contactModalFeedback

Agriturismo La Mussia

Via Opessina, 4 -, Castelnuovo Calcea 14040 Castelnuovo Calcea (Asti)

"Super"
Volgens 50 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,1/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Zeer positief in de zomer de aanwezigheid van het zwembad"

    27/08/2018

    Aanbevolen voor gezinnen Ik ben daar met mijn kinderen geweest en de aanwezigheid van het zwembad was erg belangrijk.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rust en eenvoud"

    16/08/2018

    Mooie rustige plaats leuk zwembad gedeelde keuken voorzien van alle gemakken; terras met prachtig panorama. Mrs Laura behulpzaam en vriendelijk en heerlijk ontbijt gebak.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een perfect weekend"

    24/06/2018

    We konden niet om meer gevraagd hebben. Laura en haar familie hebben een prachtig huis en zorgden ervoor dat we ons zo welkom voelden. Laura is ongelooflijk vriendelijk en deed het onmogelijke om ons weekend met vrienden speciaal te maken. De onderling verbonden familiekamers waren brandschoon en goed uitgerust. De boerderij bood koeien, kittens en speelgoed aan voor onze kinderen (6, 4, 3 en 2 jaar oud). De kinderen hielden ervan vrij rond te rennen en genoten van het prachtige zwembad. Het eten was vers en lekker. Laura heeft zelfs de regels voorgeschoteld om ons lunch aan te bieden, omdat ze kon zien dat het makkelijker was dan een restaurant met vermoeide, hongerige kinderen. We zullen zeker teruggaan. Dank aan allen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gastvrijheid van gastvrijheid 'welkom en warmte"

    10/06/2018

    In een sfeer van echte ontspanning en rust brachten we onze weduwe door in Mussia met vrienden en onze meisjes. De echte en echte keuken is uitstekend geweest.Het zwembad omringd door wijngaarden is een hoek van ware vrede. Alles wordt geregeld van het schoonmaken tot het ontbijt met heerlijke taarten en jam. Laura Laura, een verfijnde hospita, heeft ons in de watten gelegd en ons verwelkomd met veel aandacht en grote flexibiliteit. Hartelijk dank. de meisjes en we kunnen niet wachten om terug te gaan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onvergetelijke vakantie !!! Groep van 14 mensen "vrienden van Trento" + twee pelosoni !!"

    31/05/2018

    Onze week vakantie in Mussia was gewoon fantastisch !! Mooie plek, schoon en goed verzorgd. Laura en haar familie hebben ons vanaf de eerste dag verwend, hoffelijk en bereid om aan al onze wensen te voldoen. De kamers zijn ruim en schoon (de badkamer en het beddengoed zijn na 3 dagen zonder verzoek veranderd). Elke kamer heeft een tv. Een speciale lofrede gaat naar Laura en Carla voor het bereiden van uitstekende Piemontese gerechten! Geholpen door Laura's advies bezochten we de Langhe Monferrato en Turijn, die allemaal in korte tijd te bereiken waren. Het zwembad, goed onderhouden, tevreden de zwemmers van de groep die ontspanning en verfrissing vonden met een goede duik. Nogmaals bedankt aan Laura Claudio Carla en je fantastische kinderen om ervoor te zorgen dat onze vakantie gewoon fantastisch was !! We zullen terugkeren !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig ... Fantastisch"

    30/03/2018

    We waren daar voor vier dagen en zijn absoluut blij. Laura doet zoveel moeite en leest elke wens uit de ogen. Hoewel we in maart de enige gasten waren, stak ze altijd de open haard voor ons aan, zowel in de ontbijtzaal als in de eetkamer. We hadden halfpension geboekt en zijn erg onder de indruk van ontbijt en diner. De wijnen voor het diner heel goed. We zullen zeker terugkomen. Ze regelde ook een wijnproeverij en wijnmakerij tour voor ons. We hebben veel tips. Gewoon geweldig!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Zeer goede plek voor een rustig verblijf en de omgeving verkennen tussen Alba en Asti"

    16/10/2017

    De gastheer Laura was uitstekend van begin tot het einde van ons verblijf van een week. We kregen dagelijks zeer goede aanwijzingen over mogelijke bezoek van de omgeving. De keuken is traditioneel, gul en uitstekend. Het appartement dat we gehuurd voor de week was schoon, functioneel en passen bij de beschrijving van de website. Onze familie genoten van het verblijf. Adres aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "zeer goed"

    29/08/2017

    Aangenaam en ontspannen verblijf ondergedompeld in een landschap met opvallende kleuren. Plaats geschikt voor gezinnen met kinderen. vriendelijke, familiale sfeer, een uitstekende keuken en ruim appartement beschikt over alles.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 6
    "Redelijk"

    "Vriendelijke gastheren, goed eten, maar zeer enigszins verouderd accommodatie"

    24/07/2017

    Laura en haar helpers zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. Het eten is uitstekend in de avond. Anders is het zeer, zeer eenvoudig en helaas, te duur. Het gebied rondom de boerderij is niet erg goed onderhouden en het hele stuk uitrusting wordt hersteld en het zwembad is niet leuk. Er waren vier van er met twee kleine kinderen en wanneer onze baby ziek Laura zorgde goed voor ons. We vertrokken vroeg omdat onze baby. Maar we moeten bekennen dat we ons daar niet hebben in andere omstandigheden ontmoeten voor ons te verblijven. We hebben veel Vakantie op de boerderij in Italië bezocht en het was de eerste keer dat we waren niet blij met de accommodatie. Laura en haar keuken zijn de enige pluspunten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Mussia reageert
    Mirjiam Goedemorgen, ik voor het eerst dank u voor het uitdrukken van je gedachten op onze boerderij, ik ben blij dat je genoten van mijn keuken en mijn moeder, hebben we geprobeerd om de meeste van uw smaak en warme vegetarische gerechten te behagen speciaal voor jou. Ik vind het jammer dat je kleintje is ziek. zeer verbaasd Rest van uw negatieve commentaar op de structuur, de boerderij dateert uit 1600 en is op dit moment een boerderij. In 1991 openden we de boerderij en sindsdien elk jaar maken we diverse renovaties. L 'appartement Salvia, net als andere appartementen en de kamer waar het ontbijt wordt geserveerd, werden geschilderd dit jaar, banken en andere meubels nieuw gekocht, ook magnetrons in alle appartementen werden ook toegevoegd. Uiteraard zijn de spellen niet elk jaar vervangen, maar dat ze volledig functioneel en in uitstekende staat: de trampoline heeft twee jaar, tafeltennis en voetbal over vier. Het zwembad, omgeven door wijngaarden, wordt dagelijks schoongemaakt en is uitgerust met sanitaire vergunning. Het spijt me dat ze moesten de hele week te blijven tellen, maar ik denk dat dit zou zijn gebeurd in een andere structuur, hoewel ik benadrukken dat ik de schoonmaak halverwege de week die u niet gebruikt hebben aangenomen. Laura
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      4/10
      "Misleidend"
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Motorcycle vakantie en recreatie in Piemonte"

    05/06/2017

    1000 dankzij Laura en hun helpers. We werden getrakteerd op culinaire hoogstandjes in de hele week met typische Piemontese keuken. De kamers zijn eenvoudig maar schoon. De familiale sfeer in La Mussia is gewoon geweldig. Naast Laura en zijn team. Franco en toezichthouders
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Mussia reageert
    Goedemorgen Regula en Franco, was een genoegen u te mogen verwelkomen op onze boerderij, ik ben erg blij dat u genoten van het comfort van uw kamer en verblijf in onze boerderij, we proberen altijd om elk jaar te verbeteren! Bij de volgende vakantie! Laura en de hele familie.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Prachtige landelijke ervaring."

    24/05/2017

    We hebben genoten van ons verblijf van 3 nachten en het appartement met zijn glorieuze terras was zo rustig en schilderachtig. Bedankt Laura en familie voor onze te korte weergave van uw plaats. We vonden het fantastisch. Jill en Bill.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo La Mussia reageert
    Bedankt Jill voor het feit dat bij ons thuis waren gebleven, ik ben blij dat je genoten van het mooie uitzicht vanuit het appartement Basilico, ik hoop dat je weer te ontmoeten bij uw volgende stap in Monferrato. Laura en familie.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een paar goede dagen met een zeer mooie gastvrouw"

    14/03/2017

    Lieve Laura, bedankt voor de leuke vakantie met je mee. Het appartement was zeer ruim en schoon. Voor de kinderen is er een speeltuin en het zwembad is prachtig. het heerlijke diner van Laura vond vooral het gezellige restaurant.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Mussia reageert
    Dank je !! Laura en familie.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Blijf op een boerderij, mooie omgeving en heerlijk eten."

    25/09/2016

    Een plek om te onthouden. Vriendelijke mensen, Altijd bereid om u te helpen. Goede plek om Piemonte te verkennen. Het eten was echt lekker! Een plek om te ontspannen, alleen door de eenvoudige manier van leven en doen op de boerderij. Aanbevolen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prettige ervaring worden overgedaan"

    11/08/2016

    Fabulous boerderij, eten in overvloed aangeboden door Laura, van ontbijt tot diner is zeker een ervaring te worden overgedaan, vier dagen rust doorgebracht met mijn vrouw
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "week in het bedrijf"

    19/10/2015

    korte weekend met vrienden mooie plek om aan andere uitstekende accommodatie en vrouw des huizes altijd beschikbaar zullen we terugkomen zonder twijfel
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Korte verblijven
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten