Agriturismo I Conti

Strada Pieve del Colle, 11/b, Loc. Pieve del Colle 61041 Acqualagna (Pesaro e Urbino)

"Super"
Volgens 33 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
  • Restaurant
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Grote boerderij omringd door een schilderachtig landschap."

    26/08/2018

    Zeer mooie boerderij omgeven door de natuur van de heuvels. Vriendelijke en behulpzame managers. Uitstekende schoonmaak. Mooi zwembad. Een klein advies dat ik kan geven, is om de matras van de Loggia n.1 te vervangen, wat me niet heeft belet een aangenaam verblijf met mijn gezin door te brengen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo I Conti reageert
    DANK van zijn oordeel, maakt ons trots op ons werk. We zijn je erg dankbaar dat je ons een defect hebt gemeld in de matras van het appartement dat je hebt gebruikt. We controleren regelmatig de omstandigheden van hetzelfde op de esthetische en reinigingsomstandigheden, maar in werkelijkheid testen we ze niet op het comfort of op afwijkingen die bij het gebruik naar voren komen. Blij dat ik je kon ontvangen. cordially Antonella en Pierpaolo.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rust en ontspanning"

    14/07/2018

    Voor wie op zoek is naar een plek om uit te rusten is zeker een aanrader .. fantastische locatie, omringd door de groene Apennijnen .. zeer goed onderhouden en goed onderhouden .. gemakkelijk te bereiken .. erg aardig en super beschikbaar .. ??
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo I Conti reageert
    Goedemorgen Luca, bedankt ...... het is leuk om met klanten te kunnen communiceren en na het eten een praatje te maken. Wij staan ??tot uw beschikking en de beste wensen voor het ongeboren kind. Antonella en Pierpaolo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "1 mei, omgeven door groen en lekker eten"

    04/05/2018

    Ervaring om te worden overgedaan, geweldige accommodatie, heerlijk eten, goed gezelschap. Het enige nadeel de tijd danser .... maar de managers kunnen niets doen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    Agriturismo I Conti reageert
    Bedankt voor je oordeel, maakt ons trots op ons werk. Ja, helaas voor de tijd danser kunnen we niets doen ... maar een beetje rosica !!! haha groeten van Antonella en Pierpaolo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Eenvoudig, vriendelijk, fantastisch"

    18/03/2018

    Drie dagen doorgebracht met een vrouwen-basketbal team om een ??nationale finale concentratie, de Mr. Antonella heeft letterlijk ons ??verwend, en Pierpaolo met zijn personeel verwende ons met zijn delicatessen, dank u, fantastisch
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo I Conti reageert
    Mr. Goedemorgen. Dotto, dank u van de woorden die hij besteed aan ons. Het vult met geluk te kunnen werken met sportteams. Deze / jong en gemotiveerd, moedig en goed opgeleide die waarde hechten aan wat je geeft is een genot voor elke manager. Dank aan allen van de Alpo Verona Basketball team.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "GOOD FOOD"

    29/01/2018

    reservering van een groep die wilde iets unieks en vers bereid eten. Bereikt doel waren ze heerlijk eten en wijn geserveerd. Prijzen absoluut voldoende is om de kwaliteit en kwantiteit van de cursussen. per omgaande
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo I Conti reageert
    Hartelijk dank voor uw woorden die ons trots op ons werk te maken. Ik hoop dat ik je terug en zelfs accommodatie, alsmede in het restaurant te verwelkomen. Betreft Antonella en Pierpaolo.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ferragosto fantastisch !!!!"

    05/09/2017

    We hebben mij, mijn vrouw en onze 5 jaar oude zoon met twee van onze vrienden met een andere jongen van dezelfde leeftijd de dag van augustus .... we brachten een aangename dag geweest langs; al weggegeven, prachtige locatie, onafhankelijk, ver weg van smog en lawaai van de stad, omgeven door de natuur .... de uitzonderlijke personeel, vriendelijk en professioneel niet om de beschikbare houders te vermelden en vriendelijk .... het was een lange tijd dat er ik zag de eigenaar van een structuur om de dag te delen met klanten, waardoor de augustus vakantie toast met alle klanten / gasten en gaan van tijd tot tijd om twee woorden te wisselen ...... dankuwel !!!!! Sevizio goed eten, prijs / kwaliteit en kwantiteit heel eerlijk .... ze zijn hier niet eens gespaard !!!! Prachtig zwembad en ontspanningsruimte met aangrenzende kinderen .... allen comfortabel en praktisch !! Echt felicitaties !!!!!! Je voelt de passie die je er !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo I Conti reageert
    Buongiorno Cristian, Hartelijk dank voor uw mooie woorden .... maak ons ??trots op wat we doen. We hopen op beter en beter !!!! Pierpaolo groeten en Antonella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Gentili, schoon, goed eten"

    15/08/2017

    In augustus 2017 met 65 andere mensen aten god, het personeel is erg mooi, zeer schoon.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo I Conti reageert
    Dank je wel, het plezier was van ons. Met de gasten zo vriendelijk en beleefd is leuk om mee te werken. Met vriendelijke groet Antonella en Pierpaolo en het gehele bestuur.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "zonnig weekend"

    04/07/2017

    weekend van juni, met uitzonderlijk warme temperaturen, maar het bedrijf de rekeningen van de wind heeft ons gezegend. We kwamen zonder een reservering in de camper, maar we waren met open armen verwelkomd door de meest behulpzame eigenaars. Geweldige locatie voor een bezoek aan de Italiaanse centrum en ook als een tussenstap om lange afstanden van noord naar zuid en vice versa. Uitstekende vlees en groeit gebladerd. Zeer aan te bevelen. Zij schat de kampeerders werpen als een vakantie !! We zullen zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo I Conti reageert
    Antoinette Hallo, bedankt voor het nemen van uw tijd. Zijn beoordeling is een echte privilege. Zoals u weet dat de camping is een nieuwe ervaring (slechts een paar jaar) is om te begrijpen dat we begonnen met het voordeel van onze klanten is echt leuk. Ik hoop u te verwelkomen. Groeten uit Antonella en Pierpaolo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "positivissimo"

    09/01/2017

    Het is waar dat je kijkt dicht bij huis onlangs, op 50 km, fantastisch. Niets negatiefs, dan is de volgende bezoek zal ik je vertellen'. Keuken: snor Ik likte hen en geloof me er zijn echt een snor
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo I Conti reageert
    Dank u voor uw vriendelijke woorden en voor het geven van ons wat tijd te herzien. We hebben altijd ... kom terug en zie ons. Met vriendelijke groet Antonella en Pierpaolo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "CAMPERISTI"

    03/01/2017

    Dank u dank u en dank u ... Hospitality professionaliteit en charme ..... nieuwe jaar met een knal met een geweldig menu en de keuken ... Je bent een giller .... Groeten uit de groep van de "kampeerders Pazzi"
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo I Conti reageert
    Dankzij Ilaria zoals ik al zei gisteren in onze chat-het verschil is ook de gastheer en hoe ze omgaan met de verschillende groepen om harmonie en geluk te creëren. Op qaesto voor je hebt het doel bereikt. Dan is de rest moet gezegd. Gelukkig Nieuwjaar iedereen vooral de dame die ziek is. ????
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "CAMPER GROUP"

    03/01/2017

    Geweldige plek in de natuur, een prachtig uitzicht op de Apennijnen, in vorig jaar verbleven camper, een diner met heerlijke huisgemaakte eten, vriendelijke eigenaren en vriendelijk, wat kun je zeggen? Aanbevolen in de zomer, ze hebben een mooi zwembad. Opnieuw GOED.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo I Conti reageert
    Dank u voor de mooie woorden om het hotel, voor het diner en voor ons als managers. Laat ik zeggen een paar woorden voor jou ...... gasten hebben een verschil gemaakt te kunnen harmonie en geluk te creëren en leuke avond van te maken. dank
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gemeenschappelijke kamer"

    03/01/2017

    Vriendelijkheid, beleefdheid, vriendelijkheid, mooi en zeer schone plaats, raden wij u bezoekt, de appartementen zijn schattig en goed la.chicca en de gemeenschappelijke ruimte altijd aperta.Bravi!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo I Conti reageert
    Dank u voor uw mooie woorden. Van mensen zoals u in de toeristische sector zijn zelfs kostbaarder. Nou dat betekent dat je de betekenis van onze gemeenschappelijke ruimte gezelligheid volledig geaccepteerd .... !!! Gelukkig Nieuwjaar voor de hele onderneming. Pierpaolo Duranti Antonella Rossi
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "NEW YEAR 2017"

    02/01/2017

    Mevrouw Antonella Vanmorgen werden we niet begroet ze wilden een goed jaar .... Ik en mijn familie wilde u bedanken voor de gastvrijheid en welkom. ... en sympathie. Gefeliciteerd met goede manieren en professionaliteit. Wij wensen u een vrolijk in 2017 aan haar ... aan haar familie. ..en haar activiteiten. Fam. Mascetti
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo I Conti reageert
    Dank dank voor uw mooie woorden. Dank u voor onze gast. Ik zal altijd denken aan de uitwisseling van e-mails en berichten WAPP ..... onze gags, zoals dat bij aankomst hadden we al bekend. Gelukkig Nieuwjaar van Antonella en Pierpaolo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Mooi agriturismo met een prachtig uitzicht"

    02/11/2016

    Geweldige vakantie gehad. Wat een vriendelijk en gastvrije mensen die Antoinella en Pierpaolo. Appartement was heel schoon en netjes. Ook kijken we nog met veel plezier terug op de bbq en de pizza avond! En natuurlijk het welkomshapje en drankje maakte dat het allemaal erg gemoedelijk was. Wij weten nu ook meer over de truffels dankzij de "excursie" van Pierpaolo :-)
    Het uitzicht van ons appartement was prachtig en rustgevend.

    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo I Conti reageert
    Bedankt, geachte gasten. We zijn blij u te hebben gehost. We zijn blij om een ??mooi geheugen te hebben verlaten. We zijn blij dat u zich herinnert aan onze diners en welkom dell'apertivo. In een notendop heb je je positieve indruk op onze boerderij samengevat. Dit maakt ons erg blij en maakt ons bijzonder trots op ons werk. Ik hoop je nog eens te zien. Koning groeten. Antonella en Pierpaolo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Op de top van de heuvel tussen truffel velden en bossen"

    06/01/2016

    Ik verbleef in de Conti voor twee nachten van 29/12 tot 31/12 en ik moet zeggen dat het in een prachtige locatie. De toegewezen appartement was schoon en voorzien van alles en mijn familie heeft gevoeld op zijn gemak. De omgeving, voor degenen onder ons die een hond hebben, zijn ideaal voor wandelingen in de natuur. De vriendelijkheid van Pierpaolo en zijn gretigheid om ons op hun gemak voelen voorbeeldig is geweest. Er is een gemeenschappelijke ruimte vol met voorzieningen zoals keuken, leeshoek, tafelvoetbal en een pin-pong en gratis wi-fi. Ik kon hun kookkunsten niet te proeven, want in deze periode niet bieden de dienst, maar absoluut geschikt voor de functie zal zijn. Bedankt voor alles en tot ziens in de zomer
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo I Conti reageert
    Mr. Goedenavond. Roberto, Dank u voor de mooie woorden, we zijn blij dat ze een aangenaam en onvergetelijk verblijf te bieden. We willen graag in staat zijn om tegemoet te komen in de toekomst. We breiden hartelijke groeten en een goed jaar. Antonella en Pierpaolo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten