Agriturismo Il Cortile

Via S. Croce, 17 , Diano d'Alba 12055 Diano d'Alba (Cuneo)

"Super"
Volgens 21 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,3/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend"

    04/11/2018

    Zeer goed onderhouden keuken. Prachtige locatie, we komen terug!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De perfecte rust"

    17/10/2018

    Op onze (paar met hond) reis, il Cortile was het middenstation van drie. Na de reis weten we dat il Cortile liever de laatste van 2 was, omdat we hier alleen echt kunnen ontspannen. Op een andere reis naar deze prachtige regio, zullen we zeker opnieuw proberen met Martina om te boeken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Cortile reageert
    Hallo, wat een mooie woorden! Het was een genoegen om u te verwelkomen in onze agriturismo. Ik hoop je snel weer te zien! Martina
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    11/06/2018

    Dank aan Martina voor zijn grote vriendelijkheid, zeer mooie site zeer schoon, adembenemend uitzicht. Zeer schone kamer, uitgebreid ontbijt en ook erg goed. Bedankt voor het bezoeken van Salvano en bedankt voor de keuze van het restaurant. het is alleen maar twee nachten slapen in deze hemelse omgeving! nogmaals bedankt Martina. Helaas was het restaurant gesloten ....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Il Cortile reageert
    Hallo André! Bedankt voor je vriendelijke kritiek ... Ik ben blij dat je goed bent met mij en mijn familie. Als je nog steeds door de Langhe gaat bezoek ons ??... ik raad het aan !! Een dikke knuffel ... Martina
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend"

    20/04/2018

    Mooie accommodatie met een spectaculair uitzicht.Helaas konden we niet eten in het Agriturismo restaurant maar Martina boekte vriendelijk een maaltijd voor ons in een nabijgelegen restaurant. De maaltijd was uitstekend. Het ontbijt was mooi gepresenteerd en het eten lokaal geproduceerd. Martina was erg behulpzaam en sprak heel goed Engels!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Il Cortile reageert
    Bedankt voor je leuke beoordeling! Ik hoop je snel weer te zien, je bent heel aardig geweest! Heb je je schoenen kunnen veranderen? :) Met vriendelijke groet, Martina
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer aan te bevelen"

    15/04/2018

    Bedankt MARTINA !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Il Cortile reageert
    Dank aan jou !! Het was me een genoegen om je te ontmoeten ... Ik hoop je weer te zien !!! Groeten uit de Langhe !! Martina
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "fantastisch"

    12/07/2017

    Hoe zit het met ... Ik ben opgewonden. Ik verbleef hier voor een weekend (twee nachten). De kamers zijn ruim en goed uitgerust, een onberispelijke netheid en het uitzicht vanaf het terras is adembenemend. Het ontbijt, rijk en uitstekend, wordt geserveerd in een gemeenschappelijke ruimte die volledig uitzicht op de Langhe Werkelijk schitterend. Als voor de eigenaar, een geweldig persoon, behulpzaam en vol enthousiasme. Ze stelde ook voor een proeverij op de boerderij familie die bleek een unieke menselijke ervaring. Kortom, kan ik alleen maar aanraden deze boerderij! Kamer Tip: Vraag naar de kamers met uitzicht op de Langhe. Een standpunt dat niet snel zal vergeten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend - kon niet beter zijn geweest"

    03/06/2016

    Ten eerste, de warmste en meest gastvrije gastvrijheid denkbaar. Tiziana en Graziella (evenals de dienstmeisje) behandelden ons als de Italiaanse familie die u wenste dat u had gehad. Graziella's man (hij en Graziella zijn de eigenaars), wiens naam ik schaam me om te zeggen dat ik me niet herinner) was ook erg aardig en behulpzaam. Ze gaan allemaal verder dan wat verwacht zou worden. Een niveau van zorg en service, vergelijkbaar met een vijfsterrenhotel. De kamer (eigenlijk een suite) was zeer comfortabel en dagelijks schoongemaakt met een spectaculair beeldvenster en uitzicht op het balkon van de wijngaarden, kastelen en platteland van de Langhe. Het ontbijt was erg goed en deed mijn vrouw's voedingsbehoeften. Het uitstekende restaurant op het terrein serveert diner. Het personeel regelde een cantina tour en proeverij bij azienda Brangero die zeer gepersonaliseerd was met een geweldige wijnster en natuurlijk fantastische wijnen. De mensen van Il Cortile hebben ons vier dagen verblijf een van onze meest leuke ervaringen (van veel) in Italië gemaakt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een romantisch verblijf"

    20/08/2015

    Bij toeval kwamen we bij dit wijnhuis en het is volgestort. Een zeer groot verblijf met fantastische gastheren. De locatie is fantastisch, het ontbijt subliem. Het restaurant kap kwaliteit en er zijn heerlijke wijnen. We kunnen dit huis aanbevelen! Met dank aan de gastheren van de Cortile di Cuneo en de chef-kok!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "professionaliteit en vriendelijkheid"

    18/05/2014

    7 volwassenen, waaronder 2 senioren, 1 tot 2 jaar oude dochter en 3 honden .... moeilijk om een ??plek die aan alle eisen voldoet vinden. De binnenplaats om zijn bevoorrechte positie en de aangeboden diensten is een ideale oase van rust voor stacccare de stekker. De vriendelijkheid, professionaliteit vooral flexibiliteit aan de klant bewezen door de eigenaren en het personeel van de rechtbank, heeft hij slechts één weekend door te brengen. Zorg en aandacht voor detail aan de top.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "prachtig uitzicht"

    23/04/2014

    ruime en comfortabele kamer voor degenen die net als ik een hond. Diner in de standaard (hetzelfde 'vast menu voor twee nachten op rij). Wijnen geweldig (als ze niet in deze gebieden !!). Het uitzicht op de wijngaarden en hazelaar is fantastisch, er is een sfeer van weleer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeker te herhalen"

    11/11/2013

    We waren de boerderij "Il Cortile" afgelopen november ..semplicemente 8/9/10 we ... .. fantastisch. Uitgaande van de atmosfeer waarin het is ondergedompeld structuur, de rijen aan wijngaarden die je omringen overal kijkt men te eindigen met de Osteria, waar we aten en dronken goddelijk in een vriendelijke sfeer maakt de gast zich thuis voelt. Zeker te worden herhaald. Patrizia - Mauritius - Beth en Daniel
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Volgende keer: in beweging is."

    07/10/2013

    Mooie locatie, in één van de mooiste gebieden van de Langhe. De kamers zijn mooi en ruim en vol van wat je nodig hebt. beleefd en attent welkom, die u op uw gemak zet. Een boerderij aan te bevelen. We hebben verbleven in 6 vrienden voor een "we verlangen" en ondanks het slechte weer, die ons gedwongen om te gaan, vanaf motoren tot auto's, vonden we onszelf heel goed, ook vanwege de wijn van Langa ... Wordt binnenkort herhaald.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2013
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het perfecte verblijf in Piemonte"

    06/08/2013

    Geweldig uitzicht en heerlijk eten. De service van de gastheer is buitengewoon en ze geeft u het gevoel om een ??gast van de familie te zijn, niet een bezoeker van een hotel! Dit is geen vijfsterrenhotel, maar u heeft alles wat u nodig heeft. Comfortabel bed, schone kamer, airconditioning, WiFi, balkon, perfect uitzicht op de wijngaarden en goed ontbijt. Het personeel regelde een wijnproeverij bij een nabijgelegen wijnmaker zonder extra kosten. We hebben het complete pakket met rondleiding van de wijngaard en de faciliteiten. Het eindigde in een proeverijkamer met een prachtig uitzicht en met uitstekende wijnen. De Barolo was geweldig!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijk"

    05/04/2013

    We verbleven hier voor Pasen 2013, vier volwassenen en twee kinderen .... we waren echt geweldig, het hotel is echt mooi en super georganiseerd overal! het uitzicht op de heuvels is spectaculair en de uitstekende keuken. De echt warm welkom van de eigenaars, ze hebben zelfs een hapje! De kwaliteit is erg hoog, vooral in vergelijking met de kosten ... waarvan wij dachten dat was echt meer dan eerlijk! We zullen terug, zeker zijn! laura filippo Lycian & Roby Angelic Cecilia!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer aan te bevelen!"

    29/07/2012

    We hebben een drietal voor een week motorrijden hier onze wijken gevestigd in Piemontzu. De gehele woning is goed onderhouden, alles is zeer schoon en in de beste conditie. De gastheren zijn zeer bezorgd over uw gasten en bood ons zelfs de fietsen in de garage te brengen. Ik kan alleen maar aanraden deze accommodatie en zal zeker niet de laatste keer dat er al zijn.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2012
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten