contactModalFeedback

Agriturismo Podere Felceto

Via Case Sparse, 17, Panzano in Chianti 50022 Greve in Chianti (Florence)

"Fantastisch"
Volgens 21 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Verbazingwekkende plek en geweldige mensen"

    08/12/2018

    We vinden het geweldig en komen zeker terug! :)

    U zult kunnen genieten van de schoonheid van de natuur, lokale bioproducten kunnen proeven omdat ze gecertificeerd zijn als biologische producent en heel bijzondere mensen ontmoeten, Roberto en Jussara en hun 2 dochters. Zeer vriendelijke mensen die positieve energie verspreiden en deze plek magisch maken!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Hemel op aarde"

    23/10/2018

    Podere Felceto behandelde ons als familie. Ik had gehoord over de magie van agriturismos uit Rick Steeve's reisvideo's, en deze heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het was de perfecte mix van voldoende gevestigd zijn om te bieden wat we nodig hadden en leuk genoeg om te voelen alsof we onze eigen oase binnengingen. Van het prachtige ontbijt spreads, prachtige serene uitzichten, lavendel op onze kussens en tijd doorgebracht met Jussara, was dit verblijf echt speciaal. Ik kan niet wachten om terug te keren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtige plek en perfecte gastheren"

    23/10/2018

    Mijn vrouw, zoontje en ik brachten drie schitterende nachten door in Podere Felceto. De gastheren waren geweldig, de omgeving is idyllisch, en het ontbijt was geweldig. Ik zou het iedereen aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "farm adelaarsvaren"

    19/04/2017

    Grote ..not alleen goed, maar ook erg vriendelijk in de keuken
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Podere Felceto ... Een rustig paradijs"

    10/01/2016

    Mooie vakantie met onze familie. We zouden zeker terugkeren voor het prachtige uitzicht, het prachtige huis, de behulpzame eigenaren en het geweldige uitzicht. Het was de perfecte combinatie van ontspanning en het bezoeken van de kleine heuvels van Toscane.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2015
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige faciliteit"

    13/10/2015

    We verbleven in dit gebouw voor 10 vrienden en we hadden toegang tot het hele huis, compleet met een pooltafel. Intern niet echt iets te missen, de keuken is erg groot met een tafel met 8 zitplaatsen rond. De kamers zijn zeer ruim en er zijn meerdere badkamers. Buiten was een lekkere lunch onder een veranda bedekt met een wijnstok, op een witte marmeren tafel, denk ik, voor bijna 20 zitplaatsen. De onberispelijke netheid en de familie is erg aardig en behulpzaam. Ik zou zeggen dat ik zou aanraden van een paar, gaan voor een gezin om een ??groep vrienden te krijgen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfect!"

    28/09/2015

    We waren met een groep van 19 mensen, waaronder volwassenen en kinderen, en bezetten daarom in een keer de drie Felceto huizen. De ervaring kon niet beter zijn geweest. Het huis, maar ook als een prachtige plek, is het zeer aangenaam (zelfs als het weer niet helpt, zal het een genot om daar te verblijven). De eigenaren zijn vriendelijk en de locatie is een ideale uitvalsbasis om verschillende steden en dorpen in Toscane te verkennen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Panzano"

    19/08/2015

    Naar Podere Felceto en naar Roberto en Family, was mijn week hier een geweldige ervaring. De rust en de plaats en de vriendelijkheid van de eigenaren waren een aangename verrassing. Altijd klaar om te helpen en de beste plaatsen te eten en te adviseren. Onvergetelijke ervaringen van kooklessen en 'Dinner under the Stars' met Chef Jacopo. De beste pizza die ooit met de "Pizzaiolo" Graziano is gegeten, biedt ons een perfecte cursus over hoe u een pizza kunt maken met "Moedergist" en korrelige steenbloem in de houtoven. We hadden verschillende soorten pizza allemaal met organische en km 0 producten, een ook zoet .................. .. heerlijk !!! Podere Felceto is een plek om aan te bevelen en niet te vergeten !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie Felceto"

    18/08/2015

    Hallo Roberto en Jussara. We genoten van ons verblijf in Felceto. Het is een oase van rust en vrede in onze hectische wereld. Het uitzicht op de wijngaarden en olijfbomen zijn spectaculair punten. De kamers zijn prachtig en comfortabel, en de geschiedenis van Villa verhoogt zijn charme. Dit was onze vierde bezoek en we voelden dat we thuis kwamen in een geliefde plaats. Uw warme gastvrijheid en vriendschap kregen het gevoel dat u onze Italiaanse familie. Esther en Jordan Makower
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "PODERE FELCETO - DE VILLA"

    16/08/2015

    We zijn blij om deel te nemen aan deze review van PODERE FELCETO. De collectie van mooie stenen gebouwen (oorspronkelijk een klooster) dat we kennen als de VILLA, heeft ons al meerdere malen door de jaren heen gekeken. Een paar stappen verderop hebben we genoten van het gemak van een modern zwembad. De gebouwen zelf hebben geen tekort aan voorzieningen die nodig zijn om ons te helpen ons verblijf te genieten. En we zijn nooit aan het verbazingwekkende uitzicht op landbouwvelden, wijngaarden en olijfgaarden die de villa omringen. Dit is de ultieme definitie van vrede in een hectische wereld. Ten slotte worden we altijd verwelkomd door de liefde van Roberto en Jussara del Mastio en hun twee dochters, Yara en Sara. Ze zijn onze familie in Italië geworden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De beste villa in Toscane"

    15/08/2015

    We vonden deze plek online bijna 12 jaar geleden en mijn familie is hier terug elke andere zomer sindsdien waaronder diverse familieleden en vrienden met kleine groepen, zoals vijf en zo groot als 21. Het is een plek als geen ander. De rust en schoonheid is ongeëvenaard. Iedereen gewoon verliefd op de villa en de unieke afgelegen locatie, evenals de prachtige familie die zorg draagt ??voor het. Roberto en Jussara en hun meisjes maken deel uit van wat maakt de plek zo speciaal. We houden Felceto en heeft een speciale plaats verworven in ons hart dat onze kinderen nu te delen en het is waarschijnlijk dat ze zal brengen hun kinderen dus voor de komende jaren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfecte week in Felceto - beste gastheren in Toscane"

    25/11/2014

    We zijn thuis van een perfecte week in Podere Felceto, en we willen echt dat we zouden kunnen teruggaan. We huurden de bovenste verdieping van de villa voor ons feest van 8 (inclusief een 15 maanden oude baby), en het was een uitstekende keuze voor ons. De kamers zijn ruim, schoon en comfortabel, en de omgeving is prachtig, zoals iets uit een ansichtkaart van Toscane. Panzano is ideaal gelegen tussen Florence en Siena, evenals een klein eindje rijden van enkele van de mooiste dorpjes in Chianti. Het is gewoon een (hobbelige) vijf minuten rijden van Felceto, en we hebben er echt van genoten om daar te zijn voor de zondagse markt, evenals verschillende diners in Cantinetta Sassolini, die ons door Roberto werd aanbevolen. Laten we een minuut over Roberto en Jusara praten, omdat ze de echte reden zijn om naar Podere Felceto te komen. We kunnen niet aanraden - en bedankt! - ze genoeg voor alle informatie die zij ons hebben gegeven elke dag van ons verblijf. Van waar naar Florence te parkeren (met een handgetekende kaart) waar we overal vrijwel overal gingen eten, waren ze zo genereus met aanbevelingen en adviezen, en hun binneninformatie bespaarde ons zo veel tijd en zorgde ervoor dat we het beste ervaren dat Toscane moest aanbieden. Ze zijn warm en vriendelijke gastheren, en we kijken ernaar uit om ze weer te zien voor ons volgende bezoek aan Podere Felceto.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfecte plaats!"

    01/10/2014

    We hielden absoluut van onze week naar Podere Felceto! Het huisje was perfect voor de twee van ons, zeer comfortabel en mooi. (Het enige probleem is dat we geen toegang hadden tot een keuken, die voor ons moeilijk was, omdat we graag koken! Maar gelukkig zijn er goede restaurants in Panzano.) Roberto, Jusara en hun dochters waren erg aardig en nuttig. We hadden veel plezier en we lachten veel. Zij gaf ons goed advies en hielp ons met onze Vespa reis! De olijfolie proeverij en het diner bereid door onze gok waren fantastisch. We zouden graag terugkomen als we nog een week doorbrengen in de Chianti. Ongelooflijk uitzicht, we werden verbaasd. Nogmaals bedankt voor alles! Emilie en Jean-Sebastien
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige locatie op het platteland van Chianti."

    06/07/2014

    Mijn vrouw en ik, met ongeveer 30 familieleden en goede vrienden, waren getrouwd in Podere Felceto. We hebben de bruiloft uit ons huis in de staten gepland, maar er is geen manier waarop we het kunnen aftrekken zonder de leiding en aanbevelingen van Roberto en Jussara. Ze zijn volledig verantwoordelijk voor het maken van het evenement een absoluut rijk succes. Uit de catering, de tent, de trouwtaart, muziek, fotograaf - alles. We hadden ook een pizza nacht de nacht voor de bruiloft en genoten van de presentatie, en de pizza! De locatie van Podere Felceto zelf was perfect. Aan het eind van de weg, maar met veel parkeergelegenheid. We huurden de hele faciliteit voor 11 dagen en vulde alle kamers met familie en gasten. Er was veel ruimte en iedereen was absoluut verheugd over de accommodaties, voorzieningen en de diensten die in dat oude stenen klooster en de nabijgelegen gebouwen werden geleverd. Wi-Fi was goed, alle kamers waren goed onderhouden en brandschoon. Het zwembad en het terrein waren in perfecte staat en prachtig onderhouden. Jussara en Roberto en hun dochters waren zo nodig in de buurt, maar ze hadden al onze behoeften van tevoren verwacht, zodat ze het meest behulpzaam waren om ons te vertellen waar te gaan en wat te zien. Ze hielp ons met reserveringen, aanbevolen lokale restaurants, attracties en steden die we zouden moeten bezoeken (waar we altijd blij mee waren) en welke te vermijden. Het was duidelijk dat ze hield van hun Italië te delen met ons. Onze tassen zijn verloren van de eerste 5 dagen van onze reis (eerste 3 dagen bij de villa) maar Jussara nam het over en vond ze voor ons zodat mijn bruid haar trouwjurk in de tijd voor de bruiloft had. Ze waren onze familie in Italië. We kunnen gewoon niet gelukkiger zijn - Podere Felceto was perfect in alle opzichten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een stukje hemel in Podere Felceto"

    29/05/2014

    Hallo Roberto en Jussara, Bedankt voor de warme gastvrijheid tijdens ons verblijf in Podere Felceto. Het was onze eerste keer in een plattelandshuisje en we vonden het geweldig. Het prachtige huisje, ontbijt met een geweldig uitzicht, samen met uw warme gastvrijheid en vriendelijkheid maken ons verblijf zo onvergetelijk. We hebben zoveel geleerd over eten als het herkennen van goede olijfolie, het proeven van het beste vlees in Italië en het genieten van een echte rustieke Toscaanse maaltijd. Al met dank aan jullie beiden om met ons tips over goed Toscaans eten te delen. Hoewel het een kort verblijf in Podere Felceto was, was het het beste deel van onze reis in Italië. We zullen zeker terugkomen naar Italië en weer in Podere Felceto verblijven. Hartelijk dank voor de prachtige herinneringen en zorg. Cheers, Yong Ji en Eileen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten