contactModalFeedback

Agriturismo Sa Conca Ruia

Località Poiolos -, Orosei 08028 Orosei (Nuoro)

"Super"
Volgens 80 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Famäre Gastfreundschaft, gutes Essen "

    24/10/2019

    Wir verbrachten vier erholsame Tage in gemütlicher Umgebung, gute Lage für Ausflüge. Antonio en Martina kümmern sich herzlich um ihre Gäste...
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ottimo!"

    04/07/2019

    Bel posto !
    personale molto accogliente. Il titolare (Antonio) è un talento. Ci resterà tutto nel cuore.

    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een zeer warm welkom op een ontspannende plek"

    04/06/2018

    Bij aankomst werden we begroet door Antonie die ons drankjes en een hapje aanbood. we hebben hier maar twee nachten doorgebracht en wilden dat het langer was geweest. alle maaltijden waren uitstekend. Het avondeten was iets speciaals. Dit is een plaats die je moet bezoeken als je in dit gebied van Sardinië bent en we hopen op een dag Neil en Valentina vanuit Ierland terug te komen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Feel good-vakantie midden in de natuur met het strand"

    25/05/2018

    Antonio en Martina hebben ons een feel good-vakantie gegeven op elke manier. Kamers die elke dag worden schoongemaakt, functioneel ingericht, met mooie badkamer. Geen lawaai van de straat. Warmte, hulpvaardigheid, bescheidenheid. Een echte agriturismo. Heerlijk ontbijt, onvergelijkbaar goed, rijk en heerlijk diner. Homemade Ice of the Spizenklasse: de gekte. Puur feesten. Eigen olijfolie, eigen tropisch fruit, zelfgemaakte jam. Excellent. Grazie mille per un soggiorno meraviglioso. Se ritorneremo? 100% sicuro
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Authentieke boerderij. Martina en Antonio: gorgeous !!"

    04/11/2017

    Ik, mijn man en onze twee honden hier doorgebracht tien dagen schitterend. Martina en Anthony, die verwelkomde ons met grote hartelijkheid, zijn twee speciale gasten en draaien hun boerderij met liefde en passie, ze is een aardig persoon en een geweldige kok, hij is een liefhebber van de traditionele landbouw en uitmuntendheid, alsook om een ??grote ijsmachine en uitgerust met een stem van grote schoonheid normen waaraan vaak vermaakt gasten in de avond. het milieu is eenvoudig maar zeer schoon en comfortabel. Onnodig te zeggen, Sardinië met de natuur, de zee en haar kusten, in deze tijd van het jaar is mooier dan ooit. We herinneren ons deze geweldige ervaring met veel nostalgie en we zijn zo dankbaar voor Antonio en Martina voor het helpen om ons leven een Holliday. En welk geneesmiddel voor nostalgie als niet beloven zich aan zodra u ze terug te komen?
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Plaats delicaat, attent, vriendelijke"

    04/10/2017

    Antonio en Martina We kunnen alleen maar dank u voor de warmte en genegenheid die je ons hebt gegeven. We voelden ons thuis. Ik hoop snel. Corrado, Clare en Leo
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer vriendelijke en vertrouwde sfeer, geweldige gastheren!"

    14/09/2017

    De kamers zijn functioneel, ontworpen de badkamer nieuw en modern. Parkeren in de voorkant van het huis. Dieren op het terrein. De familie is super leuk! Het eten was altijd overvloedig en heerlijk. Speciale verzoeken (geen vis) werd ontvangen zonder problemen. De beste (zelfgemaakte) ijs eiland, elke avond een andere smaak! Bedankt voor de geweldige tijd! We willen graag terug te komen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "unieke ervaring"

    06/09/2017

    Ideaal voor uitstapjes naar de zee, zowel in de bergen. Ontbijt en diner zijn weelderige, met vele specialiteiten thuis gemaakt. Soms Antonio eindigt de avond met een paar liederen en aria's, spellen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een familie"

    31/07/2017

    De fijnheid van het land en de mensen. Bedankt Antonio en Martina
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Lange verblijven
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Viva Sa Conca Ruia!"

    29/07/2017

    De eigenaren, Antonio en Martina, zijn gastvrij, hartelijk, diep cultuur en gastvrijheid uit Sardinië. U kunt dineren in het gezelschap van groepen toeristen van alle nationaliteiten die interessant kennis en interpersoonlijke uitwisselingen toegestaan. Diners en een stevig ontbijt en werkelijk uitstekend, met zelfgemaakte producten en het grondgebied. We brachten zeven dagen op deze faciliteit: het ten zeerste aanraden aan iedereen op zoek naar een echte boerderij grootte (inhoudelijk en niet in de "franje").
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een schat aan smaken en tradities"

    16/07/2017

    we gastvrijheid van Martina en Antonio lyrisch over hun zorgvuldigheid bij de voorbereiding van geraffineerde voedingsmiddelen om de smaak van elk wat wils. Op mijn verzoek Martina gekookt me gebraden konijn met pistachenoten, morbito delicate geweldig. alles in een familiale sfeer ... onder vrienden. Elena Giorgio hornet
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Beste Agriturismo in Italië"

    12/07/2017

    We zijn terug naar Martina en Antonio in juni 2017 na vier jaar, waarin we vele andere agriturismos in Italië hadden bezocht. En we kunnen zeker zeggen: Conca Ruia is het beste. De geweldige gastvrijheid van Martinia en Antonio, hun fenomenale keuken, schilderachtige omgeving en enkele van de mooiste stranden van Sardinië op rijafstand zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring. Geweldige bedankt en vriendelijke groeten aan onze gastheren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke plek"

    06/06/2017

    Ik was 3 jaar geleden met mijn partner en ik heb prachtige herinneringen .... beschikbaarheid sympathie en excellentie in alles wat dit paar biedt .... we willen terugkomen ... een van de beste herinneringen aan dit prachtige eiland
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "de moeite waard"

    26/03/2017

    De weg naar de boerderij is een avontuur, maar echt de moeite waard. We werden hartelijk verwelkomd, ondanks taalbarrières. De kamers zijn eenvoudig maar zeer schoon. Het eten is te waarderen wat de lokale bevolking een droom.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dromerige!"

    06/01/2017

    Vorige zomer bleef mijn man en ik 3 nachten in dit agriturismo, tijdens onze reis op Sardinië. Wat een prachtige plek en prachtige mensen! De kamers waren eenvoudig, groot en schoon, het gebied is erg mooi en de stranden niet te ver. We boekten oorspronkelijk alleen BB maar snel veranderden onze gedachten na het eerste diner, dus Martina en Antonio hadden ons elke nacht bij het avondeten! Zo'n feest! Lokale producten, zeer goede kookvaardigheden en veel aandacht voor de weersomstandigheden. Ontbijt was ook heerlijk, met vers zelfgemaakt brood, jam, yoghurt, gebak en fruit uit de tuin. We zijn doorgegaan met onze reis en verhuisd naar een andere agritursmo maar we bleven eigenlijk voor het avondeten gaan (plaats was volgeboekt dus helaas kunnen we ons verblijf niet verlengen). We gaan zeker terug! Elena en Vincent
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten