contactModalFeedback

Agriturismo Masseria Ferri

Contrada Ferri - S.P. n. 14 Ostuni-Martina Km 16, 72017 Ostuni (Brindisi)

"Super"
Volgens 10 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,2/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig"

    16/12/2019

    Ik bezocht Masseria Ferri met Gate 1 Tour groep op 12 november 2019, we toerden over het prachtige terrein dat net zo mooi was als in een verhalenboek. We leerden hoe we Mozzarella kaas konden maken, gevolgd door een heerlijke lunch en wijn. De gracieuze gastvrouw van de eigenaar van de mooie Masseria was vriendelijk en gastvrij. Ik was zo dankbaar dat ik dat deel van mijn Italiaanse ervaring, ontegenzeggelijk een van de beste delen van de vakantie heb gemaakt. Absoluut zou iedereen aanraden die op zoek is naar een geweldige ervaring om niet te missen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2019
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Poort 1 Lunch "

    10/11/2019

    We hadden een geweldige lunch, het eten was geweldig...
    hield ervan om te zien hoe je pasta en kazen maakte....
    Bedankt voor de geweldige mensen die er werkten...
    En de eigenaar was erg vriendelijk....
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Trullo en ontspanning"

    17/07/2019

    De woning is zeer mooi, schoon en rustig. Bijzonder en uniek slapen in een trullo.
    De eigenaren zijn zeer vriendelijk, zeer behulpzaam en staan klaar om u te helpen in geval van nood.
    Schoon en mooi zwembad en zonneweide.
    In de ochtend serveren wij een goed ontbijt met verse zelfgemaakte producten (jam, crêpes, taarten en taarten) en op verzoek serveren wij ook het diner (uitstekende keuken).
    Op het terrein zijn er verschillende honden (aanhankelijk en leuk), katten, paarden, ezels, kippen, een pauw en een kalkoen en zelfs twee varkens. Ideaal voor gezinnen met kinderen maar ook voor alle liefhebbers van dieren.
    Goed gelegen om het gebied te bezoeken (Alberobello, grotten van Castellana, Ostuni, Locorotondo, ....).
    We hebben 5 hele mooie dagen doorgebracht. Wij raden het sterk aan!

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Ontspannende Italiaanse boerderij ervaring"

    26/06/2019

    Wij zijn een gezin van 5 personen en verbleven 2 nachten in een van de grotere Trulli huizen. Deze plek ziet er in het echt beter uit dan op de website.
    De trullis zijn gerenoveerd om moderne accenten te leggen, zoals AC, kitchenette en een badkamer, maar met behoud van hun eenvoudige charme. De kinderen, 3,5 & 7 hielden van het zwembad dat achter een hekje ligt, dus veilig voor de kleintjes. Op een avond hadden we een diner dat zeer authentiek was met veel van hun eigen producten. Ze waren blij dat ze eerst de kinderen konden bedienen. Er waren veel dieren, kittens, honden, pauw, kippen, ezels en paarden. Veel ruimte voor kinderen om rond te rennen of te voetballen. De familie is gastvrij en ontspannen, maar lijkt de bezoekers de ruimte te geven om te verkennen en zich thuis te voelen. Deze Masseria ligt dicht bij het Aquaduct maar je moet er wel naartoe rijden. Over het geheel genomen was het een zeer goede waarde.
    Alleen teleurstelling konden we niet de mozzarella maken, maar ze hebben 24 uur van tevoren en min. 10 mensen nodig.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het paradijs is bij Masseria Ferri!"

    14/06/2019

    Toen we vrij laat aankwamen, werden we hartelijk welkom geheten. Twee nachten doorgebracht in een van de Trulli van de Masséria; een droom. Een kleine binnenplaats b=voor ons ontbijt, mogelijkheid om een kleine maaltijd te bereiden, tips voor een bezoek, winkeladressen om te winkelen, een zwembad voor een verfrissing, etc. En dit alles in een bucolische omgeving. Eerlijk gezegd is La Masséria een essentiële plek om te verblijven voor een zeer redelijke prijs en om in het centrum van uw reis te zijn.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een zeer authentieke agriturismo-ervaring in Puglia met extra bonus van een zwembad om af te koelen!"

    15/08/2018

    Masseria Ferri was precies wat we hoopten te ervaren in Italiaanse agriturismo. Patrizia en haar familie (en de honden en kitten! We zijn erg dol op Tommy de grote witte hond) waren zo gastvrij, het ontbijt perfect, Trullo precies goed, het zwembad verfrissend in de middag en een Italiaanse kookcursus door Rosa en Elena voor de gasten was een echt hoogtepunt als we lokale gerechten geleerd, maar het was ook erg sociaal en een heerlijke maaltijd. We hadden een maaltijd in de masseria op een tweede nacht ook. We hebben me ook een bambino asini laten zien, enkele uren nadat het door iedereen tot grote opwinding was geboren. Ons en andere gasten die we ontmoetten waren triest om te vertrekken want het was zo ontspannend en vriendelijk - precies wat je wilt van een vakantie. Het is ook een perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes naar Martina Franca, Locorotondo, Cisternino, Alberobello en zelfs de kust lag op slechts 40 minuten rijden. Er is ook een minimarkt van 1 km, die ook een populaire deli heeft, zodat u uw eigen lunch kunt bereiden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vakantie met vrienden"

    27/07/2018

    Ons verblijf in Patrizia en haar familie was zeer uniek !! Van de communicatie over de vriendelijkheid en warmte waren we erg enthousiast! We voelden ons zeer comfortabel vanaf de eerste minuten met hen en wilden niet gaan na ons verblijf. Patrizia en haar man hebben de tijd genomen om te praten en hebben ons hun boerderij laten zien. Bij het ontbijt werden we dagelijks verrast met zelfgemaakte delicatessen, het diner in de Masseria met traditionele Apulische gerechten was heerlijk. Ik raad de huiswijn ook ten zeerste aan. De trulli was zeer goed onderhouden en gezellig. Net zo schoon en mooi is de hele Masseria. De locatie is zeer goed voor het bezoeken van de omliggende steden en het maken van excursies. De zee is ook niet ver weg. Bedankt voor de geweldige momenten !!! We kunnen deze accommodatie ten zeerste aanbevelen, vooral Patrizia en haar familie, en we geven graag een uitstekende door!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Briljante boerderij verblijf!"

    30/10/2017

    Masseria Ferri was een perfecte uitvalsbasis voor mij en mijn man tijdens onze reizen rond Puglia. Na het bezoek aan de prachtige steden in de regio was het geweldig om thuis te komen naar onze rustige en super comfortabele Trullo op deze authentieke boerderij. We waren zeer goed verzorgd (inclusief onze was) door Rosa (een geweldige kok, terloops) en Patrizia. De nachten in oktober waren nogal koud, maar de trullo was gezellig en warm. We hadden een slaapkamer, woonkamer, kleine keuken en een goede badkamer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig-Bellissimo"

    14/10/2017

    Che bello un posto. Zeer vriendelijke en gastvrije gastheer. Geweldige omgeving en een grote, schone accommodatie. Perfecte locatie voor alle reizen. Heerlijk en gevarieerd ontbijt. Kunnen wij ten zeerste aanbevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een bijzondere plek"

    20/08/2016

    We verbleven in de boerderij voor 4 dagen in begin juli, vijf vrienden uit Veneto. De receptie was heerlijk. We sliepen in het oude trulli in steen: ruim, schoon, goed onderhouden. Het hoogtepunt was de keuken die bereidde ons echt een aantal smakelijke gerechten. Wij waardeerden de beschikbaarheid van een aantal van onze verzoeken voor maaltijden tradizionali.La boerderij is goed onderhouden vervullen, heeft een prachtig bos en een weids uitzicht. Het was een uitstekend startpunt om uw mooie land van Apulië, Polignano a Mare te bezoeken langs straten omzoomd door stenen muren was gemakkelijk te Ostuni, de beroemde witte stad te komen, terwijl we in de beroemde slagers in Cisternino woonden, hij beweegt Locorotondo en Martina Franca we kwamen terug vol van emoties, verblind door de witheid van de historische centra. Nogmaals bedankt en de geweldige gastvrijheid ..... zien.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten