contactModalFeedback

Agriturismo Nacalino

C.da Nacalino, Modica 97015 Modica (Ragusa)

"Super"
Volgens 63 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,2/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend"

    06/11/2019

    De plaats is mooi en charmant. De kamers zijn ruim en zeer schoon. Het ontbijt is typisch Sciliaans met echt zeer vers voedsel. De gastheren zijn zeer gastvrij. Zal zeker teruggaan.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige locatie, geweldige omstandigheden"

    24/09/2019

    Prachtige gastheren, schoon en gezellig! Heerlijk ontbijt en 's avonds veel Siciliaanse specialiteiten!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "rustige plek op het platteland"

    02/08/2019

    Huiseigenaren en vooral attente meid (Maria Assunta). We verbleven een week met 3 kinderen .... we aten er een etentje. Voedsel van uitstekende kwaliteit (helaas behalve de huiswijn) misschien een beetje duur voor ons gezien het gebied. andere dagen hadden we de gelegenheid om het gebied en de stad van de kunst (schicli en modica) en de prachtige zee plekken toegankelijk in 15-20 minuten te bezoeken.
    zwembad loopt. schoon en goed onderhouden plaats
    water en wasmachine beschikbaar maar tegen betaling.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer mooie Agriturismo"

    16/07/2019

    Wij (familie van 4) hebben 3 nachten doorgebracht op deze zeer smaakvol gerestaureerde agriturismo. Zeer mooi en goed onderhouden complex, groot zwembad, schone kamers. Uitstekend en vers bereid diner in een sfeervolle ambiance, smakelijk en vers ontbijt met zelfgebakken taarten...... Hartelijk dank voor de leuke tijd!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Alles meer dan perfect "

    31/05/2019

    De eigenaren zijn geweldige mensen, intelligente en aangename gesprekken. Aandachtig voor elke behoefte.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige ervaring"

    28/04/2019

    Mooie comfortabele kamers, grote binnenplaats, mooi zwembad, geweldig eten. Tina en Filippo zijn zo mooie mensen, we voelden ons thuis bij Nacalino! We komen terug in Sicilië!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Zeer goed adres"

    18/10/2018

    Uitstekende huiseigenaren. Eten van zeer goede kwaliteit, misschien een beetje te stevig voor ons. De nabijheid van de weg kan sommige mensen storen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Hemel op het platteland"

    18/09/2018

    Agritourismo Nacalino B & B ligt misschien op een afgelegen plek op het platteland, maar het is absoluut schitterend. Het heeft enorme en uitgestrekte geplaveide gebouwen. De eet- en zithoeken hebben zoveel karakter. Woorden of afbeeldingen doen het geen recht. Onze kamer was erg mooi en onberispelijk schoon. Tina en haar dochter Grazianna waren zeer goede gastheren. We bezochten Ragusa Ibla en Modica, maar onze favoriete stad was Scicli (meestal locals en weinig toeristen). Vijfsterrenaanbeveling voor deze betoverende B & B.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Ontspannende plek"

    29/07/2018

    Ik bracht een paar dagen door, ik voel me tevreden, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende netheid en aandacht voor detail, perfecte vriendelijke en gastvrije eigenaars, voor hen gaat een grote dank u !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Cultuur en recreatie"

    07/05/2018

    Rustige locatie, een beetje uit de weg maar niet ver van de interessante plaatsen zoals Scicli, Modica, Ragusa en de zee en ongeveer 1 uur naar Noto of Siracusa. Het pand genereus en zeer goed schoongemaakt met veel charme en prachtige tuinen met zwembad. De gastheren zijn uiterst vriendelijk en benaderbaar. Beste aanbeveling
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een geweldige smaak"

    26/09/2017

    De structuur wordt hersteld door meesters van smaak, de eigenaren zijn zo vriendelijk en attent voor de gasten, ook slecht voor ons te ver om de ervaring te herhalen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rustgevend, heerlijk en een geweldige plek om de interessante nabijgelegen steden te verkennen."

    09/02/2017

    Zeer rustig en rustig. De structuren zijn prachtig gerestaureerd en toegevoegd aan de afgelopen twintig jaar. De gastvrouw leverde heerlijke en gezonde ontbijten, waaronder eieren, verse sappen, kaas en gebak uniek aan het gebied. We hebben genoten van bezoeken aan de nabijgelegen Scicli, Ragusa Ibia, Cava D'Ispica en Siracusa.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    ""Faded""

    17/10/2016

    We brachten twee heerlijke dagen, met de vooruitziende blik van mevrouw Tina voor elk verzoek. De structuur, zorgvuldig samengesteld door de eigenaar van "thuis", biedt ontspanning en gastvrijheid, typische lokale culinaire hoogstandjes (verse ricotta en mozzarella). Onze relatie met mevrouw Tina leek al lang. Vakanties naar herhaald worden !!!! Wij zijn van harte danken ..... Philip en Mariolina (Maratea-PZ)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon mooi !!!"

    13/06/2016

    Eén nacht doorgebracht op het terrein met 5 andere mensen (3 paren in totaal), maar het was het waard. de plaats is erg mooi en de uitstekende ontvangst. Ik kan het niet aanraden om een ??paar dagen door te brengen en meer gebruik te maken van de omgeving (Noto, Modica, Scicli en anderen). De omgeving is rustig, goed eten en zeer vriendelijk managers. Omdat we nog niet op tijd gewaarschuwd konden we niet diner op site (maar de eigenaren aanbevolen een plaats in Marina di Modica), maar heerlijk ontbijt kan alleen maken me voorstellen dat de kwaliteit van het diner!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "verwachtingen onvervulde"

    07/06/2016

    Ik bracht drie nachten in dit land en helaas de verwachtingen, vooral met betrekking tot de foto's van deze site en op de recensies op deze site, hij is gedeeltelijk buiten beschouwing gelaten. Pluspunten: mooi hotel, grote vriendelijkheid en beschikbaarheid 'van de eigenaar, goede locatie om plaatsen te bezoeken interssanti van Ragusa. Nadelen: slechte kwaliteit 'van de slaap vanwege het lawaai (van een boerderij kant is er intensief kippenboerderij met dell'areazione motoren die vrijwel continu draaien en een buurman met de blaffende honden absurd aan de andere kant is er de wegconstructie, mollto minder storende geluiden van de andere kant, maar nog steeds vrij hoorbaar vanuit de kamers van de eerste verdieping: we hadden om te slapen op de ramen gesloten); Het ontbijt is niet te vergelijken met de foto's op de site geplaatst (alleen de tweede dag en 'een zelfgemaakte taart werd voorbereid, maar alle andere zoetwaren producten in de foto's die we nooit gevonden ....). Ik denk dat het belangrijk is om meer te geven 'realistische informatie over plaatsen in de beoordelingen en beschrijvingen: het hebben van slaapproblemen en nodig te ontspannen na een moeilijke periode, die in een plaats waar helaas slecht sliep ik voor drie nachten, en' was echt vervelend. Ik had deze plek verondersteld om in alle rust gekozen 'op het platteland en nog niet' zo geweest '!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Nacalino reageert
    Het spijt me om te horen dat de drie dagen doorgebracht Nacalino een van zijn verwachtingen hebben genegeerd. Ik wil erop wijzen dat de foto's geplaatst op de site of op onze Agriturismo.it nooit hebben gewild misleidend, eigenlijk meer dan een paar keer onze gasten hebben ons verteld, dat geen recht doet aan de structuur te zijn. We hebben nooit Nacalino beschreven als een afgelegen plek, maar ligt in het platteland van Modica, in het land waar ze zelfs meerdere families met hun agrarische activiteiten (dieren, etc.) wonen. In dit geval is de nacht, wanneer hij de honden blaffen in de buurt van deze omdat een koe werd de bevalling gehoord. Met betrekking tot de slecht ontbijt, laat ik het op zijn minst als twijfelachtig bestempelen omdat wij een ontbijtbuffet in aanvulling op de standaard producten zoals thee, koffie, verse melk, sap of vruchtensap, lokale honing, Modica typische handgemaakte koekjes biedt een rijke verscheidenheid aan zelfgemaakte producten, zoals koekjes elke dag anders, brood, jam en yoghurt. Een van mijn spijt was niet in staat om een ??confrontatie met haar, die ik geprobeerd heb, wat ongemak te hebben opgemerkt.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      5/10
      "Misleidend"
    • Accommodatie
      5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten