contactModalFeedback

Agriturismo La Dimora del Decano - Azienda biologica, Spa & Massaggi

C.da Guadagna, Strada Provinciale 41, 46, 97018 Scicli (Ragusa)

"Super"
Volgens 18 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Prachtige accommodatie, rustig, met zeer gastvrije mensen"

    31/10/2019

    Het is moeilijk om daar te komen zonder hulp. Prachtige renovatie van een kleine kapel. Zeer comfortabel beddengoed, zeer goed ontbijt.
    Zeer goed gelegen, vrij dicht bij Scicli, een charmant stadje.
    Een aangenaam verblijf, ondanks de hevige stormen die onze reis beperkten en de elektriciteit een aantal keer hebben afgesloten.
    Misschien verbetert u de binnenverlichting wanneer u in het appartement verblijft met gesloten deur.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Paradijs"

    06/09/2019

    De 7 dagen in het Huis van de Decaan waren fantastisch.
    Alle eer gaat naar hen die met liefde en passie de ontvangst van de gasten beheren: twee uitzonderlijke vrouwen (en hun mooie families).
    Unieke ervaring, ondergedompeld in het Siciliaanse platteland, ademend in de lucht die naar zoete johannesbrood ruikt.
    Sinds de ochtend in de watten gelegd, met ontbijt op basis van verse producten van de boerderij en zelfgemaakte lekkernijen, geïnformeerd over wat er te doen en te zien was alsof we elkaar altijd al gekend hebben. Vrienden.
    Dit alles in appartementen met grote zorg tot in het kleinste detail, zeer schoon en voorzien van alle comfort.
    We hadden ook geen tijd om te profiteren van de SPA.
    Een van de vele redenen om absoluut terug te komen!!!!!!!!!!!
    Zoals ze in Sicilië zeggen: we hebben onszelf echt "nagemaakt"...
    Clare, Charles, Yuri en Francis....
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Verblijf in de Dimora del Decano"

    04/09/2019

    Een speciale vermelding voor de kwaliteit van de ontvangst en de biologische producten die op de boerderij worden geproduceerd en bij het ontbijt worden geserveerd.
    Het huis biedt alle comfort voor een verblijf in het hart van het barokke land.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Charmante landelijke Siciliaanse omgeving op het platteland"

    22/06/2019

    Ons verblijf in La Dimora del Decano werd zo gedenkwaardig gemaakt dankzij het persoonlijke en genereuze onthaal en de gastvrijheid van Liliana en haar zus Patrizia. Mijn zusje en ik vierden mijn 30e verjaardag en ik voelde me heel bijzonder tijdens ons verblijf. De zusters hebben zelfs een verjaardagstaart voor me gebakken en er werden gedurende ons hele verblijf grote hoeveelheden tomaten en groenten die ze verbouwden, aangeboden. We verbleven in Il Palmento en het was een zeer ruim, schoon en liefdevol gerestaureerd stenen huis. De gastvrijheid die ons werd geboden was uitstekend en we hebben zelfs gebruik gemaakt van de spa en sauna die een ander deel van hun eigendom aanvullen - echt een geweldige ervaring!

    De omgeving is geweldig om deze hoek van Sicilië te verkennen, waar u een glimp van het lokale leven kunt opvangen langs de olijfbomen en boerderijen die het huis omringen. Het prachtige UNESCO werelderfgoed Scicli ligt op vijf minuten rijden met de auto met spectaculaire architectuur, kerken, gelateria's, cafés en piazza's om het lokale leven voorbij te zien gaan. Modica, Ragusa en Noto zijn ook allemaal zeer de moeite waard voor meer van het bovenstaande. We hielden van de stranden rond Sampieri en waagden ons ook aan het afgelegen en ongerepte Calamosche strand in een natuurreservaat.

    Een must voor een echte Siciliaanse ervaring met een grote, vriendelijke glimlach en een goed gelegen, rustig plattelandsleven.

    Grazie Mille!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi vakantieappartement op een rustige locatie"

    17/06/2019

    Zeer mooi en zeer goed gerestaureerd complex. Goed verzorgd en zeer schoon.
    Rustig gelegen met goede voorzieningen, in een landelijke omgeving.
    De verhuurders zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam.
    De aanpak is een kleine uitdaging. De stad Scicli, Modena, Ragusa en de zee zijn binnen handbereik.
    We waren erg blij.


    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een kleine glimp van het paradijs"

    14/05/2019

    Omringd door de natuur is de residentie van de decaan de ideale plek om te ontspannen. Ik was hier maar een weekendje, maar het was genoeg om verliefd op haar te worden. De hoffelijkheid en vriendelijkheid van Liliana en de hele familie die de boerderij runt hebben ons in de watten gelegd. De spa is ook erg mooi.
    De aandacht voor de gast moet ook worden benadrukt: ik had gemeld dat ik coeliakie was en ik vond de bijkeuken uitgerust met glutenvrije producten voor zowel ontbijt als maaltijden. We komen graag terug.... En heel snel!!!!!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Dimora del Decano - Azienda biologica, Spa & Massaggi reageert
    Hartelijk dank.
    U bent altijd welkom!

    Binnenkort....
    Liliana
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Mooi en ruim huis met heerlijke streekproducten "

    19/04/2019

    Liliana en Patrizia zijn erg vriendelijk en behulpzaam en delen graag hun boerderijproducten en geven graag tips voor een bezoek.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Dimora del Decano - Azienda biologica, Spa & Massaggi reageert
    Hartelijk dank Severine, u bent altijd welkom in de Dimora del Decano!

    Arrivederci

    Liliana
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ideale vakantie!"

    02/04/2019

    We hebben een hele leuke vakantie gehad op de Dimora del Decano.
    De plaats is ideaal gelegen om de regio te verkennen en de Val di Noto te ontdekken.
    De accommodatie is schoon, functioneel en echt mooi (smaakvol gerenoveerd). U kunt zelfs een ontspannende avond doorbrengen in het wellnesscentrum.
    De natuur is alomtegenwoordig en onze dochter was erg blij om de boerderijdieren te ontdekken.
    Maar bovenal heeft deze familie de gave van gastvrijheid. We waren diep geraakt door hun aandacht en attentheid
    Wij zullen deze agriturismo aanbevelen aan al onze vrienden die naar Sicilië reizen!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Dimora del Decano - Azienda biologica, Spa & Massaggi reageert
    Hartelijk dank, u bent altijd welkom op de Dimora del Decano

    Een bacione alla piccola Elisabeth

    Liliana
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De zoete smaak van eenvoudige dingen"

    25/02/2019

    Hartelijk dank voor de mogelijkheid om een duik te nemen in het Sicilië van weleer, de duik in het verleden, waar we altijd naar op zoek zijn in onze korte reizen in Sicilië. De betoverende plek, de goed gerestaureerde boerderij, de stilte van het platteland: dit alles samen met uw grote vriendelijkheid en hoffelijkheid hebben ons een aangename, maar helaas korte vakantie bezorgd. Bovendien hebben de grote vrijgevigheid van haar schoonmoeder en Patrizia ertoe bijgedragen dat we van deze hoek van vrede en rust houden. Een aangename reis door het verleden van onze grootouders, de zoete smaak van eenvoudige dingen, het besef dat je je alleen maar betaald kunt voelen door te kijken naar de lucht, besprenkeld met de talloze sterren die we in de stad niet meer mogen zien. We komen zeker terug.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een sprookje....."

    25/02/2019

    Ik moet zeggen, we hebben een hele leuke tijd gehad. Een plek om op zijn minst INCANTEVOLE te zeggen. We vonden fantastische mensen die ons verwend hebben met zo weinig aandacht. De accommodatie is echt heerlijk en met aandacht voor detail. De eigenaren zijn zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Aandacht en zorg ook in de prachtige Spa waar we een sprookje hebben gewoond (Kaarsen en Prosecco voor een uurtje absolute ontspanning) zullen we zeker terugkomen. Hartelijk dank.

    N.B. De zelfgemaakte saus van hun productie die ze ons een eerbetoon hebben gebracht is STREPITOSA!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo La Dimora del Decano - Azienda biologica, Spa & Massaggi reageert
    Dank u wel, Paola,

    Jullie waren de meest welkome gasten!

    Hopelijk tot ziens.....
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zich thuis voelen....."

    23/02/2019

    De Ristoro is perfect: gelegen in een natuurlijke context van rust en stilte, op enkele minuten rijden van de prachtige Scicli en de stranden van de mooiste en wildste stranden van Sicilië. We sliepen in de "Pieve", een kleine ontheiligde kerk, gerenoveerd en omgebouwd tot accommodatie. De kleine keuken is uitgerust met alles wat u nodig heeft. De accommodatie is echt comfortabel. Maar wat ons verblijf perfect maakte, was het onthaal en de warmte van Liliana, Patrizia en hun familie. Weinig aandacht, details, die de echte meerwaarde voor de gast vertegenwoordigen: bij aankomst realiseert u zich al dat u "thuis" bent, alsof u oude, lieve vrienden vindt. De koelkast en bijkeuken staan vol met lekkernijen direct van de boerderij: de verse eieren geven ons een avond, waarmee we een heerlijke omelet, basilicum, zelfgemaakte tomatensaus, lokale wijn..... En niet te vergeten de geur van wasgoed en zon van al het huishoudlinnen! Bovendien, wat een goede verse vijgen kregen ze direct van de boom voor het ontbijt! Ik bedoel, er ontbreekt echt niets in deze hoek van de vrede! Hartelijk dank aan Liliana, Patrizia en jullie allemaal voor het 4 dagen lang verwennen van ons!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Dimora del Decano - Azienda biologica, Spa & Massaggi reageert
    Dichtstbijzijnde Eugenia
    Hartelijk dank voor uw recensie!

    We kijken er naar uit om u weer in de watten te leggen.

    Tot de volgende keer

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een aangename ontdekking"

    23/02/2019


    Liefhebbers van natuur en rust, samen met mijn man, besloten we een vakantie door te brengen op het platteland van Iblea, precies tussen Scicli en Modica op de biologische boerderij La Dimora del Decano, die ons was voorgesteld door vrienden die al in deze prachtige plek hadden verbleven. Naast het feit dat het een prachtige plek is, zowel als structuur op zich, als een oude boerderij van de 800 gerestaureerd op een onberispelijke manier, bleken zelfs de eigenaren Liliana, Gianni, Patrizia en Giuseppe bijzondere mensen te zijn, vrolijk, behulpzaam en bovenal (wat zeer zeldzaam is) zeer gul. De accommodaties worden tot in de kleinste details verzorgd en binnenin hebben we biologische producten gevonden die door dezelfde boerderij zijn geproduceerd. Rondom heerst rust en stilte op een plek waar de tijd lijkt te zijn gestopt. Mevrouw Angela bood ons vers bereide eieren en geperst sinaasappelsap aan. Kortom, voor degenen die op zoek waren naar een vakantie met een hoofdletter "V" zoals wij, was de Dimora del Decano een echte ontdekking en daar komen we zeker nog eens terug.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo La Dimora del Decano - Azienda biologica, Spa & Massaggi reageert
    Beste Antonella,
    Bedankt voor uw recensie

    We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen om meer tijd samen door te brengen!


    Een speciale knuffel voor uw prachtige kinderen!
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Betoverende en magische sfeer ....."

    04/07/2018

    Een prachtige biologische boerderij waar de receptie zich thuis voelt. Je voelt je altijd welkom en de aandacht voor de gasten is fantastisch. Plaats omringd door de natuur, rustig en ontspannend. Prachtig panorama en ideale locatie voor excursies om de Ragusano te ontdekken. Het huis is uitstekend; de zorg, schoonmaak en ruimtes zijn perfect. We raden deze hoek van het paradijs aan voor iedereen die besluit om hun vakantie door te brengen in deze prachtige hoek van Sicilië! Heel erg bedankt Liliana, Patrizia, Giuseppe en Giorgio voor het verwelkomen en verwend worden !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    Agriturismo La Dimora del Decano - Azienda biologica, Spa & Massaggi reageert
    Heel erg bedankt Giuly en Mauro Je bent altijd welkom bij ons thuis!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtige plek met de meest gastvrije gastheren die we in Italië hebben leren kennen!"

    24/05/2018

    We waren er voor een week met mijn vrouw en ons kleine meisje, 1 jaar oud. Liliana en haar zus waren zo gastvrij en vriendelijk, ze plaatsten ons alles wat we nodig hadden voor onze baby. Ze gaven ons zo smakelijke groenten en sinaasappels uit hun eigen tuin, zelfgemaakt brood, zelfgemaakte tomatensaus, ... Het appartement en het wellnesscentrum zijn prachtig. Dat is naar onze mening de beste plaats om Zuid-Sicilië te bezoeken
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onvergetelijke ervaring"

    24/05/2018

    We aanvankelijk geboekt voor slechts twee nachten, maar al snel na onze aankomst, hebben we besloten om ons verblijf te verlengen en het was echt de moeite waard. We hadden een geweldige tijd, hielden van de sfeer, de locatie en het gastbedrijf: Patrizia en familie zorgde goed voor ons en betaalde veel aandacht voor details. We kregen vers aangeboden groenten op hetzelfde terrein aangeboden en de hele ervaring zorgde ervoor dat we ons één voelden met de natuur. We kijken er naar uit om snel terug te gaan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten