contactModalFeedback

Agriturismo La Mela di Venere

Contrada Famelio, 96010 Palazzolo Acreide (Syracuse)

"Super"
Volgens 21 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "In het hartje van het platteland tussen barok en rust"

    11/09/2019

    De omgeving is zich gaan vernieuwen aan de rand van het prachtige zwembad en is weer op weg gegaan om de barokke schoonheid en het landschap van het platteland te ontdekken.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig verblijf"

    01/09/2019

    We waren op Sicilië, op een prachtige plek, omringd door het echte Siciliaanse platteland, waar we twee geweldige mensen vonden, Giuliana en Salvo, die een prachtige Bío boerderij runnen in de buurt van Palazzolo Acreide.
    We hopen snel terug te keren naar de appel die we binnenkort zullen aanbevelen aan iedereen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Een mooie ervaring van het verblijf "

    24/08/2019

    Salvo en Giuliana zijn zeer gastvrij en altijd alert op de behoeften van de klant.
    Giuliana's keuken is uitstekend.
    Ik raad u ten zeerste aan voor een vakantie van volledige ontspanning.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend "

    16/08/2019

    We hebben een geweldige tijd gehad...
    Salvo verwelkomde ons met grote hartelijkheid en sympathie...
    Uitstekend en overvloedig ontbijt
    Absoluut prachtig zwembad
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zwei perfekte ruhige Tage"

    03/07/2019

    sehr schön gelegen # sehr saubere klimatisierte Zimmer # perfekter Infinity Pool # super freundlich # Lage mitten auf dem Lande (aber das ist ja gewollt)

    Auch ohne Vorbestellung wurde uns nach später Ankunft noch ein zauberhaftes Abendmenü serviert.

    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vertrouwde, hoffelijke en goede locatie"

    22/06/2019

    De eerste 5 nachten van onze vakantie hebben we hier in Sicilië doorgebracht en we voelden ons hier thuis vanwege de warmte en vriendelijkheid van Giuliana en Salvo. Onze kinderen (12, 13) hielden van het grote overloopzwembad. De kamers waren ruim en schoon. Het ontbijt was rijk en het diner was erg lekker en goedkoop. Giuliana kende allergieën/intoleranties zeer goed en hield er rekening mee. De ligging van de Agriturismo was perfect voor ons: zeer rustig, en toch waren veel bezienswaardigheden goed bereikbaar met de auto. We zouden graag terugkomen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De perfecte plek om te ontspannen! "

    18/06/2019

    Onze ervaring bij La Mela di Venera was uitzonderlijk! We hebben genoten van elke minuut in de prachtige omgeving. Giulia en Salvo heetten ons heel goed welkom en serveerden ons het diner, ook al waren we wat later ingecheckt. De kamers waren modern en goed uitgerust en het zwembad is gewoon perfect! Restaurants in de buurt, maar uw eigen auto is een echte aanrader. Bedankt voor de grote gastvrijheid!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Idyllische rust en fantastisch eten"

    24/04/2019

    In het groene Hyblaean platteland, had ik de gelegenheid om te genieten van de warme gastvrijheid van Salvo en Giuliana, in een nieuw en schoon, met een echt mooi zwembad (wat we om klimatologische redenen niet konden proberen). Pantagruelici, heerlijk, ontbijt en lunch.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk eten"

    14/10/2018

    Heerlijke gastheren, rustige comfortabele kamers, een mooie landelijke omgeving en de meest heerlijke huisgemaakte maaltijden in combinatie met lokale wijnen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Geweldig!"

    24/08/2018

    Ik was een gast in dit hotel met mijn familie. De plek is prachtig, een oude boerderij gerenoveerd met smaak en intelligentie door de eigenaar, hoffelijk en flexibel persoon zonder ooit opdringerig te zijn dat in staat is om maximaal comfort te combineren met respect voor de plaatsen en de omgeving . Er is een prachtig overloopzwembad, een jacuzzi om te genieten van een prachtig uitzicht op de omliggende heuvels ... het uitzicht is verloren in de hele val di noto.le kamers zijn ruim en goed ingericht, vlekkeloos schoon en het ontbijt is overvloedig en uitstekend . Wat te zeggen? Jammer dat er weinig was maar .... we zullen zeker terugkomen !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig familie verblijf in La Mela di Venere - een echte aanrader"

    18/08/2018

    Ons gezin van vier verbleef in La Mela di Venere in augustus 2018. We hadden een geweldige tijd daar ontspannen door een van de mooiste zwembaden die we ooit hebben gezien en geniet van Giuliana's keuken die uitzonderlijk is. De ontvangst en gastvrijheid waren eerste klasse, zonder hulp of informatie te veel moeite ondanks ons gebrek aan Italiaans. Diner dat we twee keer aten was geweldige waarde en kenmerkte Siciliaanse gerechten en een goede keuze aan lokale wijn. Ik zou het ten zeerste aanbevelen eten tijdens een verblijf in de accommodatie. Onze kamers waren super schoon, modern en comfortabel met goede douches en dat cruciale ingrediënt voor tienerkinderen - wifi. Er was een gedeeld terras buiten de kamers waar we aan het eind van de dag konden zitten en ontspannen. De locatie is ook goed, ongeveer een uur van Catania en met gemakkelijk bereik van de East Cost stranden en Syracusa. De dichtstbijzijnde stad is Palazzolo Acreide, op ongeveer 10 minuten rijden met een grote keuze aan restaurants, bars en pasticceria. We hadden het geluk om daar te zijn voor het feest van St. Sebastian, de stadsbeschermer die een onvergetelijke ervaring was. Dus al met al een geweldige Agriturismo op een goede locatie voor het zien van de oostkust van Sicilië. We zouden zeker weer logeren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Mooie accommodatie en vriendelijke mensen"

    25/07/2018

    Goede gastronomie en een heel mooi en groot zwembad
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Alles perfect"

    16/07/2018

    Salvo en Giuliana zijn echt heel gastvrij De keuken is geweldig Kamer mooi en brandschoon Zwembad en jacuzzi met een fantastisch uitzicht We komen zeker terug ??
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Pure Sicilië - een plaats van rust en ontspanning"

    23/06/2018

    Al bij aankomst werden we hartelijk begroet door gastvrouw Giuliana en voelde je je meteen goed. De accommodatie is erg nieuw en smaakvol ingericht. Het ontbijt was rijk en heerlijk en gastheer Salvo verspreid in de ochtend goed humeur :) Het typisch Siciliaanse diner was liefdevol bereid door de gastvrouw en was een smaak hoogtepunt - maar pas op: de porties zijn enorm;) De accommodatie is erg rustig en geschikt uitstekend geschikt voor een bezoek aan de nabijgelegen steden Syracuse, Noto en Ragusa, evenals de prachtige natuurreservaten Pantalica en Vendicari. De twee gastheren waren zeer gastvrij en probeerden elke wens te vervullen. Helaas was de communicatie enigszins beperkt vanwege taalkundige redenen, omdat hier alleen Italiaans wordt gesproken. Maar met handen en voeten was synoniem. Bedankt Giuliana en Salvo voor de geweldige tijd met jou!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Een geweldige plek om te verblijven tijdens een bezoek aan Palazzolo en Pantalica"

    20/05/2018

    De agriturismo Mela di Venere is nieuw, schoon en zeer gastvrij. Het is zeer goed gelegen voor een bezoek aan de oude sites van Palazzolo en het grafcomplex en de prachtige vallei van Pantalica. De gastheer was erg blij om een ??routebeschrijving te geven om de verschillende sites te bereiken. Wou dat we veel langer hadden kunnen blijven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten