contactModalFeedback

Agriturismo Oasi del Cervo

Loc. Is Gennas, Arbus 09031 Arbus (Zuid-SardiniŽ)

"Super"
Volgens 114 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een paradijselijke plek. . "

    16/07/2019

    Een magische plek in een intacte omgeving, in de watten gelegd door Angela en Peppe die u unieke en smakelijke gerechten laten proeven. Je zult altijd terug willen gaan, zoals naar huis.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Een paradijs van geuren, smaken en gastvrijheid"

    08/06/2019

    Perfect welkom. Nuchter en vriendelijk. Zeer goed eten, kennis in de keuken en uitstekende producten. Met dank aan mevrouw Angela, een gepassioneerde kok en haar man die haar de beste producten uit dit prachtige land brengt.
    Comsigliatissississi.o

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Oase van ontspanning"

    01/05/2019

    Geweldige plek voor degenen die van wilde dieren houden. Mogelijkheid om in paden te wandelen en herten te ontmoeten. Lokaal en eigen voedsel dat met grote vaardigheid wordt gekookt. De eigenaren waren zeer gastvrij en vriendelijk. We vertrekken met tegenzin.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fabelachtig "

    11/02/2019

    Mooie ervaring om opnieuw te beleven en absoluut aan te bevelen. Uitstekende gastheren, kwaliteitsvoeding, vers en gekookt met respect voor traditie.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2019
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastisch"

    05/10/2018

    Ontmoet super om deze roots te vinden
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk eten op een magische locatie"

    05/09/2018

    We brachten twee nachten door in deze geweldige Agriturismo. We hielden er absoluut van. Het feest elke avond, dat ongeveer drie uur duurde, is onvergetelijk. Je krijgt een verscheidenheid aan zelfgemaakte en lokale gerechten. Het ontbijt is ook geweldig met verse zelfgemaakte taarten en hun eigen kaas en melkproducten. Dit alles in de bergen met uitzicht op de zee. Prachtige stranden liggen op slechts 20 minuten rijden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    08/05/2018

    Puur natuur onder 300 geiten, geweldig panorama, super aardige gastheren. Dit is mijn tweede keer en ze herkende me na 3 jaar en ze waren erg blij. Heerlijk eten, allemaal handgemaakt. Zoveel moeite en zoooo lekker en gezellig. Het diner duurt 3-4 uur. Ik weet niet hoeveel versnellingen dat was. En van zelf gekweekte rode wijn zoveel als je kunt drinken. Bedankt voor de leuke ervaring. Margit, Christopher en Jonas
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Geweldige locatie tussen de bergen en de zee"

    29/07/2017

    Prachtig uitzicht op de Verde kust, duinen en Salinas. Het is omgeven door de stilte van de bergen in de voorkant all'Arcuento waar je kunt, in de avond, zie de Sardijnse herten. Bravissima Angela koken (icoon overvloed) uitstekend op basis van platte producten, bijna al hun productie. Als je houdt van wilde en ongerepte natuur en een onvergetelijk diner niet te missen verblijf all'oasidel herten!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "bijna religieuze ervaring"

    15/06/2017

    Dankzij Angela en Joseph Lella (geit)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Wat een ontdekking!"

    15/05/2017

    Angela en Joseph zijn geweldig gasten! Ze verwelkomde ons in een plaats van betoverende authenticiteit Luister naar hun verhalen is de moeite waard, maar niet te spreken van Angela's kitchen ... !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "groot"

    26/04/2017

    Keuken en hartelijke gastvrijheid
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gastvrije hotel met heerlijk eten en een vooruitziende blik"

    10/10/2016

    We hadden Oasi del Cervo een geweldige tijd Usere gastvrouw eten is opgestegen tot de tafel heeft gebogen dat we aan een lange tafel hebben gegeten met de andere gasten. Alle Zutataen zijn zelf geproduceerd en bereid met veel liefde. De plaats is heel bijzonder, want je ver kunt kijken over de bergen en de zee, is er een grote gemoedsrust en u kunt een prachtige sterrenhemel te zien. Zeer aan te bevelen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Sardinië echte wilde"

    02/09/2016

    natuur, rust, traditie, fantastische keuken, authentieke gastvrijheid
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Aangename ervaring in de naam van gezond en lekker eten"

    08/08/2016

    Reinig geurende .lenzuola. Een boerderij omgeven door de natuur. Ze brengen hun avonden genieten van de specialiteiten van Angela, een uitstekende chef-kok en chatten aangenaam met Joseph. aanbevolen zeker
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 3
    "Slecht"

    "Zeer teleurstellend-beoordelingen niet relevant"

    07/08/2016

    We boekten deze agriturismo voor 5 dagen, om onze 3 weken tour in Sardinië te beëindigen. Na de paar kilometer lange gevaarlijke aandrijving verwachtte we ergens iets waard. Wat we vonden was een vies gebouw en omgevingen, een kamer met vies beddengoed, een badkamer zonder lampjes en deur niet sluiten. En het beste om te komen was een renovatie aan de gang, net onder ons raam en begon om 7 uur met zelfs een excuuswoord van de eigenaars! We dachten waarschijnlijk dat alle inspanningen in de keuken worden gezet .. en nee! Een luidruchtige eetkamer met een tv in een hoek waar het onmogelijk was om met de persoon voor u te praten. Als voedsel kregen we een aantal basale antipasti en een rijstsalade, waarna ze een tomatensauspasta, een simpel varkenscotlet en wat cupcakes als woestijn dienden. Niets wat we verwacht hadden de beoordelingen van de mensen te lezen. Niet te vergeten de 6 km lange gevaarlijke weg om naar het strand te komen, niets anders om zo "verplicht" te eten in hun restaurant. We besloten om na één dag te vertrekken en niet onze vakantie in deze plek te ruïneren, die onderweg was onder de andere agriturismos waar we waren. Alleen goed punt: het uitzicht.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten