Agriturismo Scuderie De Morimenta

S.S. 126 km 26,850, 09010 Gonnesa (Zuid-SardiniŽ)

"Zeer goed"
Volgens 39 recensies
  • Ligging en omgeving:
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services:
    8,4/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie:
    8,1/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant:
    9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Een boerderij aan te bevelen"

    14/06/2017

    Bij aankomst van de voorzichtigheid, en de Scandinavische geest, ons verhinderd volledig te genieten van de boerderij kenmerken. Toen gingen we naar het diner ... en dat alle voorzorgsmaatregelen is verdwenen. De smaken en aroma's van de traditionele keuken van Sardinië, gemaakt van gerechten bereid in een eenvoudige, maar echt lekker, in combinatie met de vriendelijkheid van de mensen maakten deze vakantie speciaal. Een echt aan te bevelen, niet alleen om te koken, maar ook voor degenen die het echte leven gedicteerd door het ritme van de natuur en de dieren te waarderen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "True agriturismo"

    27/07/2016

    Een boerderij waar u zich meteen thuis voelen. Farm waar: A bell'allevamento schapen, geiten en paarden. De kinderen hebben meegemaakt en we hebben een nieuwe benchmark in Sardinië. Camping, kamers, maar niet verlaten zonder te proberen de keuken, regionale gerechten, bereid met producten van de boerderij. Zeer aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
    • Restaurant:
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "een ander weekend"

    24/04/2016

    Geweldige plek voor degenen die willen doorgeven van enkele dagen in de buitenlucht ... Mr. Piero zeer behulpzame persoon die bij ons met de meisjes, die plezier gehad met de geiten ..... evenals alle medewerkers hij werkt daar. Eten mooi en appartamentino goed als al het andere zeker zal ons leiden naar ritornarci.Grazie Antonio en Daniela en meisjes!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant:
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "New Year 2016"

    02/01/2016

    We verbleven hier voor een nacht om het nieuwe jaar .. mooie plek .. uitstekend diner en lunch ... vriendelijk en altijd behulpzaam te vieren .. raden wij het ... we hopen op een dag terug te keren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Zeer aan te bevelen !!!"

    28/08/2015

    ... Ik ben Sardinische en soms wil ik uit te schakelen en als ik niet te veel kan bewegen omwille van de tijd, ik graag in de Sulcis kust. Mijn locatie? Scuderie de Morimenta! Iedere keer is alsof je thuis aan vrienden ... voor mij maakt het geen verschil! Voor wie op zoek is naar een beetje rust voor degenen die graag de eenvoud en authentieke producten (gekookt door de legendarische Angela) assoluatmente waarderen moet deze boerderij proberen ... Porto vaak mijn nichtje, vergeet ik zijn aanwezigheid ... speelt, loopt, staat hij met Piero en Vale ... nu zijn we thuis ... batterij opgeladen en klaar om het gezicht van de nieuwe week. Dank zoals sempte en tot ziens :-)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een echte boerderij, Contact dieren en natuur"

    09/08/2015

    We verbleven in dit pand, hetzij als kampeerders als klanten van de kamers, het is vier jaar nu dat we in het kamp in augustus, en als we blijven komen, betekent dit dat we zijn te goed, vrede, rust, in nauw contact met de natuur en dieren, die vele malen beter dan sommige mensen zijn, een paar keer kwamen we buiten het seizoen, en bleef in de kamers, en ik moet zeggen dat hier zien we de ware zin van het woord boerderij.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Nicoletta De Morumenta"

    07/08/2015

    Ik was in dit Farm voor vier dagen in begin juni, ik moet zeggen dat ik vond een geweldige sfeer, vriendelijke inderdaad vertrouwd, de kamers zijn eenvoudig ingericht 'maar schoon, het hotel is in een mooie locatie kunt u prachtige zonsondergangen en nachten bewonderen waar het lijkt dat de sterren raken ons. Ga er niet heen als je op dieet bent !!!! U kunt goddelijk eet veel ...... zeker terugkomen, dank Piero en Valeria
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfecte mix van ontspanning en avontuur"

    03/08/2015

    The Farm Stables de Morimenta won mijn hart! Achtervolgd door zijn rustieke charme, met vrienden of familie terug hier nu vier jaar, meerdere malen per jaar, en het houdt nooit op om me te verbazen en voel ik me in vrede. De locatie is spectaculair, en harmonie met de natuur en dieren is zo tastbaar dat verjagen alle zorgen van mijn ziel benadrukt. Ik ben dol op wandelen, zowel te voet en te paard, dus ik zeker waarderen de activiteiten georganiseerd door de stallen de Morimenta met hun fantastische paarden! In feite is dit land is niet alleen geschikt voor mensen die willen ontspannen en achter de stress van het dagelijkse leven, maar is ook ideaal voor de sportieve en avontuurlijke geesten. Niet in het minst, ik heb een zwak voor lekker eten en een uitstekende keuken boerderij de Morimenta ik nooit teleur, integendeel! Ik begrijp nooit mijn smaakpapillen! Wat anders te zeggen! Kortom, er zijn mensen die de pijn van Afrika; maar ik heb een zere de Morimenta! Ik kan niet stoppen met te willen mijn terugkeer naar deze prachtige plek!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "Niet weer :-("

    02/07/2015

    O, als we zijn opgegroeid op een boerderij, kunnen we niet deze boerderij aanraden. De foto's hier zijn niet up-to-date. Uitgehongerd kat maakt het overal gemakkelijk. Dit was de derde Agristorismo op onze reis. Toen we aankwamen was er geen één, alles was gesloten. Na enige tijd kwam er een vrouw (zoals we later ontdekten, de vrouw van de eigenaar) gevraagd of we een kamer en links kon krijgen. We dachten dat ze het huis op slot, maar nee ze niet Worldvide Back. Uiteindelijk kwam de ober, hij was zo aardig hte ons naar de kamer. Sindsdien kwam de verrassing - hier is onze lijst van defecten: De Cloo wiebelt -het Cloodeckel is gemaakt van schuim en slechts een Pampers-achtige coating die ook werd gescheurd -Alle handdoek rek wiebelen venster lekken - geen schermen (vereist vanwege de dieren) - Geen airconditioning, maar een ventilator, maar werkt alleen als de koplamp - eckliger douchegordijn - schimmel in de douche - geen wifi ontvangst in de kamer. Helaas was het eten dat we hadden niet overtuigd. Vooral bij het ontbijt veel verpakt voedsel was er, het is niet goed voor een boerderij
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Scuderie De Morimenta reageert
    Helaas werkt de vertaling niet goed wat je bedoelt te begrijpen, maar op basis van wat ik kon begrijpen, zou ik pleiten op een aantal punten: de eerste betreft de toewijzing van de kamer toen ik kwam en ik vroeg of u had neem een ??kamer, de dame vertelt me ??aan jou, als ik zeg "neem mij volgen", maar de man aangesproken me een zeurderige blik en draait zijn gezicht af, deze scène wordt 3 keer herhaald. de derde, twijfelachtig, aangezien ik was niet de minste overweging, vroeg ik of ze al eerder de kamer had genomen en de dame vertelt me ??ervan, dus ik zwaaide en liep door. 2e punt: als je zo veel gebreken hebben gevonden in de kamer, omdat je niet dat woord? de ober zoals u weet heel goed sprak hij Duits, maar voor de kamer het voor het restaurant eten hebben klachten blootgesteld (het behoud van hen voor deze beoordeling geschreven slechts een uur na uw vertrek) 3e punt voor mij de belangrijkste en meest offensieve me: ontbijt. ik elke dag voor te bereiden 2-3 verschillende desserts met inbegrip van cakes, taarten, koekjes ... dus niet absoluut accepteren wordt verteld dat de producten zijn verpakt ALL (iets wat natuurlijk, is om een ??alternatief voor die wetgeving asl geven) die bovendien, ondanks in ons land niet wordt verwacht om te regeren voor u heeft ook toegevoegd ham en kaas, die echter aanvaardbaar was het niet, vandaar het meisje aan ontbijten, niet te begrijpen wat je wilde voor het ontbijt, weer te komen en u te ontmoeten, je vroeg of voorkeur roerei heeft verzonden en voorbereid en dit is de dank! laatste dingen, het draadloze netwerk is aanwezig in de structuur, maar niet met een modem in elke kamer! als je de kamer met het klimaat in plaats van de ventilator bij voorkeur je zou moeten vragen en 'je zou natuurlijk had tegen betaling te hebben. katten u belt uitgehongerd, graag op wijzen dat de katten met kinderen op sleeptouw en hoe ze eten, de zoogperiode is vaak te wijten aan hun gewichtsverlies. Ik zeg helaas vanwege vertaalproblemen, veel dingen die we konden ze niet uitleggen, maar we hadden gewild waren er mensen in het gezicht :( :(
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services:
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant:
      2/10
      "Slecht"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Weekend fun ....."

    04/05/2015

    We waren door Piero voor een weekend en we kunnen zeggen dat lachen we hebben niet beperkt. Het is waar een boerderij erg zuur, maar we raden het omdat het personeel is efficiënt, vriendelijk en professioneel. Een plek midden in de natuur, volledig in contact met vele dieren al aanhankelijk als het personeel. Het eten was goed en overvloedig. We hadden plezier met het melken en het maken van kaas en ricotta. Sympathy Piero is onberispelijk THANK PIERO Uw mirte was geweldig. Wij raden u zijn er in vele. Groeten Fam. Piras en Perari.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
  • 10
    "Uitstekend"

    "ongelooflijk"

    07/04/2015

    hebben nog nooit zoiets, we boekten een tweepersoonskamer, 04-07 april, te zeggen dat we hadden een hond .. als we nu al beginnen te zien de eerste verbaasd gezichten en uitdrukkingen als gevolg van de hond, een Doberman twee en een half jaar. Laten we het diner, un'antipasto, voorgerecht, hoofdgerecht, we vragen om een ??dessert, maar de serveerster vraagt ??Piero, de eigenaar, die haar vertelt dat het niet was opgenomen, maar voor ons een voorproefje toch brengen .Tijdens het diner te zien de beleefde gedrag van de hond en beginnen om hun houding te veranderen. Na het diner nemen ons mee naar de kamer, die niet samen naar de andere, maar dan de dozen van de paarden, de dag na zal ons uitleggen dat ze problemen had, dan bieden die kamers voor mensen met honden, (de reeks we accepteren honden, maar worden behandeld als standaard klanten b). Toen we in de kamer vragen wij de afstandsbediening van de airconditioning, die niet aanwezig is, we krijgen was, en ons verteld dat soms gaat uit, omdat kraampjes .. Het feit is dat na vijf minuten de airconditioning gaat tot stilstand gekomen, maar het is middernacht en we besluiten om toch slapen, in de ochtend als we opstaan ??is er geen warm water, waarop ik protesteren Piero, die ons vertelt dat hij alleen die kamers voor degenen die de hond is anders niet kan worden voldaan, dan vertelt ons dat alle 'ik ben een vrije kamer naast de deur, dat zowel het klimaat en warm water heeft, waaraan we besluiten te gaan voor een' wandeling (un'imprevisto kan gebeuren) op onze terugkeer naar de kamer 17 moet nog worden voorbereid .. de volgende ochtend hetzelfde warm water onnodig om het te zoeken ... hetzelfde voor zeep en wat meestal is van de ene kamer .. onze kamer werd gegeven aan een koppel dat Pasen maandagochtend was boos op wat ... zoals parel vragen do un'escursion en paard, Piero geeft ons het nummer van een bepaalde Porcu dat zich bezighoudt met paardrijden, die mij vertelt dat hij op de agenda te controleren en dat maakt me nog het gesprek sapere..attendo. ..Ik vergat toen ze veranderden de kamer was ofwel gezondheid niet schoon, mooi vind de tablet vuile wc naar de vorige klant plassen. .. als je honden niet gaan moet de eigenaar van de honden vrij rondlopen. . En u zal worden vastgehouden in Zone B ... als je een minimum aan comfort gaan daar niet heen ... Piero kan niet terugsturen van een plek. . En niet zomaar een 20 euro korting voor het ongemak. .vooral als je jonger bent dan een feestdag en elders het is allemaal geboekt. ..Ik vraag me af hoe agriturismo.It geen mensen te sturen om te controleren wat ze adverteren. ..so je geen zekerheid. ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Scuderie De Morimenta reageert
    Ik denk dat Alex heeft teken op een boerderij, omdat op andere plaatsen zijn niet de Doberman zou ontvangen geboekt. Deze arme hond die ik heb alleen de eerste nacht tijdens het diner daarna nooit meer gezien, arme hond altijd opgesloten in de kamer met de 30 graden hitte. De zoetigheden Ik vertelde hem dat de nacht niet was gepland, maar we maakten hen om hem te proeven, en nu al moet hen bedanken. Ik neem deze gelegenheid om haar te herinneren aan Alex ondertekenen die op paasmaandag Ik bereidde drie sandwich om mee te nemen om te eten in een landelijke omgeving en appelbomen betaald heeft niemand zelfs gezegd dank sandwiches toch als hij heeft een grote snee hond ingedeeld gevaarlijke hond je moet ook accommodaties die vervolgens geven aanbevelen aan Alex ondertekenen om haar te vertellen om dingen die niet goed ik was vatbaar Toch moet de honden meer vrij als zijn doen passen onze niet-opgesloten in een Hallo Alex arme hond kamer en bedankt voor sandwiches
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services:
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant:
      4/10
      ""
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een echte boerderij"

    20/03/2015

    Voor mij was het een geweldige ervaring. Piero maakte me kijken naar het melken van de schapen, en ik bedank hem veel. Sinds een paar meter hoger dan het frame, kunt u zien in de verte de beroemde Suikerbroodberg rotsen en kliffen met uitzicht op de zee. Tot slot, at ik heel goed. Maar ik zal deze ervaring te doen. Petje af voor Peter en al het personeel. Angelo
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2015
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Scuderie De Morimenta - Moeite waard!"

    13/03/2015

    Hallo, ik ging naar Scuderie De Morimenta ongeveer 6 maanden geleden en ik denk dat deze plek is geweldig! Ik vond het beste van alles: het eten - voortreffelijk, de kamers - schoon, comfortabel en met de meubels die ik hou zeer op zijn plaats als deze (kasten als 'antiek' maar het bed ijzer - nieuw en comfortabel), het terras uitkomt op de tuin, de zwarte kat - mijn partner :) kamer en vooral - de sfeer! Alle mensen waren erg leuk. Ze behandelden me als een gast in plaats van de klant! Die dag had ik net aangekomen in Sardinië zonder plannen of reserveringen en ik schreef De Morimenta Farm Stables - Piero antwoordde onmiddellijk. Ik kreeg niet alleen de kamer, maar ook de hulp (zeer nuttig kaart en informatie) en Compania (gastheren, collega's en huisdieren). Aangezien ik een onafhankelijke toerist, en meestal alleen reizen zonder rigoureuze route van de reis - dat soort dingen zijn heel belangrijk voor mij. Informatie over andere toeristen? Echt de moeite waard! In de buurt van Gonnesa Er zijn nuraghi interessant en het mooiste strand van Arutas, maar zonder de drukte. Met de auto vanuit Gonnesa kunt u het zuiden van Sardinië (Sant'Antioco, Chia, Nora archeologische opgravingen, etc.) Alles wat ik heb geschreven kan worden gebruikt voor de andere plaatsen te bezoeken, ik weet het. Maar in dit land is er echt iets bijzonders! Dank rust van deze plek en vooral dankzij Piero vond de moed om opnieuw te beginnen met mijn grote passie - paarden en paardrijden! Ik hoop dat ik het een keer te bezoeken. Peter, bedankt voor alles!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Piero geschoolde en getalenteerde Vale"

    02/02/2015

    Hallo Peter, ik voel mij om twee lijnen te schrijven (misschien meer) Ik weet dat je voor zo'n lange tijd en ik was in staat om langzaam te waarderen je komt om je te zien, zowel in de winter als in de zomer, jullie zijn geweldige mensen zo gepassioneerd en oprecht er zijn zo nn je zien dat je nep .... echte schoonheid van uw bedrijf is gewoon dat nn zijn perfect klanten verwachten als de dieren nog te eten vind ik het goed, en dat je het doen omdat ze ze te respecteren, ze zijn afhankelijk van je ...... vele malen nn krijgen warm water, maar we zijn op vakantie en je doet als je het begin weer te krijgen !!!! "Piero een licht diner adviseer ik!" maar wanneer ooit?!?! We bereiden het dubbele van het gebruikelijke, en nu al de gebruikelijke overdrijving !!!! Piero en Valeria uw boerderij is een echte boerderij verwelkomt ons omdat we knuffelen met al zijn gebreken en NN ze nooit maskeren .... en dat is waarom we love it !!! Tot de volgende keer. Nicoletta en Francesco
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Aan zee
  • 2
    "Slecht"

    "een nieuw jaar niet te worden herhaald"

    02/01/2015

    Hi ... Ik wilde niet op elke beslissing als dit uit te drukken, want ik ga doen, maar ik denk dat misschien doen zal zijn voor deze structuur een waarschuwing te verbeteren wat niet was op de avond van de gebeurtenissen New Year's, die begon in niet gevonden te hebben toegewezen kamer echter op grote schaal geboekt en bekeken met een aanbetaling ongeveer een maand voor, vervangen door een die een staat van reiniging gehad ... inderdaad precieze niet schoonmaken ... ontwapenen, met stof in elk deel, badkamer met een flatscreen-gekleurd douche en een bevestiging van zonder deksel draden deur die meer een kamer in de loop van de bouw is dat een van de personen die moeten worden toegewezen om te kunnen ook blijven voor een enkele nacht leek. Je ziet de heer Piero is juist om de mogelijkheden als een nieuw jaar te grijpen om wat extra geld te verdienen, maar omdat juist degenen die betalen in ieder geval niet willen zo veel zeggen .... hebben het comfort van slapen in een schone plaats .... Ik denk niet dat dat is waarom we willen zoveel programmeert gezien het feit dat je wist van onze aankomst. Dit alles samen met andere problemen die u op de hoogte zijn en die tijdens de avond in een restaurant dat ik laat ze staan ??om haar spiegelbeeld als hij wil het anders zoals ik in het begin van mijn het melden van dit alles gezegd zal geen waarschuwing voor de rest van zijn activiteit dus ik denk dat het zal zeker andere negatieve beoordelingen als het mijne ontvangen. Hoogachtend Mauro.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving:
      4/10
      ""
    • Accommodatie:
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services:
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant:
      6/10
      "Redelijk"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten