Agriturismo Il Maestrale

Via Val del Melo -, Castiglione della Pescaia 58043 Castiglione della Pescaia (Grosseto)

"Fantastisch"
Volgens 113 recensies
  • Ligging en omgeving:
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services:
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie:
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
Schrijf een recensie
  • 10
    "Uitstekend"

    "We zijn weer terug, altijd mooi"

    29/10/2017

    De boerderij die we vorig jaar al had ontmoet en biedt een ontspannen vakantie. Het is gelegen op het platteland buiten Castiglione tussen heuvels, bossen en olijfbomen, op 5 minuten van de zee. De Mistral heeft een gerenoveerde zwembad in de tuin. Gerund door een familie, alle onderdelen zijn altijd beschikbaar voor elke behoefte. Castiglione is een paar kilometer afstand van een plaats met prachtige stranden, een middeleeuwse oude stad, winkels en een adembenemend uitzicht op de Toscaanse archipel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Il Maestrale reageert
    Carissimi Valeria en Stephen, was een genot om zelfs onze gasten. Wij danken de leuke reactie achtergelaten. Heart Hope te zien. Een knuffel Daniela en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "RELAX TUSSEN LAND EN ZEE"

    03/09/2017

    Begin augustus verbleef ik met mijn familie in de Mistral, een charmante plek, omringd door boomgaarden en olijfbomen, ontspannen met een mooi zwembad om te zonnen onder de palmbomen. De tuin en 'perfect aangelegd met barbecue en pizza-oven x. Het appartement schoon en met alle accessoires, veel waardering voor de loggia om te eten in de schaduw, maar buiten. de zee en te warm 'op slechts 5 minuten rijden met de auto, of indien niet de fiets'. Met dank aan Daniela en haar moeder vriendelijke mensen en altijd aandacht voor elke behoefte. Beste wensen binnenkort !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Il Maestrale reageert
    Ook dank aan u voor het kiezen om te verblijven met ons en voor uw vriendelijke feedback om ons werk en in onze structuur. Gelukkig want het plezierige vakantie te hebben gemaakt. Met vriendelijke groet, en ik hoop snel Daniela
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "geweldige plek"

    23/08/2017

    We genoten van ons verblijf in het appartement l'Arancia. Ideaal gelegen op weg van alle drukte, midden in de natuur - maar de zee en Castiglione is bereikbaar met de vele restaurants en winkels in een paar minuten. De accommodatie is zeer schoon en zo goed onderhouden als de hele site. Na verschillende verblijven in agriturismo onze beste ooit ervaring. Veel groeten aan Daniela met familie die was zeer nuttig voor ons met informatie over restaurants voor glutenvrij dieet.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Maestrale reageert
    Hallo, heel erg bedankt voor je vriendelijke feedback. Ik ben blij u nuttig te hebben geweest. Je bent erg vriendelijke gasten geweest. Tot ziens
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "LUCKY"

    23/08/2017

    We kregen we een last minute voor beëindiging in augustus ... en het was ons geluk! zeer mooie structuur die de landelijke geest van het gebied weerspiegelt. Onderdak ingericht met smaak en respect voor de traditie, allemaal heel veel aandacht voor detail en attent en behulpzaam. We kregen het appartement "BLOEMEN", die een prachtige locatie geniet! De rust van de plaats is een van de functies die we graag, in aanvulling op een strategische positie om de zee (erg mooi) en het binnenland te bezoeken snel te bereiken. Grote extra vergine olijfolie van eigen productie. Mond tot mond reclame is voor ons een must! Een knuffel voor Daniela en Anna grootmoeder
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Maestrale reageert
    Thanks Dear, het was een genoegen om je te ontmoeten, dank u en hopen je te zien !!! Een knuffel Daniela
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zee en ontspannen"

    08/08/2017

    Ontspannende vakantie in een mooie boerderij in de buurt van de zee!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Il Maestrale reageert
    Dank je wel voor het soort antwoord. Uw waardering is de lakmoesproef van ons werk. Er afgestemd voor de toekomst en te bevredigen ons in het heden. groeten Daniela
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Farm op het hoogste niveau!"

    16/07/2017

    We brachten tien dagen van onze zomervakantie 2017! De faciliteit is zeer goed onderhouden, de appartementen zeer schoon en de gastheren zeer behulpzaam en vriendelijk, met name de grootmoeder van het huis. De situatie is erg rustig in het binnenland en toch op slechts ongeveer 2,5 km van het strand van Rocchette! In onze tijd heel weinig te beleven op het strand, in augustus zal waarschijnlijk anders uitzien? Restaurants zijn, zoals in Italië bijna overal in voldoende mate beschikbaar in het gebied, hier kunt u overal zeer goed eten, maar soms niet erg gunstig. Als een goedkope bestemming, wordt het gebied niet per se bekend is, moet men kijken voor iets wat je beter af in een gigantische hotel aan de Adriatische of andere soortgelijke gebieden zijn! Het gazon in de voorkant van het hoofdgebouw en het zwembad is gehouden tegen hoge kosten in saftigstem groen en zelfs al was het maanden extreem droge in de Maremma! De dieren zijn niet hier aanwezig, niet eens een hond zou de hele dag blaffen of zou zo snel aan de ene dalen als u het terrein betreden! Zeer positief! De auto's zijn allemaal beschermd tegen slecht weer onder een carport! Conclusie: Beste Agriturismo we in staat om te ervaren, hebben we echt genoten erg ontspannen en we zullen terugkomen! Groeten aan de gastheren! Petra en Josef
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Maestrale reageert
    Dank je!! Je bent erg aardige gasten geweest! We zijn blij dat u hier een goede vakantie hebt gehad. Wij hopen dat u hier bij ons onze farmhouse terugkomt. Met vriendelijke groet, Daniela
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De groene en blauwe"

    06/07/2017

    We zijn een weekje in deze boerderij en we kunnen zeggen dat we thuis voelen. Totale beschikbaarheid van de eigenaren .... goed onderhouden en ruim appartement .... meer zuivering die geweldig .... we verblijft in het appartement La Fonte en we in de voorkant van een groot groen grasveld zeer mooi en achter het nieuwe zwembad .... erg mooi en schoon .... het water van de zee van Rocchette is prachtig ... niets te benijden om andere zeeën ... transparante ... schoon .. kortom de ideale plek om te ontspannen in het groen van de boerderij en kristalheldere blauwe water.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Il Maestrale reageert
    Dank u voor uw vriendelijke antwoord op ons werk. We proberen ons best te doen en voel waardering moedigt ons aan om de weg ondernomen te verbeteren. Het is leuk om nieuwe mensen te ontmoeten in het bijzonder vriendelijk en open voor dialoog. Nogmaals bedankt en we hopen u weer gastheer !!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "geweldige accommodatie, zeer rustig en familie"

    04/10/2016

    zeer mooie eigenaar, zeer behulpzaam grote zeer schone faciliteit, goede Verkehrsanbiendung en nog steeds erg rugig en ook dicht bij de zee.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo Il Maestrale reageert
    Hallo, bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij voor uw goede vakantie hier. We zouden je graag een andere keer zien! Met vriendelijke groeten Daniela
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
  • 95
    "Uitstekend"

    "Een week vol ontspanning in de natuur"

    18/09/2016

    We vonden een prachtige plek midden in de natuur, waar de enige geluiden zijn de vogels zingen, krekels en de wind naar beneden van de heuvels rond. De structuur is van recente bouw, goed verzorgd en schoon zowel het interieur en exterieur ruimten zoals het grasveld, een zwembad en een pittoresk wasplaats. De wifi is er en het werkt goed. Er is ook een parkeerplaats met dekking. De familie is vriendelijk, vrolijk en zelfs behulpzaam bij het aanbevelen restaurants en bezienswaardigheden. Vergeet niet dat de zee is slechts 5 minuten rijden en je ziet het in de afstand van de boerderij prairie. We zullen snel weer terug!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Il Maestrale reageert
    Bedankt voor de feedback op uw verblijf en op onze service. Het is altijd leuk om uw waardering, die ook stimuleert de verbetering van de ondersteuning te krijgen. We kijken ernaar uit om je weer te mogen verwelkomen. Beste wensen voor jullie beiden.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspan voor de familie"

    05/09/2016

    Prachtige plek voor gezinnen en kinderen. We brachten een week in 'teken van ontspanning en rust ... grote tuin waar ze hun kinderen rennen zonder zorgen ... Een aanrader voor gezinnen met kinderen en zonder.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Il Maestrale reageert
    Cristian Dank u voor het hebben aanbevolen ons bedrijf benadrukt dat het geschikt is voor families en niet alleen. Beste wensen. We wachten again !! Daniela
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gastvrijheid en ontspannen"

    04/09/2016

    Ik ben nu 10 jaar dat ik en mijn familie naar dit fantastische land. Plaats geschikt voor elk gezin, gingen we naar vriendjes, daarna met een baby, in de afgelopen twee jaar met twee kinderen. Rustige, vriendelijke sfeer die voldoet aan alle behoeften vooral voor diegenen die reizen met kinderen. Schoon milieu, aandacht voor elk detail. Geen andere woorden toe te voegen, indien voor 10 jaar we onze vakantie door te brengen hier moet er een reden zijn ... !! Thanks Daniela, Anna en familie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Il Maestrale reageert
    Beste Charles, Ik ben opgewonden om je woorden te lezen! Voor ons was het goed om te bouwen in de tijd een relatie die een vriendschap en vertrouwdheid werd. Dank u voor ons te kiezen en beloond met uw loyaliteit. Dit is de beste gave en de grootste voldoening. E 'was spannend om u te ontmoeten jongens en zie je uitgegroeid tot een prachtig koppel en vervolgens prachtige ouders. Hoe leuk om te zien dan de kleine groeien !! We hebben altijd wacht met grote genegenheid. Een kus voor alle Daniela
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Mooie rustige plek"

    12/08/2016

    rustige en mooie plek, vriendelijke en comfortabele accommodatie: We hebben in dit land aan het einde van juli geweest. Leuk om te kunnen naar de zee te bereiken met de fiets voor een rustige straatjes en weinig verkeer! Dank je wel Daniela en de hele familie. We hopen om het terug te maken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Maestrale reageert
    Uw waardering is een bron van tevredenheid en stimulatie. Dank je wel. We hebben zeer aangenaam gasten geweest en we kijken ernaar uit om u weer onze gasten. groeten Daniela
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    11/08/2016

    We waren in juli 2016 met onze 3 jaar oude zoon tot 2 minuten van de zee, omringd door groene tuinen en olijfboomgaarden deze boerderij heeft ons een heerlijke vakantie terug voor volgend jaar zeker dankzij Daniela vader en moeder binnenkort gegeven
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Il Maestrale reageert
    We zullen hier voor u klaar !! Met volgend jaar. Daniela en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Zeer goed en comfortabel"

    29/07/2016

    We waren zeer beleefd begroet aan het einde van juni 2016. We boekten het huisje het bos, erg aardig en vriendelijk, 8 dagen van echte rust. Ik raad je aan een vakantie in deze boerderij te plannen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Il Maestrale reageert
    Welkom reactie hartelijk dank je. Met vriendelijke groet Daniela
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie:
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      6/10
      "Redelijk"
  • 9
    "Super"

    "super"

    26/07/2016

    we waren in de kleine "boschetto" rechts naast de speeltuin en net buiten het hoofdgebouw. met onze 1,5 jaar oude dochter dat was echt perfect. omdat we de fietsen hadden het was heel kort af naar het strand. De gastheren zijn erg aardig, behulpzaam, vriendelijk en altijd beschikbaar. goed onderhouden rust. mooie ambiance. heerlijke abrikozen. Wasmachine. het zwembad we niet gebruiken ... we niet willen zwemmen badmuts .. en de zee is zo dichtbij! Ook kinderstoel / kinderbedje beschikbaar waren. we zijn zelfs de fiets naar punta ala naar beneden (voor kleine kinderen, maar een betere strand dan in Castiglione), helaas rijdt u vrijwel uitsluitend op de weg .... maar het is de moeite waard geweest!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Maestrale reageert
    Hallo, bedankt voor uw vriendelijke beoordeling. Jij bent de vriendelijke gastheren. Het spijt me dat u het zwembad niet gebruikt omdat u de pet niet wilde dragen, maar helaas is dit een vereiste in de Regio Toscane 8/2006 en de uitvoeringsverordening. We begrijpen het ongemak en we betreuren ons, maar we zijn verplicht de regionale wet te handhaven om te voorkomen dat sancties worden opgelegd. Een hartelijke groetje Daniela
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten