Agriturismo Podere il Poggiolo

Via S. Eustachio, 45 - loc. Monte di Sotto, Pontassieve 50065 Pontassieve (Florence)

"Super"
Volgens 145 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,8/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "verbazend"

    07/10/2018

    De kamer - ziet er veel beter uit dan zelfs de foto's zijn perfect schoon - er is geen druppel stof, ruim en voldoet aan alle verwachtingen. De ranch zelf ligt in het hart van Toscane op een heuvel met een prachtig uitzicht. Heldere lucht en verbazingwekkende rust Het hoogtepunt is ongetwijfeld het eten - het diner bestaat uit vijf porties lokale ingrediënten die Serena elke avond bereidt, de hoeveelheden voedsel zijn enorm en elk gerecht is geweldig op zichzelf, Je kunt niet meer eten. Nog een geweldig gerecht dat wordt gegeten op het moment Serena en Alessandro zijn geweldige gastheren, zorgzaam, geïnteresseerd en doen er alles aan om te helpen wat mogelijk is - vegetarische gerechten of een regenjas. Ik beveel iedereen aan om deze prachtige vakantie op hun prachtige boerderij te ervaren, zonder twijfel onze reis te maken! Bedankt Serena en Alessandro voor het maken van onze vakantie prachtige Elad en Liora
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Einfach nur gut!"

    22/09/2018

    Alles was in orde, het warme welkom, de vriendelijkheid, de behulpzaamheid, de locatie, het zwembad, de liefde voor dieren en vooral de echt geweldige, Toscaanse keuken in de avond en het goede ontbijt. Elke wens was vervuld en we hadden graag Arno willen nemen, die elke ochtend aan onze deur zat en wachtte op onze Ella! We moesten het menu een paar keer overslaan, anders moesten we ons na 10 dagen zelf opnieuw aankleden! Serena gaf ons dan een afhaalmaaltijd, die niet zo weelderig was. We zijn vele malen naar Italië geweest, maar hebben nog nooit zo heerlijk gegeten!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Podere il Poggiolo reageert
    Heidi, Michael en Ella heel erg bedankt voor uw beoordeling, we hielden van uw verblijf bij ons Arno in Primis hield van uw verblijf hier (Ella vriend) Ik hoop u te hebben op agriturismo PODERE IL POGGIOLO in de toekomst een dikke knuffel van ons allemaal serena en Alessandro
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Het eten en de uitzichten zijn om voor te sterven"

    12/08/2018

    We hebben een geweldige week gehad in Podere il Poggiolo in juli 2018. Geniale gastheren, prachtige uitzichten, een zwembad vol met internationale vrienden voor de kinderen en gewoon het meest heerlijke eten. Veel kleine stadjes in de omgeving om te bezoeken, en mooie ritjes. Maar echt alleen Serena in actie zien komen toen ze heerlijke pasta's, brood en vegetarische gerechten uitdeelde was het beste deel. We zouden er opnieuw verblijven in een hartslag.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitzonderlijk"

    12/08/2018

    Warm welkom, uitstekende gastvrijheid, aandacht voor de meest uiteenlopende behoeften van een gezin met kinderen en advies, advies, advies, om een ??week van cultuur, ontspanning en lekker eten door te brengen, gemaakt met de producten van hun land. Serena is een prachtige hospita die je met een glimlach en goed eten overwint, Alessandro is haar onvermoeibare aanvulling, die de werking van de structuur garandeert, een winnende mix, ..... ga zo door. We zullen zo snel mogelijk terugkeren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "De beste omgeving, het beste eten, alleen overtroffen door de gastvrijheid van Serenas en Alessandros."

    20/07/2018

    Het is ons tweede bezoek aan de boerderij, maar het zal niet de laatste zijn. Podere il Poggiolo is de perfecte uitvalsbasis om Toscane te verkennen. Alessandro beheert de boerderij, je moet zijn rosé proberen, en Serena de keuken. Ze doen allebei net dat beetje extra om uw bezoek zo comfortabel mogelijk te maken. En ze slagen er op alle mogelijke manieren in!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Zeer aan te bevelen"

    19/06/2018

    Leuk verblijf in een prachtige omgeving. Geweldig wandelen, goed Toscaans eten, uitstekend weer. Gastheren en personeel geweldig en behulpzaam.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "uniek"

    20/05/2018

    We hadden geweldige dagen met Serena en Alessandro. Het landschap is echt prachtig. Je kunt tal van uitstapjes maken naar de nabijgelegen steden en je kunt ook wandelen. Huisdieren zijn welkom, zelfs als u een kalf van een hond heeft. De accommodatie is smaakvol ingericht met liefde. De gastheren erg warm en proberen het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Beide zijn echt goede mensen - wie anders zou een verlaten wild zwijn / kind met een week ophalen, verhogen en thuis blijven ... Het eten is meer dan overvloedig, gevarieerd en echt heel erg goed. Omdat je lang moet zoeken naar iets vergelijkbaars. Het diner bestaat uit 4 gangen, waarbij je ook kunt kiezen wat je wilt (voorgerecht, hoofdgerecht). Elke intolerantie / allergie wordt in aanmerking genomen. We kunnen deze agritoerisme echt aanbevelen zonder enige reden of moord. Het was de beste die we ooit hebben kunnen bezoeken. We zullen zeker terugkomen. Nadja & Konstantin
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Podere il Poggiolo reageert
    bedankt Nadja en Konstantin je bent speciaal !!!! ook SINA
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "PRACHTIGE"

    16/12/2017

    De 'Insurance Agency ALGEMENE PONTASSIEVE SERENA EN BEDANKT VOOR Alessandro GASTVRIJE en lekker eten aangeboden in gisteravond. Veramenti GOEDE !!!!!!!!!!!!!! Maurice en AURELIO
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Bedrijfsgroepen
    • Vakantie: Zakelijke verblijven
    Agriturismo Podere il Poggiolo reageert
    dankzij Maurizio Aurelio en het was een eer u hier te hebben een knuffel Ale en Serena
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "MERAVIGLIOSO !!!!"

    11/08/2017

    uniek verblijf zowel op de locatie (prachtig uitzicht op de heuvels en toevluchtsoord voor gretige lezers) op de keuken (3 sterren keuken, gekookt uitzonderlijk typische producten). De onvergelijkbare usability (of zelfs de familie geest) is elke dag aanwezig is. Dicht bij alle culturele plekken om te bezoeken. Een grote dank u voor deze onvergetelijke vakantie in Serena en Alessandro !!!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische milieu, vrede eiland zelf, goddelijk eten!"

    11/06/2017

    Serena is zeer vriendelijke gastvrouw, de kamers zijn schoon en warme Toscaanse sfeer, het was fantastisch om te ontspannen. Een kookcursus Ik kan alleen maar aanraden aan iedereen, omdat ze zijn nog steeds de favorieten van recepten met vrienden! :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige vakantie"

    05/06/2017

    Recensie 1 Podere Il Poggiolo 19e ~ 26 mei 2017 Als u uw jaarlijkse vakantie alleen op ratings selecteert, bestaat er altijd een risico dat de beoordelingen te positief zijn en wat u eigenlijk ervaren niet aan de verwachtingen voldoet. Voor ons recente bezoek aan Podere Il Poggiolo kan niets verder uit de waarheid komen. Het hele verblijf was zo dichtbij perfect vanaf aankomst tot een verdrietig vertrek. Zodra u de uitdagingen van de terugkoppeling naar Podere Il Poggiolo hebt aangepakt, wordt u begroet met uw eigen Toscaanse Eden. We werden enthousiast ontmoet door Serena en Alessandro die ons naar onze kamer geleid en ons om te ontspannen. Onze accommodatie was ruim, bestaande uit een goed uitgeruste keuken / eetkamer, badkamer en slaapkamer. Meer dan voldoende voor twee. De site ligt in een deel van de wijngaard van de familie, compleet met een perfect formaat zwembad, dat de hele dag de zon ontvangt, evenals een constante koelbries. Halfpensionavonden werden besteed aan het drinken van Alessandro's uitstekende wijn en het eten van de prachtige viergangenmaaltijden die door Serena werden bereid. Elke maaltijd verdiende een 10/10, constante kwaliteit. Tijdens de maaltijd was de ware schoonheid van Podere Il Poggiolo te zien. Alessandro beschreef elk gerecht met trots en legde de geschiedenis van het gerecht uiteen, en waar het product vandaan kwam, benadrukte dat de kleine koolstofvoetafdruk van alles. Vlees kwam uit bekende lokale contacten, de pasta (indien niet zelfgemaakt) werd ook lokaal bereid en alle groenten en kruiden kwamen uit Podere Il Poggiolo. De trots van Alessandro is voortgezet toen hij met de gasten verloofde, de geschiedenis van Podere Il Poggiolo legde en hoe de site de afgelopen 20+ jaar heeft ontwikkeld. We werden ook vermaakt met verhalen over de huisdieren, vooral Dante de wilde zwijn, die Serena en Alessandro hand hadden opgebracht nadat Dante door de lokale dierenarts aan de kant van de weg was gevonden. Podere Il Poggiolo, ligt naast de stad Rufina, met een goede supermarkt, evenals een treinstation (gratis parkeren) met verbindingen naar Florence. Serena zal zoveel informatie en gedetailleerde informatie over het lokale gebied, als ook de treintijden verstrekken. Al met al was Podere Il Poggiolo een perfecte omgeving om het omliggende gebied te verkennen, of zelfs gewoon om te ontspannen bij het zwembad in de zon van de drinkkwaliteit. Zou we terugkeren? Ja we zijn.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een heel perfecte vakantie"

    26/05/2017

    We verbleven vier nachten op deze prachtige boerderij. Serena en Alessandro zijn geweldige gastheren. Van de receptie tot aan het afscheid waren ze ongelooflijk warme mensen die we dan ook weer vertrekken met een bezwaard hart. Het appartement was erg schoon en we voelden ons zeer comfortabel. Het zwembad kijkt uit over het Hügellanschaft groene en tussen de wijngaarden en olijfbomen en er zijn ook tal van ligstoelen en parasols. U kunt een heerlijk ontspannende tijd hier omdat de plaats ademt een betoverende rust en sereniteit en Serena en Alessandro doen hun deel voor een perfecte vakantie. Het eten is gewoon geweldig. Het ontbijt is zeer gevarieerd (gekookte worst, kaas, roerei, ten minste twee zelfgemaakte taarten, jam, vers fruit, kaas en pizza :)) en alles is vers en van hoge kwaliteit regionale. Het diner is gewoon geweldig. Serena is een meester chef-kok en Alessandro weiß, vooral wanneer Steak Florentine manier om zijn kookkunsten te overtuigen. We hadden ook het geluk gehad om deel te nemen aan een pizza party waar elke gast maakt zijn eigen pizza. We hebben ook deelgenomen aan de pasta kookcursus, die wordt aangeboden op een aantal van ten minste vier deelnemers. In de avond kunt u dan genieten van een vijf-gangen pasta menu en test de pasta zelfgemaakte. Vanuit de boerderij kunt u vele interessante bestemmingen voor een dagje te bereiken binnen één tot anderhalf uur (bv Siena, Chianti, San Gimignano). De olijfolie en huisgemaakte wijn zijn ook een traktatie. We gingen en gevuld goed stand in overeenstemming met de aangeboden producten naar huis te nemen. Nogmaals dank aan Serena en Alessandro voor de geweldige tijd. We komen terug. Grazie e ciao Jessica en Pascal
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek buiten Florence. We hielden van alles!"

    17/05/2017

    We brachten 5 dagen hier op onze 30ste verjaardag. Serena en Allesandro deed alles om ons bezoek geweldig te maken. Het eten was zo lekker, allemaal zelfgemaakt, en organisch. Onze jubileum diner was de meest geweldige avond. Ze brachten zelfs een fles champagne uit om onze viering te roosteren. Als een ervaren paardensport, een middag, rijd ik paard om hun eigendom. Het is een uitdagende rit als je geen rijder bent, maar ze hebben ook een arena om veilig te rijden als je lessen nodig hebt. Bedankt Allesandro voor een geweldige rit die ik altijd zal onthouden. Wanneer u hier tijd doorbrengt, vertrekt u dat u deel uitmaakt van uw familie. Ik kan u niet genoeg bedanken voor al uw hulp, vooral als we een reis naar Rome nodig hadden om iemand in het ziekenhuis te zien. Als iemand op zoek bent naar een vreedzame retraite buiten Florence, dan is dit een stukje van de hemel. We zullen weer willen terugkeren om tijd door te brengen met onze nieuwe vrienden, Serena en Alessandro, die nu dicht bij ons zijn.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "zeer vriendelijke"

    01/05/2017

    We brachten drie dagen op het balkon en we waren blij. Serena en Alessandro zijn twee goede en vriendelijke mensen, en we eten heel goed
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vriendelijkheid vriendelijkheid en goed eten"

    24/04/2017

    We gasten waren bij deze drie dagen we werden goed ontvangen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten