contactModalFeedback

Agriturismo Tenuta Castel Venezze

Via Feniletti, 420, San Martino di Venezze 45030 San Martino di Venezze (Rovigo)

"Super"
Volgens 90 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige uitstapjes"

    29/10/2007

    Beste Maria,
    Een reis naar Italië om te leren wat prachtige Italiaanse maaltijden was gewoon perfect bij Castel Venezze. Zo'n rustig, mooi huis in het midden van Italië - simpelweg een geweldige plek om te ontsnappen aan trans-Atlantische vluchten. Uw dagtochten naar de nabijgelegen wijnmakerij en Chioggia waren prachtige uitstapjes en u heeft ons zo goed verzorgd. U regelde zelfs dat uw chauffeur me midden in de nacht helemaal terug naar de luchthaven van Venetië zou brengen! Ik kan me niet voorstellen dat een meer mooie, ontspannende plek om Italiaanse keuken te genieten dan Castel Venezze. Bedankt voor een onvergetelijke vakantie, Darlene
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2007
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspannende vakantie, geweldig personeel"

    29/10/2007

    Beste Maria, allereerst wil ik u en uw personeel bedanken voor de gastvrijheid en de hoogwaardige diensten die we tijdens ons verblijf in september hebben gerealiseerd. We hadden een veilige reis terug naar Hongarije, Boedapest. De villa
    Was echt spectaculair, daarom voeg ik mijn commentaar en kwalificatie toe aan uw website. Als u akkoord gaat, zal ik eerst een ontwerp schrijven en u voor uw beoordeling sturen en gewoon verder gaan dan verder.

    Fijne dag!

    vriendelijke groeten,
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2007
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige vakantie in een mooie Tenuta"

    29/10/2007

    Beste Maria, Wij willen u graag bedanken voor een heerlijke vakantie in uw prachtige Tenuta. We verbleven in het Melo appartement, dat was heerlijk. We hielden van de Venetiaanse kleuren en het zeer comfortabele meubilair en design. Het was zo leuk om de patio buiten te hebben met uitzicht op het terrein en het hoofdhuis 's nachts. De vogels en de Italiaanse haas hebben net toegevoegd aan het genoegen van ons verblijf.

    Uw locatie is ook ideaal om Vicenza, Venezia, Padua en Ravenna te bezoeken om een ??paar te noemen. We vonden vooral een dag door in de kleine steden Monselice, Este en Montagnana.

    Nogmaals bedankt, Maria. Beste wensen voor het nieuwe jaar.

    Oprecht,

    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2007
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een wandelende vakantie"

    29/10/2007

    Paul en ik zijn net teruggekomen naar Nieuw Zeeland na een zeer ontspannen en prachtige vakantie in Tenuta Castel Venezze. Komend naar Italië vanuit Nieuw-Zeeland duurt vele uren vliegen en we waren verheugd over onze prachtige accommodatie toen we aankwamen.
    We kwamen laat in de avond en we werden verwelkomd met een heerlijke maaltijd na vele uren van reizen. De Contessa maakte ons zeer welkom en was altijd blij om ons te helpen met plaatsen om te bezoeken in de regio. De maaltijden waren geweldig en voor de 7 nachten verbleven we er niet één maaltijd was herhaald. We hadden ook de kans om de Italiaanse keuken op zijn best te waarderen. De keuken personeel was altijd behulpzaam en waren zeer aangenaam, hoewel communicatie met de taal moeilijk was. We zouden de castel beoordelen als een van onze top plaatsen waar we in Europa zijn gebleven.
    Ik zou het castel sterk aanbevelen en één dag zou er graag terug willen komen. Ik beveel het castel aan als een topplaats om in de regio te verblijven voor onze reisagent in Nieuw-Zeeland en familie en vrienden. Nogmaals bedankt Contessa voor een zeer ontspannen en prachtige vakantie in uw Castel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2007
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi en dicht bij Venetië"

    29/10/2007

    Beste Maria, We hebben een geweldige tijd gehad in Tenuta Castel Venezze. We hielden van onze kamers (grand superior en superior)! Voor de twee nachten dat we bij u bleef, hadden we diner in uw restaurant. We dachten dat het eten was geweldig en het personeel erg vriendelijk. Het zwembad was een geweldige ontsnapping uit de hitte .. we moeten toegeven dat we blij zijn om weer in Ierland terug te komen, waar de temperatuur ongeveer 20 C is. We hebben een van uw brochures verlaten in een appartement dat we in Bergamo gehuurd hebben, dus we zijn Het nieuws over Tenuta Castel Venezze verspreiden naar andere toeristen! Beste wensen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2007
  • 10
    "Uitstekend"

    "Leuk verblijf in Veneto"

    29/10/2007

    We hebben uw verblijf op Tenuta Castel gewaardeerd. Fijne plek en goede service. Hoop een nieuwe vakantie! Beste wensen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2007
  • 10
    "Uitstekend"

    "Kooklessen in de buurt van Venetië"

    29/10/2007

    Mijn dochter en ik hadden een fantastische week in Tenuta in juni. Kooklessen waren geweldig, bedrijf uitstekend, en we hebben zo veel geleerd. Het eten was simpel, en het resultaat is zo professioneel en heel makkelijk, als je het eens weet hoe, om te repliceren en indruk te maken. Accommodatie en faciliteiten uitstekend, neem extra dagen om het gebied te verkennen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2007
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ideale plek voor uitstapjes naar Venetië, Bologna, Verona"

    29/10/2007

    Beste Maria, mijn vrouw en ik hebben ons van harte genoten van ons verblijf, en schrijven om onze dank voor uw gastvrijheid, vriendelijkheid en aandacht voor detail uit te drukken.
    We vonden ons verblijf zowel rustig als comfortabel en een ideale retraite na drukke dagen. Uw locatie was ideaal voor onze uitstapjes naar Venetië, Bologna en Verona.
    Nogmaals bedankt voor een aangename tijd en wij zullen u in de nabije toekomst ongetwijfeld bezoeken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2007
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bautiful plek voor een bezoek aan Veice"

    29/10/2007

    Beste Maria, We willen je nogmaals bedanken voor het maken van een oude bruiloft zo speciaal als het was. Uw kasteel is echt een mooie plek! En de beste locatie voor onze bruiloft !! Bedankt Rob en Sylvia
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2006
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek voor vakantie"

    03/08/2007

    Boerderij op een rustige locatie, uitstekende structuur met zwembad en ontbijt / diner geweldig.
    Perfect voor een bezoek aan de nabijgelegen steden, maar ook om te ontspannen.
    Proficiat aan alle medewerkers.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2007
  • 10
    "Uitstekend"

    "Oase van rust in mooie omgeving"

    21/06/2007

    Deze plek is opmerkelijk. Binnen een uur afstand tot zoveel fantastische plaatsen. Ons appartement was volledig gevuld en we bleek de beste huisgemaakte maaltijden. Geen wekker nodig, de kippen beginnen met een krab van dagbreek!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2005
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onze prachtige kookvakantie"

    21/06/2007

    beste Maria
    Ik wil u bedanken voor het organiseren van een geweldige vakantie voor ons. We hebben genoten van de kooklessen. De sfeer was ontspannen en het beste van de lokale producten gebruikt - de resultaten waren heerlijk. Mijn man heeft een pasta machine gekocht en ik ben blij dat ik het al meerdere malen al met veel succes heb gebruikt! De excursie naar Chioggia was een dag om te onthouden. De gids was een heerlijk meisje en de lunch in El Gato is een echte gourmet ervaring.
    Al met al een heel gelukkige vakantie.
    Alora ...... Wij bedanken jullie allemaal
    Beste wensen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2006
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige accommodaties met uitstekende keuken"

    21/06/2007

    Beste Maria: Ik wilde even even vertellen. Nogmaals bedankt voor onze geweldige ervaring in uw villa. Mijn dochter en ik hadden een mooie tijd en zullen een dag terugkeren naar uw prachtige land en villa. Nogmaals bedankt voor alles. We hebben iedereen hier verteld wat een geweldige ervaring die we daar hadden gehad.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2006
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig verblijf"

    21/06/2007

    Beste comptessa Maria, ik en mijn familie (echtgenoot en twee meiden) bedankt voor een geweldig verblijf dit jaar - 2006, 1.-8. Juli. Alles was perfect - perfeto! Er is niet meer te zeggen ... Love marit, Knut, Julie en Helene uit Noorwegen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2006
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig verblijf in het land"

    21/06/2007

    Beste Maria, We willen je nogmaals bedanken voor het maken van een oude bruiloft zo speciaal als het was. Uw kasteel is echt een mooie plek! En de beste locatie voor onze bruiloft !! Bedankt Rob en Sylvia
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2006
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten