contactModalFeedback

Agriturismo Masseria Barnabei

Strada Provinciale 2, 30, 64010 Colonnella (Teramo)

"Super"
Volgens 16 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,6/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "fijne vakantie"

    28/08/2019

    ontspannende plek en zeer schoon. het prachtige zwembad mijn kinderen hadden een geweldige tijd.... Mevrouw Luisa zeer behulpzaam en vriendelijk .... Zeker om in gedachten te houden voor een toekomstige vakantie in de Abruzzen.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "voortreffelijk"

    25/06/2018

    Ik laat meestal geen beoordelingen achter, maar deze keer moet ik het gewoon doen en ik doe het vanochtend na een kop koffie, die koffie die niet smaakt zoals toen ik hem in de tuin van het appartement nam die we hadden op de barnabei boerderij met de enige geluiden van de natuur ... een kleine ontspannende vakantie waarin we goddelijk zijn geweest, onze kinderen hebben zich in totale veiligheid vermaakt, perfecte zwembadomgeving, alles is tot in de kleinste details verzorgd, de eigenaar een voortreffelijk persoon zo beschikbaar en zo aandachtig voor het welzijn van de gasten .. .. dat is, een plaats die in mijn hart is gebleven waar we zeker terug zullen keren ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fANTASTISCH"

    05/09/2017

    Met mijn vrouw en onze twee kinderen verbleven in de koloniale de derde week van augustus 2017. Een vakantie ronduit geweldig. Zowel het appartement en het gehele hotel zijn goed onderhouden, zelfs in kleine details. Mevrouw Luisa zeer vriendelijk en behulpzaam voor eventuele behoeften. Het zwembad en de 'werd zeer gewaardeerd door de kinderen, die nooit wilden vertrekken. Het uitzicht op de vallei en de 'magnificent. Ook erg handig om de stranden van San Benedetto Martinsicuro. Rust en ontspanning op het hoogste niveau. Zeker zullen we terugkomen, maar dit keer voor twee weken. Dankt de heer Luisa.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Masseria Barnabei reageert
    Bedankt meneer Marco.Il Zijn waardering is zeer welkom. We kozen voor het restaurant om een ??betere behandeling van de tuin en de faciliteiten, een eigen en gemeenschappelijke niet te hebben. Nogmaals bedankt en arrrivederci Luisa Barnabei
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "FABULOUS"

    30/08/2017

    We verbleven in dit pand 19-27 augustus 2017. Een prachtige landschap, zachte mevrouw Luisa, zeer mooie plek, zeer goede schoonmaak in het appartement en dat is goed bereikbaar met gerechten en alles occorente om te koken. Het zwembad en het 'goed onderhouden, ruim en goed uitgerust met parasols en ligbedden. Helaas, en 'het duurde slechts een week! Kortom, zeker we zullen volgend jaar voor ten minste twee weken. Dankzij mevrouw Luisa.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldig verblijf"

    24/08/2017

    We waren gasten van dit charmante boerderij in augustus 2017 voor een paar dagen, maar mooie feiten van ontspanning en sereniteit. Spectaculaire omgeving, een zeer mooi zwembad met een adembenemend uitzicht over de vallei. De gezellige, goed onderhouden appartement is uitgerust met alles wat nodig was. Een speciale lof voor de dame die ons verwelkomde, die altijd beschikbaar is getoond aan onze wensen tegemoet en zorgzaam. Echt een aanrader!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Masseria Barnabei reageert
    Ik dank Joseph, zijn tevredenheid is onze voldoening. Luisa Barnabei
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een ervaring te herhalen"

    07/08/2017

    Een gezellige plek, comfortabel en uitgerust voor alle behoeften. Grote ruimtes en een prachtig uitzicht. Zal zeker terugkomen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Masseria Barnabei reageert
    Bedankt, hebben we gewerkt voor dit doel: een ontspannen vakantie in een gezellige, bijna als thuis. Luisa Barnabei
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Een perfecte vakantie !!"

    03/08/2017

    We brachten onze vakantie in dit hotel, waar we waren aangenaam begroet door mevrouw Luisa, een eenvoudige vrouw, maar tegelijk intelligent, discreet en met een manier van aantrekkelijke en aanhankelijk. ... Ik zou uren en uren luisteren naar zijn verhalen. ... een plek waar je een mooi landschap, rust, een verfrissend zwembad weg van de drukte van de stad te vinden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Masseria Barnabei reageert
    Ik dank Alexander en, op zijn beurt, vernieuwen van de complimenten voor zijn mooie, grote familie.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vriendelijkheid en netheid"

    24/08/2016

    The Lady Luisa uitzonderlijk vriendelijk zorgzaam en zeer lieve vrouw, konden we geen spoor van stof te vinden, zelfs op de vensterbank van het bestek ramen schijnen de badkamer je zou kunnen hebben ontbijt met mevrouw Luisa deed ons weer denken aan de negatieve afgelopen zomer op een boerderij het gebied Controguerra Moldavio Vincenzo
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Positieve ervaring."

    02/09/2015

    Worth een zeer positief signaal dit mooie structuur, tussen Marche en Abruzzo, gelegen in de buurt van het charmante dorpje Colonnella. Mooie locatie, tussen de wijngaarden en olijfbomen in de heuvels van Teramo, comfortabele en ruime appartementen, rustig, zeer schoon, ingericht in het pak, zwembad, fitnessruimte, enz.; all out met grote professionaliteit uitgevoerd. Het ding dat we vonden die kleine tekenen van hoffelijkheid en persoonlijke service, de zoete en welkom fles wijn, dit half augustus voor alle gasten, die - tijdens het bijwonen van jarenlang boerderijen in Italië - niet bijna nooit ontvangen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Masseria Barnabei reageert
    Bedankt meneer Alberto, zijn waardering voor ons werk zijn we getroost en kijken uit naar meer macht satis sfare de verwachtingen van onze clienti.Sentitamente begroeten Luisa Barnabei
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Masseria Barnabei"

    02/09/2015

    Boerderij, gelegen in de glooiende heuvels van Abruzzo. absoluut prachtig landschap zo mooi accommodatie in het appartement. Alles wat we geoptimaliseerd door gastvrijheid die mevrouw Barnabei en aandacht voor detail die verder gaat dan onze aspettative.Giardino, pool, het schoonmaken van alles heel mooi. Goede positie. Bedankt mevrouw Luisa voor de vakantie hij niet door te brengen in zijn boerderij. Ook vanuit Pacho, onze hond :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Masseria Barnabei reageert
    Dankzij Mrs. Emanuela, ik ben blij van uw tevredenheid en, bovenal, dat Pacho een goede vakantie ondanks het botst met Bep heeft doorgebracht. Nogmaals bedankt Luisa Barnabei
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vakantie op de boerderij"

    31/08/2015

    We hebben net onze vakantie op de boerderij; goed, niets ontbreekt, wordt alles in detail bestudeerd. Onze kinderen hebben genoten van de laatste mooie zwembad en comfortabele bedden! Met dank aan mevrouw Luisa, die deze prachtige plek waar wij volwassenen konden rusten en te ontspannen gecreëerd, maar als onze kinderen niet vervelen: tafeltennis, een bowlingbaan, een fitnessruimte ... !!! Ik zou het ten zeerste aanbevelen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspan in de familie"

    23/08/2015

    Geweldige plek in geweldige locatie. bevredigende diensten voornamelijk het schoonmaken. Onze vier kinderen hebben geleefd in vrede en veiligheid van alle mogelijkheden (TV, zwembad, bowlingbaan, een fitnessruimte, een tuin). Ontspanning verzekerd en gelegenheid om een ??bezoek aan de mooie plekjes van Abruzzo en Marche in het gebied, ondanks de slechte wegen. Dit alles wordt bekroond door de prettige gesprekken met mevrouw Luisa.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Masseria Barnabei reageert
    Dank je wel en ik ben blij dat je genoten van de koloniale en de organisatie van ons werk. Luisa Barnabei
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie vakantie"

    16/08/2015

    Fantastisch, vriendelijk en schoon mooi appartement. De structuur wordt uitgehard en perfect voor een ontspannen vakantie en u kunt genieten van een adembenemend uitzicht dat veegt uit de heuvels naar de zee. Een grote dank aan mevrouw Luisa voor gastvrijheid en vriendelijkheid (de welkome taart was fantastisch).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Masseria Barnabei reageert
    Geachte heer Caglioti De dank u voor uw vriendelijke pa role.Spero dat uw verblijf in Rome was veel ANDERE t gradevole.I kittens voelen het gebrek aan Luna. Met vriendelijke groet u allen Luisa Barnabei
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige boerderij"

    30/07/2015

    We brachten twee weken in deze prachtige boerderij met onze twee kinderen en we waren erg blij. De locatie is prachtig, met uitzicht op de heuvels en de zee, en de structuur is uitstekend: het appartement compleet met alles, de mediterrane tuin met veel zon, het zwembad met alle voorzieningen (inclusief barbecue en games), en een frisse woonkamer met boeken en films beschikbaar voor de heetste uren door te brengen. En hoe zit het met de zoetheid van mevrouw Luisa (en heerlijke taart die we vonden bij onze aankomst)! Ideaal voor een ontspannen vakantie het verkennen van de prachtige omgeving. Eleanor en Nicholas
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo Masseria Barnabei reageert
    Mevrouw Cadelli Hartelijk dank voor uw opmerkingen, zo dankbaar bijna beschaamd om te dragen: Ik ben blij en ik hoop dat je nieuwe een bezoek. Met vriendelijke groet Luisa Barnabei
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "de juiste maat"

    27/07/2015

    geweldige locatie tussen de bergen en de zee, grote ruimtes en de beschikbare appartementen bieden een hoge mate van privacy, groot zwembad met een superieure bedden, huisdieren welkom, en met veel ruimte voor hen beschikbaar zowel binnen als buiten de structuur, de afwezigheid van gecompenseerd door goed restaurant meegeleverde opties in de omgeving, alleen beperkt species 's middags op maandag.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Masseria Barnabei reageert
    Ik dank Bondioli en ik ben blij dat de draad van ons aanbod te hebben gevangen ontvankelijk: om gasten te verwelkomen in een comfortabele omgeving, met een ruime keuze aan ruimtes, om te socialiseren of alleen zijn. Nogmaals bedankt Luisa Barnabei
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten