contactModalFeedback

Agriturismo Monte Giove

Via Flaminia 124, Rosciano 61032 Fano (Pesaro e Urbino)

"Super"
Volgens 9 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,1/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,1/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Een betoverende plek"

    27/04/2019

    Prachtige structuur omgeven door groen. We verbleven een paar dagen in het appartement Minerva: ruim, gemeubileerd in een eenvoudige maar goed onderhouden keuken met alles erop en eraan. Ik beveel het ten zeerste aan
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Monte Giove reageert
    We zijn erg blij dat uw verblijf aangenaam was en we danken u voor uw mening, die voor ons zeer belangrijk is: het betaalt ons terug voor zoveel inspanningen en moedigt ons aan om steeds meer te verbeteren!
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "aanbevolen"

    22/08/2016

    Ik bracht de week van augustus met mijn hele familie in het appartement Minerva en ik vond dit hotel een aangename en ontspannen plek. De positie van de verschillende appartementen op de heuvel, maken het echt ontspannen vakantie, het zwembad is de kers op de taart. Het ding dat duidelijk gemaakt dat ik de mogelijkheid om vrij te circuleren mijn kleine hond. Plaats zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Monte Giove reageert
    Beste George, Bedankt voor de mooie beoordeling we zijn erg blij dat u zowel ontspannen en niet alleen samen met uw familie, maar ook samen met de sympathieke Gimmy, die op zijn beurt heeft gevonden :-) bedrijf die weet wat indrukken die hij had ... Over ... voor de komende twee dagen vertrekken we Pearl gaan onderhouden in Minerva met de hoop op het vinden Gimmy .... :-) :-) hoe zit het met de zomer liefde ... Goede voortzetting en een groet aan alle Elizabeth
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend op elk account"

    14/07/2016

    Monte Giove en vooral Villino Belvedere zijn gewoon gewoon perfect! De sfeer en de charme van het maakt u op de eerste dag van aankomst ontspannen en smilig. Foto's geven niet goed genoeg hoe mooi zijn die plaatsen die op hen worden gevangen. Je hoort niet de honderden vogelsang, je kan de frisse lucht niet ruiken, je ziet niet de grootte van de tuin of de ruimte zelf, je ziet niet hoe prachtig en stijlvol het zwembad is. De natuur is zo dichtbij en de drukte is zo ver. (Het kan echter gemakkelijk en snel worden bereikt ;-)). Het appartement was meer dan comfortabel voor de 5 van ons, en we hielden van het terras en het grote houten meubilair. Het werd onze primaire plek, vooral door het unieke uitzicht op Fano en de Adriatische Zee. Ik wil er permanent naar toe gaan :-) Uitstekende plek voor een zomervakantie! Oh! Nog een ding om te vermelden! Lorenzo, de eigenaar en Elisabetta, onze gastheer waren zeer-aardige en behulpzame personen. Plus Elisabetta is slim en kan elk probleem op een minuut of zo oplossen! Oh Oh! Nog een ding om te vermelden! Ga naar sassonia spiaggia. Fantastische tegel ;-) Enkele nuttige feiten over het appartement: - Echt heel goed uitgeruste keuken. - Volledig schoon. - Ruim ruim met kasten en kasten voor opslag. - Comfortabele bedden met geurige lakens - Super wasmachine.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Monte Giove reageert
    Hallo Andrea, bedankt voor de mooie recensie. We zijn blij dat u van het huis en onze stranden genoten hebt :-) Vakantie tijd is altijd belangrijk om nog een jaar werk te veroorloven. Ik hoop je echt weer te zien :-) Een grote knuffel voor jullie allemaal :-) Elisabetta
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon mooi!"

    11/07/2016

    De vakantie in Agriturismo Monte Giove was gewoon fantastisch! Van te voren heeft Elisabetta een veel suggesties gestuurd voor mogelijke bestemmingen en de communicatie ging erg goed. De omgeving is er prachtig. Het pand is toegankelijk via een korte onverharde weg bergop goed. De accommodaties zijn goed uitgerust (We waren in een twee-appartement "Ceres"). Boven alles, de airconditioning in elk appartement is goud waard en elk appartement heeft een wasmachine. Alles is zeer goed onderhouden en het zwembad nodigt uit tot verpozen. Op het strand is het slechts tien minuten en heeft een keuze van fijn zand of grind stranden. Het gebied is toeristisch niet zo druk, dat is erg prettig. De vakantie in Agriturismo Monte Giove was echt mooi en perfect in elk opzicht! Echt een aanrader!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Monte Giove reageert
    Hallo Janina, zijn we blij om uw vakantie echt leuk was! Wij danken u voor de mooie oordeel en hopen dat je weer te zien :-) Elisabetta
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige dag"

    18/08/2015

    Elizabeth begroette ons onmiddellijk als we waren altijd klanten. De boerderij is prachtig. Ruime kamers, luxe accommodaties en aandacht voor detail echt goed. uitstekend zwembad met 2 hydro ontspannen. Sterk aanbevolen !!!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Monte Giove reageert
    Heel erg bedankt voor de prachtige recensie :-) We zijn blij dat je gelijk had. Elizabeth binnenkort
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "dat verlangen"

    16/04/2015

    In laat in vergelijking met juli vorig jaar ... Fano ligt op een strategische positie voor de zee en voor de bezoeken binnen. Monte Giove wordt geïsoleerd uit het centrum maar alleen in de rust die omringt. Uit de chaos van de Via Flaminia een weg in te slaan en je ondergedompeld in een andere werkelijkheid, een verhaal dat elke dag maakte de komst van de ervaring vreugdevolle vakantie niet meer weet de naam van het appartement was op de begane grond in een gebouw hij had een andere kant appartement met uitzicht op de dezelfde tuin, met enkele privacy wel. Het appartement was comfortabel en eten in de prachtige tuin was onderdeel van het pakket wonderen. Elizabeth verwelkomde ons met een glimlach en heeft ons nooit verlaten, discreet en nuttig aanwezigheid. Ik hoop om terug te keren, maar ik heb het al aanbevolen aan anderen Francesca Roberto Martina van Venetië
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Monte Giove reageert
    Carissimi Francesca Roberto en Martina, hoe goed je beoordeling dankuwel :-) Het appartement waar we verbleven hebben is de Ceres appartement. Ik hoop je snel te zien en als je ooit zult vinden het passeren van Fano komen bezoeken :-) Beste wensen aan u allen Elizabeth
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zomervakantie in juli / augustus 2013"

    03/04/2014

    Ik schrijf met een beetje laat, ik wilde om te bevestigen dat wat je ziet correspondeert met realtà.Io en mijn man verbleven in het appartement MINSERVA, we vonden het geweldig en we ontspanden zoveel gaat naar de zee in het prachtige zwembad. Ik moet een complimentone Elizabeth en Lorenzo waarom waren zeer behulpzaam en gaf ons het gevoel thuis te maken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Nieuwe Jaar 2013"

    03/01/2014

    Geweldig eigendom. We brachten vier mooie dagen in het oude Scuderia tussen de warmte van de open haard en het prachtige landschap dat de boerderij omringt. Elizabeth en Lorenzo waren zeer vriendelijk en behulpzaam voor al onze behoeften, waardoor ons thuis voelen. Prima uitgangspunt voor een bezoek aan de doelen die we stellen zich Urbino, Gradara, van Focara, Fossombrone.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "2012 vakanties ook handig voor spa"

    11/08/2012

    Geweldige plek om aan te bevelen. De Signori Lorenzo en Elizabeth zijn erg vriendelijk en bereid om alle hulp en suggesties te geven!. Het enige nadeel is de manier om dit te bereiken wordt niet gemeld door de navigator
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Spa's - spa
    Agriturismo Monte Giove reageert
    Carissimi Stefano en Paola, zal ook dit jaar beginnen met de werkzaamheden aan de weg :-) Dank u voor herziening en voor het feit dat gecontacteerd. Wij hopen u snel te zien :-) Een knuffel voor jullie allemaal Elizabeth
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten