Agriturismo Le Coccole di Guardiaregia

C.da Riponi -, Guardiaregia 86014 Guardiaregia (Campobasso)

"Super"
Volgens 62 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,1/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,2/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Een liefde"

    27/12/2018

    Ik ben met mijn twee dochters en hun echtgenoten met kinderen geweest. Het was een goede ervaring om zeker nog een keer te doen. Eigenaren van een uitstekende vriendelijkheid zeer goed het geheel. Het restaurant is erg warm en het uitstekende menu vriendelijke personeel is zeer vriendelijk we waren tevreden met alles. Groet Antonio.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Liz en Bill Mann uit het VK samen met onze Italiaanse familieleden van BARI"

    27/02/2018

    Het uitzicht op de vallei was prachtig. Het was een heerlijke warme kamer na een dag in het skigebied en niet te ver weg. Het personeel was zeer attent voor ons verblijf van twee overnachtingen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    04/07/2017

    Uitstekende ... voor degenen die willen verblijven in een eenvoudige en midden in de natuur plaats het behoud van de originaliteit van de plaatsen zeker fantastische vondst deze plek ... unieke zonsondergang over de bergen van Matese, Mainarde Majella en ... eenvoudige en mooie kamers, een uitstekende traditionele keuken maar bovenal een TOP
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "10 onderscheidingen"

    14/06/2017

    Prachtige plek, professioneel en behulpzame mensen. uitstekende lokale gerechten en 10 en lof.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4,5
    "Misleidend"

    "Geweldig personeel, goed eten, maar accommodatie slecht"

    15/09/2016

    We boekten oorspronkelijk vijf nachten maar vertrokken na twee. Ten principale ondanks het goede eten en het geweldige personeel was de kamer niet bevredigend. Het moest schoonmaken en bijwerken, bijv. Het toilet was altijd aan het rennen, de badkamer douche moest vervangen en de mat gooien weg! Het weer was verschrikkelijk, ze waren natuurlijk niet fout, maar dit betekende dat de kamer vochtig voelde en er geen comfortabele 'retraite' is. De kamer ontbrak ook bedlampen die zou hebben geholpen. Tot slot, de WiFi alleen in de receptie aangesloten en dit was op onze tweede dag gesloten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      3/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      3,5/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een aangename verrassing"

    17/07/2016

    We stopten bij Knuffels met plannen om de archeologische site van Altilia en het omliggende gebied te bezoeken. We kregen een geweldige ontvangst. De managers zijn zeer attent en vriendelijk. De kamer was schoon en comfortabel. In de avond zijn we gestopt voor diner terwijl u geniet van de smaken van de lokale keuken. De omgeving is rustig en omgeven door ongerepte natuur. Echt een zeer aangename stop.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geologen voor een dag"

    29/11/2015

    Vrijdag 27 november, 2015, studenten en docenten, de klasse 5 A Primary "Anna Frank School" IC 3 Felissent van Treviso en de 19e IC Secondary School "Evemero da Messina" Ganzirri (ME), winnaars van de Eerste editie van "AVUS Prijs voor San Giuliano di Puglia - Geologen voor een dag", - door de "Nationale Raad van Geologen", de "Stichting Centrum voor Studies van de Geologen Nationale Raad en de 'Association AVUS Slachtoffers University Aardbeving 6 april 2009 aangekondigd "in samenwerking met de Orde van Geologen van de regio Molise en met de bescherming van het ministerie van Onderwijs Ministerie van Onderwijs en dell'USR Molise - waren gasten voor de lunch op de boerderij" knuffels "Guardiaregia. De natuurlijke omgeving aangenaam, zeer vriendelijk oprichting hebben de ontspannen sfeer en heerlijk eten de wens (en belofte) om terug te keren naar Molise aangedrongen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2015
    • Reiziger: Schoolgroepen
    • Vakantie: Didactische activiteiten voor scholen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspanning en natuur"

    20/07/2015

    We brachten een ontspannen week omgeven door weelderige vegetatie en een fascinerende cultuur en grondgebied. De accommodatie is echt mooi, samengesteld uit vele goed gerestaureerde boerderij gebouwen. Het prachtige terras is het waard om de uitstekende keuken. Een afscheid en dank aan Fabio en Tamara voor de vriendelijkheid en behulpzaamheid te allen tijde.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "aangenaam verblijf"

    08/01/2015

    Ik was met mijn vrouw in de laatste week van juli in deze boerderij. We genoten van ons verblijf. Kamer ruim, schoon. Het eten was geweldig en de vriendelijkheid van de eigenaren was de perfecte aanvulling op deze vakantie van vrede. Raden een verblijf van de nabijheid van vele belangrijke archeologische vindplaatsen op alle in deze boerderij ook bekijken (maar niet gemeld door de gidsen en juiste wijze wordt benut).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Warm aanbevolen!"

    28/08/2014

    Dagen doorgebracht op "Knuffels" lieten ze alleen maar goede herinneringen: een zeer mooie plaats en op strategische afstand van CAI, WWF oase en artistieke en archeologische sites, schone kamers, een uitstekende keuken, aangename sfeer en de prijzen absoluut eerlijke . De eigenaar, Francesco Pietro, is een zeer gastvrij en behulpzaam, evenals een uitstekende voetballer! In de hoop om voortijdige terugkeer, een warme groet aan al het personeel van de "Knuffels" van Maria Pia, Dino en Pietro maken
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een weekend zeker voor herhaling vatbaar :)"

    04/08/2014

    We verbleven er voor het eerste weekend van augustus, we waren ongelooflijk goed. We hadden geboekt om er te dineren alleen Pima avond en daarna wilden we de tweede plaats in het land te eten, of maak een wandeling. Het diner was zo goed en de sfeer zo ontspannend dat we besloten om daar weer te eten de volgende nacht, en in plaats van het nemen van een wandeling in het dorp, op het einde hebben we genoten van de Guardiaregia weergave (mooi) van de boerderij, verse . De heer Francis vertelde ons dat de naam "knuffelen" komt van de naam van de eikel van de eikenbomen ... maar ik moet zeggen dat ik nog nooit zo verwend weg van huis. Een plek om aan te bevelen voor iedereen, van waaruit u kunt vertrekken om te wandelen in de bergen (in de zomer georganiseerd door Molise WWF, en paden gemarkeerd door de CAI), de reserve van de WWF en andere bezienswaardigheden, zoals de archeologische opgravingen van de nabijgelegen Altilia. Absoluut een aanrader, zelfs met kinderen, ... we zullen terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "MEIDAG in Molise"

    06/05/2014

    We hadden twee echt goede dagen, we werden zeer goed ontvangen vanaf het begin, vriendelijk en gastvrij. De plaats is eenvoudig, maar voor die u toelaat om meteen op hun gemak voelen. Het management is vertrouwd en de keuken voor ons was uitstekend, zowel het ontbijt en diner we hielden. We zullen zeker terugkomen en we sturen de groeten aan de eigenaar, de sig.Francesco en familie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Verrassing Mom !! x Dodo en Rosy van Cava de 'Tirreni"

    24/02/2014

    hi, zoals beloofd (gezien de vorige review) zijn in feite keerden we terug naar LE COCCOLE !! Deze keer was de verrassing x mamma..nn naar verwachting een zaterdagavond en zondag door te brengen in Molise, met haar zus, ik en mijn partner !! net als de laatste keer dat ik vond Francesco en zijn vrouw, erg aardig, vriendelijk en behulpzaam !! schoon en supercalde, met sorpresa''termocoperta''x de vreugde van mijn partner Rosy .. !! stevig ontbijt en lunch exquise watertanden !! jammer dat ze hadden om te koken voor noi..vi hoop met heel mijn hart verpakt net als veel, je verdient het !! bedankt voor alles wat we perfect zijn geweest !! bene..tutto consigliatissimo..anche de x spectaculaire omgeving, Heiligdom van Castelpetroso, Opgravingen van Altilia !! gEWELDIG !! hij zegt dat er geen 2 3..a snel dan !! ps honden zijn ook aanhankelijk ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Een goed moment om RELAX ROMANTISCHE .."

    06/01/2014

    Hallo allemaal, ik wilde herzien, zelfs op een afstand van maanden, ik denk dat ke qst boerderij xke moeten ondersteunen en waarderen de mensen die uit te voeren Trà duizend offers en houden van hun job !! in juli 2013 ik een verrassing hebben gedaan om mijn vriendin ROSY, brengend het hier om zijn verjaardag te vieren en omdat we zijn liefhebbers van QST kleine trips enogastronomici..nn ik vertel haar geluk qnd ha''scartato''qst gift !!! ik moet toegeven dat we een zeer goede ervaring xke buiten de schoonheid van de locatie, we hadden een heerlijke maaltijd met super uitgebreid ontbijt en lunch !! squisito..complimenti anke x en vooral de vriendelijkheid en beleefdheid waarmee je accolto..peccato er was superbreve onze soggiorno..ma we streeft om terug te komen !!! noch tra molto..ps: ook de waarde voor je geld is geweldig (ding om nn qst tijd onderschatten) hallo iedereen en al snel ... ;-)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "ontspannend weekend"

    20/10/2013

    We zijn in deze landelijke huis voor twee dagen, we waren zeer goed, zowel voor het eten, de gastvrijheid 'van de eigenaars, en niet om het schoonmaken van de kamers, echt pulite.Consiglierei andere mensen vergeten te blijven in deze structuur, om te ontspannen en ook om de natuurlijke schoonheid te bewonderen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten