mooie, goed onderhouden plek. Kamers, woonkamer, veranda, alles is met veel smaak ingericht. De gastheren zijn uitstekende, beleefde, competente mensen. Uitstekend voedselniveau.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo I Conti reageert
    Heel erg bedankt!
    Lieve groeten en tot ziens bij de volgende gelegenheid!
    Pierpaolo en Antonella
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Groene oase "

    25/07/2019

    is een regenererende plek voor degenen die willen ontspannen, het zwembad omgeven door de natuur met een absolute rust herstelt de geest en het lichaam.
    Pierpaolo en Antonella zijn heerlijke gasten, absoluut om terug te keren...
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo I Conti reageert
    Hoi, Gino,
    Bedankt voor uw opmerking die ons trots maakt op ons werk, we hopen u weer te zien. Misschien in november ter gelegenheid van het truffelfestival van Acqualagna.
    Pierpaolo en Antonella
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Echt geweldig voor iedereen, gezellig, rustig, schoon, met zoveel faciliteiten die je nergens anders kunt vinden. "

    23/04/2019

    Ons verblijf was erg spannend, we wilden toch zeker terugkomen. We waren in drie families met een hond en kinderen van verschillende leeftijden die veel plezier hadden in het gebruik van de gemeenschappelijke ruimte met tafeltennis tafelvoetbal, ingerichte tuin, koeien en kalveren .... De appartementen zijn zeer schoon en nieuw, er ontbreekt niets aan, er zijn zelfs theedoeken en tafelkleed .... het personeel is zeer gastvrij, omdat alleen de Marken weten hoe het moet. Nou! Wat kan ik zeggen....? We zijn net terug en we voelen ons al nostalgisch. Dank aan alle medewerkers van de AGRITURISMO I CONTI en ga zo door zodat u sterk bent.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo I Conti reageert
    Hartelijk dank voor uw woorden Federica, die naar ik heb begrepen tot de hele fractie behoren. Jaren nadat ik met deze activiteit ben begonnen, ben ik altijd enthousiast over de mening van de gasten. Het zal voor ons een echte eer zijn om u weer van dienst te kunnen zijn, wij verwelkomen u met open armen.
    Groeten Antonella en Pierpaolo Antonella en Pierpaolo
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 9
    "Super"

    "Grote boerderij omringd door een schilderachtig landschap."

    26/08/2018

    Zeer mooie boerderij omgeven door de natuur van de heuvels. Vriendelijke en behulpzame managers. Uitstekende schoonmaak. Mooi zwembad. Een klein advies dat ik kan geven, is om de matras van de Loggia n.1 te vervangen, wat me niet heeft belet een aangenaam verblijf met mijn gezin door te brengen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo I Conti reageert
    DANK van zijn oordeel, maakt ons trots op ons werk. We zijn je erg dankbaar dat je ons een defect hebt gemeld in de matras van het appartement dat je hebt gebruikt. We controleren regelmatig de omstandigheden van hetzelfde op de esthetische en reinigingsomstandigheden, maar in werkelijkheid testen we ze niet op het comfort of op afwijkingen die bij het gebruik naar voren komen. Blij dat ik je kon ontvangen. cordially Antonella en Pierpaolo.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rust en ontspanning"

    14/07/2018

    Voor wie op zoek is naar een plek om uit te rusten is zeker een aanrader .. fantastische locatie, omringd door de groene Apennijnen .. zeer goed onderhouden en goed onderhouden .. gemakkelijk te bereiken .. erg aardig en super beschikbaar .. ??
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo I Conti reageert
    Goedemorgen Luca, bedankt ...... het is leuk om met klanten te kunnen communiceren en na het eten een praatje te maken. Wij staan ??tot uw beschikking en de beste wensen voor het ongeboren kind. Antonella en Pierpaolo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "1 mei, omgeven door groen en lekker eten"

    04/05/2018

    Ervaring om te worden overgedaan, geweldige accommodatie, heerlijk eten, goed gezelschap. Het enige nadeel de tijd danser .... maar de managers kunnen niets doen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    Agriturismo I Conti reageert
    Bedankt voor je oordeel, maakt ons trots op ons werk. Ja, helaas voor de tijd danser kunnen we niets doen ... maar een beetje rosica !!! haha groeten van Antonella en Pierpaolo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Eenvoudig, vriendelijk, fantastisch"

    18/03/2018

    Drie dagen doorgebracht met een vrouwen-basketbal team om een ??nationale finale concentratie, de Mr. Antonella heeft letterlijk ons ??verwend, en Pierpaolo met zijn personeel verwende ons met zijn delicatessen, dank u, fantastisch
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo I Conti reageert
    Mr. Goedemorgen. Dotto, dank u van de woorden die hij besteed aan ons. Het vult met geluk te kunnen werken met sportteams. Deze / jong en gemotiveerd, moedig en goed opgeleide die waarde hechten aan wat je geeft is een genot voor elke manager. Dank aan allen van de Alpo Verona Basketball team.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "GOOD FOOD"

    29/01/2018

    reservering van een groep die wilde iets unieks en vers bereid eten. Bereikt doel waren ze heerlijk eten en wijn geserveerd. Prijzen absoluut voldoende is om de kwaliteit en kwantiteit van de cursussen. per omgaande
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo I Conti reageert
    Hartelijk dank voor uw woorden die ons trots op ons werk te maken. Ik hoop dat ik je terug en zelfs accommodatie, alsmede in het restaurant te verwelkomen. Betreft Antonella en Pierpaolo.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ferragosto fantastisch !!!!"

    05/09/2017

    We hebben mij, mijn vrouw en onze 5 jaar oude zoon met twee van onze vrienden met een andere jongen van dezelfde leeftijd de dag van augustus .... we brachten een aangename dag geweest langs; al weggegeven, prachtige locatie, onafhankelijk, ver weg van smog en lawaai van de stad, omgeven door de natuur .... de uitzonderlijke personeel, vriendelijk en professioneel niet om de beschikbare houders te vermelden en vriendelijk .... het was een lange tijd dat er ik zag de eigenaar van een structuur om de dag te delen met klanten, waardoor de augustus vakantie toast met alle klanten / gasten en gaan van tijd tot tijd om twee woorden te wisselen ...... dankuwel !!!!! Sevizio goed eten, prijs / kwaliteit en kwantiteit heel eerlijk .... ze zijn hier niet eens gespaard !!!! Prachtig zwembad en ontspanningsruimte met aangrenzende kinderen .... allen comfortabel en praktisch !! Echt felicitaties !!!!!! Je voelt de passie die je er !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo I Conti reageert
    Buongiorno Cristian, Hartelijk dank voor uw mooie woorden .... maak ons ??trots op wat we doen. We hopen op beter en beter !!!! Pierpaolo groeten en Antonella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Gentili, schoon, goed eten"

    15/08/2017

    In augustus 2017 met 65 andere mensen aten god, het personeel is erg mooi, zeer schoon.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo I Conti reageert
    Dank je wel, het plezier was van ons. Met de gasten zo vriendelijk en beleefd is leuk om mee te werken. Met vriendelijke groet Antonella en Pierpaolo en het gehele bestuur.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "zonnig weekend"

    04/07/2017

    weekend van juni, met uitzonderlijk warme temperaturen, maar het bedrijf de rekeningen van de wind heeft ons gezegend. We kwamen zonder een reservering in de camper, maar we waren met open armen verwelkomd door de meest behulpzame eigenaars. Geweldige locatie voor een bezoek aan de Italiaanse centrum en ook als een tussenstap om lange afstanden van noord naar zuid en vice versa. Uitstekende vlees en groeit gebladerd. Zeer aan te bevelen. Zij schat de kampeerders werpen als een vakantie !! We zullen zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo I Conti reageert
    Antoinette Hallo, bedankt voor het nemen van uw tijd. Zijn beoordeling is een echte privilege. Zoals u weet dat de camping is een nieuwe ervaring (slechts een paar jaar) is om te begrijpen dat we begonnen met het voordeel van onze klanten is echt leuk. Ik hoop u te verwelkomen. Groeten uit Antonella en Pierpaolo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten