contactModalFeedback

Agriturismo Guparza

Loc. Guparza, loc. Guparza 08020 Posada (Nuoro)

"Super"
Volgens 34 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek voor Agriturismo Holiday met vriendelijke spullen, geweldig zwembad en fantastisch Sardijns eten."

    05/09/2020

    We kwamen voor de tweede keer naar Guparza voor een week vakantie, nu met onze twee zoontjes. We hadden weer een geweldige tijd en willen jullie bedanken voor het ontvangen van ons en ons zo comfortabel laten voelen op elk moment. De spullen zijn vriendelijk en altijd behulpzaam, het zwembad is geweldig. Voor de kinderen is er een eenvoudige speeltuin en altijd wat dieren in de buurt. Het Sardijnse diner met zelfgemaakte wijn was elke avond fantastisch. Met de auto kunt u gemakkelijk Posada en de lokale stranden overdag verkennen. We kunnen Guparza aan iedereen aanraden en komen hopelijk nog eens terug.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2020
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Voor de derde keer op rij."

    28/08/2020

    Ook prachtig in Corona-tijden. We waren nu voor de 3e keer op rij in Guparza en werden niet teleurgesteld...het eten dankzij Luigi was heerlijk en gevarieerd, daarnaast was er een fitnessruimte, een massageruimte en een schaduwrijke overkapping van de parkeerplaatsen. Daarnaast was de vriendelijkheid van alle kelners en serveersters tot aan het schoonmaakpersoneel...we waren volledig tevreden.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2020
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Meer dan verwacht "

    07/08/2020

    We verbleven van 27 juli tot 2 augustus 2020.
    Mooie vakantie, alles perfect. Mooie structuur, goed gelegen en gemakkelijk te bereiken op een steenworp afstand van zowel het dorp Posada als de nabijgelegen stranden (siniscola en omgeving). De kamer is altijd schoon, goed ingericht en voorzien van airconditioning. De hele omliggende tuin is zeer mooi en ontspannend met zwembad en ruimte voor evenementen en feesten. Restaurant dan... Bovenaan de top! Je gaat niet dood van de honger weg!! Personeel: zeer hoffelijk, zeer vriendelijk en zeer gastvrij! Kortom... wat kan ik zeggen... in onze ervaring, zouden we Guparza in grote mate aanbevelen!!!

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2020
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Vakantie"

    08/09/2019

    Super welkom zeer goed adres zullen we terugkomen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Perfecto! "

    02/10/2018

    Een prachtige agriturismo met ontzettend lieve mensen! Wij verbleven 13 dagen op basis van half pension, met een baby van 1 jaar.
    Elke avond maakten zij apart een bordje pasta voor de baby. Omdat het diner te laat begon voor de baby. Ze vond het heerlijk!

    De kamer was goed. Werd elke dag schoongemaakt met schone handdoeken. Het zwembad was voor ons wat te koud maar dat ligt aan het tijd van het jaar (na seizoen) maar op de warmste dag hebben we heerlijk gezwommen.

    Famiglia Demurtas Abbiamo davvero apprezzato la vostra posizione, il cibo e il personale delizioso. Grazie per la bella esperienza.

    Saluto!

    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke vakantie"

    21/08/2018

    Ik bleef een week bij een vrouw en twee kinderen. Ontspannen vakantie dankzij de professionaliteit en vriendelijkheid van de heer Piero, mevrouw Liliana en al het personeel. Uitstekende catering en locatie. Ideaal voor gezinnen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bedankt allemaal"

    21/07/2018

    We zijn net terug van een geweldige week, heel gastvrij. Maaltijden goede smaken. Ontspannende plaatsen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vriendelijke mensen, beschikbaar, schoon en gastvrije omgeving"

    21/07/2018

    uitstekende locatie en handig voor alle excursies, overvloedig diner, uitstekende wijn aan te bevelen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Droom vakantie om te ontspannen"

    03/10/2017

    Als we aankomen we voelden ons in goede handen. We werden hartelijk ontvangen door het gastgezin met een glas wijn, onze kamer klaar was en de eerste indruk van het hof was gewoon geweldig, want het was erg schoon en gezellig. Om de boerderij horen een zeer mooie hond en 15 speelse katten. De gehele service liet niets te wensen over, werden kleine verzoeken onmiddellijk voldaan. De prachtige en zeer weelderige (4 gangen) diner met producten uit eigen tuin hebben we te danken drie kilo meer op de ribben. Italiaans wordt vooral gesproken in de tuin, de Junior Antonio spreekt Engels naast. We hebben genoten van ons verblijf rond en graag terug te komen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Gezellig, schoon, heerlijk eten"

    11/09/2017

    Had ik de gelegenheid om te verblijven in de Farm 1 tot 4 september 2017-met het hele gezin: 2 volwassenen en 2 kinderen. We werden verwend op zijn zachtst gezegd. Kamer was schoon en opgeruimd elke dag, mooi zwembad, speeltuin: prachtig. typisch Sardijnse keuken: uitstekend. beleefd, behulpzaam en professioneel. Dank aan alle medewerkers.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "briljante ervaring in een kleine hoek van Sardinië"

    08/09/2017

    Vanaf het moment dat we aankwamen werden we zeer welkom voelen. De service die we kregen was op en personeel was attent zonder opdringerig te zijn. Het eten was geweldig. Het feit dat het restaurant bezig was met mensen uit andere plaatsen / locals is getuigenis van het eten. Dit heeft echter geen invloed gehad op de service en de kwaliteit van het eten. De kamer was brandschoon en dagelijks schoongemaakt. Het zwembad was een genot en bij gelegenheden hadden we het zwembad voor een paar uur voor onszelf. We hadden het geluk om twee nachten vermaak toen we bezochten en dit alleen de ervaring verbeterde. Het was geweldig om wat avonden na het avondeten te ontspannen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfect!"

    15/06/2017

    Geweldige locatie, zeer mooie faciliteit, heerlijk eten, zeer vriendelijke gastheer. We brachten een week als een gast en kan het iedereen aanraden. Het uitgebreide ontbijtbuffet, het uitstekende Sardijnse eten, de kamers, de service, alles was perfect!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Prachtige rustige plek"

    11/06/2017

    Alles was perfect: de ontvangst, het personeel, schone kamers, maaltijden met streekgerechten, zwembad. Een plaats waar zijn. Ik kan alleen maar aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een erg leuke ontspannende vakantie in agriturismo Guparza"

    09/04/2017

    Een unieke, mooie en rustige accommodatie. De eigenaren zijn erg aardig. Waren erg vriendelijk. De kamers zijn schoon. We waren de eerste week van april daar. De enige gasten, maar dit was geweldig. Natuurlijk is het zwembad was nog niet in werking is. Het eten is uniek, hebben we op een aantal agrarische accommodatie geweest, maar nog lang niet kregen we zo goed te eten. De porties zijn zo groot dat het de hamer. Het strand in Posada is zeer grote klasse, deze tijd van het jaar verlaten. Om te wandelen het juiste moment.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig."

    30/03/2017

    Jurk een paar kilometer van Guparza en dan heb ik nooit verbleven. Maar ik heb er vele malen gegeten en hele dagen doorgebracht in het zwembad. Een van de mooiste en meest rustige plekken van Sardinië in mijn mening. Het eten is goddelijk! Het enige minpunt is echt te groot is, spijt niet in staat om eten het allemaal! GOED GEDAAN!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten