Agriturismo Gli Archi di Corsanello

Strada di Radi - Ville di Corsano 3978, Ville di Corsano 53014 Monteroni d'Arbia (Siena)

"Super"
Volgens 79 recensies
  • Ligging en omgeving:
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services:
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie:
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Fantastisch verblijf!"

    02/10/2018

    Wij huurden voor de tweede keer 'Capannina' en net zoals in 2015 was het prima in orde. Doordat het huisje naast het hoofdgebouw ligt, heb je iets meer privacy en geen geluid van boven-of onderburen. We hebben deze streek al zo vaak bezocht, dat we dit jaar iets minder uitstappen deden en vooral genoten hebben van ons eigen tuintje met overdekt terras en het zwembad. Wij komen zeker nog terug!

    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige locatie"

    17/09/2018

    Het appartement is mooi, warm, zeer schoon en goed uitgerust. De landschappen moeten worden gesneden. Onze gastheer is alert op al onze behoeften. De enige moeilijkheid is dat onze gastheer geen Engels of Frans spreekt. In persoon leren we elkaar kennen, maar aan de telefoon is het complexer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Een buitengewone plaats"

    26/08/2018

    De boerderij ligt op een zeer schilderachtige en strategische positie voor toerisme. Zeer comfortabel de aanwezigheid van het zwembad en zeer gastvrije eigenaren. In het appartement vonden we een mand met producten en alles wat nodig was voor het huis. Absoluut aan te bevelen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische plek om te verblijven"

    20/05/2017

    Deze plek was geweldig om te verblijven, identiek aan de getoonde foto's. Het uitzicht en de rust zijn geweldig en na een lange dag biedt het zwembad een leuke verfrissing. Het appartement biedt alles wat u nodig heeft en meer. Kortom, een perfecte plek om te genieten van zuidelijk Toscane!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig"

    25/04/2017

    Geweldige gastheren, Salvatore was aardig buiten woorden. Zeer aangename ervaring. Zou het zeker aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wonen in een foto"

    18/12/2016

    We brachten een fantastische week aan het einde van september, het weer was prachtig, dankzij de schoonheid van de plaats en het huis, we konden nooit willen de eigenaren meglio.ringrazio om hun vriendelijkheid en echt dringen er bij alle liefhebbers van de Toscaanse rust en eenvoud, om boeken van een vakantie in deze prachtige plek
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "hemels"

    03/11/2016

    Alles wat we Toscane gedacht vond ik het op deze plek, blauwe hemel en heuvels uit de verschillende kleuren .... we genoten van dit prachtige landschap onder het genot van goede wijn en niet het maken van ons missen het heerlijke eten, het gebied bood ons ...... niet om de nauwkeurigheid van de details van de structuur en netheid noemen ....... te mooi om waar te zijn ..... we komen terug ..... thanks
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "droomachtige"

    29/10/2016

    Zeer vriendelijke ontvangst, heerlijke rust en natuur, mooie kamer, zeer schoon en goed ingericht
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Perfect en schoon"

    12/10/2016

    De structuur is identiek aan wat is beschreven in de site. Schoon en ruim. De locatie is perfect voor Siena (20 km), maar ook een bezoek naar Montepulciano (ongeveer 1u 10min) of Pienza en Montalcino. Het uitzicht vanuit het appartement is spectaculair. We hebben geen gebruik van het zwembad (vanaf oktober), maar in de zomer moet het ongelooflijk zijn.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "fabelachtig"

    14/09/2016

    Grote mooie plek, geweldig uitzicht, grote kamers, schoon en gastvrij. De manager, vriendelijk en beleefd. Genesteld in de heuvels van Siena, omgeven door velden, rust.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Schitterend landschap en mooie accommodatie"

    11/09/2016

    Alles was in orde ! Ideale plek om de regio Sienna te bezoeken
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een geweldige ervaring"

    31/08/2016

    Na deze zo wit weg omzoomd met cipressen, de agriturismo lijkt overwegen zulke mooie omgeving Crete Senesi, Siena en het sublieme. De Toscaanse platteland biedt voor ons. Gli Archi di Corsanello is een klein stukje paradijs dat we graag geheim te houden, maar dat er geen twijfel over bestaan, veel lof verdient. Alles is perfect: rust, rust, natuur, het bewegen aan de grillen van -exceptionnelle- helderheid. De charme van de plaats werkt, onmiskenbaar. Naast de uitzonderlijke ligging waardig van de mooiste Toscaanse ansichtkaarten, het appartement dat we bezetten (Radi), onder de arcades, is perfect in alle opzichten: netheid, decor smaakvol gedaan, alles wat je nodig hebt voor de keuken, een terras van aangename, persoonlijke parkeerplaats, handdoeken, badhanddoeken, beddengoed ... Elk appartement heeft een eigen buitenruimte, die een besparing privacy behouden, maar ook om te leren kennen. Het zwembad, ondertussen, is zeer goed uitgerust voor zowel volwassenen als kinderen, met alle apparatuur voorzien (divers en gevarieerd boeien, matrassen, stoelen, parasols). Na een dag sightseeing, biedt een moment van ontspanning lekker als het uitzicht is prachtig. Hier is een gunstig gelegen plaats, 12 km van Siena, dicht bij de vele toeristische plekken, maar ook verloren op de bodem van deze Sienese campagne. In de avond kan men verrast door een marter of een beetje farrouches vos zijn. Het is idyllisch en perfect voor een romantisch uitje of met dnfants (die genieten van een leuke speeltuin met uitzicht op Siena in de verte). We kunnen alleen maar aanraden deze plek. Zal zeker terugkeren ....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtige week!"

    10/08/2016

    We brachten 1 week in deze prachtige boerderij. Alles is perfect schoongemaakt, rustig met een heel mooi uitzicht op Toscane Landscape. De eigenaren zijn bij onze diposal indien nodig. We raden deze accommodatie aan en we zullen terugkomen, dat is zeker! Dank je !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zo'n mooie en mooie plek in alle opzichten!"

    22/07/2016

    We verbleven hier een week tijdens onze Toscana reis eind juni 2016. We woonden in het appartement Siena, dat was absoluut geweldig, de foto's doen het niet goed! Het appartement is groot en in topvorm, het lijkt onlangs vernieuwd, en zeer smaakvol. Er is een grote keuken / woonkamer, een grote slaapkamer en een grote badkamer en een eigen balkon buiten met prachtig uitzicht en altijd in de schaduw waar we altijd onze maaltijden hadden. De plaats is rustig gelegen op het platteland, met een mooi zwembad om te zonnebaden. De keuken heeft oven en andere handige faciliteiten en het welkomstpakket met lokale pasta, wijn enz. Was geweldig. Er is slechts een klein restaurant en een kleine supermarkt in het nabijgelegen dorp. Bereid u voor met eten en andere dingen die u nodig heeft - er is een grotere supermarkt ongeveer 20 minuten rijden. Siena ligt dicht bij een handige gratis parkeerplaats, waar u de minibus naar het centrum kunt nemen, zeer handig. Ook andere kleine steden zijn goed voor uitstapjes, zoals Pienza of Montalcino. De familie waren geweldige gastheren en hielp ons met al onze vragen. Het beste met deze plek is de stilte en schoonheid en het prachtige appartement, ik beveel het aan iedereen aan om een ??bezoek aan dit gebied te overwegen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "een echte aanrader!"

    29/06/2016

    zeer mooie plek!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten

Het telefoonnummer is een informatie die voorbehouden is aan de geregistreerde gebruikers van Agriturismo.it. Voer uw e-mail in om het nummer te zien.

U bent al geregistreerd bij Agriturismo.it! Vergeet niet in te loggen om tijd te besparen en een gepersonaliseerde ervaring te hebben.