contactModalFeedback

Agriturismo Miralbello

Via Mazzalaio, 36, 61047 San Lorenzo in Campo (Pesaro e Urbino)

"Super"
Volgens 37 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,6/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rust en ontspanning"

    09/09/2019

    Het milieu is schoon, netjes en zeer gastvrij. De eigenaren waren vriendelijk en behulpzaam. Nieuwe en functionele appartementen. Prachtig zwembad, vooral na warme dagen en excursies. Met dank aan Enrica en haar familie.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige ervaring, te herhalen!"

    26/08/2019

    We brachten een zeer ontspannen verblijf door in deze charmante boerderij in de heuvels van de Marche.
    De structuur met zijn vele buitenruimtes is mooi en gastvrij, de appartementen zijn smaakvol ingericht en zeer schoon. De locatie is ook zeer goed omdat het u in staat stelt om in een korte tijd zeer verschillende bestemmingen te bereiken en daardoor een zeer gevarieerde vakantie te maken tussen de badplaatsen, kunststeden, natuurschoon en de duizenden dorpjes rondom.
    Een plek die wij daarom ook en vooral ook aanraden voor de vriendelijkheid, warmte en vriendelijkheid van de eigenaren die u zich niet als klant, maar als gast thuis bij vrienden laten voelen.
    Een echt goede ervaring, om te herhalen!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Mooie structuur, nieuwe appartementen, schoon en functioneel. Leuk welkom van de eigenaren. "

    09/08/2019

    Mooie structuur, nieuwe appartementen, schoon en functioneel. Beschikbaarheid en welkom van de eigenaars. Comfortabel zwembad na warme dagen en excursies.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Absoluut briljant om hier te blijven!"

    29/07/2019

    Nou, zoveel woorden om uit te drukken hoe we het leuk vonden om in Agriturismo Miralbello te verblijven!
    Dit is de ruimte die met liefde voor en voor gasten, zowel voor de kleinsten als de volwassenen, is gecreëerd! We hebben hier 2 geweldige weken doorgebracht en genoten van elke dag.
    Het heeft een heleboel activiteiten en ontspanningszones tegelijk, het is zeer groen en vol met bloemen, kristalzwembad en alles voor kinderen! Eigenaren Lorenza, Pietro en Enrica zijn echte italianen - heel open, vriendelijk en smily:) hommade cakes zijn hier de beste die we eerder hebben geprobeerd;)
    De kamers zijn goed gerenoveerd en van alle gemakken voorzien, zodat u alles heeft voor een comfortabel leven hier. De omgeving is vol met restaurants, winkels en wijnmakerijen - 10-15 min. met de auto kunt u alles hebben wat u wilt. Het beste strand voor kinderen - Senigallia - is ongeveer 35 min. met de auto.
    Wij bevelen Agriturismo Miralbello zeker en vast aan!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    07/08/2018

    We verbleven in juli op de boerderij Miralbello met kinderen. Het was een heel aangename ervaring. We werden begroet met enthousiasme en vriendelijkheid. De plaats is schoon, voorzien van alle gemakken en geschikt voor kinderen. Zeker de moeite van het proberen waard!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fabelachtig"

    05/09/2017

    We werden ontvangen in 'farm door mooie en gastvrije mensen gentilissime.Ambiente schoon en comfortabel allemaal goed attrezzato.Eccellente voor gezinnen die willen ontspannen in alle rust'
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastique - great"

    27/08/2017

    Miralbello was een grote ontdekking voor ons: mooi, comfortabel en schoon appartement. In deze hete zomer, 2017, we hielden van de versheid van het appartement en het zwembad. Bedankt voor alles. Met vriendelijke groet naar Enrica, Lorenza, Veronica en Peter niet te vergeten de kleine John en Hazel mascotte. Au plaisir de se revoir bientôt. Anna, John, et Maxime Antony.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "perfect"

    22/08/2017

    Ik verbleef in augustus met mijn man en mijn zoon (samen met een paar vrienden met kinderen). Farm perfect: het appartement netjes, schoon en comfortabel, uitgerust met alle benodigdheden uit de keuken, grote, naar de kamers. Niet te spreken van de ruimte: terras en tuin met twee tuinhuisjes, tafels en stoelen, hangmatten, ligstoelen, tafels om heerlijk buiten te eten te organiseren. Onze barbecue was onvergetelijk! Op de achterkant van een fantastisch zwembad, super verzorgd netheid en comfort. En dan, voor kinderen de ruimte en de beschikbare games. De boerderij is goed gelegen voor dagtochten naar zowel de kust van Conero en de binnenvaart (bijvoorbeeld in de buurt van Frasassi). Speciale dank aan de managers, vooral Lorenza en Enrica, onberispelijk! Bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Miralbello reageert
    Bedankt voor de mooie woorden Annalisa! We zijn echt blij dat je goed waren en uw tevredenheid is de beste beloning voor ons werk. Voor ons was het een genoegen om u als onze gasten en we hopen echt tot ziens! Met vriendelijke groet, Lorenza
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Harmonie en ontspanning"

    05/06/2017

    We verbleven voor 4 dagen in dit prachtige pand, liefdevol gerestaureerd tot nieuw in een landelijke omgeving. ruime accommodatie, functioneel en met nieuwe meubels ... vlekkeloos schoon, functioneel en waardevol keuken in elke suite. Ronduit charmante tuin met zwembad. Alles wordt beheerd met veel sympathie en beschikbaarheid door de eigenaren, in staat alle barrières onmiddellijk af te breken zonder dat dit leidt nell'invadenza. Prachtige omgeving, handig om de Marche kust dorpen of absolute historische en artistieke waarde van het achterland.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Miralbello reageert
    Wens beloont ons voor al ons werk! Blij om u te hebben gehad met ons, we hopen u weer te zien en stuur een knuffel te weinig Louis. Lorenza, Enrica, Veronica, Peter en John
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Een plaats rijk in elk opzicht, perfecte structuur, bijzondere mensen die het runnen! Verwelkomd als familie ..."

    29/08/2016

    We verbleven een week in augustus en vond een structuur aan de verwachtingen, schoon, functioneel, in de buurt van plaatsen met een rijke geschiedenis en een betoverend landschap. Veronica en Henry waren toen echt speciaal, altijd beschikbaar, zelfs in de ons te adviseren over hoe om te bewegen. Speciale mensen in staat zijn om zoveel te geven, ook buiten hun rol ... hoe zit het met de twee "puppies"? Little John is schattig en zeer beleefd en zelfs Hazel .... !! Last but not least ... een ontbijt waardig van een lunch! Nogmaals bedankt !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Super"

    28/08/2016

    Mooie plek, schoon, comfortabel en netjes. Stil als we willen. Een leuk de eigenaar, zeer behulpzaam. We verbleven in 19 en hadden een fantastische tijd! Super aanbevolen voor gezinnen, koppels en groepen van vrienden!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige boerderij :)"

    15/03/2016

    En een goede prijs-comfortabele accommodaties, attente personeel en een nieuwe, mooie omgeving, uitstekend ontbijt. Dank uiterste tevredenheid en nemen aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zomer 2015"

    01/09/2015

    ... en voor het tweede jaar kwamen we terug in dat hoekje van het paradijs dat is de boerderij Miralbello. We vonden het onthaal en de warmte van vorig jaar. memorabele middagen in het zwembad en het diner in de open lucht onder de arcades. Niets te zeggen, het is een prachtige plek en verzorgd; Enrica, Veronica, Peter Lorenza zijn geweldige mensen, altijd beschikbaar en altijd met een glimlach en hoe zit het met de kleine Johannes, een liefde; Ik heb niet vergeten om Hazel, die de angst voor honden om mijn Erika is verstreken noemen. Een dikke knuffel voor iedereen, van Milaan -Roberta, Stefano, Ivan, Manuel, Erika
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Miralbello reageert
    U bent altijd welkom !! DANK elk woord, omarmen we sterk!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De moeite waard !!!"

    30/08/2015

    Schitterende ervaring! We brachten tien dagen echt super: de structuur is voorzien van alle gemakken, zoals airconditioning, een prachtig zwembad dat een goede Enrica garnituur van alle gadgets voor volwassenen en kinderen (opblaasbare boten, surfen, matrassen ....) te vermaken, een speeltuin op het platteland. De locatie is fantastisch: de boerderij is gelegen in de glooiende heuvels die helling mooi naar de prachtige stranden van de Riviera del Conero; in één uur kunt u plaatsen van de cultuur, zoals Urbino en Recanati, zoals Loreto en religie nog dichterbij zijn prachtige middeleeuwse dorpjes zoals Corinaldo, Gable, Mondavio lasciaevi bereiken ... u niet over deze missen de Frasassi om een ??schot van steen !! Speciale vermelding voor alle leden van het gastgezin: waardevolste raad "toeristische" Veronica en Peter, onberispelijke schoonmaak en het verstrekken van dezelfde dank aan Enrica en Lorenza. Zoetste kleine John en de hond sympathieke echt geduldig met al Hazel kindje !!! Nou ... we zouden graag terugkeren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "WEEK IN DE FAMILIE"

    29/08/2015

    We verbleven in dit huisje 23 augustus tot en met 26 en waren 3 serene en onvergetelijke dagen dankzij de vriendelijkheid en de vriendelijkheid van Enrica en Lorenza altijd klaar om te plaatsen en restaurants te bezoeken suggereren, en geloof ons, vooral voor de restaurants die we volgden hun tips altijd het vinden van een service en de kwaliteit van alle 'height voedsel. Van onze kant zullen we weer terug in zo spoedig mogelijk ook omdat Federica en Vanessa mancano zozeer de baden in het mooie zwembad zijn. Een dikke kus Giuseppe Federica Laura en Vanessa.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten