contactModalFeedback

Agriturismo L'Olmo

Località Lucignano, 40, 53037 San Gimignano (Siena)

"Super"
Volgens 16 recensies
  • Ligging en omgeving
    10/10
    "Fantastisch"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het beste deel van onze reis naar Italië en Toscane (uit de VS)"

    17/10/2017

    We hebben de reis van een leven (2 koppels) naar Italië gepland, en op zoek naar een agriturismo voor het begin van onze reis. We verbleven in L'Olmo voor 8 dagen eind september 2017, in het grote appartement (La Terraza) en vonden het perfect. Sinds vorige reviews hebben gedetailleerde de vele voorzieningen, zal ik niet gaan naar die details. Ik zal echter gedachten delen vanuit een Amerikaans toeristisch perspectief. Fabrizio begroette ons toen we aankwamen en we hadden een heerlijk diner met hem en zijn vader, Lorenzo, die eerste avond buiten onder de overdekte veranda. Valentina en haar man kwamen ook af om te zeggen hallo. Fabrizio en zijn zus Valentina spreken goed Engels, en het was leuk om onze kleinste Italiaanse en handgebaren te gebruiken om met Lorenzo te communiceren toen Fabrizio er niet was om te vertalen. Tijdens ons verblijf hadden we een paar diners en veel ontbijt bij L'Olmo. Het eten was altijd geweldig, en de meeste maaltijden werden geserveerd in de gezellige eetkamer. We ontmoetten vaak andere gasten bij het ontbijt (altijd van Europa of van de EU), en hebben ervaringen en plaatsen om te zien (Fabrizio moest vaak voor ons en voor hen vertalen). We raden dit agriturismo aan anderen uit de VS aan die reizen naar Italië en Toscane. Het had net genoeg andere gasten zonder het gevoel dat we in een hotel bleven te creëren. De accommodaties waren bekend (en meer dan voldoende voor ons comfort), terwijl ze nog rustiek, historisch Italiaans zijn. Fabrizio en familie waren gracieuze en geweldige gastheren, hoewel we daar in het midden van de druivenoogst waren. Ze hebben ons op een rondleiding van hun wijngaarden gebracht en het wijnbereidingsproces uitgelegd - en natuurlijk kochten we fles na een fles van hun geweldige wijn terwijl we er waren en sommigen mee te nemen voor de rest van onze reis in Italië. Ontbijten in Italië zijn niet hetzelfde als in de VS. Voor ontbijt bij L'Olmo hadden we kaas en dun gesneden salamis (heerlijk), croissants en broodjes, yoghurt, ontbijtgranen, fruit, cake (ja, taart) en koffie met warme melk aan de zijkant. De enige keer dat we in Italië een ei zagen was toen we een kooklessen in de buurt namen (we hebben ons best gedaan om toeristengerichte restaurants te vermijden en locals te vinden waar de lokale bevolking eet). De koffie in Italië is altijd uitstekend - sterk en smaakvol. Er is een etiquette om koffie in Italië te bestellen en te drinken, dat u misschien wilt kennen, het is anders dan de VS. Lunches en diners zijn meer bekend, maar met veel cursussen die elkaar tegelijkertijd in plaats van allemaal worden geserveerd. Dat was anders voor ons, en het leidde tot lang 2 of 3 uur maaltijden met een fantastische cursus na elkaar, waardoor het genieten van elk. We bestelden altijd de pasta cursus, en hield ervan dat de pasta in Italië lichter is dan in de VS, en op een eenvoudiger manier gediend werd met een paar verse ingrediënten. De vleeswaren zijn fantastisch (we hebben de Florentijnse steak een paar keer in het gebied gehad - een must) en meestal opgewassen. Na de twee of drie gangen, dan is het koffie en de koffiemoordenaar (grappa). We zouden de tafel helemaal tevreden verlaten maar niet gevuld - geweldig, gezien de hoeveelheid eten die we aten. Ontbijt bij L'Olmo was een geweldige manier om de dag te beginnen met het verkennen of op het terras en in het zwembad te hangen. Dan gaan we vaak naar het Toscaanse platteland. Een van de eerste dingen die we realiseerden was dat, hoewel we dachten dat we zeer gedetailleerde kaarten waren, werden de meeste wegen niet op de kaart genoemd. En dat was niet echt een probleem, aangezien de meeste van de kleinere wegen ook geen verkeersborden hadden met hun namen! Dat maakte wat uitdaging bij aankomst, aangezien we onze SIM-kaarten niet in de telefoon hadden, dus Google Maps en de GPS niet kunnen gebruiken (we hebben ze besteld om op te halen in Florence, maar aangekomen op zondag en de winkels naar ophalen ze zijn gesloten op zondag). Er zijn twee wegen die leiden naar de heuveltop waar L'Olmo ligt, en ze hebben tekens die verschillen van wat we verwacht hadden, gezien het adres. Zoek naar tekens die zeggen Lucignano of Casa alle Vacche om de kleinere weg te bepalen die naar L'Olmo leidt. U wilt een GPS-app gebruiken als u de prachtige kronkelende wegen in heel Italië rijdt. Het dek voor het appartement van L'Olmo heeft een prachtig uitzicht op de omliggende huizen (meest op een heuveltop met hun torens) en steden, waaronder San Gimignano. U zult er van houden om uit te kijken naar de vlekken van wijngaarden en olijfboomgaarden, en geniet van de zachte breezes en geuren die zo verschillend zijn van de VS. L'Olmo is perfect gelegen voor uitstapjes in Toscane. De heuvels van San Gimignano (spectaculair, maar vol toeristen en een toeristisch centrum van winkels) en Certaldo (weinig toeristen, zo authentischer naar ons mening - heeft een leuke kabelbaan om in de oude binnenstad te rijden) zijn beide minder dan een 30 minuten rijden. Certaldo heeft een prachtige supermarkt en een openluchtmarkt een of twee dagen per week, als u brood, kaas, vlees en andere drankjes voor een picknick wilt koken of zelfs pakken. Er zijn kleine, lokale wijnhuizen langs elke weg - laat tijd en flexibiliteit in je schema om de verborgen juweeltjes tegen te komen. We zijn een dag verloren en viel op La Ripa, een lokale wijnmakerij die werd gegeven als de bruidspaar voor Mona Lisa (Monna Lisa). De huidige eigenaar heeft historische documenten en fascinerende winkels gedeeld, evenals geweldige wijnen en grappa. Er is zoveel meer te delen, maar ik eindig met onze hoogste aanbeveling voor O'Olmo. Ons verblijf daar kon niet beter zijn geweest, en we hopen heel veel terug te keren in de toekomst.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige ervaring"

    04/10/2017

    Onze groep van vier verbleven hier voor een week. We vonden het absoluut geweldig. We huurden het appartement (3 slaapkamers + keuken) en het werkte goed. Het was een geweldige plek om tijd door te geven. En het ruime dek was ook erg leuk. Onze maaltijden waren lekker en aangenaam. Ook, sinds we tijdens de druivenoogst bezochten, moesten we naar de wijngaard gaan en de oogst zien, dan hebben we een grondige rondleiding van de wijnmakerij en zag hoe het allemaal werkt. En trouwens, hun wijn was uitstekend! Fabrizio was een vriendelijke en conscientious gastheer en heeft echt een geweldige job gedaan. Over het algemeen hadden we een uitstekend verblijf en we zijn van plan om terug te keren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige locatie, pretentieloos eten, vriendelijke gastheren"

    28/07/2017

    Dus men denkt vakantie op een boerderij voor: op een kleine heuvel, omringd door wijngaarden gelegen, ziet u een pool van waaruit de torens van San Gimignano; pretentieloos voedsel dat aan de grote tafel met de andere gasten en (indien de tijd het toelaat) wordt genomen met de gastheren, met de prachtige wijnen van de rechtbank (met inbegrip van een perfecte Chianti tegen een zeer redelijke prijs); en wanneer de senior partner voor het dessert kelder gekoeld een fles Vin Santo brengt geluk is compleet!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekende uitvalsbasis voor een fantastische vakantie"

    03/04/2016

    We verbleven eind maart voor een week in het pand "La Terazza" L'Olmo en brachten een geweldige tijd. Hier, de beschrijvingen zijn als volgt: Appartement: Bestaande uit 3 slaapkamers, elk met een king size bed en een grote kast. Een van de kamers had ook een eenpersoonsbed. Deze 2 badkamers kwam met douche, toilet, bidet en een verwarmd handdoekenrek / verwarming. De centrale kamer is een grote, gezellig ingerichte keuken. Alle kamers met verwarming en thermostaat. Keuken: Genoeg ruimte aan de tafel voor 6 personen. Elektrische oven en 4-pits gasfornuis. Grote koelkast met grote vriezer. Waterkoker en twee espresso maker, en genoeg gerechten voor 7 personen zijn beschikbaar. Potten, pannen en kookgerei zijn er in overvloed en in goede staat. Terras: tafel, 4 stoelen, ligstoelen en een fantastisch uitzicht in drie richtingen. Beide zonsopgang zoals val ook zijn een ervaring. Terras is enorm. Inzicht: leveringsproblemen. Beide gastheren (Fabrizio en zijn zus) spreken goed Engels. Beide zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Locatie: IDEAL. Centraal gelegen. Minder dan een uur rijden naar Siena, Florence, Pisa en Volterra. San Gimignano is het altijd slechts een steenworp afstand. Echter, is het pand gelegen weg van alle van passage, zodat men 's avonds en' s nachts horen niets maar geluiden natuur (kikkers, vogels, etc.). Gedurende de dag, maar toch tractor lawaai en dergelijke worden toegevoegd. Maar dat moet men bij het vakantie geboekt op de boerderij niet verrassen. Schoonmaak: Alles was perfect. Natuurlijk moet men niet verwachten een tapijt in een Toscaanse boerderij. Er is een vloer van natuursteen en dat is een goede zaak. Exacte beschrijving op het internet: Twee punten worden niet goed weergegeven, met een creditcard betalen is nog steeds mogelijk, in tegenstelling tot het internet beschrijving die ging met Fabrizio zonder problemen. In het Internet beschrijving wordt vermeld dat er geen Wi-Fi. Dit is onjuist. We hadden draadloos, snel en stabiel. Review: Super accommodatie. We waren helemaal tevreden. De kamers zijn smaakvol ingericht, zodat een hoog feel-good factor werd opgericht. De huiswijn (zowel wit en rood) en olijfolie zijn erg goed en we hebben een aantal fles mee naar huis genomen. De matras had een beetje kan moeilijker zijn, maar het probleem dat ik heb met een gewicht van meer dan 100 kg soms in goede hotels. Het uitzicht vanaf het terras is onbetaalbaar en de stilte van de avond is niet te beschrijven. Elke keer. Cool vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    12/10/2015

    Prachtige accommodatie, een ideale uitvalsbasis voor motortochten. Meer Toscane niet veel krijgen. De ontvangst is vertrouwd en vriendelijk, het huis liefdevol ingericht en gedecoreerd. De kamers zijn prima met tol, em kijken. De atmosfeer bij de oogst onvergelijkbaar - onder borrelende gistende wijn, de geur van gist en marc is in de lucht. Heerlijk direct. De wijn is geweldig, het ontbijt wordt bereid met Muse, een beetje meer veelzijdig zou kunnen zijn, maar er zijn vers gebakken taarten. Het hele hof is erg gezellig en mooi zwembad is bepaald bij een familie vakantie in het centrum. Wij zouden ook hebben gezien de keuken, maar was niet langer haalbaar in het laagseizoen en de oogsttijd. We zullen terugkomen om Valentina en Fabrizio.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie agriturismo, mooie mensen, prachtig uitzicht!"

    18/08/2015

    Zeer mooie agriturismo met een adembenemend uitzicht over de Toscaanse heuvels, met mooie en schone kamers (voor nu zonder AC, dat is de enige tekortkoming op hete zomernatten), een goed en netjes zwembad omringd door de wijngaarden van de familie. Vanuit het terras kun je niets anders dan de prachtige natuur, sommige boerderijen en zelfs San Gimignano zien. Maar vooral, zoals Fabrizio en zijn familie je thuis voelen, is geweldig. Voor diner zit je bij een grote tafel met de familie en andere gasten en je geniet van avonden om te onthouden terwijl je de anderen kent. Het eten is gewoon lekker: zelfgemaakte voorgerechten, primi en secondi piatti begeleid door hun eigen wijnen (Vernaccia, Chianti en Vin Santo). Fabrizio liet ons rond op de wijngaard en nam de tijd om ons de kunst van wijnbouw te verklaren. We werden verliefd op deze plek en hopen er weer te gaan, des te vroeger hoe beter. Fabrizio en familie, als u dit leest, bedankt voor het maken van ons verblijf zo geweldig!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rustig en intiem Agriturismo met prachtig uitzicht!"

    02/08/2015

    Schone en gezellige agriturismo op 15 minuten. Rijden van San Gimignano. Rustig gelegen in de heuvels van Toscane met een prachtig uitzicht op de torens van San Gimignano. Afdaling zwembad om af te koelen op hete zomerdagen en te bruinen op een van de bedden. Er is een kleine schaduw bij het zwembad en de parasols zijn een beetje klein. De kamer was eenvoudig maar netjes, er is nog geen airconditioning. Er is een aangename sfeer op het Agriturismo. 'S Avonds eet je met de andere gasten en de eigenaars bij een grote buitentafel. Een ontspannende en intieme manier om nieuwe mensen te ontmoeten en van de nacht te genieten. Het eten is gevarieerd en zeer goed. Het menu is typisch Italiaans met een voorgerecht, primi en secondo piatti en woestijn. De maaltijden worden vergezeld van heerlijke zelfgemaakte wijnen; Witte Vernaccia, rode Chianti, Vin Santo Desert wijn en als je veel plezier hebt: Grappa!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "weekend"

    05/07/2015

    geweldig, rustige plek met altijd beschikbaar managers en mooie kamers in orde is, een perfecte reiniging rust 10, schoon zwembad in de open lucht, de hartige diners en heerlijke bedanken Fabrizio en zijn vader en de andere voor ons te laten doorbrengen twee dagen super
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een vakantie om te onthouden"

    11/07/2014

    Echt een geweldige ervaring, vriendelijke familie gerund, punctueel, vriendelijk, heerlijk eten, fantastische wijn en olie, mooi gezellig diner met de andere gasten en de gastheren, beginnen we met de wens om snel weer terug.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspannen verblijf"

    28/04/2014

    Prachtige plek midden in de natuur, lekker eten, netheid en gastvrijheid zeer cordiale.Saluti van La Spezia
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie mensen"

    03/03/2014

    We waren gewoon, mooie mensen, met aandacht voor kinderen hoewel onze kleine is een aardbeving. Kamer ruim en schoon en heerlijk eten en wijn, ik raad het iedereen aan. Een ander dank en de beste wensen voor de hele familie Maroni!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Nog een belangrijk ding ....."

    25/10/2013

    Speciale dank aan Lorenzo en Candida voor de ontvangst, we hadden een diner met hen elke nacht en het was een ervaring die we zullen onthouden met veel plezier. En voor goede wijn in hun kelder.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "6 dagen ontspanning in de Toscaanse heuvels"

    25/10/2013

    Gezellige sfeer, lekker eten, mooie natuur en een prachtige omgeving
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een wonder!"

    30/08/2013

    We verbleven drie dagen in dit prachtige boerderij en we haatten het om te vertrekken .. En 'de ideale plek om een ??rustige vakantie door te brengen (we zijn een gezin met twee kinderen), omdat het is omgeven door groen en heeft een prachtig zwembad, maar ook cultureel want het is een uitstekend uitgangspunt voor een bezoek aan San Gimignano, Siena, Certaldo hoog, Volterra en ga zo maar door. Ons appartement was heerlijk en managers, Valentina, Fabrizio en papà Lorenzo, zijn echt schattig !! Ik wens ze veel geluk en geluk en ons ... om terug te keren op een dag ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
  • 10
    "Uitstekend"

    "Thuis weg van huis"

    17/07/2013

    We brachten een week door in prachtige L'Olmo. Vanaf het moment dat Valentina ons begroette, voelden we ons thuis en zeer welkom. De accommodatie is erg schoon, gezellig en u heeft een prachtig uitzicht vanuit elke kamer! We hebben genoten van hun zelfgemaakte producten en hadden de laatste avond een heerlijke Toscaanse maaltijd. Ik zou deze plek aan iedereen aanraden en we zullen zeker weer terug gaan! Nogmaals bedankt voor Valentina, Fabrizio en Lorenzo voor een heerlijke vakantie!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten