contactModalFeedback

Agriturismo Cascina Folletto

Strada Comunale Veneziana, 9, Bettole 15057 Tortona (Alessandria)

"Super"
Volgens 12 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,6/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,1/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,1/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Oudejaarsavond met vrienden"

    29/01/2019

    Ik was voor het eerst in deze boerderij. We waren met z'n zessen, we waren allemaal vrienden. De eigenaar, de heer Andreina, heeft ons letterlijk in de watten gelegd. Ontbijt en diner heerlijk met producten op nul km. Gloednieuwe kamer en badkamer, zeer goed onderhouden met veel mooie details. Ik stel met klem voor dat we gaan. We komen zeker terug.
    Hartelijk dank, mijnheer Andreina.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Kortom een ??uitzonderlijk verblijf"

    22/06/2018

    Zeer vriendelijk welkom van een warme gastvrouw. Kamer schoon en ruim, diner perfect thuis koken, ontbijt voor Italiaanse begrippen nogal rijk.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Extreme vriendelijkheid"

    08/04/2018

    Mooie ervaring, mevrouw Andreina heeft ons knuffeld !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Cascina Folletto reageert
    Beste Donata, een mooi gezin als het jouwe verdient altijd het beste. Je bent zo vriendelijk, beleefd en je hebt onze Cascina, ons territorium, onze producten zo gewaardeerd dat het een waar genoegen was om je te verwelkomen. We hopen je bij de volgende gelegenheid echt te mogen verwelkomen. De beste wensen, Andreina
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "kort verblijf december 2017"

    27/12/2017

    De FOLLETTO Cascina, is een perfecte plek om de uitlaat van Serravalle, comfortabel, warm en rust van het platteland terwijl ze zeer dicht bij de uitgang te genieten. De wijnen geproduceerd door de heer MUTTI op zijn boerderij zijn uitstekend en verkocht een geweldige prijs. We zullen zeker terugkomen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Professionalità, gentilezza e perfezione"

    01/10/2017

    professioneel onthaal, aangename omgeving, slaapkamer, woonkamer en badkamer vlekkeloos. Diner en perfecte kleine lunch. Accoglienza professionale, dintorni molto piacevole, camera, salone e bagno con decorazione perfetta. Cena e colazione con prodotti locali. Niet posso aspettare di ritornare.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige gastheer!"

    22/04/2017

    We brachten een nacht door met onze driejarige dochter. Alles was geweldig, van de kamer en naar de heerlijke maaltijden bereid door Andreina! We raden de plaats aan, evenals alle producten die zij verkopen (ik wou dat ik meer jam en wijnen kocht dan degenen die we deden). Ik kijk ernaar uit om terug te komen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Uitstekend om te proberen"

    11/09/2016

    We waren de elf boerderij in het weekend van 9/16/10 de plaats is echt mooi en onderscheidende ondergedompeld in Tortona platteland erg rustig en stil Mrs. Andreina was erg aardig en gastvrij. Het diner was naar onze smaak en bereid met producten geteeld door ze allemaal met een grote fles timorasso geproduceerd door haar man Andreina zeker dat we zullen terugkeren bij de eerste gelegenheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cascina Folletto reageert
    Dank je wel! Ik zie je daar!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "commentaar"

    01/09/2012

    Ik mijn verjaardag gevierd met mijn familie en mijn vrienden, beveel ik het. Rustig en een uitstekende keuken. Sinds zijn komst terug
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2012
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "een mooi weekend"

    10/07/2008

    Verblijf een weekend. We hebben genoten van de gastvrijheid, het eten, de beschikbaarheid van de eigenaars.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2008
  • 8
    "Zeer goed"

    "restaurant"

    18/05/2008

    Ik vond dit restaurant door kans op het internet en ik ging met drie vrienden. Ik zou het aanbevelen aan degenen die willen heerlijke traditionele lokale gerechten, elk verteld door de eigenaars te proeven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2008
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onze boerderij ervaring"

    17/05/2008

    We hebben genoten van ons verblijf van drie dagen in Cascina Folletto. Onze kamer was prachtig ... gevuld met mooie antiek. In feite was het hele huis gevuld met mooie antiek. Wij
    Werden elke ochtend van Andre's wijn bij de open haard in de salon geserveerd, we namen wandelingen en zagen meer fazanten op een dag dan de meeste mensen in een jaar zien. Maria Rosa kookte een heerlijk diner voor ons die we met de familie hadden kunnen delen. We hebben de Arbeidersdag doorgebracht bij de familie in een buurt picknick. Vervolgens bracht Andreina ons naar hun wijngaard, waar Andre ons een meest educatieve rondleiding van de wijnmakerij gaf, waaronder proeverijen en dan een reis in de trekkerhut naar de top van de wijngaard om van het prachtige uitzicht te genieten. We moesten de volgende dag heel vroeg vertrekken, en ondanks onze protesten was Maria Rosa aan het wachten op koffie. Ze heeft ook een kleine tas voorbereid met alle benodigdheden voor onze rit. We vertrokken vol met wijn, jam, kippenwietmeel (om de farinata te maken) en goede herinneringen aan nieuwe vrienden. Als we terugkeren naar Italië, zullen we zeker weer in Cascina Folletto verblijven. En Andre, we houden van yur wijn!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2008
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een perfecte smaak van Italië!"

    27/06/2007

    Mijn man en ik hadden een prachtig verblijf in Cascina Folletto. Toen we onze trein naar Novi Ligure misten, stelde Andreina erop dat ze ons bij het station in Tortona aankomt. Na een rit naar de regio Piemonte, die overigens enkele van de beste wijnen in Italië heeft, kwamen we naar hun prachtige provincie boerderij. Na een lange dag met de trein reizen we op lokale kaas, vleeswaren, aardbeien en Mutti-wijn voordat we naar bed gaan.
    Het huis, de tuin en de kamers waren zo comfortabel en mooi.
    Dit is de perfecte plek om te ontspannen, te lezen, te wandelen, te schilderen of te dutten. We hebben genoten van het wandelen van de wegen om papavers en velden zo typisch van het Italiaanse platteland te fotograferen. Om 15.00 uur haalde Andreina ons op en nam ons een prive-rondleiding van de familiewijn van haar man op de heuvel. Dank u Andre !. We hebben er erg van genoten om met u te praten en te waarderen
    De tijd die u nam om de wagen aan te sluiten en ons naar de heuvel te trekken om uw prachtige wijngaard te zien, als u uw fungicide moest sprayen! We smaakte een aantal van de beste lokale wijn, ontmoetten prachtige vrienden, en gingen terug en hadden zelfgemaakte pizza met de familie. De persoonlijke touch van Andreina, haar moeder Rosa Maria, en haar familie maakten ons verblijf van mijn favoriete herinneringen van onze reis naar Italië. Ik zou het sterk aanbevelen om te verblijven in Cascina Folletto om een ??authentieke smaak van Italië te krijgen. En naast een unieke ervaring van Italië, zijn de kamers en accommodaties erg mooi tegen een zeer goede prijs.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2007
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten