contactModalFeedback

Agriturismo Rivoli

Località Uncinano, 18, Uncinano 06049 Spoleto (Perugia)

"Super"
Volgens 26 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Mooie plek, ten zeerste aanbevolen"

    30/08/2018

    We verbleven een paar dagen op een boerderij, maar we hadden een geweldige tijd, de plaats is een droom in de vallei Spoletina, op de boerderij zijn er alle comfort voor zowel ontspanning als x sportieve activiteiten, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Lekker eten en zelfgemaakt, alleen het tweede diner waarbij misschien een menigte vol mensen was, was een beetje 'minder overvloedig. De badkamer moet worden vernieuwd, omdat de diensten redelijk gedateerd, maar schoon zijn. Ik denk dat we zeker terug zullen komen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "fantastisch"

    14/08/2018

    Personeel en uitstekende locatie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "hemel"

    12/07/2018

    Een mooie, rustige plek omgeven door een verbazingwekkend landschap. Je eet goed en het personeel is correct en vriendelijk ... Een plek om terug te komen, geweldig voor zowel de regio als voor degenen die willen ontspannen in het zwembad.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Lange verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Zeer rustige plaats"

    21/05/2018

    Rustige en goede keuken
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "PRACHTIGE"

    03/05/2018

    Geweldige plek om L Umbrië te bezoeken .. Altijd beschikbaar en prachtige Staf. Ik was er slechts twee nachten met Amici Motociclisti. Ik hoop terug te komen met mijn vrouw die helaas niet kon komen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    11/12/2017

    Ik ging er dit weekend. We hadden een geweldige tijd. We aten goed. Alle echte en vers. De eigenaren zijn hartelijk. De kamers zijn brandschoon. We zullen terugkeren in het voorjaar, want het heeft een prachtig buiten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Een goede relatie tussen de goede prijs en kwaliteit."

    31/07/2017

    Een speciale onderscheiding voor Vincenza dame vanaf de eerste dag in staat is geweest om de behoeften van al die heden te begrijpen, ook de buffettafel van de eerste sortering, dat zij maakte was netjes en vol van alles. De kamers waren goed. Hebben gekozen voor halfpension dus ik kon gewoon genieten van een diner dat goed was (er was ook de tweede ronde). Maar ik moet een verslag uit te brengen; rekening houdend met de zomerperiode, de contouren van de gerechten waren altijd zeer schaars. Een buffet tafel van bijgerechten van groenten zou meer dan genoeg zijn. Over het algemeen het hotel is gastvrij, functioneel en de eigenaren zijn zeer behulpzaam bij het begrijpen van de behoeften van klanten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Zeer goed, maar ruimte voor verbetering"

    05/06/2017

    Ik merkte dat ik heel goed voor zeer rustige locatie, goede organisatie van buitenruimten gewijd aan vrije tijd. De kamers kunnen worden verbeterd met een paar kleine details. Ik zal zeker aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    05/06/2017

    Boerderij geschikt voor iedereen, geweldige ervaring, beveel ik het gelukkig ..... Wie heeft er kinderen zullen een geweldige ervaring te leven .... Ga ... zorgzaam en attent personeel .... Goed gedaan goed goed ....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Niet te missen"

    17/04/2017

    Aanbevolen door een vriend van de plaats is mooi. uitstekende ontvangst. Keuken goed eten. aardig en vriendelijk personeel. Een speciale lof voor mevrouw Vincenza.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "ontspannende vakantie"

    29/08/2016

    Ik was in dit hotel met mijn familie en ik vond het allemaal: met een rustieke maar schoon, oprecht en heerlijke gerechten .... maar met name de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de eigenaren en het personeel
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "ideaal voor gezinnen met kinderen ..."

    31/07/2016

    Gelegen in een prachtig park op het platteland van Umbrië .... biedt kamers eenvoudig ingericht en zeer schoon ... goed ontbijt, goed diner .... Het zwembad is mooi en goed onderhouden ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Leuk om uw gasten"

    15/07/2016

    Ondanks mijn twijfels vanwege de ontvankelijkheid van uw structuur (vele mensen), heb je verraste me, vriendelijkheid, netheid, de zorg en niet te vergeten de echt heerlijk eten. Gefeliciteerd en dank u, ik hoop dat ik een kans om terug te keren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "aanbevolen !!"

    01/07/2016

    Hoewel we slechts een nacht doorgebracht met een diner en ontbijt, willen we hem te adviseren zonder twijfel. een zeer mooi, goed geplaatst en vastgehouden in een ordelijke en schone faciliteit, grote rust en een grote gevoeligheid voor de viervoetige vrienden !! Uitstekend diner en uitgebreid ontbijt ..... echt een mooie ervaring. Dankzij de fantastische weekend Gabriele Annalisa
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "aanbevolen"

    27/06/2016

    Panoramisch uitzicht van 360 ° over de vallei, zeer vriendelijk en behulpzaam, (Tailoring service inbegrepen ..!) Uitstekend en overvloedig eten. Als we toevallig op te gaan met de fiets zal zijn waar we zullen verblijven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten