contactModalFeedback

Agriturismo Villa Selvatico

Via Selvatico, 1, Codiverno di Vigonza 35010 Vigonza (Padova)

"Fantastisch"
Volgens 14 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Voel je je thuis tijdens je vakantie...."

    09/08/2019

    Misschien ben je een beetje teleurgesteld als je naar de bekraste buitenmuren kijkt bij het oversteken van Villa Selvatico's poort, maar binnen een paar uur begin je te begrijpen dat het eigenlijk zijn charme en historische karakter is, wat je duidelijk kunt merken in Venetië bijvoorbeeld.
    Eind juli hebben we het grootste twee verdiepingen tellende appartement (Magnolie) geboekt voor 5 dagen. Het was een perfecte keuze! Zeer, zeer comfortabel voor twee gezinnen met kinderen. Alles wat buiten is (de zithoeken, de tuin, het voetbalveld, het zwembad en het ongelooflijke park) zorgt ervoor dat u zich ontspannen en tevreden voelt. Geloof me, je zult niets anders nodig hebben.
    De lokalisatie is geweldig als u Padua en Venetië wilt bezoeken (ik stel voor om de trein te nemen). We hadden het geluk dat we alle 5 dagen van ons verblijf in Fiesta di Vino hebben kunnen deelnemen aan de Fiesta di Vino. Elke avond vierden honderden lokale mensen hun festival op een andere manier (de laatste dag - latino was de beste!) en het was slechts 10 minuten lopen van de villa.
    Samengevat ben ik erg blij dat ik deze agriturismo heb gekozen en ik ben 0,5 uur vertrokken om de eigenaar te laten focussen op de weg naar perfectie.
    Bedankt Alessandra en uw personeel.
    Wojtek: Polen
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Villa Selvatico reageert
    Hartelijk dank voor uw mooie woorden Wojtek, het was een genoegen om uw familie te leren kennen en u hier als gast te hebben.
    Hopelijk tot ziens...
    Alessandra
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon perfect!"

    10/10/2017

    Ik was in september voor een week in Villa Selvatico gast. De familie da Porto is een prachtige en attente gastheer en de villa met inbegrip van goederen maar een droom! Voor mij, een week was een perfecte mix van dolce far niente bij het zwembad en fruitbomen en excursies naar het nabijgelegen Padua, Venetië en Vicenza. Bovendien, degenen die geïnteresseerd zijn in het oude Venetiaanse villa's nog steeds in de geschiedenis en de literatuur wordt verteld in de afstammelingen van de dichter, de "Romeo en Julia" van Shakespeare voor, hebben zijn grote vreugde. Bedankt en tot ziens!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Villa Selvatico reageert
    Dank u Janet, het was een genoegen om u te ontmoeten en heb je als gast in Villa Selvatico!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zeer aangenaam verblijf"

    18/07/2017

    Het verblijf was kort maar zeer aangenaam. Het park, heel romantisch wordt gehouden met zorg. Het zwembad heeft ons een grand ver na 10 uur rijden. Het zwembad is groot en schoon. Wij danken Alessandra en Roberta voor hun vriendelijkheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige sfeer"

    25/05/2017

    De appartementen zijn goed onderhouden, zeer beleefd welkom
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige tijd met onze 11 maanden oude baby :)"

    02/04/2017

    Zeer vriendelijke familie met lange interessante geschiedenis, mooi huis en de tuin, schone en comfortabele appartementen! Sterk aanbevolen voor elk type reizen, zoals we een zakenreis hadden gehad en onze 11 maanden baby Sophie met een baby sitter genoten van hun tijd hier :) Kate Tarasyuk, T-LAB Professional, www.tlabprof.com
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Villa Selvatico reageert
    Hartelijk dank, Kate, het was een genoegen je en je familie te ontmoeten! Ik hoop dat je terugkomt.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Csilla en Sandor uit Hongarije"

    09/04/2015

    Beste Alessandra en Antonio da Porto, Het was een genoegen om in uw villa te blijven. Heel erg bedankt voor alles. We hebben echt genoten van de athmoshere die u heeft gecreëerd en de service die u voor Villa Selvatico biedt. Ik hoop dat we elkaar weer zullen zien. Met vriendelijke groet, Sandor
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Villa Selvatico reageert
    Beste Sandor, heel erg bedankt voor uw vriendelijke woorden! Het was een genoegen je te ontmoeten en we hopen u weer te zien. Groeten Alessandra
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige villa met prachtige tuinen en groot zwembad"

    11/08/2014

    De villa, het bijbehorende park en het zwembad zijn prachtig. Kortom, dit was de beste vakantie die we hadden in Italië tot nu toe en tegen een relatief goede prijs. We verbleven in het apart gebouw "La Serra". Alle drie de kamers zijn ruim en is bereikbaar via de centrale entree via deuren. Over luifels grote ramen kunnen worden verduisterd door gordijnen en beschattet-. In de woonkamer / slaapkamer, de keuken zeer ordentichen plaats, een oven en een koffiezetapparaat biedt. De slaapbank vouwt zich zeer snel om ruimte te maken en er zijn veel, Duitstalige zenders kunnen worden ontvangen. De slaapkamer is ook zeer ruim en heeft een kast met goede opslagruimte. De derde plaats om te slapen, hebben we geen gebruik. De badkamer biedt veel ruimte en is handig. Alleen de douche had zelfs een beetje van de aandacht. Alle apparaten einschießlich airconditioning en op de juiste draadloze functie. De handdoeken werden veranderd meerdere malen in twee weken en de schoonmaak na één week was geen reden tot klagen. Aan de voorzijde van de ingang is er een zithoek voor vier personen onder de luifels. Ondanks de aangrenzende Bach muggen zijn niet talrijker dan in andere regio's van Italië, maar beschikbaar. We moesten vechten tegen AUTAN mee. De Poolanalage is absoluut schoon en zeer goed ingedeeld. Er zijn veel stoelen en paraplu's beschikbaar. Daar kunt u ontspannen en genieten van het uitzicht over de villa en de gehele installatie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitzonderlijk"

    30/07/2014

    Zij zijn in het gebied voor werk. En na een verblijf in verschillende hotels en woningen, villa wild, in mijn ranking krijgt de eerste plaats ooit. Mooie plek, mooi, schoon en gezellig, waardoor u zich thuis voelt. Aanbevolen absoluut !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Lange verblijven
    Agriturismo Villa Selvatico reageert
    Todaro Geachte mevrouw, Dank u voor uw mooie beoordeling van Villa Wild u! Wij wensen u te brengen met uw familie een goede nachtrust na zoveel hard werken. Met sympathie van ons allemaal.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Lang weekend van 2 juni '14"

    11/06/2014

    Onze familie groep van 16 mensen uit Milaan, Turijn en Rome vonden Villa Selvatico de beste oplossing! Uitstekende locatie, de mogelijkheid om te genieten van de grote tuin en het zwembad, comfortabele appartementen en eenvoudig aan te passen aan verschillende behoeften. Voeg daarbij de gastvrijheid van de eigenaars. Raad om van hen een bezoek aan de villa strorica echt fascinerend!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Villa Selvatico reageert
    Wij danken u allen voor de mooie beoordeling en we hopen zelfs onze gastheer uw zeer leuke groep hebben! Veel hartelijke groeten. Antonio da Porto
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekende service op een prachtige locatie"

    07/10/2013

    De stijlvolle onderhouden villa is gelegen in een ruime, schilderachtige park, dat nodigt uit tot verpozen. Ze is erg rustig, en vanwege de nabijheid van Padua, Verona en Venetië, is het ideaal voor culturele uitstapjes. Wij dienden de Villa Selvatico als uitgangspunt van onze fietstocht van Veneto en Friuli. De gastheren waren we erg vriendelijk en meegaand toegevoegd. Opnieuw een grote dank u voor een heerlijk verblijf!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "elisa"

    27/07/2013

    een villa, omringd door een prachtig park waar de stilte alleen verbroken door vogelgezang. Een groot zwembad en altijd schoon voor een mooie duik na een dag sightseeing in de nabijgelegen steden van de kunst. ruim en goed schone kamer met een comfortabele eethoek en een grote koelkast En, niet te vergeten, een vriendelijke gastvrijheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Villa Selvatico reageert
    Gentile Elisa, Hartelijk dank en we zijn blij dat we hier bij Villa Wild hebben gevonden!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een heerlijk weekend"

    18/05/2013

    We hadden het geluk om te gaan in deze boerderij een "long weekend" gebruik te maken van de 25 april Bridge. We namen de Fogher. De hele Villa is charmant. Het appartement is estremamemente groot, comfortabel en goed uitgerust. Het is ingericht op een manier die maakt dat u zich thuis voelt. De maximale dan is de enorme grasveld rond waar onze kinderen speelden met veel plezier. Ze slapen in totale stilte. De locatie is ideaal voor een bezoek aan Venetië, Padua enz. De mensen die de villa runnen zijn zeer gastvrij en behulpzaam. Het sterk aanbevelen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De prachtige Villa Selvatico"

    18/05/2013

    We, een Zwitserse familie, verbleven vier dagen in het comfortabele, ruime, luxe Le Magnolie apartement. Villa Selvativo met zijn prachtige tuin und is een mooie plek om te ontspannen en te ontsnappen aan het stressvolle dagelijkse leven. Het is een handig uitgangspunt voor uitstapjes naar Venetië en de nabije omgeving. Omdat het de perfecte keuze voor ons was, kan ik het sterk aanbevelen aan Villa Selvatico.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer mooi appartement"

    12/05/2013

    We verbleven in Il Fogher voor een week met 2 volwassenen en 2 kinderen. Het appartement heeft voldoende ruimte en alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf zijn beschikbaar. De tuin is erg stil, het is een goede plek om een ??boek te lezen of gewoon te ontspannen, niets te doen. Het zwembad was niet geopend in mei. Nabijgelegen in SantAndrea is een bakkerij, een take-away pizzeria en geluk voor ons, een gelateria. Op 4km in Campodasergo is een grote supermarkt, alleen gesloten op zondagmiddag. Het is gemakkelijk om Venetië te bezoeken met de trein. Padua en Verona zijn ook leuke steden om te bezoeken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo Villa Selvatico reageert
    Beste familie, heel erg bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat u van uw verblijf in Villa Selvatico genoten bent. Met vriendelijke groet Alessandra
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten