contactModalFeedback

Agriturismo La Quercia Rossa

Strada Grazzano 22, 14036 Moncalvo (Asti)

"Super"
Volgens 9 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Sterk aanbevolen, graag weer"

    30/09/2018

    na een heerlijke week ons ??oordeel: zeer goed onderhouden woning, zeer schoon, zeer vriendelijk en hoffelijk personeel, fantastische locatie, uitstekende keuken,
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijke vakantie, weer op elk gewenst moment!"

    28/05/2017

    Onze vier nachten in La Quercia Rossa overtrof onze verwachtingen. De locatie van La Quercia Rossa is gewoon geweldig. Matteo en zijn familie zijn erg aardig gastheren, zeer beleefd, maar ook discreet. Het eten van Roberta en Cristian brak alle voorgaande records in de schaduw. Met elke cursus je kunt voelen met wat hou van de Koch Cristian crafting zijn.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een klein stukje hemel"

    15/10/2015

    Hallo Mattheo en familie Nu weer na een paar prachtige dagen in Italië, moesten we je gewoon een briefje sturen om te vertellen hoeveel we ons verblijf op La Quercia Rossa hebben gewaardeerd van 4-9 oktober. Het was zo'n aangename ervaring om bij te blijven u; Het uitzicht en de locatie waren alles waar we van gedroomd waren, de sfeer en de warmte en vriendelijkheid die we van u ontmoetten, uw familie en personeel was ongeëvenaard. En het kleine gezellige restaurant was een klein stukje van de hemel! ... De laatste avond konden we niet vertrekken zonder de twee geweldige mensen daar te knuffelen! Fantastische ervaring. We zijn nog steeds niet dapper genoeg om te testen hoeveel kilo deze geweldige ervaring ons heeft gekost: o) Wees goed voor je kleine koninkrijk en iedereen erin. We zullen ergens terugkomen; dat is zeker! Hugs en groeten Per and Jette Larnkjaer (Denemarken)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Agrotoerisme charme"

    10/10/2014

    Geachte Matteo We hebben genoten van de recreatieve reis met jou. De vriendelijke sfeer is moeilijk te verslaan. De kamers zijn stijlvol, het eten heerlijk en de zonsondergangen zijn uniek. We vinden het altijd bij je.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
  • 10
    "Uitstekend"

    "slechts een dag, maar mooi"

    06/06/2014

    We zijn twee paar motorrijders. We verbleven voor een nacht, maar genoten van alle faciliteiten en een geweldige ontvangst. Diner fantastisch, uitstekende wijn. Prijzen OK. Wat wil je nog meer? Bravo Matteo en familie. Volgende case. Ik heb reeds de gelegenheid gehad om de boerderij vosto adviseren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "korte vakantie"

    24/04/2014

    Ondanks het weer hebben we genoten van het prachtige omringende landschap, de grote keuken, de cordialiatà van de eigenaren en de rest rustig in schone en comfortabele kamers.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De heuvels van Piemonte"

    18/02/2014

    Piemonte is een prachtig gebied net als de rest van Italië. Wie wil er een mooie dag door te brengen een paar kilometer van Milaan, ga dan naar Moncalvo beroemde truffel stad, (hoewel het niet de periode van het festival) een bezoek aan de kleine stad als een bruiloft gunst, maar suggestief. Voor de lunch ga naar de boerderij "La Quercia Rossa" prachtig uitzicht over de wijngaarden. De gerechten bereid door de chef-kok is zeer goed en aandacht voor detail. Tot slot een bezoek aan de winkel, waar u kunt kopen tegen redelijke prijzen, hazelnoten en hazelnoot room, jam en wijn. Velo aanraden vooral voor de ontvangst en service zijn geweldig. Mari
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Als u de regio Piemonte koos - verblijf bij "LA QUERCIA ROSSA""

    25/11/2012

    We hebben genoten van de gastvrijheid van de familie. De typische keuken met verse ingrediënten uit de tuin; De zelfgemaakte jam, wijn, Hazelnotenpasta, gewoon heerlijk. Een ontspannend verblijf met zonnig terras en prachtig uitzicht. Centraly gelegen voor excursies zoals Alba, Asti, Torino en vele kleine dorpjes. Leuke wandelingen. Een uitnodiging om terug te komen .....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Quercia Rossa, Moncalvo"

    23/09/2012

    Ligging van de boerderij is prachtig, luxe hotel smaakvol ingericht. Diner bij kaarslicht op de binnenplaats met een uitstekende keuken van "moeder". De hele familie helpt. Waren al in diverse agriturismo, dit was tot nu toe de beste. Wordt aanbevolen in alle opzichten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2012
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten